زمان:
حجم:
2.2M
#نشر_حداکثری
- قضیه بازگشایی تنگه هرمز بر روی کشتیها چیست؟
- چرا مسئواان با مردم حرف نمیزنند!؟
- نباید ترامپ راوی جنگ و مذاکرات باشد.
⭕️ برای عضویت در کانال شخصی #استاد_رائفی_پور در ایتا و شنیدن آخرین تحلیل های ایشان بر روی آیدی زیر کلیک بفرمایید:
✅ @raefipour
💢 همچنین برای عضویت در کانال موسسه مصاف و اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ نیز بر روی آیدی زیر کلیک بفرمایید👇
🆔 @Masaf
انتقاد شدید حامد کاشانی از رفتار مسئولان با مردم
🔹این شیوه اطلاعرسانی مسئولان به مردم، به گونهای است که گویی بخشی از دشمن، میخواهد مردم را عصبانی کند.
🔹این میزان بیاحترامی به مردم که مجاهدانه پایکار ایستادهاند، خجالتآور است. واقعاً متاسفم.
🆔 @Masaf
🔴 روایت خبرنگار نیوز نیشن از تماس تلفنی با دونالد ترامپ پس از پیام های او درباره توافق با ایران / کلی مایر:
«من همین الان از لاس وگاس با رئیس جمهور ترامپ تلفنی صحبت کردم و از او در مورد جریان پستهای اجتماعی که به اشتراک گذاشته بود پرسیدم.
راستش را بخواهید، از رئیس جمهور پرسیدم که آیا ایران موافقت کرده است که غنیسازی اورانیوم را متوقف کند.
او به من گفت: "بله."
"آنها موافقت کردند که غنیسازی اورانیوم را متوقف کنند؟"
او به من گفت: "آنها با همه چیز موافقت کردند."
"بله، تعجب کردی؟"
پرسیدم: "تعجب کردی؟"
او به من گفت: "من از هیچ چیز تعجب نمیکنم..."
سپس گفت: "بعداً میبینمت." و تماس پایان یافت.»
🆔 @Masaf
🔹طباطبایی، معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور: لفاظیهای توییتری و اظهارات بیپایه دشمن برای سلب احساس افتخار ملت از پیروزیهای دفاعی است. بازگشایی مشروط و محدود بخشی از تنگه هرمز، صرفاً ابتکاری ایرانی برای آزمون تعهدات طرف مقابل است؛ بدعهدی کنند، بد میبینند.
جناب معاون ارتباطات جوری صحبت نکنید انگار برای بار اول است که به مذاکره با آمریکا میرویم و آمریکا تا امروز اصلا بدعهدی نکرده است. بد عهدیهای آمریکا از شمارش خارج شده نیاز به آزمون مجدد نیست.
🆔 @Masaf
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی ابتدایی ترین چیزها رو در مورد ایرانمون نمیدونن ولی میدونن باید باهاش دشمنی کنن!
تدکروز نماینده ی جمهوری خواه کنگره ی آمریکاست و از حامیان سفت و سخت اسرائیل که تاکنون میلیون ها دلار از لابی اسرائیل پول گرفه برای حمایت از اسرائیل
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
بنت: کابینه اسرائیل در برچیدن حماس و حزبالله شکست خورد
🔺نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی با ابراز نارضایتی عمومی از عملکرد کابینه این رژیم، اظهار داشت که دولت اسرائیل در مقابله قاطع با حماس و حزبالله شکست خورده است.
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
🎥 دبیرکل کتائب حزبالله عراق، ارتش آمریکا را به چالش کشید
🔹پس از آنکه ارتش آمریکا اعلام کرده بود برای ارائه اطلاعات درباره «حاج ابو حسین الحمیداوی» جایزه مالی تعیین کردهاند، او امروز بهصورت علنی و در روشنای روز در حرم حضرت امام حسین (ع) حضور یافت.
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
📷 عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قزوین: تیم مذاکره کننده، مردم عزیز را بیشتر در جریان مذاکرات قرار دهند. مردم ما نباید اخبار مذاکرات را از رئیس جمهور دیوانه آمریکا بشنوند و ابهاماتی برای آنان پیش بیاید. بخشهای قابل بیان مذاکرات را برای مردم بگویید و ملت عزیز را در جریان قرار دهید!
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
📷 اجتماع دختران جان فدای ایران
🔹اجتماع و رزمایش بزرگ دختران جان فدای ایران و بیعت دختران ایران با رهبر انقلاب بمناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) از میدان امام حسین(ع) بهسمت چهارراه ولیعصر روز جمعه ۲۸فروردین ماه ۱۴۰۵ در حال برگزاری است.
عکس: زینب حمزه لویی
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf