🔺توییت جلیل محبی دبیر ستاد امر به معروف درباره تخریب هایی که علیه استاد رائفی پور با پول بیت المال انجام می شود.
📝 روزنامه فرهیختگان با پول شهریه دانشجویان منتشر میشود برای تخریب رائفی پور!
تسنیم پول از بیت المال میگیرد برای دفاع از آرمانهای انقلاب، رائفی پور را تخریب میکند!
هرکس اسم رائفی پور را هم بیاورد در تیر رس تخریب است!!
✅ @Masaf
🔺نامهای از شهید سلیمانی برای ممانعت از ساخت فیلم درباره ایشان
🔹شهید سلیمانی: دعا کنید شهید شوم؛ آن وقت هرچه دوست داشتید بنویسید.
✅ @Masaf
🔻آمریکا ۵ پایگاه خود را در افغانستان تعطیل کرد
🔹یک مقام آمریکایی مدعی شد که واشنگتن ۵ پایگاه نظامی خودش در افغانستان را به عنوان بخشی از توافق با طالبان تعطیل کرده است./فارس
✅ @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تظاهرات گسترده و درگیری در بیرون محل اقامت نتانیاهو
#زندگی_سگی_اسرائیلیها
✅ @Masaf
🔺 قرار بود #دیاکو_رسول_زاده وقتی وارد جمعیت شد، کیف را بین پاهای خودش بگذارد تا با کشته شدنش، سرنخی از عامل اصلی جنایت باقی نماند، اما ترسید و کیف را بین جمعیت رها کرد!
نتیجه؟! ۱۲ شهید و ۴۰ مجروح..
اتفاقا در دادگاه هم وکیل انتخابی داشت اما دفاعیاتش در مقابل مستندات عاجز بود!
✅ @Masaf
🔻توضیحات سخنگوی قوه قضاییه درباره دیر اجرا شدن حکم اعدام عوامل بمب گذاری ده سال پیش مهاباد
اسماعیلی:
🔹پرونده دارای متهمان دیگری بود که فراری بودند و کماکان فراری هستند.
🔹تلاشهایی انجام شد تا تروریستهایی که ۱۲ زن و کودک را به شهادت رسانده بودند باهم محاکمه شوند.
🔹 بعد از دستگیری و محاکمه برابر ضوابط قانونی پرونده، ۲ مرتبه به دیوان عالی کشور رفت و یکبار دستور تحقیقات مجدد داده شد و نهایتا حکم صادره از دادگاه آذربایجانغربی به تایید دیوان عالی کشور رسید.
🔹 دادنامه طی ۲ مرتبه به کمیسیون عفو رفت اما آنها را مستحق عفو ندانستند و همین مسئله باعث طولانی شدن فرآیند رسیدگی شد
✅ @Masaf
🔺 وقتی سعودیها هشتگ میزنند!
🔹بیش از دو میلیون توییت درچند ساعت گذشته هشتگ «اعدام نکنید» زده اند!
که تصاویر نشان از پای کار آمدن لشگرهای فیک سعودی برای ترند شدن این هشتگ دارد.
✅ @Masaf
🔺چه کسانی خواستار توقف اعدام مجرمان امنیتی و تروریستهایی که جان چندین زن و کودک را گرفته اند هستند؟!
🔹همه جا بغیر ایران !!!
✅ @Masaf
هدایت شده از قنداب(واحد خانواده موُسسه مصاف)
💌یکی از بهترین و اثرگذارترین شیوه های برقراری ارتباط با فرزندان و ابزار انتقال مفاهیم به او، "نامه" است طوری که امیرالمومنین علیه السلام فرمود:
نامه، گویا ترین سخن گوی توست.
📝 نامه نوشتن ظرافت هایی دارد که باید آن را رعایت کنیم. برای نمونه نامه ای که در آن مادری میخواهد با دخترش در مورد حجاب سخن بگوید می تواند مثال جالبی باشد
📚منِ دیگرِ ما، کتاب دوم، ص۱۴۵ :
✨به نام کسی که دخترم را به من عطا کرد ✨
دختر عزیزم، سلام!
❤️امیدوارم حالا که این نامه را می خوانی، تمام وجودت پُر از شادی و نشاط باشد. لبخندی که روی لبهای تو می نشیند، زندگی را به کام من، شیرین می کند.
❤️هیچ وقت فراموش نمی کنم آن روزهایی را که منتظر آمدنت به این دنیا بودم. چه قدر خوشحال بودم که خدا می خواهد فرزندی به من عطا کند. وقتی به دنیا آمدی، سر از پا نمی شناختم. هنوز هم بعد از گذشت سالها، هر روز خدا را شکر می کنم که دختری مانند تو به من داده است.
❤️درست است که هر مادری، فرزندش را دوست دارد و من هم مثل همۀ مادرها هستم؛ امّا وقتی به خوبی هایت فکر میکنم، محبّت تو در دلم چند برابر می شود.
❤️ نماز که می خوانی، نمی دانی چه جشنی در دلم به پا می شود.
❤️ رفتار مؤدّبانۀ تو با پدرت، واقعاً مثالزدنی است. دیگران، همیشه از ادب تو تعریف میکنند. من خیلی خوشحالم که درسهایت را می خوانی و مثل بعضی از بچّه ها نیستی که پدر و مادرشان را برای درس خواندن، جان به لب می کنند.
❤️به قدری دوستت دارم که دوست ندارم حتّی یک عیب کوچک در وجود تو باشد. دوست دارم همۀ وجودت، مملوّ از خوبی باشد. این احساسی که به تو دارم، باعث شده همیشه نگرانت باشم و چند وقتی است که مسئله ای مرا خیلی نگران کرده.
❤️شاید دوست داشته باشی زودتر بدانی که این مسئله چیست؟ باشد، من هم منتظرت نمی گذارم.
❤️چند باری که در کوچه و خیابان، در راه مدرسه تو را دیدم، آن گونه که باید، حجابت را رعایت نکرده بودی. البته نمی خواهم بگویم که از عمد، این کار را کرده بودی؛ امّا همان طور که گفتم، تو به قدری خوبی که دوست ندارم حتّی یک عیب کوچک داشته باشی. شاید هم در آن چند باری که من تو را دیدهام، حواست نبوده که حجابت آن طور شده بود.
❤️شاید خود من هم مقصّر هستم و در تربیت تو در مسئلۀ حجاب، کوتاهی کرده ام. هر چه که هست، دوست دارم در این باره به من توضیح دهی تا خیالم راحت شود.
❤️خیلی دوست دارم که جوابم را به صورت نامه بدهی. می خواهم جوابت را با خطّ دوست داشتنی ات بخوانم.
❤️کاش هیچ وقت فراموش نمی کردی که مادر، از صمیم دل، دوستت دارد و همیشه خدا را برای داشتن چنین دختری شکر می کند.
❤️دوستدار همیشگی تو❤️
مادرت
#تربیت_فرزند
💝 @ghandab
هدایت شده از واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 جریان نفوذی در اقتصاد به دنبال ایجاد انحراف در مسیر سرمایه گذاری های ستاد اجرایی فرمان امام / آیا صرف هزاران میلیارد تومان بودجه برای تولید علوفه هیدروپونیک دامی مقرون به صرفه است؟
🔹17 تیر 99 خبری در رسانهها منتشر شد که تعجب کارشناسان را برانگیخت. «افتتاح فاز اول پروژهی تولید علوفه به روش هیدروپونیک توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)»! روش هیدروپونیک که قرار است روزانه 2.5 تن علوفه برای دامهای هولدینگ کشاورزی ستاد اجرایی تامین کند سالهاست مورد انتقاد کارشناسان قرار دارد و کارایی آن برای تولید این محصول در کشورهایی مانند ایران هیچگاه تایید نشده است.
🔹در روش هیدروپونیک مواد غذایی مورد نیاز گیاه به جای خاک از طریق محلولی که در گیاه در آن قرار دارد تأمين میشود. طرفداران هیدروپونیک میگویند که استفاده از این روش برای تولید علوفه منجر به صرفهجویی در مصرف آب و زمین میشود و در مدت کوتاهتری نسبت به کشت زراعی، محصول به دست میآید اما برای اظهار نظر در مورد این روش باید شاخصهای ارزیابی دیگری نیز مدنظر قرار گیرد. برای بررسی سودمندی این روش نسبت به روش تولید زراعی علوفه نباید بهرهوری اقتصادی از نظر دور بماند. ضریب تبدیل دانهی جو به مادهی خشک در روش هیدروپونیک فقط 15.7 درصد است. مثلا از تولید 15.5 میلیون تن علوفه به روش زراعی حدود 7.8 میلیون تن مادهی خشک به دست میآید اما با صرف مقدار آب مشابه، در روش هیدروپونیک 19.6 میلیون تن علوفه تولید که از این مقدار فقط 3.1 میلیون تن مادهی خشک حاصل میشود. بنابراین با فرض مصرف آب یکسان، حجم تولید علوفهی خشک به روش هیدروپونیک به هیچ وجه نمیتواند با حجم تولید علوفه خشک زراعی برابری کند.
🔹همچنین با مقایسه میان تغذیهی دام از دانهی جو و تعلیف با علوفهی هیدروپونیک نتایج جالبی به دست آمده است. نتایج پژوهشها نشان میدهد صرفهی اقتصادی روش هیدروپونیک نسبت به جو در تولید مادهی خشک 11- درصد، در تولید پروتئین 24.7 درصد و در تولید انرژی 15.4- درصد است. به بیان دیگر از نظر صرفهی اقتصادی، تعلیف دام با علوفهی هیدروپونیک قابل رقابت با تغذیهی دام با دانهی جو نیست. از دیگر نقاط ضعف این روش، هزینهی اولیهی تاسیس و راهاندزای بسیار بالا است. این روش تولیدی نیازمند امکانات و تجهیزاتی است که محیط کشت کاملا کنترل شدهای برای گیاه فراهم کند. خرید و تجهیز این محیط کشت نیاز به سرمایهگذاری اولیهی بالایی دارد. همچنین این تجهیزات مورد نیاز خارجی بوده و مستلزم واردات و خروج ارز از کشور است. نهادههای تولید در روش هیدروپونیک نیز عموما وارداتی است و فرایند تولید را به خارج وابسته میکند. بذر مورد استفاده در این روش باید از قوهی نامیهی بالایی برخوردار باشد که مستلزم هزینهکرد بیشتری نسبت به بذور علوفهی زراعی و حتی واردات این بذر از خارج است.
🔹مسئولین ستاد اجرایی با افتخار از تولید 2.5 تن علوفه در روز سخن میگویند. در این رابطه باید اظهار داشت که در بهترین شرایط از هر 1 کیلوگرم دانهی جو، 7 کیلوگرم علوفه تولید میشود؛ یعنی برای تولید روزانه 2.5 تن علوفه به بیش از 357 کیلوگرم دانهی جو در یک روز و بیش از 130 تن دانهی جو در یک سال نیاز است. به بیان دیگر ستاد اجرایی تامین بذر مورد استفاده در تولید جو هیدروپونیک خود باید سالانه 130 تن جو مرغوب و با کیفیت از خارج از کشور وارد نماید. حجم ارز مورد نیاز و وابستهسازی علوفهی دام به خارج با این ارقام کاملا آشکار است.
همچنین مراحل تولید شامل سامانههای آبیاری، کنترل دما، نور و غیره کاملا به برق وابسته است و هزینهی جاری تولید را بالا میبرد. تامین درآمد نیروی کار متخصص و گران برای کار با تجهیزات هیدروپونیک از دیگر هزینههای سرباز تولید است.
🔹نکتهی مهم دیگر در تولید علوفه به روش هیدروپونیک، شیوع و رشد سریع کپک، قارچ و دیگر بیماریها در اندامهای گیاهی به دلیل رطوبت و دمای بالا است. این قارچ و بیماریهای گیاهی در صورت تعلیف منجر به مسمومیت و بیماری دام و تحمیل هزینههای دامپزشکی به دامدار و نیز بالا رفتن احتمال سرایت بیماری به مصرفکنندگان محصولات این دامها میشود. این در حالی است که مقابله با قارچها و بیماریهای گیاهی در فرایند تولید هیدروپونیک مستلزم مصرف ضدعفونیکنندهها و قارچکشهای گیاهی است که هم منجر به تحمیل هزینهی اضافی به تولیدکنندهی علوفه و هم منجر به مسمومیت دوبارهی دام ناشی از بلع قارچکشهای شیمیایی و در نتیجه آلودگی محصولات دامی است.
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرا چیه| صدور مجوز گروه جهادی امر به معروف و نهی از منکر
✅ @Masaf