10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه برخی از پیجرهایی که در اختیار اعضای حزبالله لبنان بودهاند، منفجر شدهاند؟
👤 کارشناس امنیت سایبری الجزیره بررسی میکند:
🔺احتمالا دشمن اسرائیلی امواجی با ولتاژ بالا به این پیجرها ارسال کرده و موجب شده که کیتهای داخلی یا باطری این پیجرها بر اثر اصطکاک مغناطیسی منفجر شود که منجر به زخمیشدن افراد شده است.
🆔 @Masaf
چند سناریو برای نفوذ و انفجار در پیجرها
🔸نفوذ و اختلال فرکانسی:
🔺پیجرها از ارتباطات رادیویی برای دریافت پیامها استفاده میکنند. مهاجمان میتوانند با ایجاد اختلال در فرکانسهای مورد استفاده پیجرها، این دستگاهها را هدف قرار دهند.
🔺این کار با استفاده از تجهیزات جمینگ (Jamming) یا ارسال سیگنالهای مخرب برای بینظمکردن عملکرد دستگاه انجام میشود.
🔸هک و دستکاری دادهها:
🔺با تحلیل پروتکلهای ارتباطی که پیجرها استفاده میکنند، مهاجمان ممکن است بتوانند به سیستم نفوذ کنند و پیامهای مخرب یا کدی را ارسال کنند که باعث اختلال یا حتی تخریب دستگاه شود.
🔺این نوع حملات معمولاً نیاز به دانش فنی بالایی دارد و میتواند شامل استفاده از نقاط ضعف نرمافزاری دستگاهها باشد.
🔸حملات فیزیکی سایبری:
🔺در موارد نادر، مهاجمان میتوانند دستگاههای پیجر را بهگونهای دستکاری کنند که در صورت دریافت پیام خاصی، واکنش فیزیکی مانند انفجار ایجاد کند.
🔺این نوع حملات بسیار پیچیده و خطرناک است و نیاز به دسترسی فیزیکی قبلی به دستگاه یا ارسال دستگاههای دستکاریشده به هدف دارد.
🔸استفاده از بدافزار:
🔺مهاجمان ممکن است بتوانند بدافزاری را بر روی پیجر قرار دهند که بهطور خودکار عملیات مخربی را انجام دهد.
🔺این بدافزار میتواند از طریق ارتباطات بیسیم، به خصوص در مدلهای جدیدتر که امکان بروزرسانی نرمافزاری دارند، منتقل شود.
🆔 @Masaf
پیجر چیست و چه کارایی دارد؟!
🔹پیجرها یا بیپرها که بیشتر در دهههای ۸۰ و ۹۰ میلادی محبوبیت داشتند، دستگاههایی هستند که قادر به دریافت پیامهای کوتاه و سیگنالهای فراخوانی از طریق ارتباطات رادیویی بودند.
🔹این دستگاه بهدلیل سادگی، قابلیت اطمینان و توانایی دریافت پیامها بدون نیاز به پوشش دادهای گسترده، بهویژه در دورانی که تکنولوژی تلفن همراه هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته بود، در میان نهادهای نظامی و نیمهنظامی محبوبیت داشتند.
🔹در دهههای ۸۰ و ۹۰ میلادی، پیجرها در شرایطی که دیگر ابزارهای ارتباطی شکست میخوردند یا در دسترس نبودند، اغلب توسط نیروهای نظامی استفاده میشدند. این دستگاهها میتوانستند در شرایط جنگی و مناطق دورافتاده که دسترسی به شبکههای تلفن همراه محدود است، بهخوبی کار کنند.
🔹با پیشرفت تکنولوژی و ظهور تلفنهای همراه پیشرفتهتر، استفاده از پیجرها کاهش یافته است.
🔹با این حال، برخی سازمانها، بهویژه در مناطقی که دسترسی به تکنولوژیهای جدیدتر محدود است یا در شرایطی که سادگی و قابلیت اطمینان ارتباطات حیاتی است، همچنان از این دستگاهها استفاده میکنند.
🆔 @Masaf
توییت «ادوارد اسنودن» افشاگر و کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی درمورد حمله بیروت
✍ من واقعا امیدوارم که این یه حمله سختافزاری [خرابکاری در وسایل ارتباطی پیش از توزیع شدن] باشد. چراکه جایگزین آن، یعنی حمله سایبری که منجر به انفجار باطری وسایل ارتباطی چون پیجر بشود، غیرقابل تصور است.
🆔 @Masaf
اولین بیانیه حزبالله لبنان پس از حمله الکترونیکی عصر امروز/ مقاومت در همه سطوح در بالاترین آمادگی است
🔰 حزبالله لبنان در بیانیه خود نوشت:
🔺حدود ساعت ۳:۳٠ بعدازظهر روز سهشنبه ۲۶شهریور۱۳۹۳ تعدادی از دستگاههای دریافت پیام موسوم به «باگر» که توسط تعدادی از کارگران واحدها و مؤسسات مختلف حزبالله مستقر بودند، منفجر شدند. یک دختر و دو برادر کشته شدند و تعداد زیادی از مردم دچار جراحات مختلف شدند.
🔺نهادهای ذیصلاح در حزبالله در حال حاضر در حال انجام تحقیقات گسترده امنیتی و علمی برای یافتن دلایل وقوع این انفجارهای همزمان هستند و خدمات پزشکی و بهداشتی نیز در تعدادی از بیمارستانهای مناطق مختلف لبنان مشغول مداوای مجروحان هستند.
🔺از خداوند متعال برای شهدای صالح خود در راه بیتالمقدس رحمت و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت داریم و از مردم عزیزمان میخواهیم مراقب شایعات و اخبار نادرست و گمراهکننده برخی احزاب باشند، بهگونهای که در خدمت جنگ روانی بهنفع دشمن صهیونیستی باشد، بهویژه که این امر با سخنان ترسناک و تهدیدآمیز دشمن صهیونیستی و آنچه وی آن را تغییر وضعیت در شمال میخواند، همراه است.
🔺ما تاکید میکنیم که مقاومت در همه سطوح و واحدهای مختلف آن در بالاترین آمادگی برای دفاع از لبنان و مردم ثابت قدم آن است.
📆 سهشنبه ۱۳۹۳/٠۹/۱۷
۱۳ ربیعالاول ۱۴۴۶ق
🆔 @Masaf