سيام آبان ۱۳۴۳، در روستاي موسيآباد از توابع شهرستان كاشان چشم به جهان گشود. پدرش جلال، كشاورز بود و مادرش سيما (فوت۱۳۴۷) نام داشت. تا سوم متوسطه در رشته تجربي درس خواند. به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. چهارم آذر ۱۳۶۱، با سمت تكتيرانداز در سومار به شهادت رسيد. پيكرش مدتها در منطقه بر جا ماند و بيست و هشتم ارديبهشت ۱۳۸۰، پس از تفحص در بهشتزهراي شهرستان تهران به خاك سپرده شد.
shahidd.blog.ir/post/708
هدایت شده از کاروان انقلاب
32.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی از پروژه کشتهسازی دروغین رسانههای ضدانقلاب در زاهدان
بلال نارویی پدر «هستی نارویی»:
🔹تیری به سمت فرزندمان شلیک نشده است. هستی زیر دست و پا و ازدحام جمعیت جان داد؛ بدنش کوفتگی داشت.
🔹فضای مجازی و شایعات کاری برای ما نمیکند؛ ماباید حقیقت را بگوییم و نزد خدا پاسخگو باشیم.
🔹نشستهاند در خارج تا مملکت را به آشوب بکشند، آنها بچه ما را به کشتن دادند. کسی جز داخل کشور پیگیر فرزندمان نشد.
جانمان را برای جمهوری اسلامی میدهیم.
#برای_ایران
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از کاروان انقلاب
با توجه به اهانت های مستقیم فرد خبیثی بنام امید دانا به مقدسات اسلامی و اظهار کفر او، طبق احکام اسلامی این شخص #مرتد و #مهدورالدم است و هر کجا دیده شود باید کشته شود.
مهدورالدم یعنی خونش هدر است و ارزشی ندارد .
از مراجع معظم تقاضای صدور حکم ارتداد برای او را داریم .
پخش کنید تا بدست همه مسلمانها برسد.
✨﷽✨
🌼تحفه ای از حضرت مولا علیه السلام
✍جناب حجة الاسلام و المسلمين آقای حاج سید علی رضوی کشمیری نقل کردند: یک شب زمستانی به اتفاق اخوی و عموزاده خدمت آقای مجتهدی مشرف شدیم. ایشان تنها بودند و به علت تمام شدن نفت، اتاق آقا سرد شده بود.
از قضا در ماشین، ظرف نفتی داشتیم، لذا نفت را آوردیم و اتاق را گرم کردیم. لحظاتی بعد متوجه شدیم ایشان شام نخورده اند. در داخل ماشین مقداری شیر موجود بود، به سرعت شیر را آوردیم و پس از جوشاندن، مقداری نان در آن ریختیم، سپس همگی نان و شیر خوردیم. بعد از صرف غذا آقا فرمودند:
《آقاجان! تا دست نگیری، دستت را نخواهند گرفت.》ما از ایشان درخواست کردیم که تحفه ای از حضرت مولا برایمان بگیرند.
آقا برای لحظاتی به حالت خلسه فرو رفته و بیان داشتند: 《 حضرت می فرمایند : هر وقت کارد به استخوان رسید، یک حمد و سه قل هو الله بخوانید و بیست و یک صلوات بفرستید؛ مشکل به خواست خدا حل می شود.》
📚 لاله ای از ملکوت ج ۲ ص١۵۰
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از کاروان انقلاب
٧آذر سالروز شهادت دانشمند برجسته و ممتاز هسته ای ولایتمدار پرفسور شهید محسن فخریزاده گرامی باد. علو درجات این شهید والامقام نثار صلوات بر محمد و آل محمد 🌹
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
امیر دریادار شهید محمد ابراهیم همتی فرمانده ناوچه پیکان 🌹
شهید ناخدا همتی ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۲۹ در خانوادهای مذهبی و متدین در سمنان چشم به جهان گشود. محمد ابراهیم شش سال بیشتر نداشت که به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد تا دوران ابتدایی و دبیرستان خود را در این شهر طی کند.
محمد ابراهیم پس از ورود به نیروی دریایی ارتش برای گذراندن دورههای ناوبری و فرماندهی کشتی به آلمان و فرانسه اعزام شد.
همزمان با تحصیل محمد ابراهیم در فرانسه، ناوچه پیکان به سفارش ایران در این کشور ساخته شد و وی با همین ناوچه به ایران بازگشت و تا آخرین حیات مادیاش در این ناوچه خدمت کرد و فرمانده ناوچه پیکان بود.
در هفتم آذرماه 1359، ناوچه پیکان با شرکت در عملیات مروارید و به آتش کشیدن اسکله های نفتی «البکر» و «الامیه» مانع از صادرات نفت عراق از طریق خلیج فارس و دریای عمان شد. پایانههای «البکر» و «الامیه» از بزرگترین مراکز صدور نفت عراق در شمال خلیج فارس محسوب شده و از نظر موقعیت جغرافیایی در دهانه خور عبدالله، نزدیک جزیره بوبیان کشور کویت قرار گرفته است و البته از شاهرگهای حیات اقتصادی عراق از طریق دریا در آن سالها محسوب میشدند.
ناوچه پیکان پس از اجرای موفق این عملیات و در مسیر بازگشت، مورد هدف موشک دشمن قرار گرفت و در آبهای خلیج فارس غرق شد.
در این حادثه شهید ناخدا همتی و ۳۸ نفر از خدمه کشتی به شهادت رسیدند و در خلیج فارس آسمانی شدند.
شادی روح پاک شهیدان صلوات🍀
shahidd.blog.ir/post/710
ناوچه پیکان که روز هفتم آذرماه ۱۳۵۹ در عملیات مروارید پس از عملیات موفق و انهدام چند ناوچه دشمن ، مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و با فرمانده و ۳۸ خدمه خود در آبهای نیلگون خلیج فارس غرق شد .
یادشان گرامی و راهشان پر رهرو 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
shahidd.blog.ir/post/710
شهید ناخدا محمد ابراهیم همتی فرمانده ناوچه پیکان
* روايت ناوسروان جانباز «محمدرضا نجاري» از شهيد همتي و عمليات مرواريد:
قبل از انجام عمليات «مرواريد»، طي 67 روزي كه از آغاز تهاجم نيروهاي عراقي به مرزهاي ايران ميگذشت، نيروي دريايي عملياتهاي مختلفي را در خليج فارس انجام داده بود اما در روز هفتم آذرماه 1359، براي انهدام سكوهاي «البكر» و« الاميه» و انهدام نيروهاي دريايي دشمن و محروم كردن آنها از صادرات نفت و حفظ سيادت دريايي جمهوري اسلامي ايران در خليج فارس، ناوچههاي پيكان، جوشن، گرز، اسكادرانها و بالگردهاي SH ،AB نيروي دريايي به منطقه عمليات اعزام شدند.
اين عمليات كه براي تكميل عمليات «اشكان» طراحي شده بود، در منطقه شمال خليج فارس و در منطقهاي به وسعت دو هزار كيلومترمربع انجام شد و در پايان تمام اهداف از جمله كسب سيادت نيروي دريايي ايران در خليج فارس، زمينگير شدن باقيمانده نيروهاي دريايي دشمن در بندر «امالقصر»، قطع كامل صادرات نفت عراق از اسكلههاي البكر و الاميه، وارد آمدن خسارات سنگين به نيروهاي عراقي، قطع خطوط مواصلاتي عراق و تامين خطوط موصلاتي خودي محقق شد.

در اين عمليات، تعداد هفت فروند ناوچه موشكانداز از نوع «اوزا» يك فروند ناو مينروب، سه فروند ناو «زلينگ گرافت»، سه فروند ناو از يگانهاي متفرقه عراق منهدم و [با همكاري نيروي هوايي ارتش] 13 فروند هواپيماي جنگنده دشمن سرنگون شدند.
پس از انهدام اهداف مشخص شده توسط ناوچه پيكان با همكاري تفنگداران نيروي دريايي ارتش و خلبانان تيزپرواز نيروي هوايي به ويژه انهدام سكوهاي نفتي البكر و الاميه و اسارت 9 نفر از نيروهاي عراقي مستقر در اين سكوها،در حال بازگشت به پايگاه بوشهر بوديم كه من به عنوان مسئول كنترل رادار ناوچه پيكان ناگهان متوجه حضور يك رادار از ناوچههاي دشمن شدم كه گويي عنقريب به سمت ما شليك خواهد كرد بنابراين بلافاصله شهيد «ناخدا محمدابراهيم همتي» كه فرمانده ناوچه پيكان بود را در جريان قرار دادم و اين شهيد نيز با فرماني كه صادر كرد در ابتدا با گلوله توپ اولين موشك دشمن را كه به سمت ما شليك شده بود منهدم كرد به طوري كه موشك دشمن در نزديكي ناوچه پيكان منهدم شد. بعد از گذشت لحظهاي، موشك دوم نيز از طرف ناوچه دشمن كه در «جزيره بوبيان» در نزديكي مرز كويت پنهان شده بود به سمت ما شليك شد كه آن هم با مانور سكان به سمت راست مجدا منحرف و منهدم شد. اما بعد از اين دو موشك، ناگهان به طور همزمان دو موشك از طرف ناوچه عراقي به سمت پاشنه ناوچه پيكان و يكي ديگر هم به قسمت سينه ناوچه اصابت كرد كه باعث شد به ناوچه پيكان آسيب جدي وارد شود.
زماني كه ناوچه پيكان از دو طرف مورد اصابت موشك قرار گرفت، من و تعدادي ديگر از همرزمانم در اتاق جنگ ناوچه و در قسمت انتهايي آن قرار داشتيم كه من بلافاصله براي ارائه گزارش به ناخدا همتي از اتاق خارج شدم ولي متأسفانه پس از خروج من از اتاق، درب اتاق به خاطر صدماتي كه ديده بود قفل شد و تمام همرزمانم براي هميشه در آبهاي نيلگون خليج فارس در آن اتاق جنگ ناوچه محبوس شدند و با ناوچه پيكان به قعر دريا رفتند.
زماني كه خودم را به سرعت به سطح ناوچه رساندم. هنوز هيچكدام از همرزمانم ناوچه را كه در حال غرق شدن بود، ترك نكرده بودند و حتي پس از گذشت مدتي از اصابت موشك، هيچيك از نيروها قصد ترك ناوچه را نداشتند و پس از اينكه ما مجبور شديم از ناوچه خارج شويم، شهيد همتي فرمانده ناوچه حاضر نشد ناوچه را ترك كند و اين لحظه براي ما تداعيكننده افسانهاي بود كه در آن ميگويد «ناخداي كشتي هيچگاه كشتي خود را ترك نميكند» و چنين هم شد و ناخدا همتي حاضر نشد ناوچه را ترك كند و در نهايت در همانجا جان خويش را در طبق اخلاص گذاشت و با ناوچه در حال غرق شدن به شهادت رسيد.
شادی روح پاک شهدای نیروی دریایی صلوات 🍀
shahidd.blog.ir/post/710
🌐 شوق زیارت - امامزاده های ایران و جهان
💠وبلاگ تخصصی امامزاده ها 💠
imamzadeh.blog.ir
هدایت شده از کاروان انقلاب
🔴 #افساد_فیالارض برای ۱۵ متهم پرونده شهید روح الله عجمیان
🔹نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ۱۵ نفر از ضاربان شهید روح الله عجمیان صبح امروز در استان البرز آغاز شد.
🔹نماینده دادستان: با توجه به شکایت اولیای دم شهید عجمیان، گواهی پزشکی قانونی، بازسازی صحنه جرم، اظهارات و اقاریر صریح متهمان مبنی بر ارتکاب جرایم، کشف آلات و ادوات جرم از متهمان، بازبینی تلفن همراه متهمان و کشف مطالب مجرمانه در آنها، تصاویر منتشره مبنی بر به شهادت رساندن بسیجی شهید سید روح الله عجمیان، از ریاست دادگاه تقاضای اعمال اشد مجازات برای متهمان و صدور احکام متناسب با جرایم متهمان را دارم.
#اشد_مجازات
#برخورد_قاطع
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از تبیین
⭕️اسلامِ انسانساز
🔹 #اسلام انسانی میسازد عدالتخواه و عدالتپرور، صاحب اخلاق کریمه، صاحب معارف الهیه؛ که وقتی که از اینجا رخت بربست و وارد شد در یک عالم دیگری، به صورت انسان باشد، آدم باشد.
📕صحیفه امام، ج ۳، ص ۲۲۶
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🌹مادر شهید غلامعلی رجبی:
بعد از شهادت دو سه باری خوابش را دیدم آخرین بار که در خواب دیدمش پرسیدم...👆
🌐کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از کاروان انقلاب
1061_Samat-Tamar_YasDL.com.mp3
7.89M
فواید خواندن دعای سمات 🌼
دعای سمات معروف به دعاى شبوّر(دعاى عطا و بخشش) است، که خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است.
و پوشیده نماند که دعای سمات از دعاهاى مشهور است و بیشتر علماى گذشته بر خواندن این دعا مواظبت مى نمودند.
در(مصباح)شیخ طوسى و(جمال الاسبوع) سیّد ابن طاووس و کتب کفعمى به سندهاى معتبر از جناب محمّد بن عثمان عمروى رضوان الله علیه که از نوّاب حضرت صاحب الامر بود از حضرت باقر علیه السّلام و امام صادق علیه السّلام روایت شده علاّمه مجلسى رحمه اللّه این دعا را همراه با شرح در کتاب(بحار)ذکر نموده است.
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از تحولات جهان اسلام
🔰 صد و یکمین سالروز شهادت سردار و روحانی مبارز، میرزا کوچک جنگلی گرامی باد
یاد و راه شهید یونس استادسرایی؛ «میرزا کوچک خان جنگلی» زنده است و ادامه خواهد داشت...
در وسعت اندیشۀ خونبار جنگل
از پشت خنجر میخورد سردار جنگل
بر کندههای پیر، زخم تیر پیداست
پوشیده از گلهای خون، دیوار جنگل
در ذهن سبز شاخهها با خون تداعی
سرهای سرداران شود بر دار جنگل
شعر بلند استقامت را سرودند
مردان سختآواز در پیکار جنگل
بوی تر خون کاروان باد آورد
از کوچههای خیس شالیزار جنگل
سرشار از عطر تر بیرنگ باران
خاک و نسیم و شاخۀ پربار جنگل
پر میکشد تا کهکشان روشنایی
از کوه ظلمت مرغ آتشخوار جنگل
در انتظار صبح پیروزی است با ما
در سنگر شب، دیدۀ بیدار جنگل
📝 شعر: نصرالله مردانی
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
خلبان شهید حسین خلعتبری، اعجوبهای مثال زدنی در دوران دفاع مقدس
زندگینامه و عملیات شهادت در اینجا ↙️
shahidd.blog.ir/post/711
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
خلبان شهید حسین خلعتبری 🌹
بهترین خلبان اف ۴ جهان
شهید حسین خلعتبری در سال ۱۳۲۸ در روستای «بصل کوه» شهرستان رامسر به دنیا آمد. کسی که بعدها در بین بعثیون به «حسین ماوریک» شکارچی ناوهای اوزای عراقی معروف شده بود و برای زنده و مردهاش جایزه تعیین کرده بودند، کسی که مهارت او در خلبانی و شلیک موشک ماوریک (نوعی موشک هوا به سطح) در نیروی هوایی شهره بود.
حسین دوران کودکی و جوانی را در رامسر بود. با پشت سر گذاشتن دوران تحصیلات ابتدایی و دبیرستان، در سال ۱۳۴۹ به خدمت مقدس سربازی رفت و پس از طی دوران سربازی، در سال ۱۳۵۱ به دلیل علاقه وافری که به فن خلبانی داشت وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی شد. پس از دوره مقدماتی پرواز برای دیدن دوره پیشرفته به کشور آمریکا رهسپار شد.
پیش از سفر به آمریکا، حسین خلعتبری به دیدار خانواده میشتابد و به مادرش وکالت میدهد که: «مادر! تمام حقوق ماهیانهام را براى رفع مشکلات نیازمندان هزینه کن.»
او در کشور آمریکا، نخست دوره خود را در دانشگاه شپارد آغاز کرد و سپس به دانشگاه تگزاس منتقل شد و استعداد خیره کننده او در یادگیری و در پی آن هدایت هواپیما، باعث شده بود به عنوان دانشجوی ممتاز شناخته شود و نام او را همه اساتید به عنوان یک دانشجوی برجسته بر زبان آورند.
در همین حین، به دلیل مهارت خاصی که در خلبانی داشت، دوره شلیک موشک ماوریک را که یک موشک هوا به سطح است و به وسیله آن میتوان انواع شناورها را هدف قرار داد، با موفقیت پشت سر گذاشت.
سرانجام دوره خلبانی پایان مییابد و او با دریافت گواهینامه خلبانی در هواپیمای اف ۴ به ایران باز میگردد و در پایگاه ششم شکاری بوشهر با درجه ستوان دومی مشغول به خدمت میشود.
در هفتم آذر ماه ۱۳۵۹ در عملیات مروارید و بمباران مواضع دشمن بعثی در خلیج فارس نقش مهمی ایفا میکند.
❤️ عملیات شهادت
در تعطیلات نوروز سال ۱۳۶۴ وی به زادگاهش رامسر نمیرود. در جواب دوستانش هم که میگویند چرا به دیدن خانواده نمیروی؟ میگوید: در این شرایط بحرانی مردم هر لحظه به کمک ما نیاز دارند. وجدانم اجازه نمیدهد که این مردم را تنها بگذارم. روز یکم فروردین ماه سال ۱۳۶۴، خلعتبری و ستوان محمدزاده به عنوان شیفت پایگاه سوم شکاری همدان بودند. ناگهان صدای آژیر بلند میشود و در پایگاه اعلام حالت آماده باش میشود.
حسین خلعتبری مکرم به همراه کمک خود ستوان «عیسی محمدزاده عروس محله» یا یک فروند هواپیمای فانتوم دی با نام رمز سلیمان ۳۱ برای مقابله با هواپیماهای دشمن به پرواز در میآید. در کرمانشاه در منطقه سنقر با دو فروند میگ ۲۳ عراقی و یک فروند میگ ۲۵ عراقی درگیر میشود. سریعاً به سمت یکی از هواپیما گردش کرده و به پرواز ادامه میدهد و در ارتفاع ۳۵۰۰۰ پایی یکی از میگهای ۲۳ را مورد هدف قرار میدهد که پس از برخورد موشک، میگ منهدم میشود.
در همین حین از ایستگاههای رادار زمینی مرزی به اطلاع خلعتبری میرسانند که یک فروند میگ ۲۵ پی دی، در تعقیب آنها میباشد. میگ ۲۵ اقدام به شلیک یک تیر موشک r-۴۰ میکند موشک با فانتوم برخورد میکند. ستوان محمدزاده موفق میشود اجکت کند و به سختی از ناحیه دست راست آسیب میبیند و توسط نیروهای امداد و نجات نیروی هوایی نجات پیدا میکند؛ ولی سرلشکر خلبان حسین خلعتبری فرصت اجکت پیدا نمیکند و به شهادت می رسد.
تلویزیون عراق با اعلام این خبر اعلام کرد که موفق شده یکی از بهترین خلبانان ایرانی را از بین ببرد.
شادی روح شهید صلوات 🍀
shahidd.blog.ir/post/711
خلبان شهید خلعتبری، اعجوبهای مثال زدنی در دوران دفاع مقدس🌹
زندگینامه و شرح عملیات شهادت در اینجا↙️
shahidd.blog.ir/post/711
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💿 خلبان شهید حسین خلعتبری، اعجوبهای مثال زدنی در دوران دفاع مقدس🌹
زندگینامه و شرح عملیات شهادت در اینجا↙️
shahidd.blog.ir/post/711
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از کاروان انقلاب
بچه نشیمنگاهی رو چه به نماز خوندن و اطلاع داشتن از آداب نماز
عزیزان اهل سنت سر به مهر نمیزارن چون رئیسی شیعه هست احترامشو حفظ کردن براش جانماز و مهر آوردن
ولی خب از تو انتظاری نمیره این چیزا رو بفهمی
مهم اینه که پشت سر امام جماعت اونها نماز خونده نه اینکه خودش وایسه جلو
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویری از شهید بسیجی احمدصالحی در اردوهای جهادی
🔹 "ما تفریحمون همین چیزاست، دلمون به این کار جهادی و خدمت به مردم خوشه"
🔹 شهید صالحی از ادوار بسیج دانشجویی بود که روز گذشته در سیستان و بلوچستان به شهادت رسید
لعنت بر اغتشاشگران و اشرار
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
امیر سرتیپ خلبان محمد ابراهیم کاکاوند
از خلبانان شجاع و غیرتمند نیروی هوایی
خلبان شجاع لرستان
خاطره عملیات مروارید: ↙️
shahidd.blog.ir/post/712
💠چرا عملیات مروارید انجام شد؟
عملیات مروارید توسط دریادلان نیروی دریایی ارتش و برای حفظ سیادت جمهوری اسلامی بر آبهای گرم خلیج فارس آغاز شده بود و ماموریت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی یگانهای عمل کننده در دریا بود. در آن زمان، بارگیری و تخلیه کالا برای عراق از طریق بندر امالقصر که خارج از اروند رود است، انجام میشد. صدور نفت عراق از طریق دو سکوی عظیم نفتی به نامهای «البکر» و «الامیه» واقع در اروندرود عملی میشد. در روز هفتم آذرماه سال ۱۳۵۹ در عملیات مروارید این سکوهای نفتی منهدم شدند و عملاً صدور نفت عراق از طریق دریا قطع شد. خلبانان شجاع نیروی هوایی ماموریت داشتند تا در عملیاتی بزرگ هدفهای دریایی را در منطقه عملیاتی خلیج فارس منهدم کنند.
🔴 مرحوم امیر سرتیپ خلبان محمدابراهیم کاکاوند از خلبانان نیروی هوایی ارتش حاضر در این عملیات درباره طرح ریزی این عملیات میگوید:
«طرح ریزی این عملیات از ۳ یا ۴ ماه قبل از روز شروع انجام شده بود و ما این کار را به صورت مشترک در ستاد منطقه نیروی دریایی بوشهر انجام داده بودیم. طرح این بر این مبنا بود که این منطقه محل تردد کشتیهای حامل آذوقه ما از این قسمت بود. در بیشتر اوقات اسکورت کشتیهای تجاری که به سوی ایران میآمدند به صورت انفرادی برای ما قابل انجام نبود و ما این کشتیها را به صورت ۱۰ یا ۱۵ فروندی جمع و با اسکورت به سوی خورموسی هدایت میکردیم تا بار خود را در بندر امام تخلیه کنند. ناوچههای اوزای بعثی این کشتیها را با موشک استیکس هدف قرار میدادند و ما هم با آنها مقابله میکردیم، اما آن طور که باید و شاید موثر نمیشد. همین شرایط باعث شد تا نیروی هوایی با نیروی دریایی یک طرح مشترک را بنویسند تا مانع از این کار شود. جایگاه این ناوچههای بعثی در ام القصر بود و با ورود به خلیج فارس در پناه دو اسکله البکر و الامیه پنهان میشدند و حمله میکردند. پس این تصمیم گرفته شد تا نیروی دریایی این دو اسکله را اشغال و نیروی هوایی هم از بالا با فانتومها این عملیات را پشتیبانی کند.»
shahidd.blog.ir/post/712
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | هر کاری توانستند کردند
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای: «سؤال من از آمریکاییها این است که شما در این چهار دههای که از انقلاب گذشته، چه کار میتوانستید علیه ملّت ایران بکنید که نکردید؟ هر کاری نکردهاند، چون نمیتوانستند، چون برایشان صرفه نداشته؛ اگر میتوانستند، میکردند.» ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ نوشت «هرکاری توانستند کردند» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=51435
شهید صیدحشمت امیری دهنو🌹
نام پدر : جمشید
تاریخ ولادت: ۱۳۴۳/۱۲/۲۹
محل تولد: الشتر- لرستان
تاریخ شهادت : ۱۳۶۶/۰۱/۲۶
محل شهادت : سردشت
مزار شهید : روستای اکبرآباد – سلسله (الشتر)
بیست و نهم اسفند ۱۳۴۳، در شهرستان الشتر به دنیا آمد. پدرش جمشید، کشاورز بود و مادرش فرنگ تاج نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. به عنوان پاسدار وظیفه خدمت می کرد. بیست و ششم فروردین ۱۳۶۶، با سمت تکتیرانداز در سردشت توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکرش در روستای اکبرآباد تابعه زادگاهش (الشتر) به خاک سپرده شد.
شادی روح پاک شهید صلوات 🍀
shahidd.blog.ir/post/714