916K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گسترش تظاهرات ترکیه به آنتالیا و اسکیشهر
🔹تظاهرات هزاران نفری که از استانبول شروع شده اکنون به شهرهای آنتالیا و اِسکیشهر نیز گسترش یافته و معترضان خواستار استعفای اردوغان از ریاست جمهوری هستند.
🔹نیروهای امنیتی ترکیه نیز بامداد سهشنبه با استفاده از تجهیزات ضد شورش به معترضانی که خواستار استعفای اردوغان بودند، حمله کردند.
🆔 @Masaf
🖼 زندگی با آیهها
💌 «جوابِ بدى را با خوبى بده، آنهم با بهترين روش. اگر اينطور كنى، آن كسى كه بين تو و او دشمنى بوده است، يکدفعه مثل دوستى صميمى مىشود!» آیه ۳۴ سوره فصلت
✅ @Masaf
📷 قطعی سراسری اینترنت در سوریه
🟢 اینترنت امروز در سراسر خاک سوریه غیرفعال شده است، بهنحویکه امکان دسترسی به وبسایتهای رسمی این کشور وجود ندارد.
✅ @Masaf
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 بازداشت خبرنگارانی که اعتراضات ترکیه را پوشش میدهند
🔹 پلیس ترکیه همزمان با بازداشت بیشاز ۱۱۳۰ نفر از معترضان در این کشور، تعدادی خبرنگار معروف از جمله «بولنت کلیچ» عکاس معروف ترکیهای و «یاسین اکجول» خبرنگار خبرگزاری فرانسه را نیز دستگیر کرده است.
✅ @Masaf
حواشی سفر تفریحی معاون پارلمانی رئیسجمهور به قطب!
🔸 با یه حسابکتاب سرانگشتی میشه گفت هزینه ابتدایی سفر: یکمیلیارد و ۷۸۰میلیون تومان
🔹بلیت رفت: ۲۱۴میلیون تومان
🔸 بلیت برگشت: ۳۰۰
🔹 مجموع هزینه دو نفر: ۲میلیارد و ۲۹۴میلیون تومان
🔸 علی برکتالله
✍️ محمدجواد مولوی
✅ @Masaf
📸 تعطیلات دولتیها
🔸 در شرایطی که خیلی از مردم حتی توان مالی رفتن به مسافرت ندارند، معاون اول پزشکیان برای سفر رفته کیش و معاون پارلمانیاش هم رفته قطب جنوب!
✍️ یاس
✅ @Masaf