مرقومات/علی ریاحی پور
اینکه در کنار حاج محمود کریمی و حاج میثم مطیعی و حاج مهدی سماواتی و...
در محضر #رهبر_معظم_انقلاب برای دومین بار، شاهد روضه خوندن آشیخ#سعید_شحیطاط هستیم، یقینا برای همه بچه هیاتی های #خوزستان، این اتفاق یه افتخار محسوب میشه.
شیخ نفست گرم، با روضه امشبت خیلی صفا کردم.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ سردسته تندروها
🔸از احمد به مردم: « باید بخواهید که بودجه #سپاه در عرض ماه برای چی ها خرج شده. که حتی همه حساب ها برای #مردم روشن بشه که آقا یک قرون داده شد مثلا اینقدر گوشت خریدیم. هان!!! من از شما می پرسم چرا باید سپاه اینجا ماهی یک میلیون و خورده ای الی دو میلیون تومان خرج داشته باشه؟ کجا میره این پول ها؟ ببینید برادر؛ من در لباس سپاه، با کارت سپاه، با همه چیز سپاه دارم به شما میگم باید از سپاه #توضیح بخواهید، باید یک به یک شما بپرسه چرا؟ اینکه شما نپرسیدید، شما ملت (پاوه) در این مورد احساس مسئولیت نکردید، کار به اینجا کشید.»
🔸 حاج احمدم چقدر تند حرف میزنه! انگار حواسش نیست دشمن سواستفاده میکنه! نمیدونه داره تو زمین دشمن بازی میکنه! این حرفا چیه حاجی! انگار نمیدونی در مقطع حساس کنونی قرار داریم؟! انگار نمیدونی در پیچ حساس تاریخی هستیم؟! انگار نمیدونی شرایط، شرایطه تنگه اُحد هست؟! خوب نیست بابا! حالا چهارتا تخلف و کوتاهی و تقصیر و قصوری ام بوده؛ باید بگذریم. الان #مصلحت_نظام حکم میکنه چیزی نگیم. نمیگی فردا ترفیع درجه نمیگیری؟ حداقل به فکر آینده خودت باش! از این حرفا بزنی همه طردت میکننا؛ خلاصه از ما گفتن بود. خود دانی.
🔸آخ آخ ببخشید حاجی یادم رفت یه چیز بگم! دیروز حرفاتون از بی بی سی ام پخش شد؛ چقدر بتون گفتم خوراک رسانه ای برا دشمن درست نکنید؛ بنظرم حاجی شما یه کم بی انصافی کردید. دشمن شادمون کردی! تمام اصلاح طلبا از این حرفاتون سواستفاده کردن و دارن جبهه انقلاب رو میزنن! چرا نیمه پر لیوان رو ندیدید؟ چرا به جای اخبار سیاه و ناامید کننده، خبرای خوب رو به مردم نمیگی؟! مردم ناامید می شوند، این همه بچه ها از صبح تا شب سگ دو میزنن و زحمت میکشن!! حالا شما دوتا اشکال دیدی اومدی پشت تریبون داد میزنی؟! قرار نیست که هر واقعیتی رو به مردم بگیم. خودت که میدونی مردمن دیگه؛ نمیتونن تحلیل کن حرفاتو؛ قاطی میکنن و تر و خشک و با هم میسوزونن. دعا میکنم خدا عاقبت رو بخیر کنه. حواست باشه با همین فرمون بری جلو احتمالا جاده خاکی بزنی و از کشتی انقلاب پیاده شی. التماس دعا. یاعلی.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕مرجعیت فکری؛ از سلبریتی های حزب اللهی تا مصباح و حکیمی
🔸امروز تو سایت آقا داشتم گشت و گذاری می کردم، به ذهنم رسید نام استاد حکیمی رو سرچ کنم ببینم آقا مطلبی درباره ایشان دارند یا خیر که به تعابیر جالبی رسیدم. آقا در دیدار با گروه معارف راديو به تاریخ 13 اسفند 1370، مسؤلین مربوطه رو ارجاع میدن به دو نفر؛ علامه مصباح و استاد حکیمی.
بخوانید 👇👇
«شما بايد يك گروه مشاورهى محتوايى از مناسبترين شخصيتهايى كه امروز میتوانيد پيدا كنيد،داشته باشيد؛ مثلاً از #آقاى_مصباح دعوت كنيد و اصرار هم بكنيد؛يا مثلاً از #شاگردان_آقاى_مصباح دعوت كنيد.خوشبختانه يكى از موفقيتهاى آقاى مصباح يزدى در قم اين است كه ايشان برخلاف خيلى از فضلاى ما كه فضلشان در خودشان منحصر مانده،فضلش در شاگردان، خوب سرريز شده است.سراغ شخصيتهايى هم كه كنار هستند و در صحنهى معارف مذهبى خيلى حضور پيدا نمىكنند،اما آماده هستند كه به شما كمك كنند،برويد؛ مثلاً سراغ #آقاى_محمد_رضا_حكيمى برويد و از ايشان استفاده كنيد.بنابراين،يك گروه مشاوره درست كنيد و از اينها خوراک فكرى محتوايى بخواهيد.»
🔸جریان انقلابی خصوصا نسل جوان آن، روز به روز در فقدان رجوع به متفکرین اصیل انقلاب اسلامی و آدمای قد بلند و صاحب حرف، به لحاظ بنیه های تفکری لاغر و لاغر تر می شود و روزگار خود را با شاخ های حزب اللهی #خود_مجتهد_پندار و رسانه زده و بی محتوا در اینستا و توئیتر می گذراند و در #جهل_مرکب خود در حال غلتیدن هستند.
🔸امروز رنجی که می بریم از آن است که نسل ما استاد ندیده است، باید استاد دید و استاد دید و استاد دید.اثری که استاد دیدن دارد، نه کتاب خواندن دارد و نه سخنرانی گوش دادن، چه برسد به توییت و کپشن و یادداشت تلگرامی خواندن!!
باید گریست بر نسلی که یک به یک بزرگانی چون مصباح و حکیمی و صفائی حائری و.. را از دست می دهد و امروز باید در فقر معنا بسوزد و پیگیر سخنرانی های فلان خطیب و فلان استادی باشد که در بهترین حالت بتوانند شمه ای از معارف متفکرین استخوان دار اسلام شناس انقلاب اسلامی را برایمان تبیین و ترسیم کنند.
🔸این ایام که حال استاد#رحیم_پور_ازغدی_ ام ناخوش احوال بود واقعا یک لحظه پیش خودم در بهت فرو رفتم و در نماز از خدا خواستم از این اندک منابع بی غل و غش معارف اسلامی که برایمان مانده محروممان نکند که خدا می داند باید سالها گذشت تا امثال این بزرگان تربیت شوند. باید غرق شد، غرق در اندیشه ها، کتاب ها و افکار این بزرگان و از این غرق شدن باید لذت بُرد چرا که این غرق شدن حتی اگر منجر به مرگ شود، این مرگ آغاز حیاتی مجدد است.
✍️#علی_ریاحی_پور
#استاد_مصباح
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
⭕ تکرار تنش زدایی..
.
رهبر انقلاب به صراحت در دیدار با هیات دولت فرمودند از عملکرد دولت قبل خصوصا در ماجرای مذاکرات هسته ای و.. باید عبرت گرفت.
این عبرت گیری تا زمانی که در سطح راهبردی خودش رو نشون نده فایده ای نداره و صرفا لقلقه زبان خواهد بود. هشت سال تجربه راهبرد تنش زدایی کافی نبود؟! تا زمانی که بخواهیم تهدید زدایی را تعطیل و تمام هم و غم خود را در مسیر تنش زدایی به کار ببریم؛ این ره که می رویم به ترکستان خواهد بود.
.
امروز در کمال تعجب، امیر آبادی نماینده قم و مالک شریعتی نماینده تهران در مجلس گفتند که از محتوای توافق صورت گرفته اطلاعی نداریم و توروخدا هیات رئیسه بگه که آقایون بیان مجلس تا بگن چه کردن!!
حرمت امامزاده به متولیش هست آقایون!! بلا نسبت مجلس قانون تصویب کرده و انگار که انگار، در دولت قبلی که قانون زیر پا گذاشته شد و با آژانس توافق کردن و بر خلاف مصوبه مجلس سه ماه تمدید کردن تعهدات رو و مجلسم طی یک اقدام انقلابی از دولت به قوه قضائیه شکایت کرد که چرا قانون من رو اجرایی نکردی!! اما حالا چی؟ الان چه بهانه ای برای اجرا نکردن قانون مصوب مجلس که مورد تقدیر رهبر انقلاب قرار گرفته بود، وجود دارد؟!
.
برید مصاحبه گروسی رو بخونید تا ببینید چه خبره... داخلی ها که چیزی نمیگن... احتمالا حرفاش درسته دیگه!!
اینکه طرف مقابل با قلدری تمام بیاد بگه فلان کارو باید بکنی و اگر نکنی فلان قطعنامه و.. رو صادر میکنم و توام چون میخوای بهانه رو از دستش بگیری، یه سری امتیاز مجبوری بش بدی. این که همون راهبرد عملیاتی دولت قبل شد.
.
واقعا جای تعجب داره؛ از دو حالت که بیشتر خارج نیست؛ یا آژانس و طرف مقابل به تعهداتش عمل کرده که حالا ما بخوایم باش توافق جدیدی رو تنظیم کنیم، که نکرده، یا ما اقدام خلافی انجام دادیم که بخوایم دوباره امتیاز بدیم و توافق کنیم که باز نکردیم؛ چه وجهی داره وقتی از آخرین سفر گروسی به تهران اتفاق جدیدی نیفتاده و مطالبات ما عملی نشده دوباره بخوایم توافق جدیدی رو تنظیم کنیم الا یه دلیل؛ تنش زدایی و گرفتن بهانه از طرف مقابل که مثلا فلان کار را نکند. و این یعنی آغاز دوباره یک مسیر غلط...
.
آقایون یادتون باشه؛ برجام سند طلبکاری ملت ایرانه نه بدهکاری..
#علی_ریاحی_پور
#سعید_جلیلی
#برجام
#رییسی
#گروسی
@marghoomat