🔶🔹🔶
🔶🔹
🔶
#پرسمان_مهدوی
✍چرا امامان قبل از حضرت مهدي(عج) براي تشكيل حكومت قيام مسلحانه انجام ندادند؛ ولي حضرت ولي عصر(عج) اين كار را انجام ميدهد؟
👈قیام مقابل حکومت ظالم از سوی اهل بیت، بدون زمینه آن، موفقیتی در پی نخواهد داشت. يكي از زمينه ها و شرايط لازم براي قيام مقابل دستگاه ظلم و ستم، اطاعت پذیری و ولایت مداری جامعه برابر امام خویش است؛ به گونهای که به انعطاف پذیری در مقابل امام میانجامد. بررسی تاریخ نشان میدهد جامعه قبل از ظهور، در انعطاف پذیری برابر خواسته امام خویش تعلل ورزیده، به بهانههای مختلف از آن سرباز زده است. از دیگر سو بررسی شرايط ظهور نشان میدهد، یارانی وفادار و همراه با امام تا آخرین لحظات به تعداد کافی نرسیدهاند. در منابع معتبر مهدویت آمده است:
🔹يكي از شيعيان امام صادق(ع) به نام سهل بن حسن خراساني به آن حضرت ميگويد: «چه چيز شما را از باز پسگیری حق خویش بازداشته است؛ در حالي كه صد هزار شيعة پا در ركاب و شمشيرزن در اختيار شماست؟» امام دستور ميدهد تنور آتشي فراهم شود. چون شعله هاي آتش بالا گرفت رو به سهل كرده، ميفرمايد: «اي خراساني! برخيز و در تنور بنشين». سهل كه گمان كرده است امام از او خشمگين شده، شروع به عذر خواهي ميكند و ميگويد: «آقا ! حرف خود را پس گرفتم. شما نیز از تصمیم خود منصرف شوید». امام ميفرمايد: «از تو گذشتم». در اين حال، هارون مكي از شيعيان راستين حضرت وارد شده، سلام ميكند. امام صادق(ع) به او پاسخ ميدهد و بدون هيچ مقدمهاي به او دستور میدهد نعلین خود را رها کرده، در تنور بنشيند. هارون مكّي بيدرنگ و بدون هيچ پرسشي، اين كار را انجام ميدهد. امام صادق(ع) در همان حال با مرد خراساني گفت و گو ميكند و درباره خراسان خبرهايي ميدهد؛ چنانكه گويي خود شاهد آن بوده است. پس از مدتي به سهل ميفرمايد: «برخيزاي خراساني و داخل تنور را نگاه كن». سهل برخاسته، به داخل تنور مینگرد و با کمال تعجب ميبيند هارون ميان شعله هاي آتش چهار زانو نشسته است. آنگاه امام(ع) از او ميپرسد: «در خراسان، چند نفر مثل هارون وجود دارد؟». خراساني ميگويد: «به خدا قسم ! يك نفر هم اينگونه سراغ ندارم». حضرت ميفرمايد: «آگاه باش! زماني كه پنج نفر ياور و پشتيبان یافت نمی شود، اهل بیت قيام نميكنند. ما بهتر ميدانيم كدام زمان وقت قيام است». وجود ياوراني شايسته و لايق براي پشتيباني از قيام و انجام كارهاي حكومت است. بديهي است، وقتي انقلابي به وسيله رهبري آسماني روي ميدهد، ياوراني متناسب با آن میطلبد و درخشش در این ميدان، بدون اطاعت پذیری و ولایتمداری ممکن نمی شود
📚 آفتاب مهر
🔶🔹🔶🔹🔶
@marefatemahdavi
هدایت شده از کانال مخصوص به متن ها (زیرنظراستادعبادی)
🏴 سالروز وفات غریبانه کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) بر پیشگاه مقدس ولی عصر ارواحنافداه و شیعیان خاندان رسالت تسلیت باد
@matn_chanell
هدایت شده از کانال مخصوص به متن ها (زیرنظراستادعبادی)
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
💠تفسیر زیارت عاشورا
✍برگرفته از فایل شماره (۷)
⬅️قسمت چهل و هفتم
🔹«اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی شَفَاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ..» طرف رفت پیش امام صادق گفت من از عذاب قبر می ترسم. امام گفت زیارت عاشورا بخوان. گفت چطور، ربطش در چی هست؟! گفت چون در زیارت عاشورا می گویی «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی شَفَاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُود» مراد از ورود امام صادق (ع) می گوید به قبر است. البته ورود به قیامت هم می شود، معانی مختلفی می شود استفاده کرد. اگر شفاعت اهل بیت نباشد انصافا کار آدم زار است چون نه به اعمال ما، نه به نماز و روزه ما اعتباری هست..😔
🔹«وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَكَ..»
یعنی خدایا من را ثابت قدم.. همان بحثی که عرض کردم انسان تا آخر راه باید ثابت قدم باشد نه اینکه امروز خوب باشد و فردا گنهکار باشد. «وَ أَصْحَابِ الْحُسَیْنِ..» و بعد می گوید همانطور که یاران امام حسین (ع) بودند و تا آخر با ایشان همراه بودند. این کلیاتی از بحث زیارت عاشورا بود.
📖توضیحاتی راجع به شیوه ختم زیارت عاشورا👇
💢علامه طباطبایی از قول استادش سید علی آقای قاضی نقل می کند در ماه محرم در خود روز عاشورا، زیارت عاشورا را با صد سلام و صد لعن بدون فاصله بخوانید یعنی همان یک مرتبه بخوانید. اما در غیر روز عاشورا در ابتدای روز زیارت عاشورا را (اگر حال ندارید یک مرتبه بخوانید) تا ابتدای صد لعن بخوانید و سپس در طول روز صد لعن و صد سلام را تقسیم کنید و قبل از اینکه روز تمام بشود قبل از غروب آفتاب، باقی فراز زیارت عاشوار را بخوانید و بعد سجده بروید و خواندن زیارت را تمام کنید.
💠می گوید، به این شکل اربعین یعنی چله گرفتن زیارت عاشورا را سید علی آقای قاضی توصیه می کردند. مرحوم علامه طباطبایی می گوید؛ این تقسیم کردن صد لعن و صد سلام یک لذتی دارد، لذتش کجاست؟ شما در طول روز متوجه امام حسین (ع) هستید و دارید با ایشان زندگی می کنید. این فایده را هم دارد.
👈نکته ی از آیت الله بهجت؛
در کتاب ″کیمیایی وصل، ج۲، ص ۳۸۶″ نویسنده کتاب می گوید از آیت الله بهجت شخصا سوال کردم اگر کسی نمی تواند در طول روز این صد لعن و صد سلام را تقسیم کند یعنی حتی وقت تقسیم کردن را هم ندارد که بخواند آیا می تواند... آیت الله بهجت می گویند اگر کسی نمی تواند صد لعن و صد سلام را بگوید اکتفا کند به خواندن زیارت عاشورای غیر معروفه و اصلا زیارت عاشورای غیر معروفه را برای افرادی قرار دادند که نمی توانند صد لعن و صد سلام را بخوانند.
📜زیارت عاشورای غیر معروفه، دیگر صد لعن و صد سلام ندارد. متنش فرق دارد مثلا به حضرت عباس هم سلام می دهیم «السَّلامُ عَلَى الْعَبَّاسِ بْنِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ»،
زیارت عاشورای غیر معروفه در مفاتیح بعد زیارت عاشورای معروفه هست. همان ثواب را دارد ولی دیگر مشقت صد بار گفتن را ندارد. حضرت آیت الله بهجت شیوه ایشان این بود که در طول روز صد بار لعن و سلام را تقسیم می کردند و به همین شیوه هم تا آخر عمر التزام داشتند.
👌خلاصه ″زیارت عاشورا″ که حدیث قدسی هست را به هیچ عنوان از دست ندهید و حتی شده یکبار به صورت صد لعن و صد سلام بخوانید.
🔹 پــایــان🔹
🎤استاد احسان عبادی
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 47
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
================
@matn_chanell
1_39179760.MP3
1.03M
✅ سلسله جلسات جدید و مهم #شرح_ساده_نهج_البلاغه
#صوتی جلسه 60
💠 خطبه 44
🎤استاد عبادی از اساتید مهدویت
📖🎤📖🎤📖🎤📖
@marefatemahdavi
⏳وعده روزشمار ظهور ⏳
💞تابه امروزبیش از1000 اندی سال از غیبت بهارانسانیت گذشت...😔
🕚قرارشبانه رأس ساعت{ 23 }قراری که
سرچشمه ازکربلا گرفته.
📜<<[دعای سلامتی]>>📜
🔹بسم الله الرحمن الرحیم🔹
"اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍوَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ عَيْناً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا"
🍃إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً🍃
كه مخالفان فرج و ظهورش را دور میدانند و ما نزديك مى دانيم.!
🌷اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌷
🌱بحق حضرت زینب[س]🌱
#دعای_سلامتی
🔺🔹🔺🔹🔺
=============
@marefatemahdavi
👆👆👆
⬅️پوستر شماره 105
#شرح_ساده_مناجات_خمس_عشر
📝🔹📝🔹📝
============
@marefatemahdavi
🎤📃🎤📃🎤
💠شرح زیارت آل یاسین
2⃣قسمت دوم
«اَلسَّلامُ ﻋَﻠَﯿْﮏَ ﯾﺎداﻋِﯽَﷲِ وَ رَﺑّﺎﻧِﯽُ آﯾﺎﺗِﻪِ..» داعی یعنی دعوت کننده به سمت خدا (یعنی امام زمان تو مردم را به سمت خدا دعوت می کنی، راهنمای مردم به سمت خدا هستی)
✌️دو نوع دعوت داریم؛ 👇👇
1⃣- یکبار به فلانی می گویی آدرس کجاست! آدرس را به تو نشان می دهد می گوید، اینجا و اینجا و اینجا، که بروی به آدرس میرسی.
2⃣- اما یکبار طرف هم آدرس را به تو نشان می دهد، هم دست تو را می گیرد و به سمت آدرس می برد.
👌دعوت امام زمان (عج) از نوع دوم است! یعنی نه تنها امام زمان آدرس خدا را به ما نشان می دهد، بلکه ما را به سمت خدا راهنمایی هم می کند و می برد.
⚠️اما شرطش هم این است که، خودمان همراهش باشیم، گاها امام ما را می خواهد ببرد ولی ما همراه امام نیستیم و این از بد روزگار است!
💠«وَ رَﺑّﺎﻧِﯽُ آﯾﺎﺗِﻪِ..» رب یعنی پرورش دهنده، اینکه می گویند خدا رب است! یعنی پرورش دهنده ی انسانهاست، اینکه می گوییم امام زمان «رَﺑّﺎﻧِﯽُ آﯾﺎﺗِﻪِ..» هست، یعنی امام زمان پرورش دهنده ی آیات خداست!!
📖آیات فقط آیات قرآن نیست، بلکه نشانه های خداست! یعنی امام زمان (عج) است که باعث هدایت تکوینی و تشریحی موجودات می شود و آنها را رشد می دهد! حتی گیاهان، حتی موجودات دیگر هم برای رشد خودشان، نیاز به هدایت امام زمان دارند!
📗در دعای عدیله می گوییم «ﺑِﻴُﻤْﻨِﻪِ رُزِقَ اﻟْﻮَرَی» به یمن امام زمان (عج) است که موجودات روزی می خورند، یعنی موجودات کلی است چه آدم، چه گیاه!!!
🔹ادامه دارد ...
💽برگرفته از فایل سخنرانی
"شرح زیارت آل یاسین″
🎤استاد احسان عبادی
#شرح_زیارت_آل_یاسین
🎤📃🎤📃🎤
____________________
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🎤📃🎤📃🎤 💠شرح زیارت آل یاسین 1⃣قسمت اول 📖زیارت آل یاسین، زیارتی است که یکی از شیعیان به نام جناب حم
پوستر شماره یک مربوط به فایل قسمت اول #شرح_زیارت_آل_یاسین ☝️☝️
1_39179761.MP3
809.9K
✅ سلسله جلسات جدید و مهم #شرح_ساده_نهج_البلاغه
#صوتی جلسه 61
💠 خطبه 45
🎤استاد عبادی از اساتید مهدویت
📖🎤📖🎤📖🎤📖
@marefatemahdavi