eitaa logo
🇱🇧🇵🇸مردان وِلایی🇮🇷
376 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
8.7هزار ویدیو
57 فایل
مردان ولایی
مشاهده در ایتا
دانلود
21.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 «تنها» التماس امام خمینی به ملت ایران ▪️امروز مملکت ما غرب‌زده است که از زلزله‌زده بدتر است! ▪️من التماس می‌کنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را می‌بوسم! ▪️این غرب‌زده‌ها را کنار بگذارید! ▪️عده‌شان خیلی زیاد هم نیست، ادعایشان زیاد است!
25.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴استاد رحیم پور ازغدی: "بی‌دردِ‌بیشعور!
نماهنگ کشتی نجات.mp3
4.14M
♨️ نماهنگ کشتی نجات دنیا رو آب ببره چشما رو خواب ببره ما رو تنها میتونه کشتی ارباب ببره کشتی نجات میبینی که دست تکون میدم برات میدونم که ما رو جا نمیذاری تو دریای مشکلات محسن عرب خالقی
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فوری وحشت آمریکا از بهترین جایگزین شهید رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ... ❌ اصلا از دست ندهید ❌ لطفا بخاطر ایران و مردم عزیز ایران زمین انتشارش بدید.🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا موقع شهادت سردار سلیمانی پیام تسلیت نفرستادید؟🤔 🇮🇷
48.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ لطفاً در نشر کلیپ مارو یاری کنید ✅ اگه می خوای با دلیل و برهان ب آقای جلیلی رأی بدی،وقت بذار و این کلیپ رو نگاه کن ✅ اگه می خوای اطرافیان و آشناهاتو با دلیل متقن تشویق کنی ب آقای جلیلی رأی بدن ب این کلیپ نگاه کن 🅰️ فقط ب تسلط دیپلماسی، فن بیان و ریز بینی جناب دکتر توجه کنید 🅱️ یک تنه در مقابل همه و پای واقعیت و حقانیت حرفاش ایستاد و فقط رهبری از حرفاش حمایت کرد و تازه بعد از چند سال بقیه افراد ک ادعای انقلابی بودن،داشتن ب سر حرفاش رسیدن
22.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شماگفتیداحمدی نژادیهودی بودند؟؟؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انصارالله یمن برای پنجمین بار پهپاد MQ9 آمریکایی را ساقط کرد ولی این دفعه فرق دارد: یمنی‌ها این غول فناوری را سالم گرفتند. این یعنی مهندسی معکوس برای ساخت پهپادی با همه فناوری‌های پهپاد آمریکایی. اینکه کدام سامانه توانسته این پهپاد را ساقط کند، بماند ولی تست خوبی انجام شد. این پهپاد بسیار با ارزش آمریکایی به ناموس آمریکایی‌ها معروفه که الان دست یمنی هاست. توانایی اون به قدری بالاست که به یمن این امکان رو میده که دست برتر رو بر روی دریای سرخ داشته باشد. یعنی دریای سرخی رو تصور کنید که قراره پهپاد MQ9 یمنی همه اون رو پوشش بده و قرار نیست حتی یک کشتی هم بتونه بدون اجازه یمن حرکت کنه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای برخورد بازیگر پیشکسوت با مامور پلیس 🔸از روز پنج‌شنبه بسیاری از کانال‌های ضدایرانی، تکه فیلمی را با تیتر «برخورد بازیگر سینما با ماموران گشت ارشاد» منتشر کردند. در این فیلم هایده حائری با زدن به سینه مامور پلیس به او توهین می کند. مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت با توضیح ماجرا اعلام کرد: 🔸در پی انتشار ویدیویی از فردی با هویت معلوم که در حال اعتراض و توهین و بی‌ادبی به مامور پلیس است؛ با بررسی به‌عمل آمده مشخص شد که اعتراض این بانوی سالخورده به عملیات عمرانی در محدودۀ عابر پیاده بوده که پلیس با خویشتن‌داری و رعایتِ ادب در حفظِ حرمت ایشان اقدام کرده است و موضوع به پلیس و به حوزۀ عفاف و حجاب مرتبط نیست.
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انگارمرحوم آغاسی این روزها رو میدیده واقعادیدنی وشنیدنیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم‌کاری‌های مشابه دولت روحانی و مجلس لاریجانی در رفع مشکلات مردم 👌 تذکر جدی رهبر انقلاب به لاریجانی در زمان ریاست مجلس بخاطر انداختن مشکلات به گردن دیگران: شما در مجلس چه کار کردید؛ این همه پول و امکانات و وقت و عمر را در اختیار داشتید! این انتقاد صریح مربوط به زمانی است که لاریجانی رئیس مجلس و علی مطهری و مسعود پزشکیان در هیات رئیسه مجلس مسئولیت داشتند.
✅وجه مشترک روسای جمهور سابق ببینید این چهار رئیس جمهور چه دشمنی با حضرت آقا داشتند و دارند!... 🔴 درزمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی ، او طرحی را ارائه داد که بر اساس آن رهبری ایران شورائی اداره شود... یعنی حذف ولی فقیه... 🔴در زمان خاتمی، او لایحه ای را به مجلس داد که به لوایح دوقلو معروف شد که مهمترین بند این لوایح محدود کردن اختیارات ولی فقیه بود... 🔴در سال هفتم ریاست احمدی نژاد خبرنگار از او درباره اختیارات رهبری سوال می کند و او جواب می دهد مگر می شود یک نفر تصمیم گیرنده نهائی باشد... یعنی حذف ولی فقیه... 🔴و اما بدترین آنها!... در زمان حسن روحانی او با تمام توانش در صدد به چالش کشیدن ولی فقیه بود و هر کجا که رهبر معظم انقلاب در یک موضوع راهبردی نظری دادند، آنرا رد کرد و حتی استهزا کرد که سه نمونه آنرا ذکر می کنیم: ۱_ زمانی که ترامپ گفت من برجام را پاره می کنم رهبر معظم انقلاب فرمودند: اگر تو برجام را پاره کنی ما آن را آتش می زنیم... و حسن روحانی با کمال بی شرمی و وقاحت گفت بعضی ها فکر می کنند که برجام یک کاغذ است که آن را در آتش منقل کنار دستشان بیندازند و بسوزانند... ۲_ زمانی که در مذاکرات برجام مقام معظم رهبری فرمودند: مواظب باشید کلاه سرتان نگذارند جناب روحانی با کمال پر روئی گفت: بعضی ها می گویند مواظب باشید آمریکائی ها کلاه سرتان نگذارند، با حالت تمسخر و پوزخند گفت: خیر آقا ما عمامه داریم کلاه سرمان نمی رود... ۳_زمانی که مذاکره با آمریکا را می خواستند شروع کنند حضرت آقا فرمودند: من به این مذاکرات خوشبین نیستم... و روحانی باکمال بی ادبی گفت: در مسائل سیاسی خوشبینی و بدبینی معنائی ندارد، آمریکا کدخداست و باید با کدخدا مذاکره کنیم... آری ۴ رئیس جمهوری که ۳۲ سال بر این کشور حکومت کردند در کل این ۳۲ سال، همه همّ  و غمشان کوبیدن رهبر و از بین بردن این انقلاب مقدس به وسیله حذف کردن ولی فقیه بود، چون به خوبی می دانستند که تا ولی فقیه هست آنان نمی توانند زیر یوغ آمریکا بروند و نقشه های شوم خودشان را اجرا کنند به همین جهت تمام تلاششان را برای حذف ولی فقیه کرده اند و می کنند !!! اما غافلند از اینکه خودشان با دستان خودشان گورشان را می کنند، چون اراده ی الهی بر این قرار گرفته که این انقلاب با رهبری ولی فقیه "امام خامنه ای" روحی فداه به انقلاب جهانی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وصل شود... ✔️امام خمینی قدس سره فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.