فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 «استادان» را اخراج نکنید!
📚«استاد»، عنوان انسان دانشمندی است که سخنی خارج از ضوابط علمی نگوید؛ شخصیت منضبطی است که خارج از حیطه دانش تخصصی، ضوابط قانونی، آداب اخلاقی، هنجارهای اجتماعی و آییننامههای دانشگاهی، گفتار و رفتاری از وی سر نزند؛ و نماد خردمندی و فرزانگی و ارزشهای فرهنگی برای دانشجویان و دانشآموزان کشور باشد.
✍حال در مقابل چنین ویژگیهای ارزشمند یک«استاد»، اگر کسی در گفتار و رفتار و نوشتارش، فاقد مبانی «عقل و علم و نظم و قانون و اخلاق» باشد، چرا باید بتواند حریم حرمت دانشگاه را آلوده و زمام ذهن و اندیشه و سرنوشت «آیندهسازان مملکت» را تخریب کند؟
‼️پس، هرج و مرج طلب، «استاد» نیست!
‼️سلبریتیمسلک، «استاد» نیست!
‼️هنجارشکن، قانونستیز، اخلاقگریز و تشویقکننده «آشوبطلبان»، در هیچ دانشگاهی، در هیچکجای جهان به عنوان «استاد» شناخته نمیشود.
📌البته ممکن است کسی که در مملکت خودش نقش «عنصر بیگانه» را به عهده گرفته و به «ناامیدسازی» جوانان از آینده کشورشان همت گماشته، بتواند در همان کشور متخاصم، رسماً استخدام شود؛ که امری متداول در روابط نهادهای امنیتی و جاسوسی جهان است.
✅لیکن به روال عادی امور در مراکز آموزشی جهان، هر «استاد» یا «معلم»ی که ضوابط و مقررات جاری همان کشور را نادیده بگیرد، بدون تعلل یا تعارف حذف میشود.
👆امام خامنهای:
من گفتم، افراد نامطمئن، یعنی آنهاییکه نظام را به چالش میکشند، در دانشگاه حضور پیدا نکنند.
🔹تصریح این قاعده بدیهی که نافی حق اعتراض قانونی استادان نیست، موجب شرمساری مسئولان ذیربط در وزارت علوم است!
✍محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆قصه پینوکیو،
یکی از حکیمانهترین تحلیلها در مورد رفتار تمدن غرب با آدمیان است...!
https://eitaa.com/kavoshe
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
splus.ir/mohammadali_ramin
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴با عرض تسلیت و تعزیت🏴
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
splus.ir/mohammadali_ramin
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD
🔻حجاب در آئینۀ گذشتۀ سیاستیاش
✍مهدی جمشیدی:
۱. یکی از تصویرسازیهای تحریفآلود و القاهای ناصواب دربارۀ مواجهه با کشف حجاب این است که کسانی مدعیاند برخوردهای سخت در دورههای گذشته، حاصلی نداشته و حجم انبوه تمرکز بر روی تقابل انتظامی و قضائی با مسألۀ حجاب، به نتایج ارادهشده، منتهی نگردیده است.
در این روایت، اینطور وانمود میشود که گویا نظام در دهههای گذشته، تمام توان خویش را بر روی حجاب و مواجهۀ سخت با آن متمرکز کرد و هرچه بضاعت داشت را در این مسیر به کار گرفت و در عین حال، اکنون با خلاء دستاوردی روبرو است.
در واقع، اینان میکوشند با تصویرسازی انقباضی و حداکثری از گذشته، نوع خاصی از مواجهه را ملامت و نفی کنند و نشان بدهند که چنین مواجههای، بیفرجام و غلط است و باید رویکرد دیگری را برگزید.
۲. برخلاف روایت یادشده، مسأله این است که در دهههای گذشته، هیچگاه حجاب، مسألۀ اصلی نبوده است، بلکه حتی «فرهنگ» نیز در هیچ دولتی، صدرنشین و بنیان انگاشته نشده است، بلکه دولتها و جریانهای رسمی، همواره یا به سوی اقتصاد حرکت کردند و یا به سوی سیاست. در این میان، فرهنگ جز تعارفهای سیاسی و تقابلهای انتخاباتی، منزلتی نداشته و هیچگاه به آن به عنوان امری مستقل و کلیدی، نگاه نشده است.
از طرف دیگر، مواجهههای انتظامی و قضائی نیز دربارۀ مسألۀ حجاب، همواره حداقلی و موردی بودهاند و بیشتر جلوۀ بیرونی و بازتاب رسانهای داشتهاند.
ازاینرو، میان واقعیت سیاستها و عملکردها از یک سو، و روایتهای رسانهای و حتی اجتماعی از آنها، شکاف بسیار بزرگی وجود دارد.
حتی گشت ارشاد نیز که اینهمه دربارۀ آن سخن گفته شد، فاقد حمایت جدی بوده و تنها در حاشیه و به عنوان نمادی از حضور حاکمیت در خیابان، ظهور داشت، اما روشن بود که مواجهههای بسیار ناچیز و حداقلیاش نمیتواند گرهی را بگشاید و تحولی بیافریند.
بهاینترتیب، باید صریح گفت که در طول دهههای گذشته، حجاب را باید امری «رهاشده» و «بهخودوانهاده» قلمداد کرد، نه امری که حاکمیت بر روی آن تمرکز کرده بوده و قدرتها و امکانهای ساختاری خویش را برای هدایت و نظارت بر آن به کار گرفته بوده است.
۳. وقتی یک عامل، در حاشیه و نیمبند و رقیق است، نمیتوان از آن انتظار داشت که روند را «ثابت» یا «کاهشی» کند، بلکه در این حالت، فقط از «شتاب روند» میکاهد؛ یعنی اگر نبود، سرعت روند، «بسیار بیشتر» میشد. دربارۀ گشت ارشاد، این حالت صحیح است نه اینکه وانمود شود، حاکمیت با تمام توان، بر روی گشت ارشاد تکیه کرد و به حمایت از آن پرداخت و در نهایت نیز، نتیجه نگرفت.
بهخصوص در دهۀ نود در اثر سیاستهای لیبرالیستی در دولت اعتدالگرا، نهفقط مواجهۀ جدی و چالشی با مسألۀ حجاب به حاشیه رفت و اغلب به تعطیلی کشیده شد، بلکه با در پیش گرفتن رویکردهای ولنگارانه و تساهلی، روندی که رخ داده بود، سرعت بیشتری پیدا کرد.
در واقع، سیاستهای دولت اعتدالگرا، اقتدار نظام را به چالش کشید و پیام ضعف ارسال کرد.
این سیاستها، به لایههای تجددی جامعه نشان داد که امکان پیشروی دارند و میتوانند بر سر سبک زندگیِ غربی، وارد چرخۀ چانهزنی شوند و حرف خود را بر کرسی بنشانند.
این دولت برای آنکه از حمایت و هواداری این بدنۀ اجتماعی برخوردار شود، ارزشهای اساسی و خطوط قرمز فرهنگی را به بازی سیاسی خویش وارد کرد و به این واسطه، به دیگریهای فرهنگی رسمیت بخشید.
۴. تنها در لحظههایی از تاریخ که بدنۀ اجتماعیِ تجددی، چنین صداهای مخالفخوانی از درون حاکمیت میشنوند، جان تازه میگیرند و به بیان و اظهار خویشتن فرهنگیشان در عرصۀ عمومی میپردازند.
در شرایط حاکمیتیِ مبتنی بر اقتدار و مرزبندی، این طبقۀ اجتماعی دچار لکنت میشوند و احساس انقباض و انسداد میکنند و به حداقلها رضایت میدهند.
پس مسألۀ اصلی این است که از درون حاکمیت، چه صدا و ندایی برمیخیزد و لایۀ تجددی، چه درک و احساسی از نیروهای درونی حاکمیت دارند.
اینان تابع سیاستهای فرهنگیِ حاکمیت نبوده و نیستند و نمیخواهند از سبک زندگیِ تجددی خویش عدول کنند، بلکه مایل به اظهار و تجلی آن در عرصۀ عمومی هستند، اما این کنش، وابسته به تصویرشان از منطق و انتخاب حاکمیت است. در هر دورهای که نیروهای همگون با اینان به درون حاکمیت نفوذ میکنند، این خوداظهاریها و جسارتها و ساختارشکنی افزوده میشوند و اینان میتوانند، پس از دورۀ توقف، چند گام به پیش آیند.
https://irna.ir/xjNrp5 لینک
پ.ن: در تمام سالهای پس از انقلاب، نه فقط پرداختن اساسی به حجاب، هیچگاه اولویت نداشته و به تبلیغ حجاب و پوشش اسلامی در جهان غرب همتی دیده نشده، بلکه با مواضع انفعالی و پاسخگویی سیاسی سطحی مواجه بوده است؛ در حالیکه «حجاب زن مسلمان و ایرانی» چهل و چهار سال با اولویت و جدیت، مورد تهاجم و تخریب دشمنان بیرونی و عوامل داخلی آنها قرار داشته است.
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بافتنی بافتن کمیسر اتحادیه اروپا همزمان با سخنرانی دیروز «اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا در مورد وضعیت این اتحادیه
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #برش_دیدار | رهبر انقلاب، صبح امروز: دشمن در دشمنی خودش و در نقشهکشی خودش جدّی است، ما هم در مقابلهی با دشمن بشدّت جدّی هستیم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎨 اطلاعنگاشت | جهاد پیامبر اعظم(ع)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای خط اصلی زندگی پیامبر اعظم(ص) را جهاد برای تشکیل جامعه اسلامی میدانند. ایشان در بیانات تحلیلی در تاریخ ۱۳۶۵/۰۸/۱۰ به تشریح این موضوع پرداختند که بخشی از آن در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
19.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #گزارش_خبری | مردم وفادار
👆 #روایت_یک_خبرنگار از دیدار هزاران نفر از مردم «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی» با رهبر انقلاب.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | افشای ماموریت گروه بحران توسط رهبر انقلاب در دیدار اخیر
📥 سایر کیفیتها👇🏻
khl.ink/f/53844
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی و رحمةالله و برکاته
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥برهنهسازی زنان جهان از آنجا شروع شد...
✍وقتی در خلال جنگ اول اروپا و خاتمه آن، میلیونها دختر و زن جوان اروپایی که بدون پدر و بدون همسر مانده بودند، وادار به فحشای تحمیلی توسط پیروزمندان جنگ و تن فروشی اجباری برای امرارمعیشت خود شدند، فرایند بیحجابی دختران یتیم و زنانِ جوانِ بیوهی فقیر جوامع اروپا و بعد آمریکا، فراگیر شد.
💥با شروع جنگ دوم اروپا، ابتدا میلیونها دختر و زن جوان متفقین به دست سربازان متحدین افتاده و تبدیل به «کارگران جنسیِ مهاجمان» و اشغالگران شدند و آنگاه با تغییر شرایط جنگ و شکست متحدین، این زنان و دختران آلمان و اتریش و ایتالیا بودند که طعمه سربازان آمریکا و انگلیس و فرانسه و شوروی قرار گرفتند‼️
🔥بنابراین طی حدود ۵-۶ سال جنگ دوم، مرزهای حیا و حریم زنان و حرمت خانوادهها، در اروپا و شرق آسیا درهم شکسته شد و فرهنگ نجابت از گستره جوامع غربی رخت بربست‼️
🌐 زمانیکه یهودیان توانستند با کمک بریتانیا و آمریکای پیروز، «اسرائیل» را در فلسطین اشغالی تأسیس و به بهانه مدعای «قربانیان هولوکاست»، بر فرهنگ و هنر و رسانه و سیاست اروپا و آمریکا مسلط بشوند، سیر توسعه برهنهسازی زنان غربی، با جنگ تبلیغاتی سرسام آور، شدت گرفت تا امروز که دیگر «فرهنگ برهنگی و بیحیایی»، تبدیل به فرهنگ عمومی جوامع غرب شده و هر نوع «حیا، حجاب و نجابت زنان»، بشدت سرکوب میشود‼️
🎯 و این انتقامی بیرحمانه از نسل اروپائیانی است که بعد از ۳۰۰۰سال برتری، تسلیم سلطه قوم یهود شدند‼️
صدسال ترویج #زن_آزادی_هرزگی
👆هشداری بدون تعارف👆
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
splus.ir/mohammadali_ramin
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌷🌹💚❤️💚🌹🌷
🌴دو ماه عزاداری برای خاندان رسول خدا از شما و همهی مؤمنین قبول باشد ان شاءالله 🌴
💚حلول ماه ربیع الاول سال ۱۴۴۵ بر مسلمانان جهان، خاصه شیعیان و پیروان اهل بیت پیامبرخدا (ص) سرشار از الطاف و برکات الهی باد💚