.
✨روز وصل جانها به جانان✨
🔻 در جنگ هشتماهه سال ٨٨
دشمن در سر داشت با ایجاد بیثباتی، ایران را به آشوب بکشند و تکه تکه کنند؛
اقتدار امام بود که ایران و امنیت ایران را حفظ کرد.💚
🔺امام خامنهای حفظه الله تعالی سینه خود را سپر بلای ما مردم کردند و از آنچه امروز در سوریه میبینیم، ما را حفظ کردند.
🔺 ٩ دیماه اوج درک امامت توسط امت بود. آن روز فهمیدیم امام داشتن یعنی امنیت، یعنی عزت و یعنی سربلندی!
ما بر همان باوریم، هزاران برابر بیشتر، عمیقتر و جانانهتر...✊
4_5933720589003918492.mp3
6.7M
علم از دست علمدار نیفتد هرگز...
🌹 به یاد شهید حاج قاسم سلیمانی
🔻 ۴ روز دیگر تا سالروز شهادت #حاج_قاسم
#وعده_صادق#انتقام
🏷 #گمنام_گردان_محمدباقر 🇮🇷
#سردار_شهید_محمد_تقی_پور_باقری
.
▫️همگام با چهارمین طلوع آذر 1338، چونان آفتاب در تقدیر «آقاجان و ام البنین» درخشید؛«محمدتقی»،در طبیعت بکر «تیلهنو» در گلوگاه بدنیا آمد.سال ۵۸، با بانو «صدریه عبداللهی» ازدواج کرد، سمیه، زهرا، صدیقه و طاهره،ثمره این پیوند پاک بودند.▫️با پوشیدن جامه پاسداری در سال 1360،درواحد اطلاعات ـ عملیات مشغول به خدمت شد.مسئول بسیج نواحی،مسئول دسته، جانشین گروهان، فرماندهی گروهان و گردان، از جمله خدمات ارزنده او به شمار میرود.محمدتقی در دی ماه ۱۳۶۵ در حالی که فرمانده گروهان شهید خنکدار گردان امام محمدباقر لشکر ویژه ۲۵ کربلا بود در شلمچه بشهادت رسید و پیکرش بعد ۵ سال به خانه بازگشت.
.
#همسر_شهید : یکبار نامهای نوشتم و از ایشان خواستم که به خانه بیاید؛ زیرا سمیه مریض بود. او در جواب برایم نوشت: یکی از مهدکودکهای اهواز را بمباران کردند. بچهها زیرآوار ماندند. بعد، با زبان کودکانه برای سمیه نوشت: بچههایی که همسنوسال شما هستند، زیر آوار ماندند. ما باید نجاتشان بدهیم. اگر شما هم اینجا بودید، نمیگذاشتید که من به خانه بیایم.
.
📩 #قسمتی_از_وصیتنامه_شهید :
همسر عزيز و غريبم! فررندانم هر وقت از تو سراغ مرا گرفتند به آنها حقيقت را بگو. بگو كه پدر شما در راه خدا توسط دشمنان خدا شهيد شده است. بگذار اشك از ديدگانشان جاري و قلب كوچكشان بشكند. چون كه اشك يتيم دشمنان خدا را نيست و نابود مينمايد. اگر بعد از پيروزي اين جنگ به كربلا رفتيد عوض من قبر امام حسين (ع) را زيارت نماييد و بگوييد كه در راه وي شهيد شدم.
#هفت_تپه_ی_گمنام