فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 وقتی میگیم بخشی از اختلافاتمون با برخی آقایون اساسا مبنایی و ریشه ای هست منظورمون مواردی از این دست است. نوع نگاه آقایان به مفاهیمی مثل توسعه، پیشرفت و عدالت را می توان مشتی نمونه خروار از دهها مواضع التقاطی و انحرافی آنان دانست! جایگاه ریاست جمهوری جایگاهی است که کسی باید در صدر آن تکیه بزند که بیشترین قرابت و نزدیکی را با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی داشته باشد..
@marghoomat
هدایت شده از محمدعلی رامین
📚اولویتهای دولت دکتر سعیدجلیلی، عمق بینش و گستره نگرش علمی و گرایش عملی او را برای ایجاد تحول همهجانبه نشان میدهد:
1️⃣ «انضباط مالی»، بسیار مهمتر از فسادستیزی است؛ اگر پیشاپیش جلوی ریختوپاش بیتالمال توسط مدیران نورچشمی و بذل و بخشش اموال عمومی به دوستان قدیم و جدید گرفته شود، سالانه حداقل ده_میلیارد دلار در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و فولاد و سیمان و غیره، عادلانه به سفره عموم مردم سرازیر خواهد شد🇮🇷
2️⃣«نقشآفرینی همهی مردم» در همهی امور مشترک اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی، عدالت را در جامعه ما فراگیر خواهد کرد و جلوی رانتخواری را خواهد گرفت و رانتخواران محترم را محدود و نامحترم خواهد کرد🇮🇷
3️⃣«اقتصادهای پیشران» یعنی اقتصاد دریامحور، اقتصاد روستامحور و اقتصاد مبتنی بر فرصتهای بیسابقه جهانی که هم اکنون در دسترس نظام جمهوریاسلامی هستند، اما نیاز به دولتی دارند که با اشراف به شرایطگذار بینالمللی که قطبهای جدیدی از قدرتجهانی در حال ظهورند، سهم عظیم کشورمان را تشخیص داده و مدبرانه پیگیری و محقق کند🇮🇷
4️⃣«خیزشعلمی با رویکرد فناوری جهشآفرین»، تا بستر «زندگی دانشبنیان» متکی به معنویت و اخلاق شکل بگیرد؛ مانند سلطه بر فناوری "هوشمصنوعی" که به زودی بر تمام ارکان و اجزاء امور زندگی بشر، تأثیری اجتنابناپذیر خواهد داشت؛ رئیسجمهوری که هوشمندانه در صدد پیشرفت علوم و فنون در همه عرصههای زندگی ایرانیان باشد، افقهای وسیع و بلندی را فراروی نسلهای آینده قرار خواهد داد🇮🇷
🌴بنابراین، سعیدجلیلی شایستهترین است🤲
#دکترسعیدجلیلی
✍️محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
🔴 تصمیمی برای یک قرن آینده! چه کسی قرار است در تعامل با پوتین معادلات نظم جهانی را تغییر دهد؟!
🔵 بحثهای انتخاباتی در میان هواداران کاندیداهای مختلف در حال داغ شدنه اما کمتر به یک ویژه مهم توجه شده، آن هم نقشی است که رییسجمهور آینده ایران در شکلگیری نظم جدید جهانی باید ایفا کند.
🟣 نظم جهانی درست در بحرانیترین نقطه تاریخ تغییر پیدا میکنه و معادلات چند دهه بعد از تثبیتش رو رقم میزنه، نظم فعلی محصول جنگ جهانی دوم است و امروز نیز به گواه تمامی اندیشمندان روابط بینالملل در حال گذار به یک نظم جهانی جدید هستیم. با نگاهی به مسئله فلسطین، عملیات وعده صادق و دیگر تحولات جهانی خود شاهدمثالی از این تغییرات است و باید توجه کرد کنش درست هر کشور در دوران گذار تضمین کننده قدرت آن کشور در نظم جدید است.
🔴 بگذارید یک مثال بزنم، خاک فرانسه طی جنگ جهانی اشغال شد و حتی ناچار به تشکیل دولت در تبعید شد، از سوی مقابل عثمانی با هیچ صدمهی مستقیمی در جنگ مواجه نشد، اما کنشگری درست فرانسه و قرار گرفتن در جناح برنده سبب شد فرانسه به یکی از قدرتهای موثر در نظم جدید تبدیل شود و عثمانی از معادلات قدرت کنار گذاشته شود. حالا کدام رییسجمهور است که در این برهه حساس بتواند در سطح بینالمللی کنشهای نقطهزن انجام دهد و منافع ملی ایران را در قرن جدید تضمین کند؟!
🟡 چه کسی قرار است در مقابل پوتین بنشیند، با شی جین پینگ تعامل کند و حربههای ترامپ/بایدن را خنثی کند؟! در میان کاندیداهای موجود فقط سعید جلیلی است که میتواند پس از ریاستجمهوری در قامت یک بازیگر موثر بینالمللی ظاهر شود نه جریانی که نمایندگان مجلسش برای سلفی گرفتن با موگرینی تا کمر خم میشوند یا برای عکس گرفتن با پوتین برنامهریزی میکنند. سیاستمداری که توانایی تحلیل این امر بدیهی که برجام منجر به برداشته شدن تحریمها نخواهد شد را نداشته باشد چگونه میتواند در معادلات به مراتب پیچیدهتر نقشآفرینی کند؟!
🔴 تنی چند از کاندیداها میتوانند گزینه مناسبی برای وزارت راه و شهرسازی باشند تا به توسعه مسیرهای جادهای حملونقل در ایران با استفاده از تجربیات و کارنامهشان کمک کنند اما امر ریاستجمهوری یک رجل ذوابعاد میخواهد که هم در عرصه داخلی هم در عرصه بینالمللی دارای برنامه عملیاتی و فکر و ایده باشد که در حال حاضر آمادهترین کاندیدا چه در عرصه داخلی چه در عرصه بینالمللی سعید جلیلی است.
🟢 در آخر توجه شما رو به سخنان رهبر انقلاب درخصوص اهمیت تغییرات نظم جهانی جلب مینمایم:
🔵 علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد. نقش ما ایرانیها، جایگاه ما ایرانیها در این نظم جدید چیست؟ این یک سؤال مهم است. در این دنیای جدید ایران چه کاره است؟ ایران کجا قرار میگیرد؟ جایگاه کشور عزیز ما کجا است؟ این آن چیزی است که باید برای آن آماده بود و ما میتوانیم در این نظم جدید یک جایگاه برجستهای داشته باشیم.
@marghoomat
هدایت شده از رویش
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از
دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم. 💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی شورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد. جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد. یک سال بعد، در سمت نماینده رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند. دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود. 🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است. 🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند. 🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود. 💡دستاوردهای هستهای از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛ دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد. 🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب! 🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند. دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند. ✍محمدامین برغمدی #دولت_سایه #سابقه_اجرایی_جلیلی #ساخت_پالایشگاههای_سوختی #سعید_جلیلی عضو شوید 👇 📌@jalili_javanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه رئیس جمهوری می خواهیم!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ فرق کاندیداهای ایران با سوئیس
😳 شوکه شدن مردم وقتی فهمیدن ماجرا چیه:)))
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 کی زبان دنیا رو بلده؟!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 کار نمایشی یعنی نتیجه طرح من حتما در دوران مدیریتم دیده شود!
⬅️ او آماده است که تا همین فرهنگ های سیاسی غلط را از بین ببرد...
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ فروش نفت از رویا تا واقعیت؟
🔴 این روز ها فیلم جلسه استماع وزیر امور خارجه آمریکا در سنا خیلی دست به دست میشود یکی از اتهامات وی این است که چرا ایران علیرغم تحریمهای حداکثری تا دومیلیون بشکه نفت می فروشد
🔻 گفتیم که میشود ولی شما نمیتوانید!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 از نظر جایگاه، دبیرشورایعالی امنیت ملی خیلی به جایگاه رئیسجمهور نزدیکتره! هر دو باید قدرت تصمیمگیری بالایی داشته باشند!
⬅️ اساسا مشکل برخی دوستان این است که جایگاه ریاست جمهوری را فهم نکرده اند و واضحات صحنه حکمرانی کشور را در نظر نمی گیرند!
@marghoomat
💠 سخنوری به سبک دکتر جلیلی
🔰 مشاهده رفتار و گفتار برخی نامزدهای انتخاباتی در طول سالیان گذشته، تصوری برای جامعه ساخته است که شرکت در مبارزات انتخاباتی با هیاهوسالاری و بیاخلاقی عجین است. دکتر جلیلی این کلیشه را در دورههای مختلف انتخابات شکسته است؛ چراکه او همواره با متانت، بهدور از هیاهو و البته با ادبیات کارشناسانه و متقن سخن گفته است.
🔹 تهاتر فقط با پوست بز نیست!
البته این بدان معنا نیست که او نمیتواند جواب مناسب را در جای مناسب به اشخاص موردنظر بدهد. هنگامی که یکی از نامزدهای انتخاباتی در سال 1400، استفاده از روش تهاتر برای دور زدن تحریمها را بازگشت به دوره قبل از تاریخ دانسته بود؛ جلیلی این اظهارنظر را نشانه عدماشراف وی به مسائل کشور دانست و گفت: «تهاتر به این معنا نیست که پوست بز بدهیم و واکسن بگیریم! بلکه ما همین امروز محصولات با فناوری بالا(هایتک) را به اروپا صادر میکنیم. مانند داروهای بیوتک، لوازم پزشکی و انواع محصولات نانو.»
🔸نه به عوامگرایی، پیش به سوی صداقت
درحالیکه برخی نامزدهای انتخاباتی در دورههای گذشته بهراحتی به شعارهای عوامگرایانه(پوپولیستی) متوسل شدند؛ دکتر جلیلی همواره از سردادن اینگونه شعارها دوری کرده است. در دورهای که برخی نامزدها شعار چرخیدن همزمان چرخ اقتصاد و سانتریفیوژ را برای توجیه نگاه به غرب مطرح کردند سعید جلیلی صریحاً گفت که نباید ظرفیتهای کشور معطل خارجیها بماند. گاهی این صراحت و صداقت در کلام باعث میشود برخی حرفها برتافته نشود.
هنگامی که دکتر جلیلی در دیدار با اعضای تعاونیها خطاب به آنها گفت: «بخشی از مشکلات از سوی خود شماست» این صراحت و صداقت در کلام مشاهده شد. تجربه نشان داده است که برخی نامزدهای انتخابات که با سخنان عوام گرایانه، به دنبال جلب آرا بودهاند، پس از پیروزی در انتخابات نیز، با همین مهارتِ سر دادن سخنان عوامفریبانه، از پاسخگویی به مردم طفره رفتهاند و با لفاظی، ناکارآمدیهای دولت خود را نپذیرفتهاند.
🔹 ناگزیر از ادبیات کارشناسی
یکی از ویژگیهایی که سخنوری دکتر جلیلی را از سیاستمداران دیگر متمایز میکند، ادبیات کارشناسانه اوست. این ادبیات که ممکن است در نگاه اول ثقیل بهنظر برسد حاصل ساعتها نشست و برخاست و مواجهه مستقیم با مسائل کشور است. دایره واژگان تخصصی که از تورم و ناترازی انرژی تا شادکامی و تفریح خانوادهها جولان میدهد ناشی از همین نگاه مسئلهمحور است که طی سالهای گذشته در قالب نظرات تخصصی انباشته شده است. دشوار است که از چنین شخصیتی انتظار ادبیات عامیانه داشته باشیم بلکه این جامعیت، بهطور طبیعی ادبیاتی متقن و کارشناسانه را سبب میشود.
🔸 صادقالوعد، مثل شهید رئیسی
همین اشراف روی حوزههای مختلف و مشکلات خرد و کلان کشور سبب میشود تا از زبان دکتر سعید جلیلی جز وعدههای «شدنی» شنیده نشود. دادن وعدههای دور از واقعیت از راحتترین سخنانی بوده که در دورههای پیشین توسط برخی از نامزدهای انتخاباتی مطرح میشد اما در مشی سیاسی دکتر جلیلی به حکم «مَن كانَ يُؤمِنُ بِاللّه و َاليَومِ الآخِر فَليَفِ اِذا وَعَدَ»* اینگونه سخنان ممنوع است.
💡 بنابراین بهجای انتظار شنیدن حرفهای عامهپسند از دکتر سعید جلیلی باید از نوع سخنوری او به دلیل ارتقای سطح سیاستورزی کشور و تلاش برای حکمرانی صادقانه و حکیمانه استقبال نمود. جلیلی میتواند رهرو خوبی برای #رئیس_جمهور_شهید، آیتالله رئیسی در رعایت اخلاق انتخاباتی و صادقالوعد بودن باشد.
⚜هر كه به خدا و روز قيامت ايمان دارد بايد هرگاه وعده مى دهد به آن وفا كند. (پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله)⚜
#کریم_خانی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 یادآوری| پاسخ قاطعانه دکتر جلیلی به نامزد غربگرا در مناظرات که ناکارآمدی در روابط اقتصادی دولت وقت را با بهانه هایی مثل fatf توجیه میکرد!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جلیلی: کسانی که بحث FATF را مطرح میکنند، بگویند که با تحریمهای ثانویه آمریکا، U-Turn دلار و قانون پاتریوت چه کار خواهند کرد؟
🔹کشور نباید نه معطل تحریم بماند، نه معطل FATF؛ دولت نمیتواند بگوید موانع داریم و نمیشود. باید برای رفع موانع راهکار ارائه کند
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨دویدن دنبال سراب FATF و غفلت از فرصتهای اقتصادی در حال گذر
#سعید_جلیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨جلیلی: آنهایی که مدافع پیوستن به CFT هستند میگویند میخواهیم بهانه ها را کم کنیم! خب این مسیری است که شما یکبار طی کردید! چه تضمینی وجود دارد؟!
💡 #قانون_داخلی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم مطابق نظر رهبرانقلاب باید تصویب و اجرا گردد اما پیوستن به کنوانسیون های خارجی مطابق با سیاست های FATF که مبارزه با اشغالگر را هم تروریسم میداند، طبق نظر شورای نگهبان خلاف قانون اساسی است.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 جلیلی: عدهای میگویند اگر فلان کنوانسیون تصویب نشود اقتصاد کشور فلج میشود!/ این راه را رفتید و نتیجه اش را دیدید؛ حالا میگویید دوباره آن را تکرار کنیم؟ این چه منطقی است؟!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 جلیلی :درحالی دولت و حامیان FATF از ضرر های تصویب نشدن FATF در مجمع، حرف میزنند که دولت[به صورت غیرقانونی] مطابق توافق سال۹۵، ۳۹ بند از آن را اجرا کرده و فقط ۲ بند از آن آجرایی نشده!!!
◀️ اگر FATF فایده ای داشت چرا با اجرای ۳۹ بند آن شرایط بدتره شده؟!
🔸از ۴۱بند توافق با FATF، تنها ۲ بند آن اجرا نشده؛ بعد عده ای میگویند چرا به آن نمیپیوندیم؟!
🔸سوال اینست پس از اجرای ۳۹ بند از توافق، چه اتفاق مثبتی افتاده است؟!
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ دقیقه شسته و رفته درباره اینکه چرا پیوستن به FATF یک خیانت بزرگ است؟
سعید جلیلی: استدلال ظریف و روحانی درباره پیوستن ایران به Fatf شرم آور است
چند سال است با "تحریم هراسی" و "دیپلماسی التماسی" نتیجه کارشان این بوده که تحریم ها بیشتر شده
روحانی میگفت اگر رای بیاورم تحریم ها را بر میدارم حالا افتخار میکند که در دولت من بی سابقه ترین تحریم ها علیه ایران اعمال شده!
حتی توان این را نداشتید که مانع تحریم وزیر خارجه ایران بشوید حالا میخواهید بازهم بیشتر امتیاز بدهید؟
@marghoomat
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم رئیس جمهور باید خودش فهم کارشناسی از مسائل داشته باشد، دقیقا از چنین چیزی حرف میزنیم.
دانش جعفری وزیر اسبق اقتصاد به حرف جلیلی اشکال میگیرد که علت تعطیلی هپکو چیز دیگری بوده اما جلیلی با تسلط مثال زدنی بر کل ماجرا و حتی اعداد و ارقام؛ او را به چالش میکشد و میگوید اصلا درباره این مساله هرچقدر خواستید با هم بحث کنیم!
کشور دقیقا چنین فردی را به عنوان رئیس جمهور لازم دارد؛ با اخلاق و مسلط. نه اینکه هر کس از راه رسید به اسم کارشناس و... با یک جمله گیجش کند.
بازهم میگویم؛ سعید جلیلی نه تنها بابرنامه ترین بلکه مسلط ترین کاندیدا به وضعیت کشور و آگاه ترین به راه حل مشکلات است که در اداره کشور آزمون و خطا نخواهد کرد.
@Sabeti ✅
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
29.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حمایت تمام نمایندگان قم و ۴ کاندیدایی که بیشترین رای را در قم کسب کردهاند از دکتر سعید جلیلی
✅️ @Jalili_saeed
رئیسجمهور باید مستقل از اصحابش، از «عقل راهبردی» برخوردار باشد، نه اینکه توانمندیاش در «عقل اجرایی» منحصر باشد. صاحبان «عقل جزوی» _ که از «عقل کلی» بیبهرهاند _ از سوی «حلقهی پیرامونی»شان مدیریت میشوند؛ چنانکه تاکنون نیز فقط متنهای یاران لیبرال و تکنوکرات خویش را با لکنت و بهسختی، «روخوانی» کردهاند.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 حمایت مستدل و دقیق استاد عزیز حجت الاسلام دکتر احمد رهدار از دکتر سعید جلیلی..
@marghoomat
⭕ رفیق همیشگی تشکل های دانشجویی!
🔸سعید جلیلی ثابت کرده است که نه فقط در ایام انتخابات بلکه در طول سال، اعتقاد عمیق به گفت و گو با دانشجویان دارد. او دانشگاه را خانه خود می داند. او حضور در جمع های صریح دانشجویی را یک فرصت و تکلیف می داند.
🔸او رفیق همیشگی تشکل های دانشجویی بوده است. او پای ثابت حضور در دانشگاه در تمامی مقاطع بحرانی و حساس سیاسی کشور بوده است. چه در دوران صدارت دولت روحانی و مهجوریت گفتمان انقلاب در دانشگاه که بدون لکنت زبان سیاست های دولت غربگرا را نقد می کرد و چه در دوران اغتشاشات ززا که با شجاعت و شهامت سیاسی در صحنه دانشگاه حاضر می شد و از منافع ملی و ساحت ولایت و گفتمان انقلاب دفاع می کرد. او رکوردار بدون رقیب حضور مسئولین درجه اول کشور در دانشگاه است.
🔸او در تمام این سالها می توانست پیراهن عافیت به تن کند و گوشه ای به گذر زمان بنگرد اما مدرسه به مدرسه، دانشگاه به دانشگاه خود را در معرض سوالات نسلی قرار داد که گوشی برای شنیدن می خواستند، یقینا اگر رای بیاورد او رئیس جمهوری خواهد بود که دانشگاه و جلسات دانشجویی را نه یک تهدید که یک فرصت بزرگ می داند.
🔸 وی شنبه مطابق رویه همیشگی اش مهمان دانشگاه شریف خواهد بود...
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید رئیسی: دوست قدیمی ما تمام وقت خودش را برای کمک به دولت میگذارد!
#سعید_جلیلی
#شهید_سعید
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🎥 شهید رئیسی: دوست قدیمی ما تمام وقت خودش را برای کمک به دولت میگذارد! #سعید_جلیلی #شهید_سعید @m
🔖 نامه تشکر رئیس جمهور شهید از جلیلی مورخه ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
👈 سعید جلیلی در خصوص کمک به دولت شهید رئیسی و ارائه برنامه ها، راهکارها و خروجی جلسات کارشناسی دولت سایه به دولت مواردی را مطرح کرده بود.
#شهید_سعید
@marghoomat