🔻 بیانات در دیدار جمعی از نخبگان و برگزیدگان علمی
۱۳۹۰/۰۷/۱۳
🔹 فکر کنید، بگوئید، بنویسید، در مجامعِ خودتان منعکس کنید؛ آن کرسیهای آزاداندیشی را که من صد بار - با کم و زیادش - تأکید کردم، راه بیندازید و اینها را هی آنجا بگوئید؛ این میشود یک فضا. وقتی یک فضای گفتمانی به وجود آمد، همه در آن فضا فکر میکنند، همه در آن فضا جهتگیری پیدا میکنند، همه در آن فضا کار میکنند؛ این همان چیزی است که شما میخواهید.
👇👇👇
https://eitaa.com/sahraei313313
چند وقتی ست که به درستی واژه #جهاد_تبیین سر زبان ها افتاده و تکرار میشود..
بنده اما هر وقت این واژه را میشنوم مخصوصا در حوزه ی مشکلات اقتصادی این سوال در ذهنم تکرار میشود که قشر طرفدار انقلاب دقیقا قرار است چه چیزی را تبیین کند و از چه چیزی دفاع کند؟
چند نفر از دولتمردان را میتوان یافت که بتوانند منشأ تفاوت بین تورم وعده داده شده ی 5 درصدی ناشی از اجرای یک سیاست را با تورم واقعی 50 درصد که در عمل اتفاق افتاد را به درستی تحلیل کنند و به مردم امیدواری بدهند که در آینده ای نه چندان دور این فاجعه تکرار نخواهد شد؟
آیا کسانی که دعوت به جهاد تبیین میشوند قرار است حرفهای صدا و سیما را در گوش مردم تکرار کنند؟
آیا قرار است جداولی که دوستانی زحمت کشیده اند و از هر کشوری نکات ضعف و منفی اش را استخراج کرده اند و در کنار نکات مثبت یا کمتر منفی کشورمان قرار داده اند و نتیجه گیری کرده اند را تبیین کنند؟ آیا اینها به مردم دلگرمی و امید میدهد و حواسشان را از سفره ای که هر روز کوچکتر میشود پرت میکند؟
در این میان امّا خود رهبری روزنه ی اصلی امید را نشان داده اند...
رهبری عزیز نقطه ی اصلی که در جهاد تبیین باید روی آن دست گذاشته شود و آنرا به مبارزه با تانک بجای شمشیر تشبیه کرده اند را تبیین مفاهیم عمیق دینی اعلام کرده اند.
تبیین نظام حکمرانی دینی، تبیین اقتصاد مقاومتی، تبیین مردمی بودن اقتصاد، تبیین مردمی بودن دولت، تبیین سبک زندگی دینی و...
بله، این تنها و تنها روزنه ایست که میتوان با آن آینده ای روشن را به مردم نشان داد.
فهم نظام اداره ی اسلامی در هر حوزه و مقایسه ی آن با نظام تصمیم گیری و اداره ی موجود کشور میتواند سوداگران اصولگرا و اصلاح طلب را رسوا کند.
آری باید بجای پوشاندن نقص ها و مقایسه ی داشته هایمان با نداشته های دیگران و سیاهنمایی دیگر نقاط دنیا، منشأ مشکلات کشورمان را بشناسیم و بشناسانیم...
باید تأثیر تفکر منحوس لیبرال را در نظام تصمیم گیری اقتصادی و بهداشتی و فرهنگی و سیاسی و دینی بدرستی شناخت و در همان مسأله راهکار اسلام را که قطعا تنها راه عبور از مشکلات است را نشان داد...
نباید به مردم آدرس غلط داد....
باید مکتب امام را عمیقا شناخت و شناساند و دوری مسیر مسئولین و مجریان و قانونگذاران کشور را از مکتب امام تبیین کرد ...
مثالی عرض میکنم:
در همه ی این سالهایی که در روستای پدری ام زندگی کرده ام و پس از هجرت نیز سالهاست با مردم آنجا مرتبطم، در همه ی تاریخ زندگی ام، در کشاکش قدرت و در رفت و آمد دولتهای اصولگرا و اصلاح طلب تابحال نشده حتی برای یکبار از بخشداری یا سازمان جهاد کشاورزی آن منطقه که حدود 40 روستا را تحت مدیریت دارد مسئولی به روستای ما بیاید و مردم را در مورد یک رفتار و حرکت اقتصادی توجیه یا تشویق کند....
مردم هم همان راه صد سال قبل را میروند، محصول همان محصول و روش کشت غرقابی هم همان روش ....
این وسط نخبه ی مردمی یا خدای نکرده طلبه ای را هم ندیده ام که نیم گامی در این مسیر بردارد...
با این وضعیت واقعا باید به دوستانی که احساس میکنند دارند به وظیفه ی #جهاد_تبیین عمل میکنند و خود کوچکترین نظام اندیشه ای از اقتصاد مقاومتی و اسلامی و نظام اداره ی انقلابی ندارند خسته نباشید گفت و نوید بازی در پازل دشمن را به ایشان داد...
آنگونه که باید به آقای رئیسی در تصمیم آزاد_سازی قیمت ها و مجاهدان تبیین کننده اش خسته نباشید گفت... خسته نباشیدی از طرف همه ی سرمایه دارانی که سرمایه شان در این توهّم عدالت محوری چندین برابر شد. خسته نباشیدی از طرف همه ی مستأجران و کارگران...
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/sahraei313313
1_2567981217.docx
22.5K
چرا باید هر چه سریعتر به ساخت و ساز آپارتمانی پایان داد؟
https://eitaa.com/sahraei313313
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید یک توبه ی تاریخی کنیم... https://eitaa.com/sahraei313313
هدایت شده از محمد حسن زاده
⭕️ ملت ایران و عجایب کمکهای دولتی
علی المؤمن نویسنده عراقی از یارانههای دولتی در ایران شگفت زده شد و نوشت:
م.م جوان عراقی ۴۰ سالهای است که ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد. او در شهر مشهد زندگی می کند.
به خاطر آنکه مادرش ایرانی است تابعیت ایران را بدست آورده است.
او به خانه من در نجف آمد و صحبتهای طولانی از اوضاع زندگی و خدمات در ایران شد و گاهی با اوضاع خدمات در سوئد و امارات مقایسه میکرد چون در سابق سه سال در استکهلم و دو سال در دبی زندگی کرده بود.
م.م میگوید که دولت ایران به هر شهروند ایرانی چه فقیر و چه پولدار ماهیانه مبلغی معادل ۳۰۰ هزار تومان کمک میکند و چون خانواده او پنج نفره است ماهیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت میکند که معادل ۴۰ دلار آمریکاست.
فکر میکردم این مبلغ بسیار ناچیز است و اصلا چیزی نیست. اما م.م مرا شگفت زده کرد که این مبلغ برای پرداخت همه خدمات دولت کافی است. رقمهایی که باورش سخت است بدین قرار میباشد:
1⃣ قبض برق بدون قطعی یک ثانیه و بدون محدودیت یا جیره بندی میانگین ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان که مساوی است با ۳ دلار و ۲۰ سنت
2⃣ قبض آب بدون قطعی یا جیره بندی با میانگین ماهیانه ۸۰ هزار تومان که این مبلغ مساوی ۲ دلار و ۱۰ سنت است
3⃣ قبض گاز یعنی لوله کشی گاز در منزل که مثل لوله کشی آب است (ایرانیها اصلا چیزی به نام کپسول گاز نمیشناسند) با میانگین ماهیانه ۱۱۰ هزار تومان مساوی ۳ دلار
4⃣ قبض تلفن شامل آبونمان استفاده داخلی با مصرف معمولی با میانگین ماهیانه ۳۰ هزار تومان که معادل ۸۰ سنت است
5⃣ هزینه اینترنت وای فای ۹۰ هزار تومان در ماه معادل دو دلار و ۶۰ سنت
6⃣ هزینه موبایل برای ۳ خط متعلق به او و همسر و پسر بزرگش با میانگین ماهیانه ۹۰ هزار تومان معادل دو دلار و ۶۰ سنت
7⃣ هزینه اینترنت برای سه خط موبایل متعلق به او و همسر و پسرش ماهیانه ۶۰ هزار تومان معادل یک دلار و ۸۰ سنت
8⃣ هزینه بنزین خودرو شخصی برای چهار بار بنزین زدن با قیمت آزاد ۴۲۰ هزار تومان به میانگین ماهیانه که مساوی ۱۱ دلار است. قیمت آزاد هشت سنت برای هر لیتر. دولت ایران برای هر خودروی شخصی ماهیانه ۶۰ لیتر بنزین سوبسید دار میدهد با مبلغ ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر معادل ۴ سنت که ارزانترین بنزین در جهان است یعنی دولت به هر خودرو ۶۰ لیتر ماهیانه بنزین میدهد معادل ۵ دلار. اما خرید بنزین با قیمت آزاد یعنی ۸ سنت در هر لیتر نامحدود و بدون جیرهبندی است
9⃣ هزینه بیمه بهداشتی برای پنج نفر ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان معادل ۸ دلار که انواع عمل جراحی و مداوا و دارو و رادیولوژی و سونوگرافی را پوشش میدهد
و بدین ترتیب مجموع آنچه م.م ماهیانه برای پرداخت هزینه برق و گاز و ارتباطات و اینترنت و بیمه و معالجه و بنزین میپردازد حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است معادل ۳۴ دلار آمریکا که ۲۰۰ هزار تومان کمتر از مبلغ کمک ماهیانه دولت است. یعنی مبلغ یارانه که دولت به همه شهروندان میدهد همه هزینههای خدمات دولتی را پوشش مدهد و قسمتی هم زیاد میآید یعنی دولت ایران عملا همه این خدمات را مجانی به ملتش عرضه میکند و چنین حالتی در کل کشورهای دنیا بینظیر است از جمله کشورهای پیشرفته غربی و کشورهای ثروتمند عربی. به این خدمات باید کمک دولت به بخش های آموزش تامین اجتماعی و تفریح را افزود.
✅ آنطور که م.م میگوید بعضی از ایرانیها قدر نعمتی که در آن هستند را نمیدانند و اگر فقط یک روز در کشور دیگری زندگی کنند ارزش کشورشان را خواهند فهمید. در مقابل رسانههای عربی و غربی تصویر موهوم سیاهی از اوضاع ایران نشان میدهند گویی از کشوری در مریخ سخن میگویند.
این متن با عنوان «الشعب الإيراني وغرائب الإعانة الحكومية» در کانال تلگرام علی المؤمن منتشر شده.
🔻عنوان «الشعب الإيراني وغرائب الإعانة الحكومية» را در اینترنت جستجو بفرمایید
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
دو هفته ست برای اجاره ی خانه، دنبال یک منزل معمولی حیاطدار هستیم برای حضور و تنفس و بازی بچه ها ...
حداقل پول رهن مورد نیاز 250 میلیون تومان هست که در یک معادل سازی زیبای ربوی که انجام میدن(یعنی هر یک میلیون=30 هزار تومان) میفرمایند حدود 8 میلیون تومان...!!!!
یعنی دو میلیون بالاتر از حقوق یک کارگر و بیش از 2.5 برابر تمام دریافتی های یک طلبه....
چنین فاجعه ای را در حوزه هایی که دست مردم است تجربه نکردیم مثلا در حوزه ی میوه و خوار و بار اینهمه تفاوت فاحش میان درآمد و قیمتها نداریم...
ریشه ی اصلی این فاجعه #احتکار زمین توسط دولت با پوششی از توجیهات باصطلاح کارشناسیِ نفوذی ها و ذی نفعان در سازمان منابع طبیعی و سازمان نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی است.
https://eitaa.com/sahraei313313
نقش رسانه و فضای مجازی قابل انکار نیست اما این کجا و نقشی که واقعیت داخل خیابان بر دلها میزند کجا!!!!
خنجری که برخی از واقعیت ها بر پیکر نظام میزند هرگز در دست عاملان مجازی نمی تواند باشد...
مثل خنجر زباله گردی پیرمردها و زنها و کودکان که این سالها أولا بر قلب مردم شهر و دوما بر پیکر نظام اسلامی می نشیند..
مثل خنجرِ چادر و نقاب متکدّیانِ زن در خیابان و مترو، بر پیکرِ حجاب....
👇👇👇
https://eitaa.com/sahraei313313
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این آزادی، بردهپرور است!
➖#مایکل_جونز، نویسنده و متفکر آمریکایی در گفتگو با آرش دریابندری به این سوال پاسخ میدهد که چرا ایدهی #دموکراسی ناکام مانده و نتوانسته تحقق پیدا کند؟!
🔹او میگوید: وقتی مردم اخلاقگرا نباشند، هیچ قانونی کارایی ندارد. شما نمیتوانید دموکراسی داشته باشید مگر اینکه اخلاقیات داشته باشید.
🔸پس از جنگ جهانی دوم گروههای قدرتمندی، عامدانه دست به تخریب اخلاق در مردم آمریکا زدند. برای اینکه کنترل یک فرد غیر اخلاقی راحتتر است. وقتی جامعه دچار فساد اخلاقی شد، آنوقت به جای دموکراسی پول و #سرمایهداری است که حکومت میکند.
🔹دولتها برای کنترل جامعه، فساد اخلاقی و اعتیاد را بین مردم ترویج میکنند. به جامعه #آزادی شهوت و فساد میدهند، و در عوض اطاعت و حمایت کامل آنها از سیاستهای دولت را به دست میآورند.
🔸آزادی توانایی ارضای امیال پنهان نیست. آزادی توانایی انجام کار درست است. تمام رذایل غیرعقلانیاند و شما به محض اینکه در برابر رذایل تسلیم شدید، به تعداد رذایلتان ارباب دارید!
🔺در واقع دولتهای غربی آزادی جنسی میدهند تا برده سیاسی تحویل بگیرند.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین مبارزه با آمریکا خدمت به مردم است...
https://eitaa.com/sahraei313313
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از زبان رهبر انقلاب: تجمل گرایان چگونه به اقتصاد مردمی آسیب میزند...
کانال #مردم#سالاری را دنبال کنید:
👇👇👇
https://eitaa.com/sahraei313313
هدایت شده از دوره مجازی کلام انقلابی
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 ببینیم
💠 #معرفی_دوره_مجازی کلام_انقلابی توسط استاد #فلاح شیروانی (حفظه الله) مدیر موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی و مدرس دوره
👇🏻 جهت ورود به هر قسمت کلیک کنید 👇🏻
🌐 ثـــبـــت نـــام در دوره مـــقـــدمـــاتـــی
🌐 مـــشـــاهـــده پـــوســــتـــر دوره
🌐 اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های دوره و عضویت در کانـال دوره مجـازی کلام انقلابی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 دوره مجازی کلام انقلابی
🔗 https://eitaa.com/majazikalam
هدایت شده از علی کرانی
چرا باید به تاریخ بپردازیم؟
این بحث را توجه کنیم:
حضرت آقا مراحل انقلاب اسلامی را ترسیم فرموده اند، انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، کشور اسلامی، تمدن اسلامی؛
🔸پرداختن به تمدن برای ما که در مرحله ی ساخت دولت اسلامی هستیم چه معنایی دارد؟
ایشان به این موضوع باور دارند که اگر «افق تمدنی» نداشته باشید حتی در مرحله ی نظام سازی و دولت سازی هم میلنگید، لذا ایشان در دیدار سران کشورهای اسلامی به این مضمون میفرمایند که "مهمترین مساله ی شما نظام سازی است و اگر بخواهید از این مرحله ی مهم عبور کنید باید افق تمدن اسلامی را مد نظر داشته باشید" ، یعنی باید خودتان را در مظان شکل دادن به تمدن جدیدی به نام تمدن اسلامی ببینید تا بتوانید از مرحله ی نظام سازی، در این وضعیت عبور کنید!
🔸مگر ما در چه وضعیتی هستیم؟
ما در وضعیتی هستیم که غرب با تمدن خودش همه ی افق ها را بسته، یعنی افقی فراتر از لیبرال دموکراسی برای بشریت قائل نیست؛ لذا اگر «افق گشایی» نداشته باشید انقلابتان ذیل تمدن غرب شکل میگیرد، نظام سازی تان هم ذیل تمدن غرب شکل میگیرد، دولت سازی تان هم ذیل تمدن غرب شکل میگیرد؛ و آن موقع مطمئن باشید نه نظام سازی تان و نه دولت سازی تان هیچکدام اسلامی هم نخواهد بود.
🔸خب اما افق گشایی چگونه است؟
دیداری که رهبری با تمدن پژوهان داشتند نکته ی بسیار جالبی داشت؛ گاهی اوقات ما بر اثر تاکیدات مکرر و فراوان رهبری بر تمدن سازی دچار یک اشتباه می شویم؛ معنای این تاکیدات رهبری چیست؟ آیا به این معناست که ما باید راجع به تمدن اسلامی بنشینیم و بحث های نظری مفصل بکنیم و ...؟
تا یک حدی قطعا عیبی ندارد و لازم است که ما یک تعریفی و تصویری داشته باشیم؛ اما باید دقت داشته باشیم که ما الان در مرحله ی آخر نیستیم، اگر الان به یکباره خیال برمان دارد و فکر کنیم که الان در مرحله ی تمدن سازی هستیم و خودمان را اسیر آن مرحله بکنیم در این مرحله ای که در آن هستیم خواهیم ماند!
آقا به این مضمون فرمودند که "بابا! من در تهران میبینم که عنوان برخی مغازه ها کلماتی مثل هایپر و سوپر و مال و .. هست، این درد را چاره بکنید! این مشکل را حل کنید!" از تمدن گفتن این درد را چاره نمیکند!
من برداشتم از این فرمایش آقا این است که باید افق تمدنی داشته باشید که گم نشوید ولی الان باید این درد را چاره کنید که یک ایرانی نباید بالای مغازه اش بنویسد هایپر! به این توجه کنید! البته اگر شما الان بخواهید به همین مساله توجه کنید باید بدانید که این مساله در راستای آن افق تمدن ما نیست، کلمه ی هایپر یعنی خود باختگی و با خودباختگی تمدن حاصل نخواهد شد.
به عنوان مثال الان شما اگر بیایید و تمام توانتان را بگذارید روی این مساله که ظهور چگونه اتفاق خواهد افتاد و وقتی حکومت حضرت (عج) شکل بگیرد حکومت جهانی چه شکلی خواهد بود؟ و بروید روایات مروبطه را مفصل بررسی کنید و تمام فکرتان را بگذارید آنجا و غافل شوید که الان چه نسبتی با آن دارید، [خواهید ماند].
🔸ما میل به انتزاعی فکر کردن پیدا کرده ایم، اما حضرت آقا این گونه به مساله نگاه نمیکنند.
ایشان در پیام نوروزی سال 73 چنین مضمونی آورده اند که : ما در حال بنای یک تمدن هستیم، نه اینکه تصمیم بگیریم، بلکه در حال بنای تمدن هستیم، بلکه حرکت تاریخی ملت ایران در حال به وجود آوردن آن است.
ببینید نگاه رهبری به تمدن یک نگاه انتزاعی نیست، ما باید از این فضای بی تاریخی بودن، انتزاعی فکر کردن، نسبت به مسائلمان، نسبت به علممان، نسبت به فلسفه مان، نسبت به فقه مان و نسبت به تمدنمان خارج بشویم! تاریخی اگر شدیم آن وقت تازه افکارمان انضمامی خواهد شد، و وقت افکار انضمامی شد آن وقت به معنای واقعی مسائل درست شناخته میشوند و ما میتوانیم راهکار ارائه کنیم.
ولی تا زمانی که انتزاعی فکر کنیم – که از نظر من متخصص تاریخ یک بعد انتزاعی فکر کردن و انتزاعی دیدن و انتزاعی نوشتن و انتزاعی کار کردن این است که بی تاریخ باشیم، ابعاد دیگری هم دارد – از حل مسائل و ارائه ی راهکار عاجز خواهیم بود .
.