☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
استاد آیا در روایات اومده انقلاب ما و اینکه منتج به ظهور میشه و آیا درسته گفته شده به اندازه عمر معمولی انسان است؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
📑در روایات نیامده که در ایران یک انقلابی می شود و به ظهور.. در روایات نیامده بزرگوار محترم. حالا این هم که من شنیدم می گویند بله عمر انقلاب به اندازه عمر یک انسان معمولی است باز من نمی دانم این را از کجا در آوردند، واقعا از کجا در آوردند؟ کدام روایت این را گفت؟ باور کنید روایتی در این زمینه نداریم. آنهایی که می گویند چرا همین طوری می آیند روی هوا یک چیزی برای مردم می گویند؟ ما نباید الکی جو بدهیم.
👌🏻شور می خواهی به مردم بدهی شور بده، اما همراه با شعور، همراه با سند، همراه با مدرک. نه اینکه بیاییم الکی جو بدهیم و فلان.. بله ما هم امیدواریم کور بشود آن چشمی که نبیند، ما هم امیدواریم ان شاءالله در همین انقلاب و در زمان مقام معظم رهبری انقلاب به ظهور امام زمان وصل بشود. ما هم امیدواریم، اما به این معنا نیست که صددرصدی قطعیت بدهیم و زمان بدهیم و بگوییم حتما در همین دوران هست. بله امیدواریم، قطعا امیدواریم. اما تطبیق ندهیم وقت تعیین نکنیم، روایات جعلی نسازیم.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
در روایات از امام باقر داریم: قائم زمانی ظهور خواهد کرد که بیعت هیچ حاکم ظالمی برگردنش نباشد.
استاد چطور به این مخالفان تشکیل حکومت قبل ظهور و معتقدین به انزوا در گوشه مسجد و پرداختن به احکام و روضه و دوری از سیاست باید فهماند، که چگونه ما بایستیم و در برابر طواغیت نگاه کنیم، بعد بیعت این طواغیت از گردن امام زمان برداشته شود؟ الان مگ غیر اینه که نبرد چهل ساله انقلاب اسلامی با طواغیت دقیقا برای همین است که آنها میگویند آنچه که ما میگوییم و ما میگوییم نه! یعنی انقلاب دارد بیعت طواغیت را از گردن خود برمیدارد این یعنی کمک به امام عصر! چرا اینا نمیفهمند؟ الان انقلاب داره شمشیر میزنه واسه امام زمان همه هجمه ها هم واسه اینه؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
☝️🏻این کسانی که مخالف حکومت های قبل از ظهور هستند، خُب روایاتی می آورند که من آن روایات را مفصلا توضیح دادم که منظور چه هست و روایت های مخالفش را هم آوردیم. یک سوال عقلی ساده است برای ما، بارها در جلسات ولایت فقیه من این سوال را مطرح کردم. بسیاری از احکام اسلام، احکام اجتماعی است، قبول دارید؟ همین الان بروید رساله را باز بکنید فصل های اولش فقط راجع به نماز و روزه و وضو احکام فردی است. بقیه همه احکام اجتماعی است، حد و تعزیر و عقد (به معنای هر نوع عقدی، عقدهای معامله ای و تجاری..) جهاد و امربه معروف و تمام احکام دیگر همه اجتماعی است.
⁉️خُب سوال من این است احکام اجتماعی اسلام چطوری باید برقرار بشود، چطوری باید اجرا بشود؟ حکومت دینی اگر نباشد اصلا اجرایی نمی شود! در حکومت شاه مثلا می دیدید طرف علنا شراب می خورد ولی حد شراب اجرا نمی شد. حکومت باید دینی باشد که این احکام اجتماعی برقرار بشود.
👈🏻از این آقایان سوال می کنیم شما که می گویید حکومت دینی قبل از ظهور ممنوع، پس یعنی احکام اجتماعی اسلام کلا تعطیل، بعد هر وقت امام زمان آمد دوباره شروع به کار بشود. خُب اینکه مسخره بازی می شود؟ اینها حتی چیزهای به این سادگی را نمی فهمند و هیچ جوابی برایش ندارند. اینها خیلی درد است برای ماها! خیلی درد است که اینها چرا یک چیز ساده را منکر می شوند و نمی خواهند متوجه بشوند. ما در حد ممکن تلاش خودمان را می کنیم حالا طرف می خواهد نپذیرد، بپذیرد دیگر تقصیر خودش هست.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
تفسیر بعد نماز 39.mp3
1.11M
🔰 جلسات کوتاه #تفسیر_بعد_نماز 39
🕋 آیات 11 الی 14, سوره #تکویر
📚تفسیر جوامع الجامع
📎 جهت ترویج معارف مظلوم و مورد غفلت قرآن، نشر فایلها حلال است با هر لینکی
@marefatemahdavi
👆👆👆
🌀پوستر شماره 3⃣6⃣1⃣
👈کتاب #ما_منتظریم (خورشید مهدویت در منظومه فکری چهل ساله امام خامنهای)، صفحه ۱۶۶
🗓سخنان مقام معظم رهبری، ۱۳۷۵/۱۰/۸
📒 #پوستر_کتاب_ما_منتظریم
@marefatemahdavi
#ندبه_انتظار
✍شرح دعــــــــ📖ــای ندبه -
فراز چهلم
🔶«یَا ابْنَ الْعُلُومِ الْكَامِلَهِ یَا ابْنَ السُّنَنِ الْمَشْهُورَهِ یَا ابْنَ الْمَعَالِمِ الْمَأْثُورَهِ؛
ای فرزند علوم (و معارف) کامل الهی! ای فرزند سنن و قوانین معروف آسمانی! ای فرزند معالم و آثار ایمان که مذکور است (در تمام کتب انبیا و غیره)».✨
🔰این فراز از دعای ندبه نیز در ادامه موضوع امام شناسی بخش دیگری از ویژگی های امام را بازگو می کند و نیازمند توضیحاتی در قالب نکات است.
📌 نکته ها ⤵️
1⃣. امام صادق عليهالسلام درباره آیه:
✨«قالَ الَّذِی عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْكِتابِ أَنَا آتِیكَ بِهِ قَبْلَ أَنْ یَرْتَدَّ إِلَیْكَ طَرْفُكَ؛ کسی (به نام آصِف بن بَرخیا) که به بخشی از کتاب (الهی) آگاهی داشت (به سلیمان) گفت: من آن (تخت) را قبل از آنکه پلكِ چشمت بهم بخورد نزد تو می آورم».
👈سپس امام بین انگشتانش را باز کرده و آن را بر سینه اش گذاشت و فرمود: «وَ اللَّهِ عِنْدَنَا عِلْمُ الْكِتَابِ كُلُّهُ؛ به خدا قسم که همه علم کتاب نزد ما اهل بیت است». یعنی کسی که بخشی از کتاب را دارد، می تواند در کمتر از چشم به هم زدن تخت و تاج پادشاهی را از منطقه ای به منطقه دیگر ببرد؛ پس کسی که علم به تمام کتاب دارد دارای چه قدرتی است.
2⃣. امام باقر عليهالسلام درباره علم امام به دو نفر مخاطب خود فرمود:
🔹شَرِّقَا وَ غَرِّبَا فَلَا تَجِدَانِ عِلْماً صَحِیحاً إِلَّا شَیْئاً خَرَجَ مِنْ عِنْدِنَا أَهْلَ الْبَیْتِ؛✨
به مشرق و مغرب بروید، علم درستی جز آنچه از ما خانواده تراوش کند، پیدا نمیکنید.
3⃣. درباره علم غیب امام باید گفت: دو دسته از آیات در قرآن درباره علم غیب وجود دارد:
☝️یک. بعضی آیات که علم غیب را مخصوص خداوند می داند و غیر از او را نفی کرده است مانند:
✨«وَ عِنْدَهُ مَفاتِحُ الْغَیْبِ لا یَعْلَمُها إِلا هُوَ؛ و گنجینه های غیب، تنها نزد خداست و جز او کسی آن را نمی داند».✨
✌️دو. بعضی آیاتی که دلالت دارد اولیاء الهی به طور خلاصه از علم غیب خبر داشتند؛ مانند:
✨«وَ ما کانَ اللّهُ لِیُطْلِعَكُمْ عَلَی الْغَیْبِ وَ لكِنَّ اللّهَ یَجْتَبی مِنْ رُسُلِهِ مَنْ یَشاء؛ و خداوند بر آن نیست که شما را بر غیب آگاه سازد، ولی از پیامبرانش هر که را بخواهد (برای آگاهی از غیب) بر می گزیند».
👌در مقام جمع بین آیات باید گفت: علم غیبی که به خداوند اختصاص دارد، ذاتی و استقلالی است. بنابراین غیر از او هیچ کس به طور مستقل هیچگونه آگاهی از غیب ندارد و هرکس هر چه دارد به عنایت و لطف اوست.
4⃣. امام صادق عليهالسلام فرمود:
🔹إِنَّ لِلْقَائِمِ مِنَّا غَیْبَهً یَطُولُ أَمَدُهَا. فَقُلْتُ لَهُ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ وَ لِمَ ذَلِكَ؟ قَالَ: لِأَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَبَی إِلَّا أَنْ تَجْرِیَ فِیهِ سُنَنُ الْأَنْبِیَاءِ عليهالسلام فِی غَیْبَاتِهِمْ وَ إِنَّهُ لَا بُدَّ لَهُ یَا سَدِیرُ مِنِ اسْتِیفَاءِ مَدَدِ غَیْبَاتِهِمْ قَالَ اللَّهُ تَعَالَی: «لَتَرْكَبُنَّ طَبَقاً عَنْ طَبَقٍ» أَیْ سَنَنَ مَنْ كَانَ قَبْلَكُمْ؛✨
👈قائم ما غیبتی دارد که طولانی است، به او عرض کردم یا ابن رسول اللَّه برای چه؟ فرمود: چون انبیای پیشین هم جانشینان و غیبت هایی داشته اند که خداوند راه حضرت مهدی و امت اسلامی را همان مسیر پیشینیان قرار می دهد و به قول قرآن (انشقاق/ ۱۹)📖 هر آینه طبقه طبقه بر یکدیگر سوار شوید؛ یعنی روش کسانی که پیش از شما بوده اند.
🔗منبع: شرح قرآنی دعای ندبه -
👤محسن قرائتی
@marefatemahdavi
تفسیر بعد نماز 40.mp3
1.53M
🔰 جلسات کوتاه #تفسیر_بعد_نماز 40
🕋 آیات 15الی 21, سوره #تکویر
📚تفسیر جوامع الجامع
📎 جهت ترویج معارف مظلوم و مورد غفلت قرآن، نشر فایلها حلال است با هر لینکی
@marefatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینیم | در صورت رعایت این شش شرط، قطعا به بهشت میروید
🌻این شروط را #تمرین_کنیم ...
🍃#درس_اخلاق_آقا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
لطفا اگه میشه در مورد سالروز حماسه مردم آمل یه توضیح مختصری بدهید؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
🔸این حماسه آمل این قدر مهم بود که حضرت امام (ره) در وصیت نامه خودشان این قضیه را ذکر می کنند و به آمل گفت شهر هزار سنگر. اتفاقا الان در آمل هم شما از ورودی آمل که می روید ورودی شهرش میدانی دارد به نام میدان هزار سنگر یعنی معروف شده. این قدر حادثه مهم بود که امام در وصیت نامه اش هم این را ذکر کرد.
👈🏻بله، منافقین و کمونیست ها و حزب توده هایی بودند لباس پاسدارها را می پوشند لباس بسیجی ها را می پوشیدند و می آمدند داخل خیابانها، مردم هم از همه جا بی خبر فکر می کردند که اینها واقعا پاسدار هستند و با تیغ موکت بر مردم را می زدند. دیگر تیغ دستشان بود همه جا می زدند حالا شکم بود، گردن بود، دست بود، پا بود هر جا بود را می زدند، فرق هم نمی کرد زن باشد، مرد باشد، جوان باشد، کودک باشد همه را می زدند
🔰و اینها فکر می کردند که آمل مثلا هنوز مردمش خیلی انقلابی نشدند، تازه اوایل انقلاب است چون سال 60 بود، هنوز مردمش انقلابی نشدند پس ما اگر آمل را شورش بکنیم آمل را می گیریم و می توانیم بقیه ی جاهای کشور را بگیریم. ولی خُب کور خوانده بودند و مردم آمل با انقلابیگری خوبی که از خودشان نشان دادند توانستند این خدعه و فتنه را هم خاموش بکنند. چون دشمن در این فتنه توانسته بود خودش را شبیه خودی ها در بیاورد به هر حال یک مقدار خیلی تشخیص فتنه از حق سخت بود.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
در مورد مهدویت و کار در مدرسه دارم تحقیق میکنم، راهنمایی می کنید؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
👌🏻در بحث مدارس وقتی کار مهدویت میکنید دو موضوع را باید اولویت کارتان قرار بدهید؛
-یکی بحث محبت امام زمان (عج) است. یعنی در بحث محبت امام زمان تا میتوانید در مدارس کار بکنید، چه راهنمایی چه دبیرستان، خیلی مهم است.
-نکته ثانی هم اینکه بحث های علمی اسلام را حتما مطرح کنید. بچه ها خیلی ذوق دارند راجع به مباحث علمی اسلام. خیلی ذوق دارند، خیلی! اینکه بدانند اسلام چه نکات علمی گفته چه مطالب علمی گفته برای بچه ها خیلی جذاب است، نمی دانند. فکر می کنند اسلام فقط نماز و روزه هست و تمام شد و رفت. اینها را بگوییم خیلی برایشان جذابیت دارد.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
✅پاسخ به تمامی شبهات و
سوالات شما🔰
🆔 @marefatemahdavi
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مدعی دیدار امام زمان عج از افغانستان👆