هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ بازنشر به مناسبت ۹دی
📹 نماهنگ | أین عمار...
🔻 رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=50918
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید چرا مصباح یزدی راکه استاد فکر بود را میزدند و میکوبیدند!
خیزش در برابر موجِ رسمیِ تفکّرِ لیبرالیستی
۱. قدرتگیریِ جریانِ روشنفکریِ سکولار در نیمۀ دهۀ هفتاد شمسی و جایابی آنها در درونِ «ساختار رسمی دولت»، حادثۀ بسیار مهمی بود. در این نقطه از تاریخ بود که تمام «امکانها» و «فرصتها» در کنار یکدیگر قرار گرفتند و نیروهای تجدّدی، یکپارچه و آشکار، «ایدئولوژی انقلابی» را به چالش کشیدند. این موج، بسیار شبیه موجی بود که در ماجرای مشروطیّت و از سوی روشنفکران آن دورۀ تاریخی شکل گرفت. اینجا بود که مصباح، «تصمیم قاطع» خویش را گرفت و «صریح» و «بیپروا»، به صحنۀ نزاع و ستیز وارد شد؛ همانگونه که مطهری در دهۀ پنجاه شمسی، از چیزی نهراسید و خطر اصلی و عمده را تشخیص داده بود. با استقرار «دولت اصلاحات» در سال هفتادوشش و منتقلشدن جریان «روشنفکریِ سکولار» از عرصۀ غیررسمی به درون ساخت جمهوری اسلامی، مصباح احساس کرد که «موج سکولاریسم دولتی» شکل گرفته و نیروهای دگراندیش، تلاش میکنند جمهوری اسلامی را از درون، «استحاله» کنند. ازاینرو، سلسلهای از سخنرانیهای روشنگرانه را دربارۀ «بنیانهای فکریِ اصلاحطلبان» آغاز کرد. این «مواجهۀ انتقادی و شفاف»، جریان رسمی و غیررسمیِ ایدئولوژی لیبرالیستی را بهشدّت ناخشنود کرد؛ چنانکه هرچه زمان میگذشت، بیشتر احساس میشد که مصباح، در حال بر باد دادن فتوحاتِ آنهاست و بدنۀ اجتماعیشان را دچار واگرایی میکند. «قاطعیّت» و «جدّیّت» مصباح دراینباره، جریان لیبرالیسم ایرانی را نیز در مبارزۀ با وی، مصمّم کرد و ازاینپس، مصباح به «کلیدیترین شخصیّتِ معرفتی» تبدیل شد که روزانه و هفتگی، آماج «حملههای رسانهای و تبلیغی» این جریان واقع میشد. در آن مقطع، هیچ شخصیّتی همچون او، مورد «هجوم» و «تخریب» قرار نگرفت. بااینحال، او از راهرفته، بازنگشت و به روشنگری و نقادی خویش ادامه داد. بهاینترتیب، انبوهی از شبههها و اشکالها و ابهامها و ایرادهای رسانهای دربارۀ مصباح شکل گرفتند و او که تا آن زمان، چندان شناختهشده نبود، ناگهان صدرنشین خبرها و تحلیلها گردید. تقابلِ «جریانِ لیبرالیسمِ دولتی و روشنفکری» با مصباح، از جنس «دلیل» نبود و بلکه «غرضها» و «سیاسیکاریها» و «قدرتمداری»، بحث و گفتگو را از عرصۀ «دلیل» به عرصۀ «علّت» سوق داد و تفکّر مصباح، به دستمایۀ «تقطیع» و «تحریف» و «بازیسازیهای تبلیغی» و «جوسازیهای سیاسیکارانه» تبدیل گشت.
۲. حجم «حملههای تخریبی» بر ضدّ مصباح، آنچنان زیاد بود و آنقدر دروغهای کوچک و بزرگ دربارۀ او «تکرار» و «تکرار» شدند که بهتدریج، حقایق به حاشیه رفتند و «چهرهای دیگر» از مصباح، ساختهوپرداخته شد که نسبتی با وی نداشت. ما به تجربه دیدیم که چگونه «تکرار دروغ»، موجب میشود که «دروغ»، بر جای «حقیقت» تکیه بزند و امکان هرگونه چونوچرا و تأمّلی را بستاند. چند دهه گذشت امّا نهفقط بسیاری از نگرشها نسبت به مصباح تغییر نکردند، بلکه دیگرانی نیز به جرگۀ منتقدان وی پیوستند و آنها نیز، همان گفتههای میانتهی و مغالطهآمیزِ جریان لیبرالیسم دولتی و روشنفکری را تکرار کردند. برای مطهری نیز چنین اتّفاقی رخ داد؛ مطهری نیز از سوی جریانی که او آنها را «ماتریالیسم منافق» خوانده بود، ترور شخصیّت شد و جز به بهای شهادتش، احیاء نشد. مصباح نیز با «لیبرالیسم منافق»، دستبهگریبان شد و تا آنهنگام که زنده بود، تاوان این مواجههاش را پرداخت و زخم خورد و طعنه شنید. وقتی «عملیّات روانی»، جایگزین «مباحثۀ فکری» میشود؛ وقتی «جهان غیرمعرفت» بر «جهان معرفت»، سایه میفکند؛ وقتی بهجای «صد جلد کتابِ مصباح»، به «مشهورات رسانهای»، ارجاع داده میشود؛ وقتی «قدرت»، حقّ «معرفت» را تضییع میکند؛ وقتی «غرضورزی»، «حقیقتطلبی» را میبلعد؛ و ... روشن است که چنین وضعی پدید میآید. امروز نیز «به مصباح ارجاع دادن»، فضیلت نیست و «در کنار مصباح بودن»، هزینه دارد.
۳. سخنرانیهای مصباح، چند خصوصیّت تمایزبخش داشت: اوّل اینکه مصباح بهطور «خاص» و «متمرکز»، ایدئولوژیِ غیرانقلابیِ جریانِ اصلاحات را نشانه گرفته بود و آن را «مهمّترین خطر» میانگاشت؛ چنانکه هیچ کسی همچون او در برابر این موج رسمی و حاکمیّتی، ایستادگی و افشاگری نکرد. دوّم اینکه زبان انتقادیِ مصباح، «صریح» و «شفاف» بود و او «آشکارا» و «بیپروا»، به اصلاحات میتاخت. سوّم اینکه استدلالهای او که از «تفکّر فلسفی»اش برمیخاستند، «عمیق» و «متقن» بودند. در مقابل، نیروهای اصلاحطلب نیز در تمام مدّت هشتسال حاکمیّت خویش، به شخص «مصباح» تهاجم کردند و به هیچکس به اندازۀ او نتاختند. توانمندی اصلاحطلبان در «عملیّات روانی» موجب شد که آنها به جای مواجهۀ نظری و معرفتی، «ترور شخصیّت مصباح» را در دستور کار خویش قرار دهند.
🖊 مهدی جمشیدی
@manyantazer1
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
سلام .
یه سوال جدی و جدید !
- تاریخ «تولد دوم» تون کیه ؟
برای پاسخ 👈
@ashrafian
1_1640026943.mp3
641.4K
میدونید از جدی ترین شبهه ها و مشکلات در زمان ظهور امام زمان علیه السلام چیه ؟
پاسخ : مشکل و شبهه ی «تعدّد قرائت ها» !
مشکلی که خود پیامبر اکرم (ص) باهاش رو به رو نبود !
امام صادق (ع) فرمودند: قائم ما وقتی ظهور می کنند با مشکلی سخت تر ازمشکل پیغمبر (ص) مواجه می شوند ...
👤 صوت توضیح از از علامه ی عزیزمون مصباح یزدی (رحمه الله )
#شبهه #تعدد_قرائات
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🔔 #اطلاع_رسانی |هم اکنون آغاز دومین کنگره بین المللی استاد فکر
🔴 لینک پخش زنده دومین کنگره بین المللی بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی قدس سره
📺 شبکه قرآن
https://telewebion.com/live/quran
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خانواده آیتالله محمدتقی مصباح یزدی (رضوان الله علیه). ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
حضرت علی (ع)، کمیل را مسئول منطقهای نمود، دشمن به این منطقه حمله بردند و غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشت، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند! باید از واگذاری مسئولیت به آدم های خوب بیعرضه در کشور جلوگیری شود.
آیت الله جوادی آملی
١٤٠١/١٠/۷
#آدم_های_خوب_بی_عرضه
https://eitaa.com/manyantazer1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم میخواست من هم در اینجا «حضور» داشته باشم .
یک «حضور اربعینی» ...
حاج قاسم ...❤️
هدایت شده از کانال حسین دارابی
هم اکنون گلزار شهدای کرمان
یا لیتنی کنت معکم....
✍حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم .
مسئولین محترم
مسألۀ افزایشِ بیرویۀ سکه و دلار و امثال اینها کاملا مبهم است و مبهمتر تصمیماتی است که برای کاهش قیمت ارز و ثابت نگهداشتن قیمت آن گرفته میشود.
اگر واقعاً به مردم اعتقاد دارید، بایستی همهچیز کاملا برای مردم روشن و شفاف باشد، هم آن افزایش و هم این کاهش. ابهام، اعصاب مردم را خراب میکند، اعتماد مردم را کاهش میدهد، به امید آسیب میزند. مخاطب اصلیِ «جهاد تبیین» شماها هستید. لطفاً از حرفهای کلی دست بردارید.
داستان واردات خودرو و قیمت آنها هم که شده قوز بالای قوز. متأسفانه همین هم شفاف نیست. ماشینِ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی را چند درصد مردم میتوانند بخرند؟ شرکتهای وارد کننده بابت هر ماشینی چقدر سود میبرند؟ دولت چقدر سود میبرد؟ مگر هدف از واردات خودرو رساندن خودروی باکیفیت و ارزان به مردم نبود؟ الان همان شد که میگفتید؟
حواستان خیلی به مردم باشد، همین.
https://eitaa.com/manyantazer1
هدایت شده از شهید سید محمدباقر صدر
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 صدای صدر
⬛ مردان اهداف بزرگ
◾والاترین اهداف و شکوهمندترین اهداف و فراگیرترین اهداف، اهدافی هستند که فراتر از عمر یک انسان و فراتر از هر موجودی هستند.
📻 بخشی از سخنرانی شهید صدر در جمع شاگردانشان، ماه صفر ۱۳۸۹ ه.ق
🆔 @shahidsadr