فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت قیمت ۳۰ هزار تومانی تخم مرغ از در کارخانه تا فروشگاه!
‼️پ.ن: فقدان یک سازوکار نظارت عمومی بر بازار با استفاده از ظرفیتهای شفافیت اطلاعات، بازدارنده نبودن مجازات ها برای متخلفین و ناقص بودن زنجیرههای ارزش محصولات غذایی به شکل تخصصی و رقابتی نبودن بازار از جمله مهمترین دلایل این این افزایش قیمت های بیضابطه است.
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میزان خرید تضمینی شیر شتر در خراسان جنوبی به مرز ۷۰۰ کیلوگرم در روز رسیده و پیشبینی میشود این طرح که با حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) شروع شده تاثیر بهسزایی در توسعه شترداری کشور داشته باشد. شایان ذکر است شیرخشک شتر مشتریان فراوانی در خارج از مرزها داشته و در بازارهای داخلی با قیمتی بیش از ۹۰۰ هزار تومان به فروش میرسد.
#پرورش_شتر
#دام_راهبردی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
✅ @masaf_foods
⭕️ #اینفوگرافیک ️ایران به لحاظ «عدم بهره برداری از استعدادهای انسانی و زمینی»، در «رتبۀ اول جهان» است!
🌐بانک جهانی
🌐https://twitter.com/masaf_foods/status/1302685266570862597?s=19
✅ @masaf_foods
⭕️ مناطق جدید کشت چغندرقند ۵۰درصد یارانه دریافت میکنند #اخبار
🔹پیمان حصادی مجری طرح چغندرقند کشور گفت: مناطق جدید کشت محصول راهبردی چغندر قند از جمله خوزستان ۵۰ درصد یارانه دریافت میکنند ضمن آنکه برای هرهکتار آن ۹۰میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت ازسوی بانک کشاورزی نیز اعطا خواهد شد.
وی با اشاره به ایجاد مشوقهای جدید برای چغندرکاران کشور بیان کرد: دنبال افزایش قیمت چغندرقند نیستیم بلکه هدف افزایش تولید در سال جهش تولید است که با ارایه تسهیلات به بهره برداران محقق میشود.
#تسهیلات_و_بیمه
✅ @masaf_foods
⭕️ ماجرای پیشنهاد ژاپن به ایران برای مبادله نفت با غلات
🔹خبرگزاری ژاپنی کیودو: آبه شینزو در سفر به ایران پیشنهاد مبادله ذرت و سویای تولید شده در آمریکا را با نفت ایران داده است.
🔹وی به صورت اولیه با پاسخ مثبت دو طرف مواجه شده اما ایران درباره پذیرش پیشنهاد ژاپن توسط آمریکا تردید داشته و بر تعهد آمریکا اصرار کرده است.
🔹این تلاش دیپلماتیک که به صورت اولیه با هدف تشویق ایران برای موافقت با مذاکره با آمریکا بوده در نهایت با موفقیت همراه نبود چون ژاپن نتوانست بر اصرار ایران درباره لغو تحریمها پیش از مذاکره فائق آید./ فارس
✅ @masaf_foods
⭕️ نیاز به تولید واکسن برای توسعه پرورش ماهی در قفس
🔹کامبیز بازرگان رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: برای توسعه پرورش ماهی در قفس نیاز به تأمین واکسن است که در حال حاضر باید از خارج وارد شود. اگرچه برای تولید واکسن مربوط به پرورش ماهی در قفس، تلاشهایی شده اما برای احداث خط تولید آن به سرمایهگذاری عظیم نیاز است. این در حالی است که بازار مصرف این واکسن در کشور بسیار محدود بوده و به چند تولیدکننده معدود ختم میشود. بنابراین سرمایهگذاری برای بخش خصوصی بسیار پر ریسک و غیرقابل پیش بینی خواهد بود.
#پرورش_ماهی_در_قفس
✅ @masaf_foods
امام على عليه السلام:
سزاوار است كه خردمند با نادان، مانند طبيب با بيمار، برخورد نمايد
يَنبَغي لِلعاقِلِ أن يُخاطِبَ الجاهِلَ مُخاطَبَةَ الطَّبيبِ المَريضَ
غررالحكم حدیث ۱۰۹۴۴
✅ @masaf_foods
🔖 #توییت واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف در خصوص روی آوردن مرغداری ها به معدوم سازی جوجه های یک روزه به دلیل کمبود شدید خوراک!
#مدیریت_لیبرال
🌐 https://twitter.com/masaf_foods/status/1303419970563473416?s=19
✅ @masaf_foods
🔖 #توییت دکتر ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در خصوص لزوم افزایش نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری به 4500 تومان.
#خرید_تضمینی
#خطر_وابستگی
🌐 https://twitter.com/drsadatinejad/status/1303622128533725184?s=20
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان بازگشت یکی از کارمندان ارشد شرکت مایکروسافت و آمازون به ایران و تاثیر عموی شهیدش بر وی
🔹“روحالله رحمانی” کارشناس کسب و کارهای نوپا: دیگر در آمریکا کاری نداشتم.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«مطهری» نماینده گرمسار: این آقای «مُدلل» کیست که همه واردات دست اوست؟!
#خاندان_مدلل
✅ @masaf_foods
39.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سال ۲۰۰۶ سه شرکت ژاپنی با حمایت دولتمردان این کشور، موفق به ساخت اولین مرکز پرورش میگو مدار بسته در جهان شدند. این مرکز در طول دوره پرورشی از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نمی کند و تراکم ذخیره سازی میگو در استخر های آن بالاست. در هر سال ۶ تا ۸ دوره پرورشی دارد و هیچگونه آلودگی برای محیط زیست ندارد. استفاده از تکنولوژی مدرن سبب شده که استخرهای پرورشی شباهت زیادی به زیستگاه اصلی میگو در طبیعت داشته باشند و این عاملی برای آرامش و رشد بیشتر میگوها در طول دوره پرورشی است.
#صنعت_کشاورزی
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#صنعت_شیلات
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایده ها و ترفندها
✅ @masaf_foods
امیرالمؤمنین علیه السلام:
زبان خود را به نکوگویی عادت بده، تا از ملامت محفوظ مانى
عَوِّدْ لِسانَكَ حُسنَ الكَلامِ تَأمَنِ المَلامَ
غررالحكم حدیث۶۲۳۳
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایده ها و ترفندها
✅ @masaf_foods
⭕️ درخواست تخصیص تسهیلات برای تامین کودهای بخش کشاورزی
🔹وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این مطلب که تسهیلات مصوب قبلی، پاسخگوی تامین و تدارک نهاده های کشاورزی به ویژه کودهای شیمیایی و اجرای برنامه ابلاغی سال جاری نخواهد بود، درخواست نموده است برای تأمین کودهای مورد نیاز بخش کشاورزی که تاثیر اساسی و قابل توجهی در کمیت و کیفیت تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی کشور دارند، مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی بر مبنای تعهد و تضمین سازمان برنامه و بودجه کشور در اختیار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قرار گیرد.
✅ @masaf_foods
⭕️عرضه گسترده نهادههای دامی در کشور آغاز شد
🔹محمدرضا طلایی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: مقرر شد شرکت پشتیبانی امور دام علاوه بر وظیفه ذاتی خود که حفظ ذخایر استراتژیک نهادههای دامی است، در حوزه خرید و تنظیم بازار نهاده¬های دامی نیز ورود کند.
🔹مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در رابطه با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نهادههای دامی، اظهار کرد: تا جایی که اطلاع داریم چنین سیاستی فعلاً مطرح نیست و دولت در حال حاضر چنین قصدی ندارد اما این یک بحث ملی است و به عنوان یک بحث کارشناسی بررسی میشود و کارشناسان و مسئولان مربوطه معایب و مزایای آن را بررسی میکنند، ولی در حال حاضر چنین بحثی اصلاً مطرح نیست.
#خوراک_دام
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرصت ۲ هفته ای مجلس به وزیر جهاد کشاورزی برای تعیین و تکلیف وضعیت قیمت گندم
🔹وزیر جهاد کشاورزی ۱۹ شهریور ما با حضور در مجلس، توضیحاتی در خصوص طرح سئوال برخی از نمایندگان مبنی بر عدم اجرای برنامه ها و سیاست های حمایتی از تولید و خرید تضمینی گندم ارائه داد.
‼️در نهایت نماینده سئوال کنندگان از وزیر جهاد کشاورزی از پاسخ های کاظم خاوازی قانع نشد و فرصت ۲ هفته ای برای حل مشکلات به وجود آمده برای کشاورزان در زمینه تعیین نادرست قیمت خرید تضمینی، افزایش هزینه های تولید به وی داد.
#خودکفایی_گندم
#خطر_وابستگی
#خرید_تضمینی
✅ @masaf_foods
⭕️ ۷ نکته مهم درباره نان!
۱. از حدود ۴ هزار سال قبل از میلاد کشت گندم در ایران انجام میگرفته است.
۲. بزرگترین تولیدکنندگان گندم چین، هند، روسیه و آمریکا هستند. ایران جایگاه دهم را در سال ۲۰۱۹ داشت.
۳. در جهان تا سال ۲۰۱۷ بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع سطح زیر کشت گندم بوده است. مساحت کل ایران ۱.۶ میلیون کیلومتر مربع است.
۴. در سالهای اخیر تولید جهانی گندم بیش از ۷۰۰ میلیون تن بوده است. چیزی حدود ۴.۵ میلیون بشکه نفت، اگر هر بشکه را ۱۵۹ لیتر حساب کنیم.
۵. ایران سالانه به طور متوسط ۱۴ میلیون تن گندم تولید میکند. در سال ۲۰۱۹ به ۱۶.۸ رسید یعنی حدود ۲ درصد تولید جهان.
۶. هر ایرانی سالانه حدود ۱۶۵ کیلو نان مصرف میکند که بیش از دو برابر متوسط جهانی است. متوسط سرانه جهانی حدود ۶۵ کیلو است.
۷. دولت در سال ۹۸ حدود ۱۲ میلیون تن گندم از کشاورزان به قیمت ۱۷۰۰ تومان خرید.
🌐خبرگزاری فارس
✅ @masaf_foods
⭕️ کل بودجه ۸.۲ میلیون تن خریداری شده از کشاورزان: ۲۰ هزار میلیارد تومان / یارانه واردات ۳ میلیون تن گندم: ۱۶ هزار میلیارد تومان
🔹کمتر از یک هفته به پایان مهلت دولت برای تعیین قیمت خرید تضمینی گندم فرصت باقی مانده است که همچنان خبری از تعیین قیمت این محصول وجود ندارد. دولت بر اساس قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی باید تا پایان شهریور ماه قیمت خرید تضمینی محصولات مطرح در قانون نظیر گندم را اعلام کند. طبق اعلام سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر قیمت پیشنهادی دولت برای خرید تضمینی گندم در سال آینده ۳۲۰۰ تومان است که این موضوع به زیان تولید داخلی خواهد شد.
🔹طی سال های اخیر دولت همواره با تاخیرهای ۶ الی ۷ ماهه قیمت خرید تضمینی گندم را به اطلاع کشاورزان رسانده است، از سویی دیگر قیمت این محصول نیز متناسب با هزینه های تولید افزایش نیافته است. این دو موضوع باعث کاهش انگیزه کشاورزان برای تولید و فروش گندم های تولیدی به دولت شده است.
🔹در سال جاری حدود ۱۳ میلیون تن گندم توسط کشاورزان تولید شده که از این میزان حدود ۸.۲ میلیون تن توسط دولت خرید شده و مابقی گندم های تولید شده از چرخه خرید تضمینی خارج شده است. طبق اعلام یزدان سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ارزش گندم های خریداری شده توسط دولت در سال جاری حدود ۲۰ هزار و ۶۶۸ میلیارد تومان بوده است. بررسی ها نشان می دهد میزان مصرف گندم در کشور حدود ۱۰.۵ الی ۱۱ میلیون تن است و دولت در سال جاری به دلیل تامین ذخایر استراتژیک کشور حدود ۳ میلیون تن گندم با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد کرده است. دولت در حالی اقدام به واردات گندم با ارز دولتی کرده است که تخصیص چنین ارزی با وجود تولید داخلی نوعی یارانه به واردات محسوب می شود.
🔹به عبارت دیگر دولت برای واردات ۳ میلیون تن گندم در سال جاری با احتساب نرخ ارز بازار آزاد بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان به واردات پرداخت کرده است. این در حالی است که دولت می توانست همین منابع مالی را برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان داخلی اختصاص دهد تا کشور وابسته به واردات در شرایط تحریم نشود. به همین منظور از نمایندگان مجلس انتظار می رود ضمن بررسی دقیق تخلف دولت در زمینه اجرای قانون خرید تضمینی طبق ماده ۲۴۴ آئین نامه داخلی مجلس، مسببان اصلی این موضوع را به نهادهای قضایی معرفی کنند.
#یادداشت
#خرید_تضمینی
#خطر_وابستگی
#امنیت_غذایی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ دلایل نمایندگان محترم مجلس برای اصلاح قانون طرح خرید تضمینی مجلس!
‼️نمایندگان محترم مجلس! اگر نمیدانید دلایل اصلاح قانون فعلی خرید تضمینی چیست، لطفا با صرف وقت و صحبت با مراکز کارشناسی این بخش را تقویت کنید وگرنه در بخش دلایل توجیهی یک طرح در مجلس جمهوری اسلامی ایران استفاده از صرفا عبارت «خرید تضمینی جهت حمایت کشاورزان » زیبنده شأن دانشگاهی و جایگاه حقوقی شما نیست! اگر هم که میدانید بعید است تایپ این دلایل شاید با گوشی تلفن همراهتان هم وقت چندانی از شما عزیزان بگیرد.
✅ @masaf_foods
⭕️ کل بودجه ۸.۲ میلیون تن خریداری شده از کشاورزان: ۲۰ هزار میلیارد تومان / یارانه واردات ۳ میلیون تن گندم: ۱۶ هزار میلیارد تومان
🔹کمتر از یک هفته به پایان مهلت دولت برای تعیین قیمت خرید تضمینی گندم فرصت باقی مانده است که همچنان خبری از تعیین قیمت این محصول وجود ندارد. دولت بر اساس قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی باید تا پایان شهریور ماه قیمت خرید تضمینی محصولات مطرح در قانون نظیر گندم را اعلام کند. طبق اعلام سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر قیمت پیشنهادی دولت برای خرید تضمینی گندم در سال آینده ۳۲۰۰ تومان است که این موضوع به زیان تولید داخلی خواهد شد.
🔹طی سال های اخیر دولت همواره با تاخیرهای ۶ الی ۷ ماهه قیمت خرید تضمینی گندم را به اطلاع کشاورزان رسانده است، از سویی دیگر قیمت این محصول نیز متناسب با هزینه های تولید افزایش نیافته است. این دو موضوع باعث کاهش انگیزه کشاورزان برای تولید و فروش گندم های تولیدی به دولت شده است.
🔹در سال جاری حدود ۱۳ میلیون تن گندم توسط کشاورزان تولید شده که از این میزان حدود ۸.۲ میلیون تن توسط دولت خرید شده و مابقی گندم های تولید شده از چرخه خرید تضمینی خارج شده است. طبق اعلام یزدان سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ارزش گندم های خریداری شده توسط دولت در سال جاری حدود ۲۰ هزار و ۶۶۸ میلیارد تومان بوده است. بررسی ها نشان می دهد میزان مصرف گندم در کشور حدود ۱۰.۵ الی ۱۱ میلیون تن است و دولت در سال جاری به دلیل تامین ذخایر استراتژیک کشور حدود ۳ میلیون تن گندم با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد کرده است. دولت در حالی اقدام به واردات گندم با ارز دولتی کرده است که تخصیص چنین ارزی با وجود تولید داخلی نوعی یارانه به واردات محسوب می شود.
🔹به عبارت دیگر دولت برای واردات ۳ میلیون تن گندم در سال جاری با احتساب نرخ ارز بازار آزاد بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان به واردات پرداخت کرده است. این در حالی است که دولت می توانست همین منابع مالی را برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان داخلی اختصاص دهد تا کشور وابسته به واردات در شرایط تحریم نشود. به همین منظور از نمایندگان مجلس انتظار می رود ضمن بررسی دقیق تخلف دولت در زمینه اجرای قانون خرید تضمینی طبق ماده ۲۴۴ آئین نامه داخلی مجلس، مسببان اصلی این موضوع را به نهادهای قضایی معرفی کنند.
#یادداشت
#خرید_تضمینی
#خطر_وابستگی
#امنیت_غذایی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ لزوم برخورد قضایی با محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در ماجرای خرید تضمینی / خطر کاهش شدید تولید گندم در سال آینده کشور را تهدید میکند!
🔹طی سال های اخیر دولت قانون خرید تضمینی را به دلیل تعیین نادرست قیمت و تاخیر در اعلام قیمت ها به درستی اجرا نمی کند. این موضوع باعث اعتراض کشاورزان، کارشناسان و بسیاری از نمایندگان مجلس مبنی بر تهدید جدی امنیت غذایی کشور شده است. طبق قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی مسئول پیشنهاد قیمت خرید تضمینی محصولات ذکر شده در قانون است و شورای اقتصاد بر اساس ماده ۳۶ قانون الحاق بخشی از مواد به مقررات مالی دولت (۲) مسئول نهایی تعیین قیمت این محصولات است.
🔹گندم یکی از محصولات مطرح در قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی است که تولید و تامین آن به دلیل تامین نان مصرفی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است. تنها حمایت دولت ایران از تولید این محصول، خرید تضمینی آن است در حالیکه بسیاری از کشورهای بزرگ تولیدکننده گندم حمایت های گوناگونی از کشاورزان تولیدکننده این محصول به عمل میآورند. پرداخت یارانه مستقیم به کشاورزان، کاهش هزینه های تولید، پرداخت تسهیلات کم بهره با دوره باز پرداخت چندساله، تضمین بازار، مشوق های صادراتی و بیمه محصولات کشاورزی از جمله حمایت های مشهور دولت ها از تولیدکنندگان گندم است.
🔹در ایران اما حمایت قابل توجهی از تولیدکنندگان گندم وجود ندارد و دولت صرفا با اجرای قانون خرید تضمینی، محصول تولید شده از کشاورزان را با قیمت مشخص خریداری می کند. عدم تعیین درست قیمت گندم و عدم پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان طی سال های اخیر باعث کاهش میزان فروش گندم به دولت شده به نحوی که میزان خرید تضمینی گندم دولت از حدود ۱۲.۵ میلیون تن در سال ۱۳۹۵ به ۸.۲ میلیون تن در سال جاری رسیده است. کاهش میزان خرید تضمینی گندم طی دو سال اخیر باعث افزایش واردات این محصول شده و عملا باعث از دست رفتن دستاورد خودکفایی در تولید این محصول در اوج تحریم های آمریکا علیه ایران شده است.
🔹به همین منظور کمیسیون کشاورزی مجلس دهم ضمن بررسی اشکالات اجرای قانون خرید تضمینی توسط دولت در آبان ماه سال ۱۳۹۷، رئیس سازمان برنامه و بودجه را به عنوان مقصر اصلی عدم اجرای قانون خرید تضمینی طی سال های اخیر تشخیص داد. گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس در ۲۶ اسفندماه سال ۱۳۹۷ در مجلس شورای اسلامی بررسی و به تصویب رسید تا نوبخت به عنوان مسئول اصلی در عدم اجرای قانون خرید تضمینی به قوه قضائیه معرفی شود. لینک گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس دهم
🔹با توجه به گذشت حدود ۱ سال و نیم از شکایت مجلس از جناب نوبخت به عنوان مسئول متخلف در اجرای قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی، همچنان خبری از محاکمه وی در دادگاه وجود ندارد و مشکلات اجرای این قانون نیز به دلیل مسئولیت جناب نوبخت در سازمان برنامه وبودجه پابرجاست. از این روز از رئیس کنونی قوه قضائیه انتظار می رود نسبت به محاکمه آقای نوبخت سریعا اقدام کند و از نمایندگان مجلس نیز انتظار می رود به منظور جلوگیری از وابستگی کشور به مواد غذایی در شرایط تحریم اقدام به تعیین صحیح قیمت گندم از سوی دولت کنند.
#یادداشت
#خرید_تضمینی
#خطر_وابستگی
#امنیت_غذایی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت غیر صیانتی قارچ ترافل
و آسیبی که به جنگلهای هیرکانی وارد میکند!
🔹جنگلهای هیرکانی شمال کشور یکی از مناطق اصلی رویش قارچ ترافل است. این قارچ توسط دلالان کیلویی ۲۰۰هزارتومان خریداری میشود و به اروپا قاچاق میشود. قیمت این قارچ در اروپا کیلویی ۵۷۰۰ یورو است.
✅ @masaf_foods