🔰 پهپاد ایرانی، رادار پیشرفته آمریکا را در پایگاه «الحریر» عراق منهدم کرد
🔹یک منبع آگاه عراقی امروز فاش کرد یکی از مهمترین رادارهای آمریکایی در پایگاه هوایی الحریر عراق، پس از هدف قرار گرفتن توسط یک پهپاد مدرن ایرانی از کار افتاده است.
🔹این منبع با اشاره به اینکه حمله مذکور در شب گذشته صورت گرفته، خبر داد که این رادار، در بخش غربی پایگاه هوایی الحریر مستقر بوده است.
🔹به گفته وی، پهپادی که به این رادار اصابت کرده، با پهپادی قبلی ایران متفاوت است و احتمالا متعلق به نسل جدیدی باشد که تهران ممکن است اخیراً استفاده از آن را آغاز کرده باشد.»
🔹وی با اشاره به اینکه «این پهپاد در اصابت به هدف خود بسیار دقیق بود»، تصریح کرد: «این پهپاد به صورت مستقیم رادار را هدف قرار داد و باعث شد که بیش از یک ساعت در آتش بسوزد. این حمله منجر به از دست رفتن یکی از مهمترین سیستمهای هشدار زودهنگام برای نیروهای آمریکایی مستقر در این پایگاه شده است.
🆔 @Masaf
🔰 سقوط سریالی هرمس در آسمان ایران؛ سه پهپاد هرمس ۹۰۰ در آسمان خوزستان منهدم شدند
🔹سه پهپاد هرمس ۹۰۰ رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف خوزستان توسط شبکه یکپارچه پدافندی جمهوری اسلامی ایران شناسایی و منهدم شدند.
🔹به گفته کارشناسان نظامی، ارزش هر فروند از این نوع پهپاد، ۳۰میلیون دلار برآورد شده است.
🔹پیش از این نیز چندین پهپاد هرمس ۹۰۰ رژیم جنایتکار صهیونیستی توسط شبکه یکپارچه پدافندی جمهوری اسلامی ایران ساقط شده بودند.
🆔 @Masaf
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جوانان غزه پیام همبستگی برای ایرانیان ارسال کردند
🆔 @Masaf
🎥 وضعیت سرزمینهای اشغالی پس از اصابت موشکهای ایرانی
🆔 @Masaf
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انهدام رادارهای فوق پیشرفته سامانه تاد با برد بسیار بالا
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص):
🔺در جریان عملیاتهای سرکوب پدافند ضد موشکی دشمنان در منطقه، ۴ دستگاه رادار فوق پیشرفته سامانه تاد آمریکا هدف قرار گرفت و منهدم شد.
🔺رادارهای فوق پیشرفته سامانه تاد با برد بسیار بالا در مناطق الرُبه و الرویس، الخرج و الازرق در ۲۴ ساعت گذشته هدف قرار گرفته و منهدم شدند.
🔺رادارهای سامانه تاد آمریکا اطلاعات را به طور لحظهای در اختیار شبکه سپر دفاع موشکی رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار میدادند.
🔺اکنون با وارد شدن آسیب جدی به شبکه هشدار زود هنگام دشمن، آژیر هشدار حملات در سرزمینهای اشغالی در لحظه اصابت موشکها به صدا در میآید.
🆔 @Masaf
📸 تجمع ضد حمله به ایران، مقابل وزارت خارجه نروژ
🔹 روز گذشته تجمعی در مخالفت با حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، مقابل وزارت خارجه نروژ در اسلو برگزار شد.
🔹در خلال این برنامه چند نفر به دنبال بر هم زدن آن بودند که پلیس نروژ مانع اقدام آنان شد.
🔹شماری از تجمع کنندگان بعد از آن جلوی سفارت ایران در اسلو رفتند و مقابل آن گل و شمع گذاشتند.
🆔 @Masaf