📌 پیام نجوا
🔹امام خامنهای مدظلهالعالی: کشور باید قوی بشود تا دشمن مأیوس شود.
✍️در دیدار مداحان اهلبیت ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شبکه 12 رژیم صهیونیستی:
🔹این موشک ایرانی با برد 2000 کیلومتری کل خاک اسرائیل را در بر میگیرد/نیروهای ایرانی پیامشان را برای کسانی که هنوز متوجه نشدهاند، تأکید کردند/ما خیلی روی ماجرای هستهای ایران متمرکز شدهایم اما ایران در حوزه تسلیحات متعارف بسیار پیشرفت کرده است...
💠eitaa.com/masaf_najva
📌افبیآی نقشه ترور ملکه فقید بریتانیا در آمریکا را افشا کرد
🔹گزارشها مربوط به تلاش برای ترور ملکه الیزابت دوم در دهه ۱۹۸۰ در جریان سفر به آمریکا است.
🔹افبیآی، که به تامین امنیت ملکه در طول بازدیدهایش کمک کرد، در مورد تهدیدات ارتش جمهوریخواه ایرلند نگران بود.
🔹اسناد تازه منتشر شده افبیآی نشان میدهد که ملکه الیزابت دوم در سفری که در سال ۱۹۸۳ به ایالات متحده داشت با تهدید احتمالی ترور مواجه شد. به گزارش سرویس جهانی بیبیسی دفتر تحقیقات فدرال، فایلهای پنهانی مربوط به سفر ملکه فقید به ایالات متحده را پس از مرگ او در سال گذشته منتشر کرد.
🔹در این گزارش آمده است، که چگونه افبیآی، که به تامین امنیت ملکه در طول بازدیدهایش کمک کرد، در مورد تهدیدات ارتش جمهوریخواه ایرلند نگران بود. براساس این پرونده، افسری که به یک بار ایرلندی در سانفرانسیسکو رفت و آمد میکرد، به ماموران فدرال در مورد مردی هشدار داد.
🔹این افسر اطلاع داد که این مرد به او گفته است که به دنبال انتقام دخترش است که در ایرلند شمالی با گلوله لاستیکی کشته شده بود. این تهدید در ۴ فوریه ۱۹۸۳ حدود یک ماه قبل از سفر ملکه الیزابت دوم و همسرش شاهزاده فیلیپ به کالیفرنیا مطرح شد.
🔹بر اساس این گزارش او قصد داشت با انداختن یک شی از پل گلدنگیت روی قایق رویال بریتانیا هنگامی که از زیر آن عبور میکرد به ملکه الیزابت آسیب برساند. در برنامهای دیگر او سعی داشت ملکه الیزابت را هنگام بازدید از پارک ملی یوسیمیتی هدف قرار دهد.
🔹در پاسخ به این تهدید، سرویس مخفی برنامهریزی کرده بود که مسیرهای پیادهروی پل گلدنگیت را با نزدیک شدن قایق بادبانی ببندد. مشخص نیست چه اقداماتی در یوسیمیتی انجام شده است، اما این بازدید نیز ادامه یافت. هیچ جزئیاتی از دستگیری هم منتشر نشده است.
🔹در سال ۱۹۷۶ نیز ملکه فقید در شهر نیویورک بود. این اسناد نشان میدهد که اخطاریهای برای یک خلبان هواپیمای کوچک ارسال شده که روی آن نوشته شده بود «انگلیس، از ایرلند برو بیرون».
🔹این پروندهها نشان میدهد که چگونه افبیآی نسبت به آنچه که پتانسیل واقعی تهدیدات ملکه فقید میدانست، هوشیار بود. پیش از دیدار ملکه فقید از کنتاکی در سال ۱۹۸۹، در یادداشت داخلی افبیآی آمده بود: «امکان تهدید علیه سلطنت بریتانیا از سوی ارتش جمهوریخواه ایرلند (IRA) همیشه وجود دارد.»
🔹در ادامه این یادداشت آمده است: «از بوستون و نیویورک درخواست میشود در قبال هرگونه تهدید علیه ملکه الیزابت دوم از سوی اعضا ارتش آزادیبخش ایرلند هوشیار باشند.»
🔹براساس گزارش سرویس جهانی بیبیسی، ملکه فقید که صاحب اسبهای مسابقه بود، در طول زندگی خود چند بار به کنتاکی سفر کرده است تا از دیدنیهای سوارکاری این ایالت از جمله دربی کنتاکی لذت ببرد. در یک سفر دولتی در سال ۱۹۹۱، ملکه فقید قرار بود یک بازی بیسبال را با رئیس جمهوری وقت آمریکا، جورج اچ بوش ببیند. افبیآی به سرویس مخفی هشدار داد که «گروههای ایرلندی» در حال برنامهریزی برای تظاهرات در استادیوم اند و «یک گروه ایرلندی یک بلوک بزرگ از بلیتهای سکوی بازی را رزرو کرده بود.»/ایندیپندنت فارسی
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سیزدهم)
🔹در حوزه شفافیت دیوار مجلس از همه کوتاهتر است
جلیل رحیمی جهانآبادی نماینده تربت جام، تایباد، باخزر و صالحآباد در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص شفافیت دستگاهها اظهار کرد: عضو سامانه شفافیت هستم اما اعتراض نمایدگانی که شفافیت را نمیپذیرند نیز منطقی است. قرار بود همه دستگاهها شفاف شوند. مانند شورای نگهبان، کابینه و یا مجمع تشخیص مصلحت که این مطالبه به نتیجه نرسید برای مثال شفاف نشد که چه افرادی جلوی واردات خودرو را گرفتند.
رحیمی تاکید کرد: وقتی رای نماینده شفاف شود، او ناخواسته مقابل بخشی از افکار عمومی قرار میگیرد و این مسئله توان و انرژی نماینده را میگیرد با این حال ما نمایندگان مجبور شدیم داوطلبانه این کار را انجام دهیم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهاردهم)
🔹برخی اصرار بر اعمال نظر در امور اجرایی دارند/دولت از مشاوره نمایندگان استقبال میکند
👈"سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در گفتگو با نجوا" درباره حرف و حدیثها مبنی بر دخالت نمایندگان در عزل و نصبها گفت: اگر در حد مشورت باشد دولت از آن استقبال میکند. گاهی پیشنهاداتی دارند که مطرح میکنند چون آشنا هستند و نیرو ها را میشناسند. از این جهت طبیعی است که ما با آنها مشورت داشته باشیم اما اینکه بخواهند اصرار کنند فردی فرماندارشود، مدیرکل شود، مسئول شود این زیبنده و شایسته نمایندگان نیست.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva
📌تناقضهای مداح پرحاشیه!
🔹از یک طرف جنگیدن را حرام میداند از طرفی دیگر ناراحت است چرا با طالبان جنگ نمیکنیم :/
💠eitaa.com/masaf_najva
📌چالشها و فرصتهای ایران در رابطه با طالبان و افغانستان
🔹چند روزی است که در پی اظهارات رییس جمهور کشورمان در خصوص حق آبه هیرمند، رسانه های داخلی و خارجی بر طبل جنگ با طالبان می کوبند. قبل از این هم گروه موسوم به اصلاح طلبان تلاش زیادی کردند تا ایران را وارد مناقشه با طالبان و افغانستان کنند، که با درایت رهبری این اتفاق نیفتاد. این در حالی بود که رهبری قبل از آن فرمان مقابله تمام عیار تا شکست کامل داعش را صادر کرده بود./ادامه👇
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌چالشها و فرصتهای ایران در رابطه با طالبان و افغانستان 🔹چند روزی است که در پی اظهارات رییس جمهور
🔹بدون شک اظهارات رییس جمهور از شدت ناراحتی از بی آبی بخش بزرگی از کشور است و طالبان گروهی و نه حاکمیتی، نیست که نه معاهده را بفهمد و نه قرارداد را.
🔹از سوی دیگر ایران بزرگترین حامی این گروه است و این گروه براحتی و بدون شلیک یک گلوله هم در اختیار ایران هستند. از لحاظ فرهنگی ایران دهها برابر بیشتر می تواند روی طالبان و افغانستان نفوذ پیدا کند تا از نظر نظامی.
🔹لشگر فاطمیون افغانستان در سوریه حماسه آفرید و این سیاست ورزی هوشمندانه ثبات را به منطقه بازگردانید.
🔹قطع کمک ها و راههای ارتباطی و تامین کالای افغانستان باعث فلاکت دهها میلیون مسلمان بشدت فقیر خواهد شد. و دستاورد محسوب نمی شود. از سوی دیگر سرمایه گذاری های تجار ایرانی در معرض خطر قرار خواهد گرفت. و این در دیپلماسی ایران جایگاهی ندارد.
🔹ایران سرمایه گذاری های فرهنگی زیادی هم روی مردم افغانستان انجام داده و در تلاش است علاوه بر تحصیل دختران محروم از تحصیل افغانستان، به فرزندان مهاجران افغان هم همانند کودکان ایرانی امکان تحصیل بدهد.
🔹یکی از سیاستهای اصولی جمهوری اسلامی برای بازگشت ثبات نسبی به این همسایه درد سر ساز، حمایت از گروه اکثریت پشتون(طالب) و عدم حمایت از گروه احمد شاه مسعود، برای جلوگیری از خونریزی بیشتر بود.
🔹این سیاست یک انتخاب نبود ، یک اجبار بود. اجبار به انتخاب بین بد و بدتر. طالبان نه شریک تجاری ارزشمندی است و نه متحد منطقه ایی قدرتمندی. بلکه یک بحران بالقوه است.
🔹ایران نفوذ خوبی در افغانستان دارد و بیم نفوذ بیشتر، باعث تحرکات تبلیغاتی و سیاسی گسترده کشورهای رقیب از جمله ترکیه و پاکستان شده است.
🔹طالبان حامی چندانی در جهان ندارد و قادر به شاخ و شانه کشیدن برای کشوری مثل ایران نیست. ما باید برخی همسایگان را تحمل کنیم چون آنها سوئد و سوئیس نیستند و این یک واقعیت تلخ و بسیار تلخ است که هزینه های زیاد امنیتی به کشور تحمیل کرده اند.
🔹نباید از رقابت با قدرتهای منطقه ایی به سمت منازعه با طالبان رفت. این قطعا رشد دیپلماسی نیست.
✍️مجید گودرزی
💠eitaa.com/masaf_najva
31.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈 با حضور: آقای دکتر علی هروی (کارشناس مسائل افغانستان)
🔹اگر قائل به تفکیک میان طالبان هستیم باید امیدوار بود رهبران طالبانی که دیدگاه معقولانهتری دارند این گروههای تندرو احساسی را کنترل کنند درغیر این صورت بیش از ایران، طالبان از درگیریها آسیب خواهد دید و خود این موضوع باعث تقویت آن بخش از این گروه میشود که به پاکستان نزدیکتر هستند.
👈با موضوع: چرایی تلاش طالبان برای افزایش تنش
💠eitaa.com/masaf_najva
📰 دکه روزنامه| از پشتپردهٔ تعطیلی یک برند قدیمی تا روایت خواندنی از یک سقوط
سهشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲
💠eitaa.com/masaf_najva