فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نگاهت می کنم خاموش
و خاموشی زبان دارد
🔺زبان عاشقان چشم است
و چشم از دل نشان دارد
@marghoomat
⭕ اندر احوالات ما و جریان غربگرا!
🔺اساسا ماجرا نسبت برادر عزیزمان آقا علیرضا صفری با دکتر سعید جلیلی و... نیست. اصل قصه آن است که جریان غربگرا و متاسفانه برخی محافل سیاسی در پی حذف، هدم و نابودی هرگونه اراده مستقل، سیاسی و آرمانخواهی است که می تواند منافع آنان را به خطر بیندازد.
🔺وقتی از گیز میز تا بامداد نو و اصلاحات نیوز و صبح صادق و... یک تنه وارد صحنه شده اند تا یک اعتراض و مطالبه ساده دانشجویی را تبدیل به موضوعی حیثیتی کنند، نباید ساده از کنار ماجرا گذشت!
🔺متاسفانه در خواب غفلت جریان رسانه ای گفتمان انقلاب، جریان غربگرا صحنه و روایت را بدست گرفته است و دوستان ما هم مشغول دعواهای خاله زنک بازی انتخاباتی! در مقابل این جبهه گسترده و فراگیر پادوهای رسانه ای دشمن، باید لشکری از راویان صحنه و میدان را در جریان انقلاب ساماندهی کرد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ از تئورسین خشونت تا تئورسین جنگ!
🔺مدعیان اصلاحات بر خلاف شعارهایی که سر میدهند هیچ موقع مواجهه فکری و علمی با اندیشمندان شاخص انقلاب اسلامی نداشتند. هر موقع که توان مقابله فکری با متفکرین اصیل گفتمان اسلام ناب را در خود نمی ببینند روی به تخریب و تصویرسازی دروغین از آنان می آورند و برچسب های سیاسی را روانه میکنند!
🔺همان جریانی که تاب اندیشه های مطهری را نداشت و همیشه آن را بایکوت و یا تخریب میکرد، در دهه هفتاد هم نتوانست اندیشه ها و روشنگری های مطهری زمان را تحمل کند. استاد مصباح در طول حیات مبارک خویش سنگربانی از اندیشه ناب دینی را رسالت خویش میدانست و بر همین مبنا در مقابله با جریانات انحرافی، التقاطی و الحادی شمشیر روشنگری و تبیین را کشیده و برهم زننده طراحیهای پیچیده اصلاح طلبان برای ترویج سکولاریسم، لیبرالیسم و تساهل و تسامح غربی بود. او یک تنه آبروی خود را وسط گذاشت و صدای رسای اسلام ناب شد. او را سالیان دراز در روزنامه هایشان مورد هجمه قرار دادند و بیشترین توهین ها، از تئوریسین خشونت تا فاشیست و... را به او نسبت دادند.
🔺امروز هم خط همان خط است. پادوهای رسانه ای دشمن در داخل هرکجا که احساس کنند کلامی موثر است و حرفی نافذ، او را به لجن خواهند کشید. در سالیان اخیر مواضع اصولی آیت الله میرباقری سخت جریان غربگرا را به ترس انداخته و هرزگاهی پروژه تخریب این شخصیت عزیز را کلید میزنند. شاید اینروزها بیش از گذشته خلأ وجود عالمان وارسته و اهل هزینه دادن را احساس کنیم، اما خدا را شاکریم که هنوز هستند عالمانی که دشمن از وجود آنان به رعشه بیفتد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ خط همان خط است!
«شما مىبینید این هجومهاى تبلیغاتى را که به شخصیتهاى برجسته، به انسانهاى والا و با اخلاقهاى برجسته مىکنند؟ اینها همهاش نشان دهندهى اهداف و نیّات دشمن است. وقتى یک نفر مثل جناب آقاى مصباح مورد هجوم تبلیغاتى قرار مىگیرد، مىبینید که همین «و هم ینهون عنه و ینأون عنه». حرف رسا و نافذ، منطق قوى و مستحکم، هر جایى که باشد، دشمن آنجا را زود تشخیص مىدهد؛ چون حسابگر است. دشمن آنجا را مىشناسد و به مقابلهاش مىآید. با مرحوم شهید مطهرى نیز همینگونه برخورد کردند.» ۱۳۷۹/۶/۱۰
@marghoomat
⭕ سنوار یک خط است!
🔺 نه، اشتباه نکنید، سنوار کسی نیست که یک استوری از او بگذاریم و بگوییم مزد تو شهادت بود و بگذریم و برویم پی کارمان. سنوار یک خط است. منظورم یک خط به معنای مکتب و مسیر و الگو نیست. آن را هر شهیدی با خود دارد. سنوار یک خط غلیظ و واضح است بین دو مدل دیدن صحنه. دو زاویه دید به مسأله آزادسازی فلسطین. سنوار معیار است. سنوار جایی ایستاده که اگر پیش از رسیدن به آن نقطه توقف کنی، یک زاویه مهم را از دست دادهای.
🔺 سنوار و هفت اکتبر خود مقاومت است. تهور نیست. شجاعت است. شجاعت نه برای یک آرمان متوهمانه. بلکه برای یک آزادی مشروع و معقول و روشن برای هر انسان منصفی. فارغ از تشیع و تسنن و اسلام و دینش، سنوار خطی است بین هفت اکتبریها و استوریکنندهها.
🔺سنوار روحِ فهمی از تلاش بشر برای تحقق آزادی است، در روشی که هزینه دارد. سنوار خطی است بین حقَ با هزینه و حق کم / بی هزینه. سنوار خطی است بین مسلمانِ شیعه جورابقرمزِ لعنکُنِ دایه مهربانتر از مادر برای فاطمه زهرا ولی بی تفاوت به فلسطین، و دخترکِ مسیحی حامی محیط زیستِ پشتکرده به سرمایه و اقبال قدرتها که دوره افتاده در دنیا برای حمایت از غزه.
🔺سنوار خط غلیظی است بین تمام این کثافاتِ مسلمانِ در صلح با اسراییل، و تمام آنهایی که فکر میکردیم عمری در فسادهای ظاهری غوطهور بودنشان وجدان انسانیشان را کشته، و نکشته بود. همانهایی که یک سال است به صحنه آمدهاند و دارند ورقهایی از تاریخ را مینویسند که روزی فرزندان ما با افتخار میخوانند و تحسین میکنند.
🔺چه حماسهای زیباتر از دقایق پایان زندگیاش؟ چه میزانسن و کارگردانی میتوانست آنقدر حیرتآور قداست مبارزهی او را به تصویر کشد؟ انگار به روح مبارزه جان دوبارهای بخشیده. آن فیلم پهپاد را تا الآن دهها بار نگاه کردم. راستش انگار خود یحیی میزانسن را چیده است. انگار رهبر یک کنسرت بزرگ است. کنسرت مقاومت.
🔺انگار آخرین لحظهی جنگیدن یک مبارز را خودش میخواسته کارگردانی کند. اصلا در کجا میتوان قداست مبارزه را اینگونه با شکوه رسم کرد؟ و دشمن را چنین ذلیل به تصویر کشید؟ از تمام میزانسن شکوهمند شهادتش، من همان لحظهی آخر برایم بزرگتر از تمام اشعار و فیلمهای حماسیای بود که خوانده و دیده بودم. پیکر زخمیاش روی صندلی، صورت خاکآلود، دستانی زخمی و اما راستش چشمان مبارز که يک چریک همهی دارایی اش همان چشمان پر حرفش است.
🔺مثل چشمان آوینی در آخرین روایتهایش مثل چشمان چمران در آخرین لحظات مبارزه و مثل چشمان سردار ما، سلیمانی. وقتی در آخرین لحظه به چشمان دشمنش نگاه میکند، خشم دههها مبارزه، خشم هزاران شهید، خشم صدها هزار آواره، انگار همه در چشمانش جمع شده و معجزهی این میزانسن، آن تکه چوب و آرامش بعدش،که انگار فریاد میزند ما ذرهای از مبارزه و تقدسش دست نمیکشیم و تا آخرین لحظه و با هر چه در دست داریم مبارزه خواهیم کرد.
@marghoomat
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 حماس زنده است و زنده خواهد ماند
▪️جنگ روانی تئورسین های تسلیم
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 عروج آسمانی طبیب
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
⭕ اهالی طبقه سوم!
🔸در جای جای صفحات پُر فراز و نشیب تاریخ اسلام و انقلاب وقتی گذر میکنیم می بینیم که همیشه بار حرکت امت اسلامی و جبهه حق به دوش جماعتی محدود اما قوی اراده و مستحکم بوده است. کسانی که دین خود را به دنیای فانی نفروختند و جز با خدا معامله نکردند، مسیر را شناختند و ذره ای تردید نکردند و اسیر تحلیل های فلج کننده نشدند. به الگوی هایی چون رسول الله و حسین بن علی تأسی کرده و همیشه خود را در موقعیت مبارزه و مجاهده تعریف کردند و از معرکه فراری نشدند و همیشه در طرف درست تاریخ ایستادند.
🔸پیامبران، امامان و حتی سربازان مکتب آن پیشوایان مجاهد، کار را با اینان پیش بردند. حضرت امام خوب فهمیده بود که اگر قرار است خطی شکسته شود، این مهم جز به دست مستضعفان عالم رخ نمی دهد، اگر قرار است نظم جهانی بهم ریخته شود و معادلات حاکم بر دنیا تغییر کند و سنگر های کلیدی دنیا یک به یک به نفع جبهه حق فتح شود، کلید آن فقط به دستان کسانی است که دندان پوسیده عافیت طلبی، بی دردی، اشرافیت، رفاه طلبی و زخارف دنیا را کنده و به بیرون پرت کرده اند، او میدانست که لازمه طی این مسیر وجود کسانی است که از بن دندان معتقد به آن باشند که مبارزه با سرمایه داری جمع نخواهد شد و کسانی که آن را قابل جمع می دانند آب در هاون می کوبند: « مبارزه با رفاه طلبی سازگار نیست؛ و آنها که تصور میکنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانهاند. و آنهایی هم که تصور میکنند سرمایه داران و مرفهان بیدرد با نصیحت و پند و اندرز متنبه میشوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک میکنند آب در هاون میکوبند. بحث مبارزه و رفاه و سرمایه،بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرت جویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.»
🔸امام نام این جماعت راسخ را مردم طبقه سه میگذارد. مردمی که به دعوت توحیدی رسول خدا و جانشینانش لبیک گفته اند و جان و مال و آبرو و حتی خانواده خود را آماده قربانی کردن در این مسیر مقدس کرده اند. همان کسانی که در صدر اسلام کاشانه ای نداشتند و شبها را تا صبح در مسجد می خوابیدند و غذای اندک شان تک خرما هایی بود که چندنفری ارتزاق میکردند. اصحاب صفه را میگویم. همانها که به تعبیر امام،پیامبر اسلام آنان را علیه سرمایه دارها و طواغیت و غارتگران عالم بسیج کرد.
🔸بخوانید:«آنهایی که همراه پیغمبر بودند و دعوت پیغمبر را قبول کردند همین مردم طبقه سه بود - همین فقرا. اصحاب «صُفّه» - که معروف است - اینها یک عدهای بودند که توی مسجد،از باب اینکه منزل نداشتند، توی مسجد میآمدند روی صفهای، روی سکویی آنجا میخوابیدند.در جنگهایی که میشد، اینها نداشتند چیزی. یک خرما را - اینطور میگویند - یک خرما را این دهنش میگذاشت در میآورد میداد به او؛او دهنش میگذاشت،در میآورد میداد به او! اینطور بود وضعشان. اینها را پیغمبر بسیج کرد بر ضد این سرمایه دارها، بر ضد این قدرتمندها، بر ضد این مشرکین که مردم را غارت میکردند. تبلیغات غرب این بود که نه؛ این عکس بود که اینطور بود که پیغمبرها آمدهاند که مردم را تخدیر کنند و قدرتمندها آنها را بچاپند! در صورتی که پیغمبرها تاریخشان معلوم است،اینها آمدهاند که بسیج کنند این مستمندان را که بروند و این غارتگرها را سر جای خودشان بنشانند، و عدالت اجتماعی درست کنند.»
🔸امروز هم مانند دیروز بازیگران اصلی صحنه، اصحاب صفه امت اسلامی هستند. اصحابی که شمشیر انسانیت،عدالت و آزادی خواهی را به روی درنده ترین موجودات روی زمین یعنی صهیونیست های خونخوار کشیده اند. امروز تمام زیبایی ها را در مقابل تمام زشتی ها می بینیم، تمام جبهه حق از خیابان های تهران تا دانشگاه های آمریکا علیه طاغوت مستکبر صهیونی می خروشند و ظالمین جهان را به مبارزه طلبیده و در بیشترین فشارها، نمیگذارند صدای مظلومین مقتدر امت اسلامی فراموش شود.
🔸یحیی سنوار و یارانش، از دختری که خواهرش را کیلومترها حمل میکرد تا آن جوانی که در آتش سوخت، برای نگارنده مصداق واقعی همان اصحاب صفه اند. کسانی که نه خانه ای دارند و نه قوتی برای خوردن، اما یکسال است که ارتش تا بن دندان مسلح صهیونی آمریکایی را زمین گیر کرده و آبروی آنان در افکار عمومی را بر باد داده و پروژه کثیف و خائنانه تطبیع یا همان پیمان ابراهیم را به زباله دان تاریخ فرستادند. پروژه تاریخی و تمدنی جبهه حق قرار است به دست کسانی رقم بخورد که جز به خدا نه امیدی دارند و نه پشتیبانی! حسبنا الله بنعم الوکیل را عملا ترجمه کرده و ان تنصروالله ینصرکم و یثبت اقدامکم را به نمایش گذاشته اند.
خدایا ما را در کنار اهالی عزیز طبقه سوم محشور کن.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ موضع قاطع دکتر سعید جلیلی در واکنش به بیانیه خائنانه مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم
🔸 من متاسفانه امروز شنیدم کسانی که تمام حیثیت خود را از انقلاب اسلامی و امام راحل دارند، آبروی خودشان که البته اگر آبرویی داشته باشند را خرج مشروعیت بخشی به رژیم صهیونیستی میکنند! امیدوارم این مسئله تکذیب شود. اینها اگر خائن نباشند، حتما جاهل هستند.
انتظار داریم کسانی که خود را منتسب به اینان می دانند، اعلام برائت کنند.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ راز پیروزی
🔸شاید برخی کوته نظران این سخنان را شعاری، غیر واقع بینانه و کلیشه ای بدانند! اما واقعیت آن است که آنچه بیش از معادلات میدانی حاکم بر صحنه اهمیت دارد، آن دستگاه فکری و محاسباتی است که بر جان و ذهن و قلب مجاهدان میدان سوار است.
🔸ما این دوگانه ای که استاد مصباح برای شهید سید صفی الدین تشریح می کند را بارها تجربه کرده ایم. تاریخ انقلاب پُر است از مقاطعی که همچون جنگ بدر در تنگنا بودیم و توکل بر خدا را مبنا قرار دادیم و پیش رفتیم و زمان هایی هم چُنان جنگ حنین توکل بر نفس را انتخاب کردهایم و چوبش را خورده ایم.
🔸دو مدل کارزار با دشمن داریم. کارزاری که مبنایش توکل به خدا باشد و یا توکل به نفس! مگر میشود در پیروزی انقلاب اسلامی دست خدا را ندید! مگر میشود در هشت سال دفاع مقدس معجزات الهی را ندید! مگر میشود نصرت الهی را در ماجرای مدافعان حرم و جنگ سوریه و عراق با عروسکی به نام داعش که بخوانید آمریکا و اسرائیل، را ندید! ما به قواعد الهی اعتماد داریم، ما یقین داریم که اگر نصرتش دهیم نصرتمان میدهد. کمااینکه در جنگهای 33 و 22 و 8 روزه و... بارها این قاعده را به عینه متجلی دیدیم.
🔸در این نبرد مهم ترین سم، تردید است. اگر لحظه ای تردید کنیم بر وعده های الهی، اگر تردید کنیم بر امر مقاومت و لحظه ای محاسبات غیرالهی را بپذیریم و مبتنی بر آن صحنه را طراحی کنیم، مطمئن باشیم که قافیه را خواهیم باخت و دشمن صحنه شکست خورده را تبدیل به ظفری ظالمانه خواهد کرد و به تعبیر خودش نظمی جدید را در پسا طوفان الاقصی خواهد ساخت!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬مکتب نصرالله؛ گفتار آیت الله کعبی درباره اندیشه های سید حسن نصرالله به مناسب چهلم ایشان
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️ چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
⭕ مرجفون سیاسی را دریابید!
بخش اول
🔺جریان دانشجویی و جریان مردمی انقلابی حاضر در صحنه، در مواجهه با ماجرای فلسطین و مقابله با استکبار جهانی یقینا وظایف، رسالت ها و ماموریت های گوناگونی را میتواند برای خود تعریف کند، اما اگر بخواهیم از دو سخنرانی مهم اخیر رهبر انقلاب مخرج و وجه اشتراکی را احصا کنیم، آن مهم اهمیت مواجهه جبهه ای دقیق با پیاده نظام دشمن در فضای تحلیلی فکری است. همان کسانی که با تحلیل های فلج کننده شان بازوی کمکی تحریم های فلج کننده و اقدامات وحشیانه نظامی آمریکایی ها و صهیونیست ها در منطقه شده اند. رهبر انقلاب در دیدار با خانواده شهدای امنیت، اینان را همان مرجفون مورد تاکید قرآن کریم معرفی می کند.
🔺«بعضیها با خبری که میدهند، با تحلیلی که میکنند، با تفسیری که از وقایع میکنند، در مردم تردید ایجاد میکنند، ترس ایجاد میکنند؛ این از نظر خدای متعال مردود است؛ قرآن صریح است در این معنا؛ لَئِن لَم یَنتَهِ المُنافِقونَ وَ الَّذینَ فی قُلوبِهِم مَرَضٌ وَ المُرجِفونَ فِی المَدینَة؛ «مرجفون» یعنی همینها. «مرجفون» یعنی کسانی که در دل مردم اضطراب ایجاد میکنند، ترس ایجاد میکنند؛ اگر چنانچه اینها از این کارشان دست برندارند، خدای متعال به پیغمبر میفرماید: لَنُغریَنَّکَ بِهِم؛تو را مامور میکنیم که به سراغ اینها بروی و مجازاتشان کنی. اینقدر این مسئلهی امنیت روانی مهم است. مرجفون همان کسانی هستند که امنیت روانی جامعه را به هم میزنند،شایعهسازی میکنند؛ بعضیها از روی غرض، از مسائل گوناگون تحلیلهای غلط ارائه میدهند.»
🔺مرجفون عموما خواص عافیت طلبی هستند که نفع خویش را در نفی آرمانخواهی جریان انقلابی میبینند. اینان از تمامی ابزارهای رسانه ای و سیاسی خود استفاده کرده تا حرف مطلوب خویش را تبدیل به ذهنیت عمومی و فراگیر در بین عوام و خواص کنند. مرجفون اینجا با قارون ها و فرعون های سیاسی داخلی و خارجی دست میدهند تا راهبردی مشترک را دنبال کنند. این افراد کسانی هستند که رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود آنان را تنها با قیودی خائن ننامیدند:«این مبارزه، یک مبارزهی عقلانی، خردمندانه و منطبق با منطق است. افراد کوتهبین و کوتهنظر ــ نمیگویم خائن،متهم نمیکنم به تعمد و خیانت؛حداقلش این است که کوتهبین هستند ــ سعی نکنند حرکت ملت ایران در مقابل استکبار را یک حرکت غیر منطقی جلوه بدهند؛ نخیر، حرکتی منطقی و درست و منطبق با منطق صحیح عقلایی و انسانی و بینالمللی است.»
🔺مرجفون سیاسی امروز استاد بستن نسخه های سازش و ذلت در برابر دشمن هستند و بدیهیات منطق حاکم بر روابط بین الملل را نمی دانند. ابلهانه فکر میکنند دنیای امروز دنیای لبخند، کرنش و اعتماد به کسانی می باشد که آرزوی شان نابودی هر اراده مستقلی در دنیا است. به تعبیر رهبری آیا این ذهنیت و ادراک سیاسی چیزی شبیه و نزدیک به خیانت نیست؟ سخنان تاریخی سال 95 را بخوانید: «اینکه بعضیها بیایند بگویند«فردای دنیا، فردای مذاکره است،فردای موشک نیست»، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد،خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته شده باشد، خیانت است.»
🔺این حرفها نشأت گرفته از یک تفکر است و نه یک شخص خاص که آن جملات تاریخی دنیای فردا و... را گفت. رگه های این تفکر چنان زنده است که رهبری دوباره در سخنرانی اخیر به آنان تشر زدند:«بعضیها در تحلیلهای گوناگون، در فهم عجیب از مسئله تصور میکنند اگر بخواهیم کشور در امنیت باشد، بایستی سراغ ابزارهای حساسکنندهی قدرتها نرویم؛ مثلاً «چه لزومی دارد ما موشک با فلان برد را داشته باشیم که حساس بشوند»! خیال میکنند اینجوری، این شکلی میتوانند امنیت کشور را تأمین کنند؛یعنی در واقع اینجور فکر میکنند که اگر میخواهید کشور امن باشد،ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نکنید؛ بعضی اینجور قضاوت میکنند؛این غلط است. آن چیزی که امنیت را برای یک کشور حفظ میکند، «قدرت ملی» آن کشور است،قوی بودن آن کشور است.»
🔺مرجفون امروز چشم به روی گذشته خود و تاریخ این کشور بسته اند. بارها بدعهدی و خیانت های طرف غربی را دیده اند اما باز دم از اعتماد و توافق با آنان می زنند! حداقل یکبار صفحات تاریخ را ورق بزنید؟ نمی بینید اعلان بی طرفی و ضعف قدرت ملی شاهان دست نشانده ایران در جنگهای های جهانی اول و دوم را که نتیجه ای جز اشغال ایران و هزاران کشته ایرانی بر جای نگذاشت! نمیبینید چگونه حتی به دولت ملی گرای مصدق هم رحم نکردند و نسخه سرنگونی اش را پیاده کردند! کودتای 28 مرداد حاصل حسن اعتمادی بود که مصدق و یارانش به آمریکایی ها داشتند، مگر خود را شاگرد مصدق نمیدانید؟ حداقل از اشتباهات استادتان عبرت بگیرید!خود را به خواب زده اید یا واقعا به خواب عمیق غفلت فرو رفته اید، حداقل تاریخ بعد از انقلاب و ماجرای های توافق الجزایر،گروگان های لبنانی، سعدآباد و برجام و... را بخوانید!
@marghoomat
⭕ مرجفون سیاسی را دریابید!
بخش دوم
🔺مرجفون فاقد عقلانیت سیاسی اند. این جماعت در ادامه خط احمقانه امضای کری تضمین است! بعد از شهادت هنیه عزیز خودشان اعتراف کردند که ما اشتباه کردیم! اشتباه کردیم به وعده آتش بس آمریکایی، اعتماد کردیم! مرجفون استاد کوچه باز کردن برای دشمن اند. آنها برای اینکه پازل اتاق فکرهای اصلی خارج از کشور خود را تکمیل کنند در کنار بزرگنمایی دروغین طرف غربی وظیفه کوچک انگاری حمله دشمن را به عهده داشتند، وظیفه ای که متاسفانه برخی دوستان هم فریب این طراحی دشمن را خوردند و به پیش بردن این پروژه سیاسی کمک کردند. پروژه ای که رهبر انقلاب به صراحت آن را رسوا کرد: «مطلب دوم مربوط به این حرکت شرورانهای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خب، یک غلطی کردند؛ خودشان هم البته بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است، اما توجه داشته باشید که کوچکانگاری آن هم غلط است؛ اینکه ما بگوییم نه، چیزی نبود، اهمیتی نداشت و مانند اینها، این هم غلط است.»
🔺مرجفون علاوه برآنکه خود در مقاطعی نسبت به گذشته خويش دچار تردید میشوند (مثل پشیمان های سیاسی که روزی لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند و امروز آمریکا قلب های آنان را تسخیر کرده است و به تعبیر رهبری البته امروز این پشیمانی دیگر اهمیتی ندارد: «گیرم آن کسانی که یک روزی این کار را کردند، امروز خودشان هم مردد شده باشند ــ کمااینکه بعضیهایشان هم ممکن است مردد شده باشند ــ اما واقع قضیه این است که این کار، کار بزرگی بود، کار لازمی بود؛ برای همین هم امام بزرگوار با آن دید نافذ خود این کار را تأیید کرد، حرکت دانشجوها را تأیید کرد؛ این کار، کار لازمی بود.») جامعه را هم دچار تردید می کنند. تردیدی که باعث میشود اراده های توحیدی جبهه حق در بزنگاه های لازم و حیاتی تجمیع و منسجم نشود و در مقابل اراده های جبهه باطل مبتنی بر تحلیل رفتاری جبهه حق، تجمیع و متشکل شود.
🔺از دستگاه محاسباتی سخن می گویم. مرجفون در داخل با ایجاد تردید، تشکیک و ارائه تحلیل های فلج کننده با هدف ذهنیت سازی عمومی برای مردم و ذهنیت سازی خاص برای تصمیم گیران و مسئولین و ایجاد یک درک و ادراک اشتباه سیاسی، دشمن را دچار خطای محاسباتی نسبت به عظمت ملت و نظام اسلامی ایران می کنند. این همان هشداری بود که رهبر انقلاب نسبت به آن نهیب سر دادند که باید این خطای محاسباتی بهم بخورد: «بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد؛ اینها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتیاند؛ اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و ارادهی ملت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.» سوال اساسی این است که چه افراد، گروه ها، رسانه ها و جریاناتی اولا در بخشی از مردم و مسئولین ادراک غلط محاسباتی نسبت به صحنه ایجاد کردند که مبتنی بر آن دشمن دچار خطای محاسباتی شده است؟ و ثانیا اینکه کدام افراد و کدام مسئولین از عناصر تصميم ساز و تصمیم گیر دچار این خطای شناختی و تحلیلی شدند؟ مسئولیت شان چیست و نام و نشان شان چه می باشد؟! چه رفتار و کدام گفتاری را از خود بروز داده اند که دشمن را دچار خطای محاسباتی کرده اند! از سر غفلت بوده است یا خدای نکرده خیانت!
🔺جنبش دانشجویی و جریان انقلابی باید مرجفون را جدی گرفته و مواجهه صریح، بی پرده و بدون محافظه کاری با این جماعت در خوشبینانهترین حالت ساده اندیش سیاسی را سرلوحه کنش های پیش روی خود کند. امروز وظیفه اصلی و حیاتی بدنه رسانه ای و کنشگر گفتمان انقلاب، رصد، معرفی و روشنگری درباره این جریان خطرناک سیاسی است. اگر نسبت به این جریان غفلت و کوتاهی صورت گیرد ملت ایران و محور مقاومت ممکن است چنان سیلی بخورد که تا سالها نتواند سر بلند کند! که به اذن الله این مهم رخ نخواهد داد.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ ما نه از فیل نگرانیم و نه دل به الاغ بسته ایم!
#سعید_جلیلی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ خسته نشدید!
🔺تقریبا از بعد انتخابات کانال های اجاره ای و زنجیره ای ضدانقلاب،اصلاح طلب و اعتدالی و... هفته ای نبوده است که دروغ و تهمتی را به جلیلی نبسته باشند!هر هفته اتاق فکر دستور جدیدی را صادر میکند و عمله مزد و مواجب بگیرشان بخط می شوند! رسانه هایی که نانشان در تخریب و لجن مال کردن رقبای سیاسی شان است.
🔺به راستی این پول پاشی عجیب کارفرمایان سیاسی متعلق به باندهای قدرت و ثروت میان پروژه بگیران رسانه ای برای چیست؟چرا جلیلی را سیبل هر هفته و هر روز رسانه هایشان کرده اند و روزی نیست که علیه او دروغ پراکنی نکنند؟ آن هم مطالب زرد و بی محتوایی هچون اینکه چرا طرفدارانش روی سن مینشینند و نه صندلی! چرا کسی نمیداند دفتر او کجاست! چرا نظر مشورتی به نمایندگان مجلس میدهد؟ یا تمسخر های بی شرمانه ای چون مسخره کردن جانبازی ايشان و دهها چرندیات زرد سیاسی که اگر فردی اندک قوه تحلیلی داشته باشد به پروژه بودن تیترها و متنهای خبری یکسان در صدها کانال پی میبرد!
🔺اما راستی چرا؟ از چه چیزی ترسیده اند! چرا خط تخریب شان یقه افراد دیگری را نمی گیرد!چرا آنقدری که جلیلی برایشان مهم است، دیگران مهم نیستند! مگر نمیگفتند جلیلی دیگر تمام شد! این دسته و پا زدن های کثیف سیاسی حاصل آن است که چیزی برای عرضه به مردم ندارند، در زمانه ای که گرانی ها سرسام آور شده است و دولت جز گفتار درمانی آورده ای ندارد، باید هم جلیلی تخریب شود! باید هم نماینده 14 میلیون را خفه کرد! ولی زهی حماقت که عزت دست خداست.
⬅️ فیلم مربوط به ظهر انتخابات دور اول است. دکتر به بچه ها سر زد و خداقوت گفت.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 سردرگمی مازوتی
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️ پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از عصر ایرانیان
⭕فاطمیه و نقش تاریخی ما و جمهوری اسلامی!
✍️یادداشت | علی ریاحی پور
🔸وقت شهادت حضرت زهرا(س) که می رسد، معمولا از خطبه فدکیه ایشان بیشتر یاد می شود در حالی که ایشان تعدادی خطبه آتشین دیگری نیز دارند که بنظرم همگی یک آسیب شناسی حکومت دینی و جریان های موجود موثر در آن است.
🔹یکی از خطبه های ایشان که همیشه مرا تحت تاثیر قرار داده و آن را نخستین بار که خواندم در ذهنم حک کردم، سخنرانی ایشان در جمع زنان مدینه است. درست چند روز بعد از واقعه هجوم به خانه ایشان. آنجا زنان برای عیادت خدمت حضرت می رسند و از طرف شوهرانشان عذرخواهی می کنند که اگر ما زودتر حرف های شما را شنیده بودیم با کودتاگران بیعت نمی کردیم. بانو اما عذر آنها را نمی پذیرد و می فرماید:
🔸 «اللّهِ عائِفَه لِدُنیاکنّ قالِیه لِرِجالِکنّ لَفَظْتُهُمْ بَعْدَ اَنْ عَجَمْتُهُم وشَنَأتُهُم بَعدَ اَنْ سَبَرتُهُم. فَقُبحاً لِفُلولِ الحَدّ واللعب بعد الجد و خَوَرِ القَناه وَ خَطَلِ الرَّأْیِ. لا جَرَمَ لَقَدْ قَلَّدتُهُمْ رِبقَتَها وَ شَنَنْتُ عَلَیهِم عارَها.
من از دنیای شما سیر شده ام؛ از مردان شما کراهت دارم و به دورشان افکنده ام، پس از آنکه آزمایششان کردم.زشت باد کُندی آنها، شکستگی شمشیرشان، سستی نیزه هایشان و تباهی رأیشان. طناب گناهشان را بر گردنشان انداختم و ننگِ کارشان را بر خودشان افکندم»
🔹اما نقطه طلایی خطبه جایی است که حضرت تبعات سکوت خواص جامعه را در برابر انحرافات، نه تنها در زمانه خویش بلکه به کل تاریخ تسری می دهند.
🔸«اَبشِرُوا بِسَیفِ صارِم وَ استِبدادِ مِنَ الظّالِمینَ یدَعُ فَیئَکم زَهیداً وَ زَرعَکم حَصیداً. فَیا حَسْرَتی لکم وَ اَنّی بِکم وَ قَدْ عَمِیتْ قلوبُکم علیکم. اَنُلْزِمُکمُوها وَ اَنتُم لها کارِهُونَ.
مژده باد شما را به شمشیر کشیده و هرج و مرجی که همه را فرا گیرد و استبدادی از ستمگران که آنچه را دارید از شما خواهند گرفت. آنچه کشتید، آیندگان [یعنی فرزندانتان] درو می کنند. پس، حسرت و اندوه بر شما باد. به کدامین سو هستید؟ راه حقّ و رحمت خدا بر شما گم شده است. آیا ما شما را وادار کنیم به رحمت خدا، حال آن که خود از آن کراهت دارید؟»
🔹می فرماید اینکه مردان شما در برابر مظالم سکوت کردند تا انقلاب پیامبر شکست بخورد، تا قیامت هر خونی ریخته شود بر گردن آنان است. هر حکومت استبدادی که پس از علی(ع) شکل بگیرد، هر خاری که در هر گوشه جهان در پای مظلومی فرو رود، خواص و نخبگان ساکت در آن شریک هستند.
🔸همیشه این فراز خطبه برای من هراس انگیز بوده که اگر ما در برابر انحراف انقلابی که نام و عصاره اش از قیام پیامبر نشأت گرفته است سکوت کنیم و این انقلاب به تعبیر امام روح الله شکست بخورد که همانا شکست تاریخی اسلام و پیامبر نیز هست، و پیامد این شکست، استبداد و ستم و تباهی باشد، ما نیز در تمام آنها سهیم و دخیلیم، همانگونه که نخبگان پس از پیامبر در برابر وضع امروز جهان بازخواست می شوند.
🔹این جملات بانو که "زشت باد سکوت شما، شکستگی شمشیر و تباهی تصمیم شما و ..." نه خطاب به مردان صدر اسلام که در مورد تک تک ما ممکن است صدق کند.
🔸این عتاب حضرت که " طناب گناهشان را بر گردنشان انداختم و ننگِ کارشان را بر خودشان افکندم" شاید نهیب و هشیار باشد برای تمام مسئولین و خواص جمهوری اسلامی!
🔹فاطمیه، نه محل ذکر مصیبت صرف و روضه در و دیوار، که باید موعد بازخوانی رسالت ما در برابر تاریخ زمانه باشد.
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از مجموعه گرا
🖇 #گراپلاس
🔻بریده باد...
یادداشتی برای این ایام " شهادت حضرت زهرا (س) "
🔸سالهای سال است که در ایام فاطمیه اول و دوم عموم دوستداران و محبین حضرت زهرا(س)، پای منبر واعظان و خطیبان و مینشینند و با روضه و ذکر مصائب اهل بیت توسط مادحین آل الله، بر رنج هاو ظلم هایی که بر دختر رسول الله(ص) صورت گرفت می گریند و بر سر و سینه می زنند.
🔹واقعیت آن است که متاسفانه از فاطمهای که برخی تریبون داران محافل مذهبی معرفی می کنند تا فاطمهای که پیامبر اکرم و امیر المؤمنین در ثنایش سخنها گفتهاند فاصله زیاد است. بلاشک فاطمه، فاطمه است اما این فاطمهای که غالباً این روزها از آن می شنویم فاطمه نیست. فاطمهای که خلاصه شود در گزاره هایی چون: دَر، دیوار، کوچه، مسمار، آتش، هیزم و در پایان هم احساس ترحمی و.. همه فاطمه نیست. فاطمهای که اهل قعود است و نه قیام. اشکال آن است که از پشت در رفتن بگوییم اما از چرایی آن نگوییم.
اگر شهید مطهری در قید حیات بود احتمالا در مقابل این قرائت تخدیری از فاطمه زهرا (س) بعد از نگاشتن کتاب حماسه حسینی به فکر نگارش کتاب حماسه فاطمی می افتاد.
🔸منبرها و مرثیههایی که از همه چیز میگویند اما از خطبه انقلابی، صریح و بدون لکنت فاطمه در منکوب کردن برخی اعاظم، علما، انصار و مهاجرین چیزی نمیگویند. از «الجارثم الدار» فاطمه که بیانگر مسئولیتاجتماعی و لزوم کنشگریهای اجتماعی میباشد سخنی گفته نمیشود، از خانمی که تک تک به در خانه انصار و مهاجرین رفت و از اصلح بودن علی گفت و اندکی در بیان حق مصلحت سنجی نکرد و حاضر نشد مصداق روایت «الساکت اخو الراضی» شود حرفی زده نمی شود، از بانویی که سیلی خورد و هزینه داد تا امر به معروف و نهی از منکر را تا ابد الدهر به یادمان بیاندازد سخنی به میان نمی آورند.
🔹حضرت زهرا (س) اگر هم میگریست برای بیعدالتی و فسادی که در آینده بر جامعهاسلامی حاکم میشد میگریست، نه چون شوهرش به خلافت نرسیده است. حتی گریه او هم توأم با دغدغه و مسئولیتشناسی سیاسی و اجتماعی است. او انحراف انقلاب نبوی را میدید. او اشرافیت خواص و شکمبارگی ستمکاران را میدید. او زراَندوزی و تکاثر مدعیان دینداری و مقدسمآبان عافیتطلب را میدید و میگریست.
🔸فاطمه تخدیری برخی محافل مذهبی ما همان فاطمهای است که آیتالله خامنهای سالها قبل از پیروزی انقلاباسلامی در مسجد امام حسنمجتبی مشهد فرمود بریده باد زبانی که اینگونه این بانوی مجاهد را معرفی کند. بخوانید: «بعد از رحلت پیغمبر، [یک] زن جانش را فدا میکند برای این که حکومت به نااهل نرسد. اگر فاطمه زهرا، زن امیرالمومنین هم نبود قضیه همین بود. از شوهرش دفاع نمیکرد از زمامدار به حق دفاع میکرد. نمیگوید من حالا باردارم، بمانم چند روز دیگر آتششان فروکش کند، نه. لطفش در این همین است که در شدیدترین موقعیتها، بزرگترین وظیفهها انجام بگیرد و شدیدترین لطمهها بر جسم و جان وارد بیاید.
🔹مردان و ریش سفیدان و قدرتمندان مهاجر و انصار زیر بار رفتند، بعضی فریب خوردند، بعضی کوتاهی کردند، این زن نه فریب میخورد، نه تنبلی میکند، نه حاضر است به هیچ قیمتی رضایت بدهد. این است که زدند. بعد از آنی که زدند بیهوش شد، وقتی که به هوش آمد دید مثل اینکه قضیه در شرف انجام است. نگفت مریضم.
به مسجد رفتن، به گریه بسنده نکردن. بریده باد زبانی که شأن زهرا را از خطبهخوانی به نوحهسرایی تبدیل میکند. اگر خطبه زهرا را نگفتید، گریه زهرا هم معنی پیدا نمیکند. اگر نفهمیدیم که زهرا آنجا چگونه سخن گفته است، نمیفهمیم که گریه او به چه معناست.
🔸باز به همین هم اکتفا نمیکند. به گفتهای چهل شب، مرتب درِ خانه این مرد، در خانه آن آدم معروف، در خانهی
آن چهره سرشناس میرود. آن زنی که به آن صورت سقط جنین کرده، آن زنی که ضربت دیده، آن زنی که آسیب خورده است. این کارها همه یکسره مبارزه ممتد است، مبارزهای از چند نوع با چند جلوه، مبارزه مثبت، مبارزه با جسم، مبارزه با زبان، مبارزه با تلاشهای پنهانی و نیمه شبانه، مبارزه با سخن گفتن با زنان. مصاحبه فاطمه زهرا با زنان انصار عجیب است. پر از مطالب اجتماعی، سرشار.[و] آخرش هم مبارزه منفی، در شب دفن شدن.»
🔹وقتی از فاطمه معترض، انقلابی، فریادگر و غیر محافظهکاری که نسبت به ارتجاع گفتمانی و بازگشت به ارزشهای جاهلی قبل از انقلابنبوی و تنآسایی و تنپروری و راحت طلبی و خوگرفتن به وضع موجود و سر سفره انقلاب نبوی نشستن خواص هشدار میدهد، سخنی به میان نیاوریم، دیگران از فاطمهای ساکت، مظلوم و مهجوری که در شب و در میان تاریکی تشییع و تدفین شده روایتگری می کنند. روايت و قرائتی که در آن معنویت تهی از عدالت و عبادت تهی از مسئولیت است؛ قرائتی تخدیری که خروجی آن چیزی جز انفعال و محافظه کاری و ارتجاع و درجازدگی هویتی نخواهد بود.
🖋 علی ریاحی پور
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir