🔻سفر به شهرستان #نهبندان ، بخش سرداران در معیت استاندار محترم خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی و هیات همراه در این سفر، ضمن بازديد از پروژه های عمرانی در جمع مردم بخش #سرداران حضور پیدا کردند.
🔹برگزاری شورای اداری بخش سرداران، گفتگوی بی واسطه با مردم، بررسی مسایل بخش به صورت میدانی، بازدید از پروژه ها و... از اهداف این سفر بود.
🔻جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان های مردم نهاد - ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۲:
حلقه های میانی نقش مهمی در #مردمی_سازی دولت دارند که سازمان های مردم نهاد از جمله آنها هستند.
مردمی سازی دولت صرفا خدمت رسانی به مردم نیست بلکه باید زمینه رشد و تعالی آحاد مردم را مهیا کنیم تا همه مردم نقش آفرینی کنند، مثل آنچه که در دوران دفاع مقدس صورت گرفت. مردمی سازی یعنی هویت بخشی و تقویت جریان های مردمی تا حدی که بتوانند تصمیم سازی کنند و مدیران بر اساس گزینه ها و راهکارهای جریان های مردمی تصمیم بگیرند؛ همچنین اجرا و نظارت امور را هم باید به مردم سپرد.
👇👇👇 ادامه
#رهبر معظم انقلاب در سخنرانی یک خرداد ۱۳۹۸ در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اشاره فرمودند که باید یک حرکت عمومی در کشور به سمت چشم انداز شکل بگیرد که البته این حرکت وجود دارد و بایستی #انضباط پیدا کند، سرعت پیدا کند و پیشرفتش به سمت چشم انداز محسوس باشد. مقام معظم رهبری با فعالیت های غیر منضبط و بلبشویی مخالف هستند و حتی در مورد فعالیت های فرهنگی هم اشاره به کار فرهنگی تمیز دارند.
ایشان می فرمایند حرکت عمومی با این ویژگی ها به چهار عنصر نیاز دارد که عبارتند از: شناخت صحنه، جهت گیری مشخص به سمت تمدن اسلامی، عوامل امید آفرین و راهکارهای عملیاتی. مسئله امید آفرینی که مورد تاکید رهبری است با تبیین دستاوردها و اقدامات انجام می گیرد.
به نظر بنده اگر مدیر دولت انقلابی به تبیین اقدامات نپردازد و #امید آفرینی نکند چرخه مدیریت او ناقص است. امید آفرینی توسط حلقه های میانی نیز بایستی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
و اما در خصوص راهکارهای عملیاتی، رهبری می فرمایند نه وظیفه دولت است و نه وظیفه رهبری بلکه وظیفه حلقه های میانی است. لذا تشکل ها به عنوان بخشی از حلقه های میانی بایستی به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.
در خصوص #قانون_اساسی ، مقام معظم رهبری می فرمایند قانون اساسی دو قسمت دارد. یک قسمت آنجایی است که وظایف حکومت، نظام، اهداف و آرمان ها را بیان میکند؛ که یکی از بهترین قانون هاست و مترقی ترین است. اما قسمت دوم، بخش تشکیلات و اداره حکومت است، یعنی سازماندهی نیروها و بکارگیری امکانات برای رسیدن به هدف، که ناقص است و نیاز به اصلاح دارد. لذا انتظار می رود حلقه های میانی با اشراف به قانون و ارتباط مؤثری که با جریان های مردمی و میدان عمل دارند، نقاط ضعف را احصا و راهکارهای قانونی را نیز ارائه نمایند.
🔻در گفتگو با دکتر ذاکریان مدیرکل محترم امور اقتصادی و دارایی استان پیرامون مردمی سازی دولت و نحوه مشارکت مردم در تحقق شعار سال مطرح گردید:
هدف حکومت اسلامی مشارکت مردم است. مردم سالاری دینی تعبیر دقیقی از جایگاه نقش مردم در جمهوری اسلامی ایران است.
رویدادهایی از جمله دفاع مقدس، بسیج مستضعفین و جهاد سازندگی در ۴۰ سال اخیر امکان نقش آفرینی و رشد آحاد جامعه را فراهم کرد.
طبق نظرات رهبر انقلاب و انتخاب شعار سال در سالیان اخیر هم اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و باید مانند سایر بحران ها از نقش مجاهدانه مردم استفاده کرد.
به وسیله یک رویداد کشوری به نام 《عملیات شهریاران》 به زودی فضای سراسر کشور درگیر گفتمان مردمی سازی خواهد شد.
🇮🇷| @mardomKHJ
هدایت شده از حکمرانی مردم
💢 #انعکاس| اولین اجلاسیه ملی مردمیسازی دولت
🔸نخستین گردهمایی سالانه نخبگان، حلقههای میانی، دستیاران مردمیسازی و مدیران دولت مردمی
➖ ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ ➖سالن همایشهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران
#مردمی_سازی
#حلقه_های_میانی
🔅 #حکمرانی_مردم 👇
🔗 ble.ir/join/MGNlNjRiYW
🔗 https://eitaa.com/hokmrani_mardom
🔗 aparat.com/hokmrani_mardom
🔻 امروز ۲۸ مردادماه ۱۴۰۲ اولین اجلاسیه ملی مردمیسازی دولت با سخنرانی رئیس محترم جمهور و با حضور استاندار محترم خراسان جنوبی برگزار شد.
🇮🇷| @mardomKHJ
به نقل از روابط عمومی فرمانداری قائنات:
🔻دکتر زراعتکار مقدم دستیار استاندار خراسان جنوبی در امر مردمی سازی دولت:
🔸عملیات شهریاران از ۱مرداد۱۴٠۲ تا پایان مهرماه امسال در کشور اجرا خواهد شد و مدیرانی که به بهترین شکل از ظرفیت مردم در اجرای برنامه ها استفاده کنند تجلیل خواهند شد.
🔸دوران #دفاع_مقدس و #جهاد_سازندگی نمونه هایی از اقدامات مردم یاری است و میتواند الگویی برای مدیران اجرایی شهرستان باشد.
🔸حلقه های میانی، واسط بین مسئولین وکف جامعه هستند واز ظرفیت مردم با محوریت مساجد میتوان در برنامه های ادارات بهره برد.