📌بازتاب مانور دریایی در رسانه های ر.ص
در بخشی از مانور بزرگ دریایی ج.ا.ا که انجام داد، توانایی ضربه زدن به بنادر دشمن با استفاده از پهپادهای انتحاری نشان داده شد.
با توجه به حضور نیروی دریایی ایران در دریای سرخ، ممکن است بندر هدف گرفته شده شبیه بندر دریایی ایلات باشد.
https://twitter.com/IntelliTimes/status/1609198573509287936
💠eitaa.com/masaf_najva
📌رونمایی از 12 روش فوق سری براندازی جمهوری اسلامی!
🔹روشهای عجیب مبارزه با جمهوری اسلامی بعد انتخابات ۸۸ در ایران باب شد و در وقایع اخیر نیز شاهد ادامه این فرآیند بودیم. روشن کردن چراغ های ماشین در شب(!)، حرکت دنده عقب در خیابان، حضور در پارک به عنوان یک نافرمانی مدنی و خرید فراوان میوه برای ایجاد کمبود کالاى ضرورى در بازار کشور از جمله این راهکارها بود.
🔹اتو به برق زدن: این روش در سال ۸۸ ابداع شد. رویه به این صورت بود که معترضان ساعت ۹ شب (اوج مصرف برق) همزمان با آغاز اخبار ساعت ۲۱ یک وسیله برقی پرمصرف (ترجیحاً اتویی که روی درجه آخر هست یا جارو برقی، سشوار، هیتر و ...) برای ۲۴۰ ثانیه (۴ دقیقه) به برق متصل کنند. در تکمله این موضوع آمده است که اگر میخواهید بیشتر تاثیرگذار باشید، همزمان ۲ یا ۳ وسیله را با هم به برق بزنید. محسن سازگار مبدع این روش بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹انداختن آشغال ساعت ۹ شب: ین در زمره جدیدترین روشهای اختراعی مبارزه بود! اتفاقی روتین شبانه را تحت عنوان مبارزه نامگذاری کردند و در مجموع ۴ کلیپ برای آن در فضای مجازی بارگذاری کردند. مقرر شده بود که این روش تا شب یلدا اجرایی شود و افراد هرشب یک ربع تا نیم ساعت در کوچهها بمانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شبها سوت بزنید: روز چهارم مهر ۱۴۰۱ مصاحبه اختصاصی صدای آمریکا با رضا پهلوی منتشر شد که وی در بخشی از این مصاحبه از روشی نوین برای اعتراض رونمایی کرد. رضا پهلوی درباره انواع روشهای فلج کردن سیستم گفت: «بعضی وقتها با کم کاریه، بعضی وقتها با ماندن در خانه است ... خود بچه ها بهتر میدونند که الان اگر این کار را انجام دهیم موثر است؛ مثلا: روزها در خیابان باشیم و شبها سوت بزنیم!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ریختن نیم کیلو شکر در باک بنزنین ماشینهای دولتی: در ادامه طرحهای مخالفان جمهوری اسلامی برای اغتشاشات در ایران، طرح «شکر، نمک و پاره کردن صندلی اتوبوسهای شهری» مطرح شده است.
🔹روزنامه را مچاله کنید و در چاه مستراح بریزید: صور اسرافیل در یکی از رهنمودهایش برای براندازی نظام خطاب به مخاطبانش گفته بود: «بنده راه حل خودم را به شما مردم می گویم و به کسان دیگر کاری ندارم. شما هر جور که می توانید، باید دراین رژیم خرابکاری کنید، خرابکاری که فقط با بمب و مسلسل نیست، شما بروید روزنامه های مچاله شده یا اسفنج هایی را که با آن ها ظرف می شویند را درمستراح های ادارات دولتی، دانشگاه ها و مدارس بگذارید تا نتوانند زندگی عادی داشته باشند.»
🔹دویدن سراسیمه در پیاده روها از دیگر رهکارهایی است که صور اسرافیل بعضا به آنها اشاره کرده است.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌تحرکات برای انحلال «هیات بعثیزدایی» در عراق
منابع سیاسی آگاه عراقی از احتمال قریب الوقوع انحلال هیات بازپرسی و عدالت یا همان «هیات بعثیزدایی» خبر میدهند که پس از حمله امریکا به عراق با هدف شناسایی و حذف اعضای حزب منحل شده بعث، افسران بلندپایه ارتش، دستگاههای امنیتی و کارمندان بلندپایه رژیم بعث از مناصب حساس تشکیل شد اما این نهاد با اتهاماتی نظیر تبدیل شدن به ابزار تصفیه حساب با گروههای سیاسی و فعالیت گزینشی و به دور از بیطرفی مواجه است.
یکی از مسئولان دفتر «محمد شیاع السودانی»، نخستوزیر عراق به العربی الجدید گفت: «انحلال هیات بازپرسی و عدالت به مصوبه پارلمان نیاز دارد زیرا این نهاد به موجب قانون مصوب نخستین پارلمان پس از حمله امریکا تشکیل شده است، اکنون میان دفتر نخست وزیری و ریاست پارلمان در این خصوص هماهنگی وجود دارد و این پرونده در چارچوب توافق سیاسی پیش از تشکیل دولت قرار دارد.»
«دولت خواهان انتقال پروندهها و مسئولیتهای هیات بازپرسی و عدالت به شورای عالی قضایی است و اینکه پس از انحلال این هیات، کمیته قضایی مشخصی برای این پرونده وجود داشته باشد، اقدامات برای تحقق این توافق سیاسی بدون هرگونه مانعی در جریان است گرچه برخی فراکسیونهای سیاسی در چارچوب هماهنگی گروههای شیعی با این اقدام مخالف هستند.»
در همین رابطه،«فادی الشمری»، عضو چارچوب هماهنگی گروههای شیعی به العربی الجدید گفت: دولت السودانی به اجرای برنامهها و توافقات سیاسی ادامه خواهد داد و از جمله این توافقات، موضوع انحلال هیات بازپرسی و عدالت است که به موجب قانون اساسی، نهادی موقتی و دارای محدودیت زمانی است و باید به محض پایان ماموریت باید منحل شود.
الشمری افزود: انحلال هیات بازپرسی و عدالت به معنای پایان ماموریت این نهاد نیست بلکه فعالیت این نهاد به پروندهای صرفا قضایی تبدیل می شود و دستگاه اجرایی کوچکی در دبیرخانه نخست وزیری برای این منظور تشکیل می شود و به فربگی این نهاد و موارد باجخواهی سیاسی پایان داده می شود و این پرونده به دست دستگاه قضایی سپرده میشود.
هیات عدالت و بازپرسی (هیات بعثی زدایی) در سال 2005 میلادی به موجب قانون اساسی عراق تشکیل شد و برای پیگیری پرونده نامزدهای انتخاباتی، کارمندان، افسران، سیاسیون و استادان دانشگاه و عدم ارتباط و وابستگی آنها به حزب ممنوعه بعث فعالیت کرد.
از سوی دیگر، «حسن الجبوری»، از رهبران ائتلاف اهل سنت «حاکمیت» اظهار داشت: انحلال هیات بازپرسی و عدالت تصمیم مورد حمایت اغلب گروههای سیاسی است چرا که این هیات غالبا به ابزاری برای تصفیه حسابها تبدیل شده است.
الجبوری اظهار داشت: انحلال این هیات، یگی از مهمترین شروط تشکیل دولت کنونی بوده است و عدم اجرای این شروط و توافقات، گروههای حامی دولت را به مخالفت با آن واخواهد داشت لذا السودانی در تلاش برای انحلال این نهاد است.
«محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان عراق چند روز پیش تاکید کرده بود که قانون هیات بازرپسی اقتضای مرحله انتقالی بوده است و ماموریت خود را به پایان رسانده است و هیچ توجیهی برای تداوم فعالیت آن وجود ندارد.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌در صبحانه منزل شهید قدوسی چه حرفهایی بین هاشمی و آیتالله مصباح رد و بدل شد؟
🔹روایت واقعی و مستندات تاریخی نشان میدهد که مرحوم آیت الله مصباح یزدی از همان ابتدا به دلیل برخورداری از منطق دینی، برای مبارزه سراغ منحرفین نرفت و تا پایان عمر هم از مسیر حق خارج نشد، اما هاشمی رفسنجانی به دلیل عدم برخورداری از منطق دینی و صرفا کسب قدرت، همانطور که در ابتدای مبارزه، فریب خورد و به تایید آنها پرداخت، در سالهای پایانی عمر هم گرفتار جریان نفاق شد و در حالی از دنیا رفت که منافقین جدید، دورش حلقه زده بودند و از یکدیگر حمایت کردند و رو در روی انقلاب، آرمانهای امام خمینی (ره) و ولی امر مسلمین قرار گرفتند.
👈اما آن روز صبحانه در منزل شهید قدوسی چه گذشت...
👈 پاسخی به یک شبهه تکراری درباره شیوه مبارزه آیتالله مصباح یزدی
🔹 در صبحانه منزل شهید قدوسی چه حرفهایی بین هاشمی و آیتالله مصباح رد و بدل شد؟
🔸قسمت اول
🔹 حمید رسایی: مصباح یزدی مخالف مبارزه با رژیم پهلوی بود و آن را حرام میدانست. این ادعای دروغ به روایت هاشمی رفسنجانی تاکنون بارها در مقاطع مختلف مورد استناد رسانههای همسو با وی قرار گرفته و البته بارها پاسخ داده شده است. در روزهای اخیر و پس از ارتحال عالم مجاهد و انقلابی آیت الله مصباح یزدی، مجددا یکی از معاندین انقلاب اسلامی در صفحات مجازی خود به این داستان دروغ استناد کرده است.
🔸 هاشمی رفسنجانی داستان را اینگونه روایت کرده است:
🔹 دو نفری – به اتفاق حضرت آیت الله خامنه ای- صبحانه رفتیم منزل آقای قدوسی. این آقا (آیتالله مصباح یزدی) هم آنجا بود. نشستیم تا ظهر با او بحث کردیم تا قانعش کنیم. برای ادامه مبارزه. آخرش هم گفت من این مبارزه را حرام می دانم، به جامعه مدرسین هم گفته ام، مبارزه با شاه حرام است!
حضرت آیت الله خامنه ای از او پرسیدند: دلیلت چیه؟ آن آقا در جواب گفته بود: مبارزهای که مجاهدین و چپیها در آن باشند، حرام است!
🔸 اما اصل ماجرای صبحانه از زبان آیت الله مصباح یزدی:
🔹 آقای هاشمی عنان سخن را به دست گرفتند و از اینجا شروع کردند که: ما سالها با هم همکارهای فرهنگی و سیاسی داشتیم، اما مدتی است که تو کنار کشیدی و با ما نیستی. امروز ما یک جبهه ضد امپریالیسم تشکیل دادیم و همه کسانی که با امپریالیسم و استعمار مخالفند باید برای پیروزی در این جبهه مشارکت کنند.
🔹 ایشان گفتند: مسأله شریعتی و شهید جاوید و... را باید کنار گذاشت. حتی ما با مارکسیستها باید اتحاد داشته باشیم! ما باید با تمام گروههایی که ضد امپریالیسم هستند از مارکسیستها، مجاهدین، طرفداران شریعتی تا طرفداران صالحی نجفآبادی و دیگران اتحاد داشته باشیم و مخالفت را کنار بگذاریم و فقط با امپریالیسم مبارزه کنیم!
🔹 گفتند: بیا و با مجاهدین همکاری کن! گفتم: من آنها را نمیشناسم. چیزهایی درباره آنها شنیدهام، اما تا آنها را نشناسم همکاری نمیکنم. گفتند: ما میشناسیم.
🔹 گفتم: من کار شما را تخطئه نمیکنم. شما پیش خدا حجت دارید و کارتان را بکنید، اما من تا آنها را نشناسم، تأیید نمیکنم. گفتند: نماز شبشان ترک نمیشود، ماهیانه دوازده هزار تومان حقوق میگیرند و از این مقدار فقط پانصد تومانش را مصرف و بقیهاش را صرف مبارزه میکنند، چنینند و چنانند.
🔹گفتم: همه اینها را که فرمودید درست است، اما برای شما حجت است و برای من حجت نیست. من تا کسی را نشناسم که برای اسلام کار میکند، با او همکاری نمیکنم. از اول تا آخر این گفتوگو مقام معظم رهبری هم نشسته بودند و هیچ نمیگفتند و فقط صحبتهای آقای هاشمی بود و جوابهای بنده.
با مطالعه دو قرائت از این صبحانه همانطور که ملاحظه میکنید و البته آنچه شهادت اسناد و مدارک تاریخی نشان میدهد، آیتالله مصباح ...
🔹 پاسخی به یک شبهه تکراری درباره شیوه مبارزه آیتالله مصباح یزدی
♻️ در صبحانه منزل شهید قدوسی چه حرفهایی بین هاشمی و آیتالله مصباح رد و بدل شد؟
🔸قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: با مطالعه دو قرائت از این صبحانه همانطور که ملاحظه میکنید و البته آنچه شهادت اسناد و مدارک تاریخی نشان میدهد، آیتالله مصباح هیچگاه مبارزه با شاه را حرام ندانستند، جرم ایشان تنها این بود که مثل هاشمی رفسنجانی فریب بازیهای سازمان مجاهدین خلق را نخورد و حاضر به همکاری با منافقین و مارکسیستها نشده بود. اما این فقط مصباح یزدی نبود که به منافقین اعتماد نداشت، بلکه امام خمینی (ره) هم به آنها بدبین بود.
البته جالب است که همین رسانهها و سایتهای خبری و امثال تاجزاده، از پوشش اعتراف به اشتباه تاریخی توسط هاشمی رفسنجانی چشم پوشیدهاند؛ اعترافی خواندنی که نباید از نظر دور بماند. هاشمی در گفتگو با خبرگزاری ایسنا میگوید:
🔹"ما در مورد تاييد مجاهدين خلق فكر ميكرديم گروه مسلماني هستند كه دارند كار بزرگي انجام ميدهند؛ اما ايشان نپذيرفتند. در سال ۵۳ كه به نجف رفتم، خدمت امام (ره) رسيدم و اين بعد از انحراف آنها بود. به امام (ره) گفتم كه اعتراف میكنم ما اشتباه ميكرديم و شما درست فكر میكرديد. كار آنها را تبليغ مسلحانه ميدانستيم. فكر میكرديم فقط عده معدودی از اعلاميهای كه پخش میكنيم مطلع میشوند، اما موقعي كه انفجاری رخ میداد، همه دنيا با خبر میشدند و جامعه در جريان كار قرار میگرفت و ذهن مردم هم درگير اين موضوع میشد. به هر حال آن را تبليغ خوبی میدانستيم كه بگوييم مخالفين در ايران فعالند." (مصاحبه با ایسنا ۱۱ بهمن ۸۳)
🔹 آقای سیدمحمود دعایی نیز در کتاب خاطراتش آورده که "تعبیر آقای هاشمی این بود که همه لغزیدیم، غیر از شما. خداوند مقدر کرده بود که وجود نازنین شما مصون بماند و به عنوان یک حجت، حجت بالغه، پاک بمانید وآلوده به انحراف گروهی که ما را فریب داده، نشوید." (خاطرات سید محمود دعایی، ص ۱۲۶-۱۲۸)
البته این رفتار، جزو رویههای آقای هاشمی در دوران مبارزات و حتی پس از انقلاب بوده است که علی رغم اطلاع از نظرات صریح حضرت امام(ره) و نظرات امام خامنهای، طبق اجتهاد شخصی خودش عمل میکرده است. شاید مرور ماجرای مک فارلین، منتظری، قطعنامه و چندین ماجرای ریز و درشت دیگر پس از امام در تاریخ انقلاب بویژه فتنه و کودتای سال ۸۸، این روحیه آقای هاشمی را بهتر برای مردم روشن کند.
روایت واقعی و مستندات تاریخی نشان میدهد که مرحوم آیت الله مصباح یزدی از همان ابتدا به دلیل برخورداری از منطق دینی، برای مبارزه سراغ منحرفین نرفت و تا پایان عمر هم از مسیر حق خارج نشد، اما هاشمی رفسنجانی به دلیل عدم برخورداری از منطق دینی و صرفا کسب قدرت، همانطور که در ابتدای مبارزه، فریب خورد و به تایید آنها پرداخت، در سالهای پایانی عمر هم گرفتار جریان نفاق شد و در حالی از دنیا رفت که منافقین جدید، دورش حلقه زده بودند و از یکدیگر حمایت کردند و رو در روی انقلاب، آرمانهای امام خمینی (ره) و ولی امر مسلمین قرار گرفتند.
باید دید چهرههای معاندی مثل تاجزاده و رسانههایی که در این چند روز روایت تحریف شده هاشمی رفسنجانی مبنی بر حرام دانستن مبارزه با شاه توسط آیت الله مصباح یزدی را منتشر کرده اند و ادعای آزادی بیان و افزایش اطلاعات مردم را هم دارند، آیا حاضرند این مصاحبه و اظهار پشیمانی هاشمی رفسنجانی را منتشر کنند؟ هر چند سابقه عملکرد آنها نشان داده که دروغ میگویند.
t.me/www_rasaee_ir/10242
💠eitaa.com/masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌اصلاحطلب کیست!؟ ویژگیهای اصلاحطلبان چیست!؟ 🔹جریانی که امروزه در اواخر زمستان ۱۴۰۱ بهنام اصلاح
سرطان اصلاحات را بهتر بشناسیم.mp3
9.93M
📌پادکست
🔹اصلاحطلب کیست!؟ ویژگیهای اصلاحطلبان چیست!؟
💠http://eitaa.com/masaf_najva