eitaa logo
یاریگرانِ اجتماعیِ مرکزی
334 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
290 ویدیو
11 فایل
کمک به کاهش آسیب های اجتماعی و محرومیت های جامعه وب سایت؛ https://markazi.ejtemaey.ir کانال رسمی در پیام رسان ایتا؛ @markaziyarigaran جهت، ارسال مطالب، با آی دی ejt_mrkzi در ایتا تماس بگیرید.
مشاهده در ایتا
دانلود
پیشنهاد استوری، وضعیت و پروفایل👆 ب استقبال عید پربرکت غدیر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 جمعه ها ؛ سبک زندگی علوی، فاطمی و مهدوی قناعت؛ حیات طیّبه👇👆 امام على عليه السلام : مَن كانَ بِيَسيرِ الدنيا لا يَقنَعُ ، لم يُغنِهِ مِن كثيرِها ، ما يَجمَعُ .  كسى كه به اندكِ دنيا قانع نباشد، ثروت بسيار آن، هر چه هم گِرد آورد، او را بى نياز نسازد. ( غرر الحكم، حدیث۸۴۸۴ )
جمع بندی نتایج نظرسنجی دوره استانی آموزش و توانمندسازی مدیران محله های کمتر برخوردار، مسئولین اجتماعی نواحی مقاومت و مسئولین اجتماعی حوزه های مقاومت دارای محله کمتر برخوردار در تاریخ اول تیرماه ۱۴۰۱ در شهرستان اراک👆
🗓 شنبه ها ؛ مناسبت ها، معرفی کتاب، پویش ها، معرفی الگوهای موفق و ... معرفی  کتاب الغدیر نوشته علامه امینی👇 الغدیر فی الکتاب و السنة و الادب، نام کتابی در ۱۱ مجلد، از علامه امینی است که در دفاع از حق جانشینی بی‌واسطه امیرالمؤمنین (ع) نسبت به پیامبر(ص) نوشته شده است. هدف نگارنده در این کتاب این است که با انحرافات و تحریف‌هایی که از اوائل نشر اسلام صورت گرفته است مبارزه کند و حق را ثابت نماید. نویسنده، حدیث غدیر را یقین‌آورترین و متواترترین حدیث منقول از پیامبر(ص) می‌داند. وی بدین منظور سند حدیث را از صحابه و تابعان تا علمای قرن ۱۴ با تکیه بر منابع اهل سنت ذکر می‌کند و تواتر آن را نشان می‌دهد. علاوه بر این تواتر، نویسنده به تفصیل اشعاری از صحابه و تابعان و نسلهای بعدی را در تأیید مدعای خود ذکر می‌کند و در خلال این مباحث، به تهمت‌هایی که توسط برخی از علمای اهل سنت بر شیعه وارد شده است قاطعانه و با اسناد مورد قبول نزد آنها، پاسخ می‌دهد. از دیگر مباحث این کتاب، دانش دینی خلفای سه‌گانه و حوادث و امور ناگوار انجام شده به دست آنها است. مؤلف👇 عبدالحسین امینی در سال ۱۳۲۰ق. در تبریز زاده شد، و در مدارس آن شهر مقدمات علوم را بیاموخت. سپس به نجف رفت و در آنجا نزد استادان بزرگ به ادامه تحصیل پرداخت و در اوان جوانی از مراجع بزرگی چون سید ابوالحسن اصفهانی (د. ۱۳۶۴ق) و میرزا محمدحسین نایینی (د. ۱۳۵۵ق) و شیخ عبدالکریم حائری یزدی (د. ۱۳۶۱ق) اجازه اجتهاد دریافت داشت، و از علمای دیگر اجازه روایت، که هر یک در این اجازات، مقامات علمی، دینی و اجتماعی وی را یادآور شده و ستوده بودند علامه امینی، برای یافتن منابع جهت نگارش کتاب «الغدیر...»، سفرهایی را به صورتی بس ساده و اقتصادی انجام داد. وی در این سفرها در پی کتابخانه‌ها، اعم از عمومی و شخصی، بود. وی در این کتابخانه‌ها به مطالعه، استنساخ و تهیه مآخذ و ملاقات با استادان و اصلاح و ارشاد و نشر ولای صحیح و تأثیر در اهل علم و گاه نماز جماعت و منابر عمومی می پرداخت. شهرهایی که وی با این خصوصیات بدانها سفر کرده بود، از جمله اینهایند: حیدرآباد دکن، علیگره، لکهنو، کانپور، جلالی (در هند) رامپور، فوعه، معرفه، قاهره، حلب، نبل، دمشق و....
🗓 یکشنبه ها ؛ افزایش ازدواج آیه ۳۲ سوره مبارکه نور👇 «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامى‏ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ إِنْ یکُونُوا فُقَراءَ یغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِیمٌ» پسران و دختران بى‌‏همسر و غلامان و کنیزان شایسته (ازدواج) خود را همسر دهید. اگر تنگدست باشند، خداوند از فضل خود بى نیازشان مى‌‏گرداند و خداوند، گشایش‌گر داناست.
ℹ️ ادامه؛ شرح آیه فوق توسط حجت‌الاسلام قرائتی👇 بهترین واسطه‌گری، وساطت در امر ازدواج است «ایامى» جمع «أیم»، بر وزن «قَیم»، یعنى کسى که همسر ندارد، خواه مرد باشد یا زن، باکره باشد یا بیوه. بهترین واسطه‏‌گرى‌‏ها، شفاعت و واسطه‏‌گرى در امر ازدواج است. چنانکه در روایت آمده است: کسى که دیگرى را داماد یا عروس کند، در سایه عرش خداست.[۱] پدر و مادرى که با داشتن امکانات، فرزندشان را همسر نمى‌‏دهند، اگر فرزند مرتکب گناه شود، والدین در گناه او شریک هستند.[۲] ازدواج در اسلام‏ اسلام ازدواج را امرى مقدس مى‌‏داند، بر خلاف مسیحیت که مجرد بودن را ارزش مى‌‏داند و لذا پاپ و روحانیون مسیحى نباید ازدواج کنند و جواز ازدواج براى مسیحیان بخاطر جلوگیرى از فساد بیشتر و به اصطلاح دفع افسد به فاسد است.
🗓 دوشنبه ها ؛ امر به معروف و نهی از منکر مقام_معظم_رهبری : 《واجب حتمی آحاد مردم و مسئولان》 🔸یڪ نڪته را هم مۍخواهـم یادآوری ڪنم و آن هم نظــام امــر به معــروف و نهی از منڪر است، امــر به معــروف و نهی از منڪر حتمــی همه است. فقـط من و شمــا به عنــوان مسئــولان ڪشور وظیفــه مان در باب امــر به معــروف و نهــی از منڪر سنگیــن تر است!
《نوعــی از تاثیــــــر》 «برگـرفتہ از ڪتاب رسالہ‌ۍ جامع تخصصـۍ احڪام و استفتائات امــر بہ معــروف و نهــی از منڪــر صفحہ ۸۳» ❓ســؤال : همانگونه که مطلع می‌باشید یکی از شروط واجب گشتن نهی از منکر احتمال تاثیر است! اما اگر انسان بداند سخنان او تاثیری بر اصلاح مخاطب ندارد، اما همچنان به نهی از منکر بپردازد با این قصد که لذت گناه را در مخاطب کم کند و یا اینکه افراد گناهکار را متوجه این مطلب سازد که کاملاً در محله و یا شهر آزاد نیستند و کسانی هستند که ناراحتی خود را از گناه علنی ابراز دارد، آیا چنیـن نهــی از منڪری حــرام است یا مستحـب⁉️ ❇️ پاسخ: : بسمــه تعالــی، اگر تڪرار توسط شما و دیگـران موثــر است، باید نهــی از منڪـر نماییـد. : بسمــه تعالــی با وجــود دیگــر شرایـط رجحــان شرعــی دارد.
🗓 سه شنبه ها ؛ کاهش و پیشگیری از اعتیاد آشنایی مختصر با مخدّرها 👇 هروئین یکی از مشتقات خانواده مواد افیونی یا اپیوئیدها شامل ( تریاک، مرفین، کدئین ) میباشد که به مراتب از آنها قوی تر است و سریع تر از سایر مخدر ها عمل میکند. هروئین یا دی استیل-مرفین یکی از مشتقات نیمه مصنوعی مرفین است و با انجام تقطیر از مرفین تهیه میگردد، مرفین خود یک ماده ی طبیعی است و از عصاره دانه‌های درون تخمدان انواع خاصی از گیاه خشخاش استخراج می‌شود ولی یک تغییر شیمیایی جزئی در مولکول مرفین باعث به وجود آمدن هروئین بسیار قدرتمندتری میشود که  سریع‌ در چربی حل می‌شود و زودتر به ‌صورت متراکم‌ به مغز می‌رسد. از این‌ رو هروئین از لحاظ اعتیاد زایی، ماده بسیار خطرناکی است و وابستگی و اعتیاد شدیدی ایجاد می‌کند، ترک هروئین علاوه بر درمان جسمی نیاز به درمان روانی نیز دارد و ترک غیر اصولی آن باعث بروز عوارض شدیدی میشود.
نظرات، آثار، تولیدات، و خلاقیت های خود را در در موضوعات طلاق، ازدواج آسان، کاهش اعتیاد و عفاف و حجاب در قالب استوری، کلیپ کوتاه و ... برای ما ارسال کنید و جوایز نفیسی دریافت نمایید
🗓 چهارشنبه ها ؛ تحکیم خانواده و پیشگیری از طلاق 💑آقایون به دنبال همسری هستند که شخصیت زنانه اش شکل گرفته باشد ❤️ مهربان باشد ❗️مرتبا داد نزند و از او ایراد نگیرد. 📌اکثر مردها در زندگی خود به دنبال "آرامش" هستند، می خواهند اوقات خوشی را داشته باشند و از زندگی لذت ببرند بنابراین👇 ✅خوش مشرب باشید، به سرعت عصبانی نشوید و داد و فریاد کردن را هم به کلی فراموش کنید.
🟣 قبل از قوانین دعوا را یاد بگیرید!!😳😁 در دعواهای زناشویی این موارد ممنوع هستند، آن ها را به خاطر بسپارید: کش دادن مسئله، رفتار سرد داشتن، ناامید شدن از رابطه؛ مرور جمله‌های همسر، جدا کردن جای خواب حق نداریم به خانواده‌های هم توهین كنیم. سلام و خداحافظی در هر صورت لازم است. هیچ‌كسی حق ندارد جای خودش را عوض كند. هر كسی برای آشتی پیشقدم شود؛ نفر دیگر باید برایش كادو بخرد. حق نداریم مسائل و مشكلات كهنه را مطرح كنیم. در حین دعوا فقط راجع به همان موضوع بحث می‌كنیم. شام و ناهار نپختن و نخوردن نداریم. همه اعضا باید مثل قبل برای غذا خوردن حاضر باشند. حق نداریم اشتباه طرف مقابل را تعمیم دهیم؛ "مثلا عبارت تو همیشه" ممنوع است چون این كار دعوا را به اوج می‌رساند. باید به هم فرصت دهیم كه هر فردی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا پنج دقیقه صحبت كند و طرف دیگر هم پنج دقیقه فرصت پاسخگویی دارد. در صحبت همدیگر نمی‌پریم. اگر حرفی هم باقی ماند باید به فردا موكول شود تا سر و ته بحث مشخص شود.
🗓 شنبه ها ؛ معرفی کتاب، ارائه مشاوره، معرفی الگوهای موفق و ... احترام گذاشتن به فرزندان یکی از اساسی‌ترین مباحثی است که همواره مورد توجه روانشناسان و کارشناسان تعلیم و تربیت بوده است.🌺 بعضی از والدین ممکن است فرزند خود را دوست داشته باشند، ولی به او احترام نگذارند.🌺 نکته مهمی که والدین باید به آن دقت کنند این است که دوست داشتن فرزند کافی نیست، بلکه لازم است شما برای او احترام قائل باشید.🌺 احترام به کودک و نوجوان به همان اندازه اهمیت دارد که دوست داشتن او. اگر میخواهید سخن شما روی فرزندتان تاثیر داشته باشد، باید به او احترام بگذارید و برایش حریم قائل شوید...
ما اصرار داريم فرزندانمان را تغيير دهيم تا شبيه آنچه ما ميخواهيم بشوند. 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 ما فكر ميكنيم ما بهتر از آنها ميدانيم انجام كار درست چيست. اما گاهي بايد توقف كنيم، به آنها نگاه كنيم، آيا ما بايد به زور آنها را تغيير دهيم يا اين ما هستيم كه بايد تغيير كنيم و از آنها بياموزيم. 🍀كودكان گاهي بهتر از ما ميدانند چگونه بايد زندگي كرد: ❤️- اول اینکه ''بی دلیل و با كمترين دليل شاد هستند. ❤️- دوم اینکه همیشه سرشان به کاری مشغول است . -❤️ سوم ... وقتی چیزی را میخواهند تا بدست نیاورند دست از اصرار بر نمی دارند. ❤️چهارم اینکه براحتی می بخشند و آشتی می کنند ❤️- و سرانجام اینکه .....'' براحتی گریه می کنند!
🗓 یکشنبه ها ؛ افزایش ازدواج 📌کفویت چیست؟ ✨در روایتی آمده است: روزی رسول خدا(صلی الله علیه و آله) بالای منبر رفت و مردم را به ازدواج دخترانشان ترغیب کرد. کسی از حضرت پرسید: «دخترانمان را به ازدواج چه کسی در بیاوریم؟». 🔆حضرت فرمود: «به کفوها». مردی گفت: «کفو چه کسی است؟». حضرت فرمود: «مؤمنان کفو همدیگرند، مؤمنان کفو همدیگرند». 🍃این روایت، کفویت را در یک بیان کلّی تعریف می‌کند؛ امّا در روایات دیگر، تبیین بیشتری برای کفویت آمده است. مثلاً در روایتی از پیامبر رحمت، رسول خدا(صلی الله علیه و آله) آمده است: ✨هر گاه کسی که اخلاق و دینش را می‌پسندید، برای خواستگاری نزد شما آمد، به او زن بدهید که (اگر چنین نکنید، فتنه و فساد بزرگی پدید می‌آید.) ✅با توجّه به این روایت می‌توان گفت: کفویت به معنای همسویی در عقاید و اخلاق است. عقاید، نوع نگاه انسان به زندگی است و اخلاق هم روحیّات انسان را تشکیل می‌دهد. 📛اگر یکی از دو پایۀ کفویت؛ یعنی همسویی در اخلاق یا عقاید، استحکام لازم را نداشته باشد، ساختمان زندگی دچار تزلزل خواهد شد. ❌وقتی زن و شوهر خُلقیات متفاوتی داشته باشند، بنای سازگاری با هم را نخواهند داشت. موافق بودن در عقاید و اخلاق، موجب می‌شود بسیاری از دغدغه‌های زاید، از زندگی انسان بیرون رود و آرامشی را که حاصل ازدواج است، به راحتی درک کند. ⚠️خُلقیات متفاوت یعنی این‌که آنچه مرا عصبانی می‌کند، در همسرم حالت خاصّی ایجاد نکند و یا حتّی حالتی متضاد تولید کند. اگر من نسبت به مسئله‌ای حسّاسیت مثبت دارم، همسرم نسبت به آن بی‌قید باشد و یا حسّاسیت منفی داشته باشد. اگر چیزی به من احساس خوش‌بختی می‌دهد، به همسرم احساس خاصّی ندهد و یا حتّی احساس بدبختی بدهد و ... 📚نیمه دیگرم، کتاب اول،ص ۱۵۵