✅ دانشمندان آلمانی خواستار توقف حمایت کشورشان از اشغالگران شدند
🔸دانشمندان آلمانی خواستار توقف حمایت دولت این کشور از نیروهای رژیم صهیونیستی در نسل کشی علیه مردم فلسطین در نوار غزه شدند که از اکتبر سال گذشته همچنان ادامه دارد.
🔸جمعی از دانشمندان آلمانی با ارسال نامهای به دولت آلمان اعلام کردند: تغییر سیاستهای دولت در قبال اسرائیل و قطع حمایتها از آن و توقف مشارکت در جنایات آنان علیه فلسطینیان امری ضروری است.
🔸در بخش دیگری از این نامه آمده است: دولت از طریق ارائه انواع حمایتهای مالی، نظامی، سیاسی و حقوقی به اسرائیل از بیش از یکسال قبل به طور مستقیم درگیر کشتار فلسطینیان شده است.
🔸دانشمندان آلمانی در ادامه برلین را به ایستادگی آشکار و بدون تردید در کنار عدالت و قانون بین المللی دعوت کردند.
🔸آنها در ادامه تاکید کردند: آلمان به عنوان یکی از کشورهای امضا کننده توافق سازمان ملل متحد برای منع نسل کشی و مجازات عاملان آن باید پایبندی تاریخی، اخلاقی، حقوقی و سیاسی خود به عدم ارتکاب جنایات فاجعهبار مورد اشاره در این توافق نامه را با عدم کمک رسانی به مرتکبین آن و عدم تحریک آنان به جنایات بیشتر مورد تاکید قرار دهد.
#هرروزخبر_تحلیل_درکانالمرصاد
🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
✅امیر موسوی فرمانده کل ارتش:زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل را ما تعیین میکنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعاً پاسخ ما کوبنده خواهد بود.
#هرروزخبر_تحلیل_درکانالمرصاد
🇮🇷 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇵🇸 @marsad
#بسته_خبری
🔸 گابی اشکنازی سپهبد رژیم صهیونیستی: به فرماندهان و افسران عالی رتبه توصیه می کنم به خاطر داشته باشید، نیروهای کماندو مستشاران سپاه قدس، تجربه جنگ مستقیم چریکی با داعش و عناصر آمریکا داشتند، اگر نبرد زمینی از سمت ایران و مقاومت آغاز شود قافیه را باختیم.
🔸هواپیماهای اشغالگر اسرائیل شهر قانا در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.
🔸 رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: ارتش اسرائیل مواضع جهاد اسلامی در دمشق را مورد هدف قرار داد.
🔸میتسوا، گالیله غربی، راس ناقورا، غرب گالیله و مسگاو آم زیر آتش موشک های دقیق حزبالله قرار گرفتند.
🔸مقاومت اسلامی لبنان: ساعت 11 صبح امروز، مجاهدان ما پادگان «کبوتر» را هدف حمله موشکی قرار دادند.
.