7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟦🟦 @marsad
🟦🟦
🎥محفل در لاهور پاکستان غوغا به پا کرد!
🔹در خارج از مرزهای ایران و در شهر لاهور پاکستان، بیش از ۸۵ هزار نفر از مردم پاکستان برای حضور در محفل بزرگ قرآنی علیحبالنبی(ص) در هفته وحدت گرد هم آمدند و جشن میلادالنبی را با حضور علمای اهل سنت و میزبانان برنامه محفل برگزار کردند. این مراسم به عنوان بزرگترین اجتماع پاکستان شناخته میشود.
🔹برنامه محفل مصداق یک محصول رسانهای موفق ایرانی است که توانسته توجه مردم کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی را به خود جلب کند و با استقبال چشمگیر و بیسابقهای مواجه شود.
🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad #مرصاد
«۱۴»
مروری بر
جهت گیری خوارج در فضای مجازی !
تصویر سمت چپ مربوط است به فردی بنام سعید حیدری ،
بلاگر انقلابی نمای متظاهر به دیانت و غیرت و ...
و در عمل کاملاً بغیرت نسبت به آرامش و امنیت ملی!
با توهمِ داشتن تفکر و مکتب ویژهی خود ، اسم کانالش را گذاشته بود ، سعیدیسم!!
پسوند «ایسم» بمعنای صاحب تفکرِ خاص و مدون و منحصر بفرد ! مثل مارکس+ایسم (مارکسیسم)
بد نیست بدانید این فرد پس از محدودیت اینستاگرام و فعالیت در فضای بی در پیکر آن بناچار وارد پیامرسان اینا شد و با الگو گیری از امید دانا ، با چهره خاص ، اثر گذاری در قشر سطحی نگر مذهبی را هدف قرار داد. تا در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری اثر گذار باشد ، و با تخریب مسئولین انقلابی سه سال گذشته خصوصاً آقای دکتر قالیباف عزیز و شهید رئیسی عزیز در مقابله با امر رهبر که بر حمایت از مسئولین انقلابی تاکید داشتند ، سنگ تمام گذاشت.
💥 که این کانال منحرف ، به دلایل متعدد در ایتا در تاریخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ مسدود گردید.
در یک جمله کوتاه ، این فرد خبیث در شعار مدعی پیروی از رهبریست و در عمل منافقانه وکاملاً خلاف نظر رهبری بدنبال ایجاد تشنج و تفرقه و تخریب نیروهای انقلابی است.
مصادیق متعدد تخلفات این فرد در ادامه مروری خواهد شد.
ادامه دارد...
🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad #مرصاد
📍 تقابل مدلهای عدالتخواهی ساختاری و عدالتخواهی فانتزی در موضوع کاهش مدت سربازی، کدام یک در نهایت به نتیجه رسید؟
📝 نواصولگرا نوشت:
🔹 مجلس یازدهم خدمات بینظیری به پسران جوان ایران و سربازان نیروهای مسلح داشته است. خدماتی که در تمام صدسال وجود این ساختار، مثل و مانندی از لحاظ کمیت و کیفیت ندارد. افزایش چندین برابری حقوق سربازان برای اولین بار در این مجلس مصوب شد و به نتیجه رسید. همچنین انواع معافیتهای جدید برای افراد با سن بالا و یا دارای فرزندان زیاد در مجلس انقلابی تصویب و نهایی شد. اما آخرین اقدام که مهمترین این اقدامات است، کاهش خدمت سربازی به میانگین 14 ماهه است. اتفاقی که برای اولین بار در تاریخ سربازی اجباری ایران اتفاق میافتد. تایید شورای نگهبان بر این بخش از برنامه هفتم به معنای موافقت کتبی ستادکل نیروهای مسلح با آن است چراکه موضوع بدون تایید مرجع اصلی آن که بخش نظامی کشور است اساسا امکانپذیر نبود.
🔸 حال مهم است که دقت کنیم مسیر طی شده برای دریافت تایید و جلب نظر نظامیان محترم کشور به چه شکل اتفاق افتاده است. درواقع تصویب موضوع در مجلس بدون جلب نظر این بزرگواران کاری ابتر بود اما رئیس مجلس و چند نمایندهی پیگیر توانستند با برگزاری جلسات متعدد با ردههای ارشد و پایینتر در نیروهای نظامی این کار بزرگ را انجام دهند. این اتفاق، نتیجه پیگیری عدالتخواهی ساختاری و معقول بوده که حالا به نتیجه رسیده؛ مدلی که معتقد است علاوه بر برخی موارد معدود و لازم عدالتخواهیهای مصداقی (البته با رعایت تقوا) باید اصل را بر پیگیری ساختاری و تغییر و بازسازی آن گذاشت تا کارهای بزرگ به یکباره صورت گیرد و نتایجی عظیم برای عامه مردم در مسیر عدالت داشته باشد.
🔹 در مقابل هم برخی افراد هستند که در مدل عدالتخواهی مصداقی بدون رعایت قانون و تقوا، وظیفه خود را ایراد تهمت به افراد و سپس مطالبه تکذیب و توضیح میدانند. جالب است که اینان برای سربازی هم هشتگی را راه انداختند تا مطالبهگری در این زمینه را افزایش دهند. اما نتیجه آن، دور شدن هرچه بیشتر ستادکل از ان بازسازی ساختاری بود و در نهایت به بدبین شدن جامعه نسبت به ساختارهای رسمی جمهوری اسلامی منجر میشد. البته مطالبهگری در عرصه رسانه به شکلی معقول و با توضیح و تبیین ماجرا برای پیشبرد آن پیگیری ساختاری بسیار موثر است و باید در یک چارچوب قانونی و معقول صورت گیرد اما متاسفانه تجربه عملکرد این گروه نشان از برخی کنشگریهای منفی به جای معقول داشت.
🔸 حالا و پس از به نتیجه رسیدن چند مرحله در بازسازی ساختار سربازی، باید دقت کنیم که این تحول کاملا «مرحلهای» است. چیزی که عدالتخواهان بازهم متوجه آن نیستند و مطالبه تحول و تغییر یکباره را دارند. چنین تغییری کاملا آرمانخواهانه است و با واقعیت نیازهای نیروهای نظامی همخوانی ندارد. پس باید دورهای از گذار طی شود تا به مرور تحول واقعی و کامل به سرانجام برسد. مجلس یازدهم حقوقها را افزایش داد، معافیتها را گسترش داد و حالا مدت زمان را کاهش داد. نتیجه این است که بخشی از مسیر سخت طی شده و بخش دیگری از آن باقی مانده. اما این طی شدن، با مدل عقلانیت و کارآمدی بوده و نه با مدل غرزدن در توییتر و... . امیداوریم که این مدل در بسیاری از ساختارهای معیوب دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد تا زمینه تحول و بازسازیهای لازم مهیا گردد.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همدردی علیرضا قربانی با خانوادههای داغدار معدن طبس
✍ برای دلهای داغدار خانواده عزیز معدنچیان و مردم سرزمینمان ایران
.