فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 هیمنه پوشالی شهرسازی دبی با یک بارش بر همه نمایان شد.
▫️ نوع برخورد رسانههای فارسی زبان خارجی و اصلاحطلبان و براندازان را مقایسه کنید با اتفاق مشابه در داخل کشور
#UAE
📍 لینک توییت
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
⭕️ سانسور شدید خبری در امارات
🔻دولت امارات انتشار فیلمها و تصاویر مربوط به سیل اخیر در این کشور را ممنوع اعلام کرد!
به گفته مقامات امارات آسیب رساندن به شهرت این کشور به صورت آنلاین مجازات حبس و جریمهای تا یک میلیون درهم را در پی دارد.
پ.ن. آسیب به شهرت!!!!
✍️ یعنی ما با قدرت رسانه و پول در ذهن مردم بقیه کشورها یه چیزی از امارات ساختیم که درسته درست نیست و با این باران زیر سوال رفته، ولی شما حق ندارید این شهرت رو خدشه دار کنید.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 تاثیر تصاویر و رنگ ها بر سلامت روان
🔸در طب سینوی اهمیت تأثیر تصاویر در جسم و روان به حدی است که ابنسینا در فصل چهاردهم از کتاب اول قانون، تأثیر تجسم تصویر در ذهن را با مثال تجسم تصویر فرزندی در ذهن والدین بیان میکند که سبب به دنیا آمدن فرزندی مشابه تصویر تخیل شده، میشود و به این مطلب اشاره میکند: کسانی که این موضوع را قبول ندارند اسرار عالم هستی را درک نکردهاند.
🔸در ادامه، درخصوص تأکید بر تأثیرگذاری دیدن تصاویر و تصور اشکال و الوان چنین مینویسد:از اثر تصورات نفسانی است که کسی که بدنش برای جوش آمدن خون آمادگی دارد، اگر به رنگ سرخ زیاد چشم بدوزد و در آن فکر کند، خونش به حرکت می افتد... وقتی یکی ترشی میخورد اگر کسی به او نگاه کند دندانش کند میشود یا وقتی در یکی از اندامهایش دردی دارد، شخص دیگری که او را میبیند و در آن اندام دقت میکند، همان اندام او به درد میآید« او در ادامه یادآور میشود که این تأثیر بهصورت مثبت یا منفی به دلیل تغییر مزاج اوست (ابن سینا، 1390 :219.)
🔸حکما معتقدند، تصاویر حاوی رنگهای شاد باعث بهبود اخالط سودایی میشود و ناراحتیهای موجود در نفس انسان و پریشانی و کدورت روح را از بین میبرد و نفس انسان با نگاه کردن به چنین تصاویری لطیف میشود (الغزولی، 1299 ق، ج2 :7 .)
🔸ترکیب رنگهای شاد باعث میشود که خلط سودا که افیون بدن است از بین برود و اگر غیر از این بود هر رنگ به واسطه مزاج آن رنگ، فقط بر خلط خاصی از انسان تأثیر میگذارد. مانند اثر اشکال منحنی و دایره بر رطوبت و اشکال تیزگوشه بر حرارت؛ چنانچه ابنسینا برای عناصر اربعه، اشکال هندسی قائل شدهاست.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ لزوم تامین زمین برای جهش تولید مسکن
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ندانی که ایران نشست منست
جهان سر به سر زیر دست ِ منست
هنر نزد ایرانیان است و بس
ندادند شیر ژیان را بکس
همه یکدلانند یزدان شناس
به نیکی ندارند از بد هراس
✍️ فردوسی
#ایران_نگین_زمین
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar
51.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ میزان توسعه حمل و نقل در کشور
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar
📆 روز معمار مبارک
🔹۳ اردیبهشت گرامیداشت شیخ بهایی و روز معمار به تمامی معماران ایران زمین که دغدغه ساختن ایرانی با اصالت و با هویت را دارند تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
🔹از وظایف مهم معماران و شهرسازان در این عصر بالا بردن کیفیت معماری و شهرسازی کشور و فراهم آوردن فضایی جهت سهولت سبکزندگی اسلامی میباشد، ایران عزیزمان نیازمند معماران متعهدی است که رنگ شهرهایمان را به رنگ هویت اسلامی_ایرانی آراسته کنند.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar
✅ ایرانمان به دست شما معماران و شهرسازان آباد خواهد شد
📆روز معمار مبارک
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar
📢 شیخبهایی؛ نمونه همراهی روح دینی با پشتیبانی علمی
✏️ رهبر انقلاب: «شيخ بهايى» هم كه يك آخوند به تمام معناى كامل است...
✏️ در زمان «شيخ بهايى»، رشتههاى دينى در آن مسير و جريان صنفىِ آخوندى افتاده بود. در گذشته، صنفىِ به اين شكل كه نبوده است؛ يك روحانى بوده كه در همهى علوم عالم بوده؛ مثل خود «ابنسينا» كه شاگرد فلسفه هم داشته، شاگرد طب هم داشته است.
✏️ اما «شيخ بهايى» مربوط به آن دورانى است كه روحانيت جنبهى صنفى پيدا كرده بود؛ يعنى يك آخوند حرفهيىِ منبر و محرابى، با آنگونه دانشهاى كذايى. پس، آن روح دينى، با روح علمى اصلاً منافاتى ندارد؛ بلكه روح دينى، كمك و پشتيبان روح علمى است. ۱۳۷۰/۱۱/۱۵
🔹️عکس: حضور رهبر انقلاب بر مزار #شیخ_بهایی در حرم مطهر رضوی
🌷 روز بزرگداشت بهاءالدین محمد بن عزالدین حسین معروف به شیخ بهایی، حکیم، علامهٔ فقیه، عارف، اخترشناس، ریاضیدان، شاعر، ادیب، تاریخنگار و دانشمند شیعهٔ ایرانی در قرن ده و یازده
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar
🟧 در آرمانشهر مهدوی خانهها و خیابانها چگونه است؟
🔻با ورود پیامبر به یثرب شهرسازی اسلامی آغاز شد و خودشان مسئولیت تقسیم اراضی (کاداستر) را برعهده گرفتند، طرحهای آبادانی مدینه را تعریف کردند، بومگاههای پراکنده را به هم وصل کردند، بافت مسکونی جدیدی شامل خانهها، بازارها و مراکز خدماتی و تجاری و رفاهی را حول مسجد ترسیم کردند و مسجد را در هستهٔ مرکزی شهر قرار دادند که نشاندهندهٔ دینمحور بودن شهر ایشان است.»
🔻خداوند در آیهٔ ۸۷ سورهٔ «یونس» صراحتاً به حضرت موسی علیهالسلام حکم جهاد معماری و شهرسازی میدهد. این پژوهشگر معماری در ادامه میگوید «در مورد حضرت مهدی (عج) نیز روایت شده که اولین اقدامات ایشان برای تشکیل حکومت، اقدامات معماری و شهرسازی است. ایشان کار را از مساجد شروع میکنند و هر ساختمانی را که حقالناس را رعایت نکرده باشد تصحیح میکنند.»
📍انتشار به مناسبت روز معمار، گزارش کامل را اینجا بخوانید
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar
🔶 هویت ذات یک فضا است
🔸یکی از وادیهای هویت فردی، تعلق خاطر به محیط و مکان است. درواقع هویت میان انسان و مکان رابطه ای عمیق همراه با معناگرایی به صورت همراستا برانگیخته شده است. نکته مهم این است که محیط عامل مهمی در احراز هویت فردی جهت تجلی کالبدی باورها و ارزشهای فرهنگی جامعه است.
🔸برخی هویت در آثار معماری را معادل روح مکان یا حس مکان در نظر گرفته و برخی معادل معنای محیط میدانند. اما شاید معنی دقیقتر برای هویت مکان، ذات هر مکان است. هر مکانی به واسطه فرم، نمادها، موقعیت مکانی، اقلیم، دکوراسیون، رنگ و غیره مفهومی را به طور مستقیم یا غیر مستقیم به مخاطب القا میکند که این موضوع به ذات آن فضا ارتباط داده میشود. این مفهوم برداشت شده ناشی از ذات، هویت مکان خواهد بود.
🔸پس باید دقت شود که نماهای ساختمان و دکوراسیون داخلی یک خانه و فضاهای مختلف چگونه طراحی میشود، چون هویت میسازد و وقتی هویت یک فضا را المانهای غیر ایرانی تشکیل میدهد پس هویت اون شخص نیز تحتتأثیر قرار میگیرد و به مرور زمان دلبستگی به هویت کشور خود را از دست میدهد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memar