معرفت مهدوی | استاد عبادی
📝💠📝💠📝💠📝 📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت 2⃣5⃣قسمت پنجاه و دوم 5⃣پنجمین راهکار، می گوید «وَالدُّعٰآءَ
📝💠📝💠📝💠📝
📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
3⃣5⃣قسمت پنجاه و سوم
👌برای اینکه مشخص بشود آیا ما به این یقین رسیده ایم یانه⁉️ یک راهکار داده است می گوید؛ «حَتّٰی لٰا یُقَنِّطَنٰا طُولُ غَیْبَتِهِ مِنْ قِیٰامِهِ» خدایا با طولانی شدن غیبت ما ناامید از قیام حضرت نشویم. یعنی کسی که همین الان هم نسبت به ظهور هیچ ناامیدی ندارد هر لحظه 🌤منتظر ظهور هست، این حالت برایش وجود دارد که ان شاءالله زنده هست و ظهور را می بیند، این فرد می تواند 💖امیدوار باشد که آن یقین را همچنان دارد.
📜روایت از امام جواد (ع) است که صراحتا گفته اند؛ در زمان غیبت اکثر شیعیان مرتد می شوند، نمی گوید مردم می گوید اکثر شیعیان!😔 آن هم نمی گوید یک عده ای می گوید اکثرشان! خیلی روایت خطرناک هست.❌ می گوید طول زمان غیبت که کمی طولانی می شود اکثر شیعیان دچار ارتداد می شوند.
✅و جالب است در همین فراز📖
شما نگاه کنید «..لِطُولِ الْأَمَدِ فٖی غَیْبَتِهِ..» این را ربط بدهید به [۱۶/سوره حدید] که در آنجا می گوید 💠«أَلَمْ یَأْنِ لِلَّذِینَ ءَامَنُوٓا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُم لِذِکْرِ ٱللَّهِ وَ مَا نَزَلَ مِنَ ٱٌلْحَقِّ وَ لَا یَکُونُوا کَٱلَّذِینَ أُوتُوا ٱلْکَِتٰب.. ای کسانی که ایمان آوردید مثل اهل کتاب نشوید؟ (اهل کتاب چه شدند؟)
⏳مِنْ قَبْلُ فَطَالَ عَلَیْهِمُ الْأَمَدُ زمان بر آنها طولانی آمد. 💭نمی گوید زمان طولانی بود، می گوید اینها فکر کردند زمان طولانی است! (موسی گفت 30شب منتظر باشید، 30منتظر بودند خدا 10 شب دیگر اضافه کرد. آن ده شب برای آنها طولانی شد، در صورتی که ده شب🌙 طولانی نبود! اینها فکر کردند ده شب طولانی است) و ایمان خودشان را از دست دادند.
⚠️کلمه ی «الْأَمَد» در قرآن در این
دعا هم تکرار شده است، یک وقتی برای من و شما اینطور نشود فکر کنید زمان غیبت امام زمان (عج)⛅️ طولانی شد ناامید بشوید⁉️ خیلی زمان غیبت خطرناک است! به همین خاطر سید بن طاووس می گوید بترسید از اینکه این دعا را ترک کنید. کسی توفیق داشته باشد این دعا را هر جمعه🗒 بخواند مطمئنا گمراه نمی شود و توصیه ی ما این است که سعی کنید هر روز بخوانید.
📜در ادامه ی این دعا یک💐 درخواستی از خدا دارد، می گوید خدایا کاری کن که یقین ما به امام زمان همانند یقین مؤمنان به پیغمبر (ص) و وحی باشد.
👈این دوتا ✌️معنی دارد؛
1⃣-می گوید خدایا این یقینی که به ما در زمان غیبت می دهی شبیه همان یقینی باشد که مجاهدین⚔ کنار رسول الله به حضرت رسول داشتند. چه طور به پیغمبر ایمان داشتند و هر چه او می گفت می پذیرفتند، یقین این طوری به ما بده.
2⃣-تفسیر دوم می گوید ✨خدایا همان یقینی که ما به پیغمبر (ص) داریم.. چون همه یقین داریم که قرآنی هست، پیغمبری وجود دارد و وحی هم بود. یقین کامل نسبت به امام زمان (عج) را هم به ما بدهد. این نکته مهم⚠️ است که این یقین را از خود خدا✨ می خواهد.
🔹ادامه دارد ...
💽برگرفته از فایل شماره (۴)
شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
🎤استاد احسان عبادی
#متن_شرح_و_تفسیر_دعای_عصر_غیبت ۵۳
📝💠📝💠📝💠📝
================
@marefatemahdavi
👆👆👆
🌀پوستر شماره 4⃣
👈کتاب #ما_منتظریم (خورشید مهدویت در منظومه فکری چهل ساله امام خامنهای)، صفحه ۲۷
🗓خطبه های نماز جمعه ۱۳۶۶/۱/۲۱
📒 #پوستر_کتاب_ما_منتظریم
@marefatemahdavi
✋السلامعلیکیاصاحبالزمان
🌻تو را ندیده ام
حتی به لحظــــه ایی اما..🕑
😢دلـم برای کسی
که ندیدمش تنـــــگ است!💔
#سه_شنبه_های_جمکرانی
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
#اوصاف_مشترک خاتم الانبیا✨ و خاتم الاوصیا✨ 📌قسمت 2⃣ از 5⃣ 🔸- حجت الهی 💠«السَّلَامُ عَلَیْكَ یَا ح
#اوصاف_مشترک خاتم الانبیا✨
و خاتم الاوصیا✨
📌قسمت 3⃣ از 5⃣
🔸- دعوت كننده به سوی خداوند متعال
📖خداوند در قرآن خطاب به رسول مكرمش🌼 میفرماید: «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْناكَ شاهِداً وَ مُبَشِّراً وَ نَذیراً وَ داعِیاً إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَ سِراجاً مُنیراً✨» [1] ای پیامبر! ما تو را گواه فرستادیم و بشارت دهنده و انذار كننده، و تو را دعوت كننده💞 به سوی خدا به فرمان او و چراغی روشنی بخش✨ قرار دادیم.
🔆امام زمان نیز در وصف💭 وجودی خویش میفرمایند: « إِنِّی أَمَانٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ كَمَا أَنَّ النُّجُومَ أَمَانٌ لِأَهْلِ السَّمَاءِ»؛ به درستی كه من🌷امنیت بخش اهل زمین🌏 هستم، همانگونه كه ستارگان⭐️ امنیت بخش اهل آسمانند.
💠در مورد امام عصر✨ (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز آمده است: «السَّلَامُ عَلَیْكَ یَا دَاعِیَ اللَّه» [2] سلام✋ بر تو ای دعوت كننده خلق👥 به سوی خدا.
✍پینوشتها:
[1]. احزاب: 45 و 46
[2]. بحارالانوار، ج53، ص171
📎ادامه دارد ...
📲مرکز مجازی مهدویت
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
⚠️دین و #دینداری مردم در #جاهلیت ⭕️مهمترین معتقدات در جزیره العرب عبارت بود از: ⬅️شرک ⬅️یهودیت ⬅️ن
📚همانگونه که در مبحث دین و #دینداری در #جاهلیت گذشت..
👈عرب در بدو امر موحد بوده و پس از آن، به عللی گرایش توحیدی خود را شرک آلود❌ کرده است. شاهد این مطلب، وجود بقایای دین ابراهیم (ع) همچون "ختنه، کفن و دفن میت، ازدواج نکردن با محارم، حج بیت الله الحرام و چیزهای دیگر″ بوده است.📚 ریشه بسیاری از این سنتها در ظاهر باقی مانده، اما شکل آن به گونه های مختلف دستخوش تحریف گشته بود.
🔍👥با مشاهده زندگی اعراب جاهلیت، در می یابیم که حمیت و تعصب قومی و قبیله ای، جای دین و ارزشهای دینی را گرفته است.⚠️ آنها حاضر بودند تا اعتقاد دینی خود را تحت تأثیر انگیزه های قبیله ای قرار داده به عنوان مثال جای ماههای حرام را تغییر دهند تا بتوانند به موقع به جنگ و جدال بپردازند.⚔
👌در این میان کسانی هم بودند که تصمیم به زنده کردن دین ابراهیم میگرفتند و در 👊مقابل شرک ایستادگی کرده و تمایل به حق و توحید ابراهیمی داشتند که اصطلاحا آنان را ″حنفا″ مینامند.
✅به اعتقاد شیعه اجداد پیامبر (ص) همه "موحد" بوده اند. این مطلب فراوان در روایات📚 امامان معصوم علیهم السلام گوشزد شده است. اعمالی چون ″وفا به نذر، منع ازدواج با محارم، نهی از زنده به گور کردن، تحریم زنا و خمر و منع از طواف عریان کعبه🕋 و ...″ را به "عبدالمطلب" نسبت داده اند.
⚜اجداد پیامبر مردم را به تقوای الهی، صله رحم، حفظ عهد و پیمان، صدقه دادن به فقرا، تفکر در خلقت آسمان و زمین دعوت می کرده اند.
🔹 ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج1، ص186 -202"
رسول جعفریان
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۴
@marefatemahdavi
اخلاق مهدوی 72.mp3
2.91M
💥💥 ویژه ماه های #رجب #شعبان #رمضان 💥💥
💠 سلسله جلسات #اخلاق_مهدوی 72
🎤 با توضیحات #استادعبادی
🎬 جلسه 72
🌀 موضوع : #دعا 48 🌀
❇️ اهمیت دعا برای اصلاح نفس ❇️
@marefatemahdavi
⭕️️دفــاع از #قــرآن 📖✒️
👈شبهه دهم 🔟(قسمت اول)
🔘خطاهای علمی قرآن:👇
سُها 👤در مبحثی تحت عنوان علم در قرآن🔰 بیان می کند 🗣که پیامبر اسلام ✨صلی الله علیه واله وسلّم ✨ و قرآن کریم به علوم تجربی🌍☄ اعم از علوم طبیعی🔬 و انسانی 👨👩👧👦توجه نکرده اند و ریشه این عدم توجه را، نیز بی اطلاعی 😕از علوم تجربی می داند.
سها با ذکر آیات 📃متعدد قرآن (☘زمر، آیه4 ☘ انفال، آیه۲۲☘ آل عمران، آیه۱۹۱☘ و ..)و احادیث📗 پیامبر اسلام صلی الله علیه واله وسلّم یادآور می شود که، قرآن🌟 و پیامبر🌟 دعوت به علم کرده اند، لیکن مقصودشان علوم دینی بوده است.😐
🖊او در این رابطه می نویسد:
«🤔 آیا منظور از علم ارزشمند در اسلام، همه علوم است؟ خیر.⚡️ منظور از این همه تأکید بر علم، علم دین است و تعقل🧠 و تفکر مورد نظر اسلام، تعقل و تفکر در دین است.😳 بنابراین با توجه به کلیه ی آیات مربوط به علم و تعقل در قرآن🔰 که چند مورد آن ذکر شد، کسی که ایمان ندارد، فاقد تعقل و تفکر و علم به حساب می آید، هر چند استاد ریاضی👨🏫 یا نجوم✨ و یا فیزیک💡 باشد.
👈«به بیان دیگر علمی که یادگیری و آموزشش ثواب دارد و معلم و متعلمش محترم است، دانش دین است.»
سُها👤 در ادامه به تمجید🌀 از علم تجربی می پردازد و می گوید: اگر قرآن از خدا💫 بود در کتابش🔰 از این بخش اساسی علم تجربی، از زندگی انسان غفلت نمی کرد. بنابراین عدم اطلاع قرآن از دانش تجربی، نشانگر👈 آن است که قرآن ساخته ی انسانی در ۱۴قرن قبل↪️ است که اصلا دانش جدی وجود نداشت، چه رسد به دانش تجربی.🙁
📝جواب شبهه:
1⃣اولا: علم تجربی🔮 با اینکه قابل استفاده و مفید است، اما محدود و ناقص است، زیرا هر چه زمان 🕜می گذرد دانشمندان👨🏫 به علوم جدیدی دست مییابند، که گاه کاملا علم تجربی قبلی را رد می کند.
2⃣ثانیاً: همانطور که در فصل اول بیان شد قرآن 🔰کتاب هدایت🌟 به سعادت انسانی است، طبیعی است که تأکید آن بر ایمان☘ به خداوند و دوری از شرک و اعمال صالح☘ باشد.
اما همانطور که بیان خواهد شد، به علم تجربی و طبیعی🔬🔭 هم توجه نموده است. 👌حتی نکاتی از علوم تجربی و طبیعی را بیان می کند، که قرن ها بعد آن را دانشمندان 👨🏫کشف کرده اند.
💥نکته: هدف نهایی قرآن هدایت🌟 انسان هاست. اما گاهی رسیدن به این هدف، متوقف✅ بر اظهار عظمت عالم🌎 و قوانین حاکم بر آن است. از این رو میبینیم که قرآن🔰 به بعضی از این قوانینی که در عصر رسالت پیامبر🌟 برای مردم ناشناخته بود، اشاره می کند. قوانینی که دانشمندان👨 پس از گذشت قرون متمادی⏳ به آن دست یافتند.. و این در حقیقت نوعی خبر دادن از غیب است.👌به طور قطع، خداوند و پیامبران✨ از معلمان علوم تجربی، هستند.😌
📚منبع: کتاب دفاع از قرآن در رد کتاب نقد قرآن، ص ۷۷
ادامه دارد ...
#دفاع_از_قرآن ۱۸
@marefatemahdavi
👆👆👆
پوستر شماره 8⃣2⃣
🌟امام سجاد عليه السلام:
اِنْتِـظارُ الْفَـرَجِ مِـنْ اَعْـظَـمِ الْفَــرَجِ.
#پوستر_احادیث_مهدوی
•|اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّـکَ الفَرَج|•
💠 @marefatemahdavi