🔅 #امام_حسن_عسکری علیهالسلام:
💠 لا يَشغَلْكَ رِزقٌ مَضمونٌ عن عَمَلٍ مَفروضٍ؛
❇️ مبادا [سرگرم شدن به] روزى ضمانتشده، تو را از كار واجبى باز دارد.
📚 ميزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۴۳۰
#حدیث_روز
✅ صفحه رسمی استاد رائفیپور و مؤسسه مصاف👇
🆔 @Masaf
🔅#پندانه
✍️ نجاتیافتن گاهی در نجنگیدن است
🔹درمانگری داشتم که وسط جلسه، وقتی داشتم اشک میریختم و یکی از آن فجایع دردناک زندگیام را شرح میدادم، خمیازه کشید و گفت:
توی این هوا، آش خیلی میچسبه.
🔸ایستاده بود کنار پنجره اتاق کوچکش و عجیب نبود اگر هوای ابری آن بیرون برایش جذابتر از زخمهای شخصی من باشد.
🔹جلسه اول ازم پرسیده بود:
فرض کن طنابی توی دستت است که سر دیگرش را یک اژدها گرفته و بینتان یک دره است.
🔸اژدها مدام طناب را میکشد و تو به لبه پرتگاه نزدیک میشوی. چه کار میکنی؟
🔹من مثل آدمهای احمق جواب دادم تا جایی که زورم میرسد، تلاش میکنم و طناب را میکشم.
🔸درمانگر گفت:
ولی او یک اژدهاست و زورش از تو خیلی بیشتر است، چیزی نمانده تا سقوط کنی.
🔹مستأصل نگاهش کردم.
🔸گفت:
چرا طناب را رها نمیکنی؟
🔹درست میگفت. آن لحظه ناگهان روزنهای به رویم باز شد، لابد دری به آگاهی. قاعدهها عوض شدند و اژدها خواروخفیف شد.
🔸آن موقع طنابهای زیادی توی دستم بود. همزمان داشتم با چند اژدها طنابکشی میکردم.
🔹جنگیدن بیهوده، مقاومت باطل، تلاش هرز همین است؛ اصرار بر امر غیرممکن، وقتی میتوانی طناب را زمین بگذاری و پافشاری بر اتفاقی که نمیافتد.
🔸زور تو همیشه کفایت نمیکند. رهاکردن ضعف نیست، پذیرش این نکته است که تو جنگجوی هر مبارزهای نیستی. نجاتیافتن گاهی در نجنگیدن است.
🆔 @Masaf
🎥 یک عضو ارشد کتائب حزبالله به شهادت رسید/ سنتکام مسئول ترور «ابوباقر الساعدی»
🔹شبکه «المیادین» میگوید ابوباقر الساعدی معروف به «ابوباقر دیالی» مسئول سامانه موشکی گردانهای حزبالله عراق در حمله دیشب در بغداد به شهادت رسیده است.
🔹سازمان تروریستی سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) رسما به حمله آمریکا در بهشهادترساندن یکی از فرماندهان حزبالله عراق اذعان کرد.
🔹سنتکام مدعی شد فرماندهی که در این عملیات هدف حمله قرار گرفت، مسئول برنامهریزی مستقیم و مشارکت در حملات به نیروهای ما در منطقه بوده است!
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشاورزان اسپانیایی مرز بین فرانسه و اسپانیا را مسدود کردند
🔹اسپانیا چند روز است که تحتتأثیر دهها محاصره خیابانی و تظاهرات گسترده قرار گرفته است.
🔹این جنبش بسیار فراتر از اعتراض به اتحادیههای کشاورزی است.
🔹گفته میشود کشاورزان از طریق گروههای تلگرامی و واتساپ در حال سازماندهی گسترده هستند.
🆔 @Masaf
نمره انضباط نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس
🔸در فاصله کمتر از یک ماه تا انتخابات مجلس، عملکرد نمایندگان را بهتفکیک استان و بر اساس دادههای موجود در سامانه شفافیت آرای داوطلبانه در زمینه «غیبت» و «عدممشارکت» در رایگیریهای صحن علنی بررسی کردهایم.
🔻به سه نکته توجه کنید:
1️⃣موجهبودن یا نبودن غیبت نمایندگان در سامانه شفافیت مشخص نشده است.
2️⃣غیبتهای بیش از ۲۰ و عدممشارکتهای بیش از ۱۰درصد با رنگ قرمز و در طرف مقابل غیبتهای کمتر از ۱۰ و عدممشارکتهای کمتر از ۵درصد با رنگ سبز نشان داده شدهاند.
3️⃣اعداد با تقریب یکدرصد گرد شدهاند.
🔹آمار نمایندگان سایر استانها هم منتشر خواهد شد.
🆔 @Masaf
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایرانی در دفاع از آبوخاک کشورش هیچوقت باخت نمیده و کوتاه نمیاد
🆔 @Masaf
هدایت شده از MasafTourism
⭕ بر اساس مطالعه اخیر مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) بیش از نیمی از گردشگران بینالمللی که سال گذشته از فرانسه دیدن کردند، پس از تماشای یک فیلم یا سریال فرانسوی متقاعد شدند که از این کشور دیدن کنند.
🔷مرکز ملی سینمای فرانسه، به طور دورهای بازدیدکنندگان بینالمللی را بررسی میکند تا تأثیر سینمای فرانسه بر گردشگری را ارزیابی کند. از گردشگران پرسیده شد که آیا هر یک از ۱۰ فیلم و ۱۰ سریال تلویزیونی را قبل از سفر به فرانسه در کشور خود دیدهاند یا خیر و ۸۶ درصد گفتند که دیدهاند. از این تعداد، ۸۰ درصد گفتند که محصولی که دیدهاند آنها را به دیدن این کشور وادار کرده است، به این معنی که ۶۸ درصد از کل گردشگران بین المللی به فرانسه مصمم بودند که با یک فیلم یا سریال تلویزیونی از این کشور دیدن کنند.
🔶به طور مفصل، ۷۶ درصد از پاسخ دهندگان در نظرسنجی گفتند که حداقل یکی از فیلمهای فرانسوی فهرست شده را در کشور خود تماشا کردهاند که محبوبترین آنها «دستنخوردهها» و «Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain» هستند. سریالهای تلویزیونی اندکی کمتر در معرض دید قرار گرفتند و تنها ۵۶ درصد از گردشگران خارجی گفتند که حداقل یک مورد را قبل از بازدید از فرانسه تماشا کردهاند.
🔷متداولترین ابزار تماشای فیلم و سریالهای تلویزیونی، پلتفرمهای پخش آنلاین بودند، و با توجه به اینکه امسال ۶۸ درصد از مردم از این طریق تولیدات را تماشا میکردند، میتوان گفت این آمار افزایش زیادی نسبت به ۲۴ درصد در نظرسنجی قبلی در سال ۲۰۱۸ پیدا کرده است. تماشای تلویزیون و رفتن به سینما نیز هر کدام به ترتیب ۳۵ و ۳۲ درصد را به خود اختصاص داده است.
🔶صرف نظر از ابزار مصرف رسانه، این مطالعه نشان داد که انگیزه بازدید از فرانسه با قرار گرفتن مکرر در سینمای فرانسه افزایش مییابد. اسپانیاییها پذیراترین ملیت برای سینمای فرانسه هستند، با این حال، جالب اینجاست که فیلمهای فرانسوی در میان چینیها جزو کمبینندهترینها هستند، اما آنها به شدت تحتتاثیر این تولیدات قرار گرفتهاند.
🔷این مطالعه همچنین مدت اقامت و بودجه گردشگران را مورد بررسی قرار داد و دریافت که چینیها و آمریکاییها نسبت به گردشگران کشورهای اروپایی بیشتر در خاک فرانسه میمانند و اقامت آنها اغلب اولین اقامت در فرانسه است. بودجهای که در محل برای این سفرهای طولانیتر صرف میشود نیز قابل توجهتر است، و میانگین هزینهشده در هر سفر برای چینیها و آمریکاییها بدون احتساب بلیط هواپیما، برابر با سه هزار و 353 یورو است. بریتانیاییها، بلژیکیها، اسپانیاییها و آلمانیها کمتر از یک هفته در فرانسه میمانند و به طور متوسط یک هزار و 48 یورو برای هر سفر خرج میکنند.
🔶بهطور جداگانه،CNC به تأثیر فیلمها و سریالهای بینالمللی تلویزیونی فیلمبرداری شده در فرانسه بر گردشگری پرداخت، به طوری که ۸۰ درصد از گردشگران خارجی مورد بررسی گفتند که حداقل یک اثر را تماشا کردهاند. «راز داوینچی»، «مأموریت غیرممکن: فال اوت» و «شیطان پرادا میپوشد» محبوبترین فیلمها و «لوپین» و «امیلی در پاریس» محبوبترین سریالهای تلویزیونی هستند. از بین کسانی که یک محصول فیلمبرداری شده در فرانسه را تماشا کرده اند، ۸۰٪ (یعنی ۶۴٪ کمتر برای کل گردشگران خارجی مورد بررسی) گفتند که برای بازدید از کشور تحت تأثیر آن قرار گرفتهاند.
🔷سینما همچنین به گردشگری داخلی فرانسه کمک کرد، به طوری که ۶۳ درصد از ۲۵۶ فرانسوی مورد بررسی گفتند که پس از تماشای یک فیلم یا سریال فرانسوی از لوکیشنهای فیلم دیدن کردهاند
✍️با این گزارش کاملا برای ما ملموس میشود که چرا غرب خواهان فیلم هایی سیاه از ایران میباشد و تمام فیلمهایی که در جشنوارههای مختلف جایزه کسب میکنند با موضوعات منفی ساخته شده است.
🔷حال سوال اینجاست چه کسانی مسئول نظارت بر اینگونه فیلمهاست؟
چگونه این فیلمها پروانه نمایش دریافت میکنند؟
چرا فیلمی با موضوعیت نمایش توانمندیهای ایران ساخته نمیشود؟
چرا برای ساخت چنین فیلمهایی جهت معرفی ایران امتیازات خاصی تعریف نمیشود؟
#اخبار_گردشگری_جهان
#تبلیغات
#سینما
#تحلیل
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism