♨️ چین بیانیه G20 درباره تنگه هرمز را وتو کرد
✍️ هرمزلتر:
🔹️ چین در نشست وزرای دارایی گروه ۲۰، تنها عضو مخالف زبان پیشنهادی آمریکا درباره آزادی کشتیرانی و اختلال در تردد از تنگه هرمز بود و به همین دلیل، نشست بدون بیانیه مشترک به پایان رسید.
🔹 پکن نگران بود چنین موضعی درباره هرمز، در آینده برای تنگه تایوان و دریای چین جنوبی نیز بهعنوان سابقه استفاده شود.
🔹 در نهایت، بهجای بیانیه مشترک، تنها بیانیه رئیس نشست با حمایت ۱۹ عضو دیگر منتشر شد.
☑️ @Masaf
📸 ران فیلیپکوفسکی مجری مشهور رسانه ای و تفنگدار سابق دریایی و دادستان سابق فدرال:
«هگست در واقع تعداد بیشتری از ژنرالهای آمریکایی را از میان برداشته تا ژنرالهای ایرانی را.»
✍️ پ. ن؛ دستکم ۲۰ مقام ارشد نظامی آمریکایی در طول دوره تصدی پیت هگست وزیر جنگ آمریکا استعفا داده یا اخراج شده اند.
☑️ @Masaf
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کارشناس جبهۀ مقاومت:
خبر قطعی به دستم رسیده که در حملۀ دلاورانۀ سپاه به پایگاه آمریکایی در اردن، تعداد بالایی از سربازان دشمن مجروح و کشته شدهاند
👤 حسین پاک:
بالگردهای آمریکایی مدام در حال انتقال مجروحین به بیمارستانهای اسرائیل هستند.
☑️ @Masaf
هدایت شده از Masafmusic
45.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 نماهنگ «شیر بیدار» 🇮🇷
🚀 تلفیق جذابی از «بزن که خوب میزنی» به زبان انگلیسی با استفاده از هوش مصنوعی
⚡️تولید مرکز موسیقی مصاف
⏱ انتشار: اردیبهشت ۱۴۰۵
#ایران
⚡️@masafmusic
🔺 آمادهباش رژیم صهیونیستی در سایه هراس از پاسخ انتقام جویانه ایران
🔹 یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم تحولات را به صورت روزانه زیر نظر دارد و با توجه به احتمال حمله ایران در جریان اعیاد یهودی، ارتش در آمادگی کامل برای پاسخ به هرگونه حمله ای( اقدام تلافیجویانه) به سر میبرد.
🔹 این سخنان در حالی مطرح میشود که نهادهای امنیتی صهیونیستی نسبت به پیامدهای هرگونه تنش و واکنش انتقام جویانه ایران در حالت آمادهباش کامل به سر میبرند.
☑️ @Masaf
📝 اطلاعیه شماره ۸/ دو فروند کشتی نفتکش متخلف با رفتن روی مین منفجر و متوقف شدند/ تنبیهات مضاعفی برای شرکتهای دریایی که به جای طی مسیر قانونی، فریب آمریکا را میخورند پیش بینی شده است
✍️ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹 مردم قهرمان و مقاوم ایران اسلامی؛ ایستادگی شما در میدان الهام بخش ملتها شده است و جهان شاهد روند بیداری مردم و تنگ شدن عرصه بر مستکبران جنایتکار است.
🔹 شب گذشته ارتش تروریستی آمریکا سناریوی ارعاب را که بارها در تجاوز به کشورهای مختلف به اجرا گذاشته بود، یعنی حمله به جشن عروسی و ازدواج برای نمایش قساوت و سنگدلی و ترساندن مردم را تکرار کرد؛ غافل از اینکه نه ملت ایران ملتی است که از این بازیها بترسد و نه دوران، دوران حقارت و تسلیم ملتهاست. جهان بیدار شده و این قرن، قرن غلبه اراده ملتها است.
🔹 با این مانورهای سنگدلی، کنترل نیروهای ما بر تنگه هرمز تضعیف نخواهد شد.
🔹 به استحضار شما مردم شریف می رساند، ساعاتی پیش دو فروند کشتی نفتکش که با تحریک ارتش آمریکا خدمه خود را پیاده کرده و برای گذر از مسیر غیر قانونی در اختیار عوامل آمریکا قرار گرفته بودند، با رفتن روی مین منفجر و متوقف شدند و در آتش می سوزند.
🔹 پیش از این نیروی دریایی سپاه در مورد خطرات عبور از معبر مین گذاری شده هشدار داده بود و علاوه بر این، برای شرکتهای دریایی که به جای طی مسیر قانونی، فریب آمریکا را میخورند و شناورشان را در اختیار دشمن می گذارند، تنبیهات مضاعفی پیش بینی شده که به زودی به اجرا گذاشته خواهد شد.
🔸و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
☑️ @Masaf