فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه عجیب هجوم طوفان #ریزگرد سرخ به شهر یزد! این فیلم نشان میدهد پوشش گیاهی که سالها از #فرسایش بادی خاک حفاظت میکرد تا شعاع چند صد کیلومتری از بین رفته!
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گودزیلا!
⚠️ شایعات را بدون تحقیق باور نکنید! مرغهای ماشینی امروز حاصل سالها #تلاش شرکتهای مهم غربی درجهت #اصلاح_ژنتیک نژاد برخی مرغهای بومی است!
#فیلم
#وابستگی
#مرغ_لاین
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ارسالی_مخاطبان
⭕️ وقوع #سیل و رواناب شدید ناشی از بارندگی های این چند روزه در کال قلعه بردسکن استان خراسان
#آب_هست_اما_ول_است
#آبخیزداری
#بحران_مدیریت_آب
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این ویدئو از ریزش کوه نمکی جاشک در بوشهر بر اثر زلزله در شبکههای مجازی دست به دست میشود.
✅ @masaf_foods
⭕️راز موفقیت آلمانیها با تعداد ساعات کاری کم!
🔹شاید شما هم تعجب کنید اگر بدانید در یکی از ثروتمندترین و صنعتی ترین کشورهای دنیا، ساعت کاری کارمندان در مقایسه با دیگر کشورهای پیشرفته صنعتی، پایین است.
🔹طبق مقاله سایت «هافینگتون پست» در قانون کار آلمان، ساعت کاری 35 ساعت در هفته تعیین شده است؛ یعنی روزی پنج و نیم ساعت. اما چطور این کشور فوق پیشرفته می تواند با این میزان ساعت کار، همچنان جایگاهش را در صحنه رقابت با ژاپن و آمریکا حفظ کند؟
🔹کارمندان آلمانی تحت هیچ شرایطی در زمان کار حق صحبت غیر کاری با یکدیگر را ندارند. استفاده از شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک، اینستاگرام و شبکه های پیام رسان نظیر تلگرام در محل کار تقریبا قدغن است و هیچ تماس تلفنی غیر کاری در ساعات کار نباید گرفته شود.
🔹در مستند معروف BBC با نام «از من یک آلمانی بساز»، یک زن جوان آلمانی به انگلیس سفر می کند و از این که کارمندان در محل کار به راحتی با یکدیگر درباره مسائل زندگی خصوصی شان صحبت می کنند، بهت زده می شود. این زن می گوید آن ها در آلمان حتی حق بررسی ایمیل شخصی شان را هم در محل کار ندارند.
🔹البته ساعات کاری خارج از کار برای آلمانی ها، کاملا فارغ از مسائل کاری است. طبق بررسی های نویسنده «هافینگتون پست»، آلمانی ها ارزش زیادی برای تفکیک کار از زندگی شخصی قائلند و مدیران در زمان غیر کاری حتی از ارسال ایمیل کاری به کارمندانشان هم خودداری می کنند.
#پیشرفت_حرف_نمیخواهد
✅ @masaf_foods
⭕️ آشفتگی در مدیریت پیشگیری بیماری ها در حوزه دام و طیور و قصه تکراری واکسن و سویه جدید!
‼️لطفاً به این دو خبر توجه فرمایید!
1️⃣ مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با فراگیر شدن آنفلوآنزای حاد پرندگان ۲۵ میلیون مرغ تخم گذار کشور معدوم شد و بخشی از این خلاء به وسیله واردات و بخشی از تولید داخل تامین شد. 25 اسفند 1396
2️⃣ واردات 10 میلیون دز واکسن آنفولانزای فوق حاد پرندگان از #آمریکا؛ مدیر کل دفتر بهداشتی طیور سازمان دامپزشکی کشو ر با بیان اینکه برای مقاوم سازی مرغداریهای کشور برای سال آینده (97) واکسنی مرتبط با سویه آنفولانزای فوق حاد پرندگان موجود در کشور از آمریکا وارد میشود گفت: قرار است در مرحله اول 10 میلیون دز واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مرتبط با سویه موجود در کشور از ایالات متحده آمریکا وارد شود که این واکسنها صرفا در مزارع مرغ مادر، مرغ تخمگذار و باغ وحشها توزیع میشود. 21 اسفند 1396
⚠️ چند سوال و ابهام بزرگ :
1️⃣ چرا سازمان دامپزشکی پس از سالها کار در حوزه واکسن هنوز موفق به تولید واکسن برای سویه های جدید آنفولانزا نشده است؟!
2️⃣ چرا همیشه کشور در مقابل بیماری ها بی دفاع است و با خسارت سنگین مواجه می شود؟!
3️⃣ چرا باید اجازه دهیم بیماری همه مراکز دام را نابود کرده و بعد با واردات واکسن اقدام به کنترل بیماری کنیم؟!
4️⃣ چرا با وجود واردات و تولید انبوه واکسن طی سالهای اخیر امسال شاهد معدوم سازی 25 قطعه مرغ تخم گذار بودیم؟!
⁉️🔴 اگر نمی دانید سویه بیماری سال آینده آنفولانزا چیست که برای آن واکسن تولید کنید، چطور واکسن برای آن از آمریکا وارد میکنید؟!
#سازمان_دامپزشکی
#آنفولانزا
#پیشگیری_بهتر_از_درمان
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ آیا با توسعه جنگل ها میتوان بر #مشکلات_آبی غلبه کرد!؟ برزیلی ها به دنبال توسعه آبخیزداری و گسترش جنگلها
#آبخیزداری
#گسترش_پوشش_گیاهی
🔹برزیل دارای ثروت ذاتی از زیرساخت های طبیعی است. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران آمازون به مثابه یک تنظیم کننده (Regulator) قدرتمند الگوهای بارندگی هستند. علاوه بر این درختان این مناطق با گذشت زمان خود تعیین کننده تحولات جوی و زمان و مکان و میزان بارش هستند. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران اقیانوس اطلس، منابع اصلی تامین آب برای ۶۳ میلیون شهروند برزیلی محسوب می شود.
🔹هنگامی که جنگل ها(درختان) بریده می شوند، درختان قادر به تنظیم جریان آب زیر زمینی نیستند و رسوب ها را در همان محل نگهداری می کنند و در آسمان نیز چرخه هیدرولوژیکی مختل می شود. همزمان با از دست رفتن این ۱۲ درصد از جنگل ها، زیست بوم های سرادو، کاتینگا و پامپا بیش از یک میلیون هکتار از گیاهان بومی خود را در سال از دست دادند، که محدوده آن حدود ۷ برابر شهر سائوپائولو است.
🔹این زمین های پست، خانه هزاران گونه بومی هستند و سرچشمه برخی از مهمترین منابع آبی برزیل همچون آبخیز (حوضه های آبریز) گوارانی و آمازون محسوب می شوند بحران آب ناشی از این اختلالات، اقتصاد ملي و محلی را فلج کرده و سبب خاموشی برق در بسیاری از مناطق شده و تظاهرات های مردمی را به همراه داشته است.
🔹مسئولین کشور برزیل به اهمیت زیرساخت های طبیعی در این کشور پی برده اند و به همین منظور در تلاشند تا ۱۲ میلیون هکتار از جنگل های خود را احیا، تولید محصولات کشاورزی را افزایش و جلوی قطع درختان جنگلی به صورت غیرقانونی را تا سال ۲۰۳۰ بگیرند. اما این کارها ممکن است نتواند به طور کلی حجم بالای بحران آب در این کشور را از بین ببرد.
🔹فرصت های دیگری برای احیای جنگل به منظور حفظ مزایای آبی در برزیل، به ویژه در حوضه های آبی اطراف شهرهای بزرگ این کشور وجود دارد. شهرهای برزیل که اکثر جمعیت این کشور در آن ها زندگی می کنند، به دلیل بحران های آب و هوایی اخیر به شدت تحت تاثیر قرار گرفته اند اما حفاظت از اراضی وسیع در اطراف این شهرها، علاوه بر فراهم کردن معیشت و امکانات تفریحی برای هزاران برزیلی، می تواند منافع اقتصادی و زیست محیطی را فراهم آورد.
🔴 سه شهر بزرگ برزیل در آینده با #مشکلات_آبی مواجه خواهند شد و استفاده از زیرساخت های طبیعی یکی از مهم ترین روش های پیش روی آن ها برای پیشگیری و مقابله با این بحران ها خواهد بود.
1️⃣ ویتوریا: این شهر که یکی از بنادر برزیل است با خشکسالی های شدید و فوران سیلاب ها مواجه بوده است. به همین دلیل شرکت آب محلی این شهر قصد دارد یک مخزن ذخیره آب را برای تامین امنیت آب در فصل های خشک ایجاد کند. اما این مخزن و کل سیستم آب هنوز در معرض رسوب و جریان آب متغیر هستند. بنابراین به نظر می رسد احیای حوزه های آبی(آبخیز) جنگلی که اطراف ویتوریا را احاطه کرده، ممکن است این رسوبات را از بین ببرد و به تنظیم زمان جریان آب، تصفیه مقرون به صرفه آن و حفاظت از مخزن کمک کند.
2️⃣ سائوپائولو: در این شهر نیز علاوه بر خشکسالی، رسوب و آلودگی، کیفیت آب شهرستان و هزینه های آب را تهدید می کند. تخریب سریع جنگل های اقیانوس اطلس در سائوپائولو وضعیت را وخیم تر کرده است. به همین دلیل این شهر می تواند علاوه بر سرمایه گذاری در گزینه های سنتی تصفیه آب، آب و فاضلاب ممکن است به سمت احیای جنگل به منظور مقرون به صرفه کردن تصفیه آب، کاهش فرسایش و بهبود جریان آب حرکت نماید.
3️⃣ ریودوژانیرو: این شهر نیز به دنبال احیای جنگل ها برای بهبود کیفیت آب مصرفی شهروندان خود است. جنگل های فراوان برزیل ابزاری ضروری برای تأمین امنیت آب این کشور محسوب می شوند؛ آن ها آب را تصفیه و تنظیم می کنند، مزایای زیست محیطی را افزایش می دهند و ابزاری برای حل بحران آب هستند. به همین دلیل برزیل باید از جنگل های خود محافظت کند تا جنگل ها نیز برزیل را از کم آبی نجات بدهند.
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
#آبخیزداری
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ