🌺امام موسی کاظم (ع):
❣«هرگاه به کودکان قول و وعده ای دادید وفا کنید ، چون چشم آنها به دست شماست، و خداوند هیچگاه به اندازه آزار و اذیت زنان و کودکان خشمگین نمیشود.»
↩️📚منتخب سفینه البحار ص ۷۸۰.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🔴مبارزه با دشمنان از منظر قرآن (بخش اول)
💎تجهیز به قدرت ایمان:
✍🏻از منظر قرآن مؤمنان برای مقابله با دشمنان، باید ابتدا به صفاتی آراسته شوند که بتوانند خود را ابتدا از آفات درونی حفظ نموده و یقین خویش را افزایش دهند. شرط پیروزی این است که در صف مؤمنان باشند و گرنه راه برای نفوذ دشمن باز خواهد ماند. یاد خدا، ایمان، صبر، استقامت، پرهیزگاری، توکل و یقین به وعدههای الهی است که قدرت معنوی بیاندازهای به انسان میدهد. قرآن در این باره میفرماید: ✨«إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا لا یَضُرُّکُمْ کَیْدُهُمْ شَیْئا»(آل عمران 120) ؛ (اما) اگر (در برابر آنها) استقامت و پرهیزگارى پیشه کنید، نقشههاى(خائنانه) آنها به شما زیانى نمىرساند.
▫️در آیه دیگری میفرماید: ⚡️«وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَیْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْض»(اعراف 96) ؛ و اگر مردمى که در شهرها و آبادیها زندگى دارند ایمان بیاورند و تقوا پیشه کنند برکات آسمان و زمین را بر آنها مىگشاییم.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🔴مبارزه با دشمنان از منظر قرآن (بخش دوم)
✴️افزایش قدرت نظامی
✍🏻هر چند اسلام آرمانهای بزرگی را برای بشر به ارمغان آورده است، اما به واقعیت بیرونی نیز توجه زیادی دارد. اسلام به مؤمنان برای قوی شدن در برابر دشمنان دستور میدهد تا خود را تجهیز نمایند و همواره در حال آماده باش باشند: ✨«وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة»(انفال 60) ؛ در برابر آنها (دشمنان) آنچه توانایى دارید از نیرو آماده سازید.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (بخش اول)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام على(علیه السلام)
💐فاطمه در چنان مرتبه والایى از زهد و خداترسى و عمل به احکام الهى قرار دارد که در کلامی مى فرماید: «من به رسول خدا(صلی الله علیه و آله) و فاطمه و فرزندانش مباهات و افتخار مى کنم».(1) همچنین حضرت على(علیه السلام) در پاسخ به ادعاهاى بى اساس معاویه مبنى بر فضایل امویان در نامه اى مى نویسد: «... دو سید جوانان اهل بهشت از ماست و«صبیة النار» از شماست. بهترین زنان جهان (فاطمه زهرا(سلام الله علیها)) از ماست. و«حماله الحطب» آنکه هیزم کشد براى دوزخیان از شماست. این فضلیت ها از ماست و آن فضیلت ها از شماست...».(2)
⤴️1. دیوان امام على ابن ابى طالب(ع)، محمدعبدالرحمن عوض، ص65.
⤴️2. نهج البلاغه، نامه 28.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (بخش دوم)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام حسن مجتبى(علیه السلام)
💐امام حسن(علیه السلام) در موارد بسیارى از شایستگی مادرشان سخن گفته اند؛ از آن جمله می فرماید: «شبى دیدم مادرم در محراب به نماز ایستاده است و تا طلوع خورشید مشغول رکوع و سجود بود و شنیدم براى یکایک مردان و زنان دعا مى کرد و آنان را نام مى برد ولى براى خود چیزى نخواست. عرض کردم: مادر! چرا همان گونه که براى دیگران دعا مى کنى, براى خود دعا نمى کنى؟ فرمود: فرزندم! اول همسایه بعد از آن خانه».(1)
▪️▫️... ادامه دارد
⤴️1. بحارالانوار، ج 43، ص 81 و 82.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (بخش سوم)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام حسین(علیه السلام)
💐امام حسین(علیه السلام) می فرماید:« رسول خدا(صلی الله علیه و آله) در خانه ام سلمه بود که صرصائیل - یکى از فرشتگان الهى- نزد پیامبر(صلی الله علیه و آله) آمد و عرض کرد: نور را به عقد نور درآور.
✨پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمود: چه کسى را و براى چه کسى؟ گفت: دخترت فاطمه(سلام الله علیها) را براى على ابن ابى طالب(علیه السلام). سپس در حضور جبرئیل و میکائیل و صرصائیل، فاطمه(سلام الله علیها) را به عقد على(علیه السلام) درآورد».(۱)
⤴️۱. بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۱۲۳.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (بخش چهارم)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام سجاد(علیه السلام)
💐امام سجاد(علیه السلام) مى فرماید: « وقتى که قیامت فرا رسد، فاطمه(سلام الله علیها) وارد محشر مى شود و گفته مى شود کسانى که به آیات الهی ایمان آوردند و مسلمان شدند به جز مسلمانانى که دوستدار اهل بیت هستند؛ همگى سرها را بزیر اندازید. آنگاه اعلام مى شود: این است فاطمه دخت محمد(صلی الله علیه و آله). او و همراهانش به سوى بهشت مى روند. خداوند فرشته اى را خدمت وى مى فرستد و مى گوید: حاجتت را از من بخواه!
فاطمه عرض مى دارد: پروردگارا! حاجت من آن است که مرا و کسانى را که فرزندان مرا یارى کردند مورد عفو قرار دهى»(۱).
▫️▪️ادامه دارد....
⤴️۱. عوالم العلوم، ج ۲، ص ۱۷۸.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع)(بخش پنجم)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام محمد باقر(علیه السلام)
💐امام باقر(علیه السلام) می فرماید: چون قیامت شود جبرئیل ندا مى دهد: خدیجه دختر خویلد کجاست؟ مریم دختر عمران، آسیه دختر مزاحم، ام کلثوم خواهر موسى(علیه السلام) کجایند؟ آنان از جاى بر مى خیزند...آنگاه ندا می شود؛ اى اهل محشر امروز من کرامت را براى محمد و على و حسن و حسین و فاطمه(علیهم السلام) قرار دادم. سرها را پایین بیاندازید و چشمها را فرو ببندید، چون فاطمه مى خواهد به بهشت وارد شود. سپس جبرئیل ناقه اى بهشتى مى آورد و آن حضرت را به بهشت مى برد و لیکن ایشان وقتى نزدیک بهشت مى رسد درنگ مى کند. خداوند مى فرماید: درنگت براى چیست؟
✨فاطمه مى گوید: پروردگارا! دوست دارم در چنین روزى مقامم شناخته شود. خداوند مى فرماید: اى دختر حبیبم! برگرد و نظر افکن و هرکس را که دوستى شما اهل بیت در دلش است، او را وارد بهشت کن.» امام باقر(علیه السلام) مى فرماید: «به خدا سوگند! در آن روز فاطمه شیعیان و دوستانش را همانند پرنده اى که دانه خوب را از دانه بد جدا مى کند، از بین جمعیت جدا مى کند»(1).
↩️📚1. بحارالانوار، ج 43، ص 64.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع)(بخش ششم)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام جعفر صادق(علیه السلام)
💐سید هاشم بحرانى از امام صادق(علیه السلام) نقل مى کند که می فرماید: « نبوت هیچ پیامبرى تکمیل نشد مگر این که به فضیلت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) اقرار نموده، محبت او را دارا بود».(1)
همچنین امام صادق(علیه السلام) مى فرماید: « فاطمه، صدیقه کبرى است او در نزد خداوند 9 اسم دارد: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه ، راضیه ، محدثه، زهرا و بتول»(2).
↩️📚1. مدینه المعاجز به نقل: فاطمه الزهرا بهجه القلب المصطفى؛ ص 86 و بحارالانوار، ج 43، ص 65.
↩️📚2. بحارالانوار: ج 43، ص 105.
#محتوای_مناسبتی
🆔 @MaharateTabligh
🔴مبارزه با دشمنان از منظر قرآن (قسمت سوم)
♨️ممنوعیت دوستی با بیگانگان: در دین اسلام ارتباط با مشرکان و کفار در جهت رفع نیازهای اضطراری مانعی ندارد، اما دوستی و تکیه کردن به آنان و نیز گره زدن سرنوشت جامعه دینی در قالب مسائل مهم سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی برای جوامع دینی ممنوع میباشد. به عبارت دیگر، سطح روابط نباید در حد ائتلافها و اتحاد با آنان باشد؛ زیرا این عمل باعث میشود تا آنان بر مؤمنان مسلط شده و بر اعتقادات آنان و فرزندانشان تأثیر منفی بگذارند. با عدم ارتباط طبعاً دشمنان نیز چنین تسلطی را از دست خواهند داد:
✨«یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الَّذِینَ اتَّخَذُوا دِینَکُمْ هُزُواً وَ لَعِباً مِنَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ الْکُفَّارَ أَوْلِیاء»(مائده ۵۷) ؛ اى کسانى که ایمان آوردهاید، افرادى که آئین شما را به باد استهزاء و بازى مىگیرند، از اهل کتاب و مشرکان، دوست و تکیهگاه خود انتخاب نکنید.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🔴مبارزه با دشمنان از منظر قرآن (قسمت چهارم)
💥جهاد و مبارزه: سستی در برابر دشمنی که از هر فرصتی برای ضربه زدن استفاده میکند باعث نابودی دین و مؤمنان خواهد بود. براین اساس است که خداوند متعال جهاد را یکی از واجبات مهم قرار داد و به پیامبرش دستور داد که بر دشمنان سخت گرفته و با آنان جهاد نماید:
✨«یا أَیُّهَا النَّبِیُّ جاهِدِ الْکُفَّارَ وَ الْمُنافِقِینَ وَ اغْلُظْ عَلَیْهِم»(توبه ۷۲) ؛ اى پیامبر! با کافران و منافقان جهاد کن، و بر آنها سختگیر.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (قسمت ۷)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام موسى کاظم(علیه السلام)
💐امام کاظم(علیه السلام) مى فرماید: «همانا فاطمه، صدیقه و شهیده است».(۱)
سلیمان جعفر مى گوید از امام کاظم(علیه السلام) شنیدم که فرمودند: «در خانه اى که اسم محمد یا على، حسن، حسین، جعفر و عبدالله، و از زنان فاطمه باشد؛ فقر و تنگدستى وارد نخواهد شد».(۲)
⤴️۱. مرآة العقول، ج ۵، ص ۳۱۵.
⤴️۲. سفینه البحار، ج ۴، ص ۲۹۵.
🌹فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع) (قسمت ۸)
☀️فاطمه(سلام الله علیها) از نگاه امام رضا(علیه السلام)
💐امام رضا(علیه السلام) از اجداد گرامیش نقل مى کند که پیامبر(ص) به على(علیه السلام) فرمودند: سه فضیلت به تو داده شد که به من داده نشده است. على(علیه السلام) عرض کرد: آن سه چیز چیست؟ پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمود: « تو پدر زنى چون من دارى که من چنین پدر زنى ندارم، همسرى چون فاطمه(س) به تو داده شده که به من داده نشده است، حسن و حسین(علیه السلام) به تو داده شده که به من داده نشده است». (۱)
▪️همچنین امام رضا(علیه السلام) از پدران بزرگوار خود از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نقل مى کند که پس از ازدواج على و فاطمه(علیهما السلام) خداوند عزوجل فرمودند: «اگر على(علیه السلام) را نمى آفریدم براى دخترت فاطمه(سلام الله علیها) همتا و همسرى در روى زمین یافت نمى شد».(۲)
⤴️۱. مسندالرضا، ج ۱، ص ۱۱۹.
⤴️۲. همان، ج ۱، ص ۱۴۱.