چرا ۸۰ درصد جوانان کرهای آرزوی فرار از این کشور را دارند؟
🔺کره جنوبی شاید به عنوان مقصد مورد علاقه بسیاری از جوانان کشور شناخته شود اما یک نظرسنجی جدید نشان میدهد تقریبا ۸۰ درصد از شهروندان این کشور میخواهند از آنجا خارج شوند. چرا؟
🔸کره جنوبی هر سال میلیونها بازدیدکننده دارد و بسیاری از گردشگران به خاطر زیباییهای فصلی طبیعی، غذاهای عجیب و غریب، فرهنگ پاپ و متخصصان صنعت زیبایی به این کشور هجوم میآورند. برای بسیاری از علاقمندان فرهنگ پاپ کره و نمایشنامه کرهای، کره جنوبی ممکن است یک سرزمین رویایی باشد اما یک نظرسنجی جدید توسط وبسایت کاریابی کرهای به نام "سارامین" نشان داده که در واقع اکثریت جمعیت کشور برای شرایط بهتر در فکر ترک سرزمین مادری هستند.
📊 نظرسنجی از ۱۶۵۵ زن و مرد پرسیده که آیا قصد مهاجرت به خارج از کره جنوبی را دارند؟ که ۷۸.۶ درصد اعلام کردهاند اگر میتوانستند این کار را انجام میدادند. در بین آنها ۴۷.۹ درصد مشغول تدابیر عملی برای خروج از کشور بودهاند.
🔸نسل جوانتر تمایل بیشتری برای مهاجرت نشان داده و ۸۰ درصد جوانان در سن ۲۰ سالگی (۲۰ تا ۳۰) اظهار تمایل به زندگی در یک سرزمین بیگانه نشان دادهاند. در مقابل ۷۲.۴ درصد از افراد بین ۴۰ تا ۵۰ و ۵۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال تمایل به مهاجرت دارند.
⁉️ چه چیزی این افراد را به سمت زندگی در کشورهای خارجی سوق میدهد؟
🔻اینجا هفت دلیل که توسط شرکتکنندگان در نظرسنجی عنوان شده، مرتب شده است:
۱. تمایل به سبک زندگی که آزادی بیشتری به آنها بدهد در عوض زندگی که در آن همیشه در حال مسابقه دادن با ساعت و فشار کاری که در کره جنوبی هم برای افراد جویای کار و هم برای افراد مشغول به کار وجود دارد.
۲. شرایط نامناسب زندگی و کار
۳. نابرابری اقتصادی
۴. نگرانی از زندگی بعد از بازنشستگی
۵. خسته شدن از شرایط اجتماعی پر از رقابت
۶. احساس اینکه کشور از شهروندان مراقبت نمیکند.
۷. کشورهای دیگر سیستم رفاهی بهتری مهیا میکنند.
🔸افراد جوان که قصد دارند کره جنوبی را برای زندگی بهتر ترک کنند بسیار زیاد شده است.
خسته از فضای تبعیضآمیز و به شدت رقابتی جامعه کره تعداد زیادی از جوانان ۲۰ تا ۳۰ ساله ابراز تمایل برای مهاجرت میکنند.
🔸تمایل جوانان کرهای برای خروج از کره جنوبی در نتیجه یک مصاحبه جامع با ۲۱۵ نفر که توسط روزنامه "هانکیوره" و لابراتوار تحقیقاتی "یو نیو تومارو" بین ۴ تا ۱۵ دسامبر ۲۰۱۵ انجام شد هم قابل مشاهده است.
🔸از این تعداد ۷۳ درصد ابراز تمایل به مهاجرت کردهاند و ۲۳.۷ درصد گفتهاند که خیلی زیاد به این موضوع فکر میکنند.
🔸این میل به مهاجرت در بین زنان، افراد جویای کار و افراد با گرایش چپ عمومیت بیشتری دارد.
طبق نظرسنجی عمدهترین عامل مشوق برای زندگی در یک کشور خارجی که توسط ۲۲.۸ درصد افراد ابراز شد شرایط تبعیضآمیز و به شدت رقابتی برای مسائلی مثل زیبایی ظاهری، درجه تحصیلات آکادمیک، جنسیت و روابط است. دلایل دیگر، سیستم رفاهی نامساعد با ۱۸ درصد و مشکل در پیدا کردن شغل با ۱۲.۶ درصد بودهاند./خارج بدون فیلتر
☑️ @Masaf
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معتادی که امام حسین(علیهالسلام) او را خرید
🔹پایان روز عاشورای امسال، فیلمی از سینهزنی یک جوان معتاد در فضای مجازی منتشر شد. سینهزنی بیریا و مخلصانه این جوان علاوه بر مردم، به چشم صاحب این مکتب هم آمد و اعضای هیأت محبانالزهرا(سلامالله علیها) تهران وسیلهای شدند برای نجات او.
🔹بعد از انتشار گزارش «معتادی که امام حسین(علیهالسلام) خریدارش شد» مخاطبان استقبال بینظیری از این کار خوب هیأتیها داشتند. بعدها مشخص شد نامش «حسین» است و ۳۷ سال دارد. مردم در مجموع تاکنون ۲۰ میلیون تومان برای ادامه این طرح و ترک اعتیاد ۵۰ نفر بعدی کمکرسانی کردند.
🔹بعد از انتشار این گزارش، مادر و خواهر حسین هم باخبر شدند و از این اتفاق بسیار ابراز خرسندی کردند.
🔹در این مدت دو، سه نفری برای اشتغال حسین هم بعد از ترک، وعدههایی دادند. او شرایط خوبی دارد و در کمپ مشغول درمان است.
☑️ @Masaf
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا تونلهای انتقال آب مقصر بحران خوزستان هستند؟
☑️ @Masaf
نقش یهود در واقعه عاشورا
🔸 در صحیح بخاری نقل شده است: «إِنَّ قُرَیْشاً کانَتْ تَصُومُ یَوْمَ عاشُوراءِ فِى الْجاهِلِیَّةِ ثُمَّ أَمَرَ رَسُولُ اللَّه بِصِیامِهِ حَتّى فُرِضَ رَمَضانُ؛ قریش قبل از آمدن حضرت رسول در زمان جاهلیت، روز عاشورا را روزه میگرفتند.» وقتی پیامبر آمد و ماه رمضان را آورد، گفت: «آن روز را ديگر روزه نگيريد.» پس روز عاشورا، در زمان جاهلیت پیش از پیامبر، روز مقدس و مبارکی بوده است. ولی برای چه مقدس بود و ريشهاش از کجاست؟
🔹 نکتۀ عجیب آن است که روز عاشورا دقیقاً برابر شده بود با یوم کیپور یهودیان؛ يعنی روز مقدس یهودیان. يهودیها از اول ماه "تِشرین" را مقدس میانگارند و وقتی به دهمين روزِ ماه تشرین که اسمش "عاسورا" است، میرسند، آن روز را روزه میگيرند که به یوم کیپور معروف است. کيپور از کَپَرَ، کَفَرَ میآيد؛ يعنی روز کفاره که خدا گناهانشان را میبخشد.
🔸 ابوریحان بیرونی در کتاب "التفهیم" گفته است: «کبور یا کپور چیست؟ دهم روز است از تشرین و زین جهت گاهگاه او را عاشورا خوانند و اما نام کبور اندر زبان عبری کفارۀ گناهان است و این یک روز است که بر جهودان روزه داشتن فریضه کرده آمد. اندازۀ این روز ۲۵ ساعت است و ابتدا کنند روز نهم پیش از آفتاب فروشدن به نیم ساعت و تمام شود چون آفتاب فرو شود روز دهم و نیم ساعت بگذرد آنگاه روزه بگشایند.»
🔹 یوم کیپور یکی از بزرگترین روزهای یهودیان است که به آن یوم "ادیر" و یوم "قادوش" هم میگويند. قادوش یعنی قدوس و مُقادوش هم میگويند که یعنی مقدس. مرحوم همایی در حاشیۀ التفهیم مینويسد: «تلفظ اصلیاش کَپور است و با لفظ کفارۀ عربی یک ریشه دارد. بهطوری که نگارنده از علمای یهود تحقیق کرد، عاسور (به سین مُهمَله) است و با عاشور و عاشورا و عُشرۀ عربی یک ریشه دارد.» یعنی روزی اباعبدالله را شهيد کردند که برايشان از قبل مبارک بود. «إِنَّ هٰذَا یَوْمٌ تَبَرَّکَتْ بِهِ بَنُو أُمَیَّةَ»
🔸 در این روز فقط جنگ حسینبنعلی و یزید نیست، جنگ تفکر و بقای حق روی زمین است. برای همين این خون اینطور محکم ایستاده است. چون خونخواهش خود خداست. علامه شَعرانی، در حاشیۀ "الوافی" میگويد: «بدانید که روز عاشورا يهودیها روزه میگرفتند که به روزۀ کبیر هم معروف بود. زمان روزه الْعاشِرُ مِنَ الشَّهْرِ الْأَوَّلِ مِنَ السُّنَّةِ؛ روز دهم از ماه اول سالشان بود.»
🔹 هنگامی که حضرت رسول به مدینه آمد، به لحاظ تاریخی ۱/۱/۱ بود که مبدأ تاریخ هجری شد. سال عربها از محرم شروع میشود. دقیقاً اول تشرین، اول محرم شد و ده محرم، ده تشرین میشود. يعنی یوم کیپور هم عاشورا میشود. پس تمام اینها برنامه بود.
برگرفته از سخنرانی استاد رائفیپور با موضوع:
✅ عاشورا تا ظهور - جلسه دوم
📅 ۱۷ دی ۹۰
📍مشهد مقدس
#امام_حسین
#عاشورا
#نفوذ_یهود
#مذهبی
#متن_کوتاه
📚 واحد نشر مؤسسه مصاف
☑️ t.me/Masaf_Nashr
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «مانوری برای ظهور» (قسمت اول)
🔸چگونه یک فتنه اجتماعی رخ میدهد؟
📥 دانلود سخنرانی کامل این کلیپ 👇
🌐 https://t.me/Masafbox/2322
📥 لینک دانلود با کیفیتهای مختلف👇
🌐 aparat.com/v/QUfcr
☑️ کانال رسمی استاد رائفیپور و مؤسسه مصاف
☑️ @Masaf
🔆 #پندانه
شـمر نمازش را میخواند،
روزهاش را میگرفت،
آشکارا فسق و فجور نمیکرد،
و شاید اهل رشوه و ربا هم نبود...
معاویه و ابنزیاد و عمربنسعد هم همینطور...
💢 یادمان باشد،
زیارت عاشورا که میخوانیم
وقتی رسیدیم به «وَ لَعنَ الله...»هایش؛
🔻لحظهای به خودمان گوشزد کنیم
نکند این «لعنة الله...» شامل حال ما هم بشود
مایی که گاه خودمان را
"ارزانتر" از شمر و عمر و ابنزیاد میفروشیم...
🔸حقیقتا که
"کربلا" به رفتن نیست...
به شـــدن است...!
که اگر به رفـــتن بود!
شمر هم "کربلایی" است!
☑️ @Masaf
پایان اشغال ۲۰ ساله
🔻با پرواز آخرین هواپیمای افغانستان از فرودگاه بینالمللی حامد کرزای اشغال ۲۰ ساله افغانستان توسط آمریکا و متحدانش در ناتو به پایان رسید.
☑️ @Masaf
📸 آنچه پشت تبلیغات رسانهای آمریکا پنهان است!!
#Afghanistan
💬 LEILA
☑️ @Masaf
مرگ جاسوس کهنهکار موساد
🔺شبکههای تلویزیونی رژیم صهیونیستی با اعلام خبر مرگ "یائیل مان" که تا همین اواخر نیز برخی از محافل هنری، فرهنگی و اجتماعی لبنان او را رماننویس، فیلمنامهنویس و چهره فعال عرصههای زنان و کودکان میدانستند، از فعالیتهای او به عنوان جاسوس موثر موساد تجلیل کردند!
🔸یکی از مهمترین موارد فعالیتهای این عنصر اطلاعاتی، تهیه عکسها و فیلمهایی به ظاهر مستند و هنری، از مراکز جنبش فتح در بیروت بود و موساد با استفاده از آنها توانست در بهار ۱۹۷۳ سه تن از فرماندهان فلسطینی را ترور کند.
🔸یائیل مان سالها به عنوان یک فیلمنامهنویس و چهره فعال اجتماعی با شخصیتهای لبنانی، سوریهای و فلسطینی ارتباط داشت و توانسته بود شبکهای از جاسوسان را برای موساد جذب کرده و ساماندهی کند، اما هر بار که مورد ظن قرار میگرفت یا کوچکترین نقدی بر فعالیتهای آزادانه او میشد، با پروژه مظلومنمایی و تاکید روی زحماتش! در عرصههای فرهنگی، هنری و اجتماعی از دام میگریخت.
☑️ @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش امیر عبداللهیان به حواشی عکس یادگاری بغداد؛
در جایی ایستادم که جایگاه واقعی جمهوری اسلامی بود
☑️ @Masaf