هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
💠 شماره ۵۷۱ هفتهنامه ۹دی منتشر شد
👈 شنبه روی دکههای مطبوعات
🔻تله مذاکره برای مهار ایران در منطقه
🔹 چندین خطای راهبردی دولت در بازگشت به مذاکرات هستهای با غرب
🔻آیا دو معاون دیگر پزشکیان باید استعفا دهند؟
🔹ادعای رسانههای حامی دولت درباره تابعیت فرزندان عارف و قائمپناه
🔻دروغگویان مازوت
🔹سخنان دولتیها در مجلس ادعاهای مهاجرانی، قائمپناه و ربیعی در مورد علت خاموشیها را رد کرد
🔸 از هاب منطقه تا خواب در منطقه
🔸 فتح و نصر خدا
🔸فاتح تلآویو
♨️ برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
http://eitaa.com/noheday
مدیر مسئول 👇
http://eitaa.com/rasaee
⭕ هرجا پا میگذاریم دُم حضرت والاست!
🔺بارها شنیده و دیده ایم که برخی مسئولین و یا اطرافیانشان وقتی می ببینند که مورد انتقاد و سوال مردم و یا برخی منتقدان اعم از دانشجویان، خبرنگاران و نمایندگان مجلس و... قرار می گیرند، در پستو و درگوشی و خیلی خودمانی به آن طرف می گویند اینقدر به ما گیر نده و خلاصه دست از سر ما بردار! یا فردی را واسطه می کنند که این پیام را منتقل کند که به فلانی بگویید پایش را از روی دُم ما بردارد!
🔺این ادبیات و مواجه با منتقدین مسبوق به سابقه بوده است. در سالگرد شهادت شهید مدرس قرار داریم، عینا همین ماجرا یکبار بین فرمانفرما و مدرس پیش آمد. بخوانید: «در موردی که مدرّس نسبت به فرمانفرما انتقاد کرده و ایراد گرفته بود، فرمانفرما به وسیلهی یکی از دوستان مدرّس که با او نزدیک بوده، به مدرّس پیغام میدهد: خواهش میکنم حضرت آیتالله اینقدر پا روی دُم من نگذارند. مدرّس جواب میدهد: به فرمانفرما بگویید: حدود دُم حضرت والا باید معلوم شود زیرا من هرجا پا میگذارم دُم حضرت والاست.»
🔺این روزها و در دوران وفاق زیاد میشنویم که برخی مثل فرمانفرما دم بر می آورند و میگویند بس است انتقاد از دولت، چرا اینقدر برخی نمایندگان مجلس از دولت انتقاد می کنند! چرا هر روز صدای مطالبه دفاع از منافع ملی و نگه داشتن حرمت قانون در مجلس بلند است! چرا رسایی و ثابتی و صمصامی و منان رئیسی و... دست از سر کچل دولت بر نمیدارند! چرا هر روز حرف از بی تدبیری های سیاسی و اقتصادی دولت می زنند؟ خلاصه اینکه چرا پایشان را از روی دُم دولت برنمیدارند!
🔺پاسخ همان جوابی است که شهید مدرس به فرمانفرما داد. متاسفانه هر جا را مینگریم و پا میگذاریم دُم حضرت والای دولت است. هر جا را رصد میکنیم اثری از بی خردی در امر حکمرانی میبینیم، مگر میتوان نماینده مردم بود و افزایش قیمت های سرسام آور این روزهای بازار خودرو را محل توجه قرار نداد؟ مگر می توان وکیل ملت بود گرانی های عجیب کالاهای اساسی را ندید؟ مگر میشود وکیل المله و نه وکیل الدوله بود بودجه تورم زا و گرانی های در پیش بنزینی و معیشتی را ندید؟ مگر میشود مسئول نظارت بر حسن اجرای قانون بود و تخلف آشکار دولت در انتصاب ظریف را ندیده گرفت؟ نماینده اگر صدای مردمش باشد اساسا نمیتواند این حجم از بی تدبیری و رانت های سیاسی از انتصاب داماد و پسر رئیس جمهور تا اعطای مسئولیت به عناصر مسأله دار سیاسی را ببیند و حرفی نزند!
🔺آری اگر 290 نماینده ای که همچون مدرس دین خویش را به دنیای فانی نمی فروختند و اسیر بازی های سیاسی نمی شدند را انتخاب میکردیم امروز شاهد دُم تکانی های اصحاب قدرت و ثروت در دولت نبودیم و کسی به خود جرأت نمیداد منافع ملی را خرج امیال حزبی و سیاسی اش کند! اگر به قول مدرس شهید آدم انتخاب میکردیم امروز شاهد زد و بندهای کثیف سیاسی دولت با مجلس در ماجرای رای به کليه کابینه پیشنهادی وزرا و رای به استعفای نماینده مربوطه جهت رسیدن به معاونت روستایی رئیس جمهور و رای به کلیات بودجه تورمزا دولت نبودیم! بروید آدم انتخاب کنید، همانی که مدرس گفت.
🔺 بخوانید خاطره ای از فرزند شهید مدرس: «یک روز وقتی پدرم از مجلس بازگشت، عدهای از مردم به خانه آمدند و با سر و صدای زیاد و اعتراض گفتند آقا این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟! خلاف مصلحت است. آقا فرمود اگر بیست رأس الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند ناهار چه میخورید، چه جواب می دهند؟! همه گفتند جو؛ آقا فرمود: آن یک نفر هم مجبور است سکوت کند، این وکلایی که شما انتخاب کردید، شعورشان همین اندازه است، بروید آدم انتخاب کنید.»
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ مطالبه بر زمین مانده رهبر انقلاب!
🔺ولایتمداری به هر چه بلند تر و کش دار تر گفتن مقام معظم رهبری نیست! ولایتمداری به تاکید های مکرر توخالی و صرفا گفتاری اطاعت از رهبری نیست! ولایتمداری یعنی پافشاری و عدم عقب نشینی از مطالبه صریح رهبر انقلاب در باب لزوم دست یابی و برنامه ریزی جهت رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصد در برنامه هفتم توسعه. همان برنامه ای که آقای رئیس جمهور در پاسخ به سوال برنامه شما چه می باشد میگفتند برنامه من همان برنامه هفتم توسعه است!
🔺متاسفانه در کمال ناباوری دولت در لایحه بودجه رشد زیر 4 درصد را مبنا قرار داده و باز در کمال تعجب و تاسف این کوتاه آمدن از مطالبه صریح رهبری و نص قانون در لایحه بودجه، توسط مجلس با هدایت و راهبری ریاست مجلس به تصویب رسید و انتقادات دلسوزانه نمایندگان انقلابی مجلس شنیده نشد!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 آشوب شام
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬 وفاق بر مبنای عدالت
▫️صفحه اول روزنامه عصر ایرانیان
▫️چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳
▪️مشاهده نسخه کامل روزنامه در
asre-iranian.ir
✅ @asreiranian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ او طراحی مدعیان قدرت پرست را بهم زد!
🔺این قرائت عزتمندانه از ماجرای شهادت حضرت زهرا(س) را چندبار شنیده اید! چقدر این قرائت در هیأت های ما چیرگی و گستردگی دارد! چند نفر از آقایان منبری و مداح چنین تقریری از ماجرا ارائه میدهند!
🔺کنشگری های این روزهای صدیقه طاهره(س) سراسر الگو است. از خطبه تاریخی، حماسی و کوبنده فدکیه و تک به تک در خانه انصار و مهاجرین رفتن تا گریه های سوزناک شبانه و بیت الاحزان رفتن های روزانه و تشییع شبانه. روزهایی که گذشت روزهای جهاد تبیین مادر ما بود، دوره ای که امامش بنا به مصلحتی بزرگتر ساکت بود اما فاطمه زهرا(س) در میدان روشنگری قدم میزد و سراسر فریاد بود، آری او یک تکلیف داشت و امامش تکلیفی دیگر، او نخواست مثل برخی خواص مردود جز ساکتین فتنه باشد.
🔺مادر ما نخواست بین حق و باطل راه برود و التقاط و عافیت طلبی را پیشه کند. او با بدنی مجروح و ضربه دیده میدان را ترک نکرد، او میدید که جامعه اسلامی بدون برقراری عدالت که مهم ترین عامل و نمودش حاکمیت ولی الهی و حاکمیت دینی است به قهقهرا و انشقاق کشیده میشود، او معتقد بود وفاق اجتماعی و تنسیق قلوب فقط از طریق برقراری عدالت شکل خواهد گرفت و نه زد و بندهای سیاسی باندهای قدرت و ثروت.
🔺او علیه طراحی کثیف سیاسی خواص ایستاد، طراحی که اسم رمزش حفظ وحدت بود و عامل برهم زننده وحدت هم علی مرتضی(ع). آری مادر ما بر هم زننده بازی شیطانی مدعیان دروغگو بود، همان مدعیانی که انقلاب اسلامی پیامبر عزیز را به انحراف و بی راهه کشاندند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ میوه رادیکالیسم سیاسی
⬅️ بخشی از مناظره چند روز قبل با آقای عباسی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان در شبکه رسانه ای «آن» به مناسبت 16 آذر.
🔸تاریخ بارها به خود انسان هایی را دیده است که از عرش رادیکالیسم سیاسی عقیدتی به فرش انفعال سیاسی آمده اند و یا خود را سوزانده اند و یا نسلی را.
این خاصیت و ماهیت رادیکالیسم است. جوان دانشجوی آرمانخواهی که پشت سر آرمانخواهی اش عقلانیتی نباشد؛ درگیر رادیکالیسم خواهد شد.
رادیکالیسم چنان از تو انرژی و توان می گیرد که روزی تهی از انرژی آرمان خواهانه شوی. هر کجا رادیکالیسم رفتاری و اعتقادی را دیدید منتظر بی هویتی و انفعال و خودخوری زودرس هم باشید.
🔸در بین تمامی جریانات دانشجویی خصوصا جریان دانشجویی مدعی اصلاح طلبی؛ اگر امروز رخوت و کرختی و انفعالی دیده می شود؛ یکی از عوامل اصلی آن را رادیکالیسم و تندوری ادوار و السابقون السابقون های این جریانات می دانم. هزینه ای که آنان ایجاد کردند، تجربه تاریخی که آنان رقم زده اند؛ آن درختی که به غلط کاشته اند؛ امروز دارد میوه می دهد. میوه گندیده و خنثی و منفعل و سرخورده ای که آرمان هایش را باید در گوشه ای دفن کرده و به درس و بحثش بپردازد.
🔸چند نمونه از سوپر حزب اللهی های دهه شصت را مثال بزنیم که امروز در دامان همان امپریالیسمی که مرگ بر او می گفتند امروز نرد عشق می بازند؟! چند نفر را نام ببریم که امروز با نام خمینی به جنگ خامنه ای آمده اند؟! جوانان آرمانخواهی که در کهن سالی پشیمانند. این پشیمانی اگر دو علت داشته باشد؛ یقینا رادیکالیسم اولین آن است.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕ تله دیپلماسی
🔺موضع صریح دکتر سعید جلیلی درباره جریانی که به دنبال توافق جدید است و با بیان کردن مفاهیمی مثل تله جنگ و افتادن در دام تله دیپلماسی تیشه به ریشه منافع ملی زده است!
@marghoomat
🚨بازخوانی هشدار مهم سال گذشته سعید جلیلی
🔻هر چند #طوفان_الاقصی طومار نقشه های کهنه و تازه را به هم پیچید، اما در شرایط #بزنگاهی، لحظه ای #درنگ و #سستی یا #تردید و #عافیتطلبی کافی است تا استکبار دوباره نظمی دیگر را به صد سال آینده تحمیل کند.
@marghoomat