22.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 چپهای افراطی و مهاجرین متعصب اسرائیل چگونه به بحران در رژیم صهیونیستی دامن زدند؟
🔸چرا تشکیلات خودگردان، قدرت حکومت بر فلسطين را ندارد؟
🔸دکتر اسداللهی، تحلیلگر مسائل منطقه در #ثریا:
🔹اسرائیل توسط شخصی پایه گذاری شد که حاضر به تدوین قانون اساسی برای رژیم صهیونیستی نبود.
🔹اطلاع از اختلاف میان یهودیان در دولت نامشروع اسرائیل و متعهد نبودن به مرزهای ١٩۴٨ باعث شد که بن گورین و چپهای صهیونیست به رویکرد از نیل تا فرات اصرار کنند.
🔹موج دوم مهاجرت یهودیان به سرزمینهای اشغالی به افراطیگری در اسرائیل دامن زد.
🔹فریب بزرگ تشکیل دولت خودگردان به رهبری یاسر عرفات منجر به پذیرش این واقعیت برای سازشکارانی شد که دولت خودگردان حتی در حد یک شهرداری نیز توان اجرایی در فلسطين ندارد.
#طوفان_الاقصی #فلسطین #غزه #قدس
💠@masaf_najva
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 بزرگترین چالش اسرائیل چیست؟
🔸مسعود اسداللهی، کارشناس مسائل منطقه در #ثریا:
🔹هر جامعهای که رو به افراطیگری برود، اضمحلال آن نزدیک است، یعنی همان چیزی که امروز در اسراییل شاهد آن هستیم.
🔹افراطیترین چهرههای اسرائیلی امروز در سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی قرار دارند و همین مسئله به بزرگترین چالش آنها تبدیل شده است.
🔹نابود کردن مسجد الاقصی و درگیری با فلسطینیها نیت اصلی اسرائیل است تا به اخراج کامل آنها و کشتار بی سابقه دست بزنند.
🔹طوفان الاقصی عملیاتی غیر منتظره نبود بلکه با بیتوجهی اسرائیل به هشدارهای حماس در خصوص تخریب قریب الوقوع مسجد الاقصی مرتبط میشد.
#طوفان_الاقصی #فلسطین #غزه #قدس
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 دولت نتانیاهو و آشفتگی در صحنه عمل/ چرا آمریکا با ادامه جنگ در غزه مخالف است؟
🔸دکتر اسداللهی، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی در #ثریا:
🔹مذاکرات پشت پرده اسرائیل و آمریکا هنوز علنی نشده اما شواهد نشان میدهد که آمریکاییها فرصت زیادی به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ ندادهاند.
🔹جنگ در فلسطين اشغالی حداقل تا سه هفته آینده ادامه پیدا میکند، این در حالیست که تحولات جدید افکار عمومی جهان را درگیر خود خواهد کرد نظیر آنچه که در فاجعه بیمارستان المعمدانی و حمایت جهانی از فلسطین شاهد بودیم.
#طوفان_الاقصی #فلسطین #غزه #قدس
💠@masaf_najva
21.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌گوشهای از نبرد قهرمانانه رزمندگان ارتش فلسطین ساکن محله الشجاعیه در شرق غزه با نظامیان تروریست و بچهکش صهیونیست که قصد ورود به محله آنها را داشتند...
🔹این نبرد صهیونیستها را دچار افلاس کرده که خروجاش را در اظهارات مقامات این رژیم میبینیم...
💠@masaf_najva
📌نماینده ملایر در گفتگو با نجوا؛
صندلیهای مجلس هرگز این تعداد انسان سالم را به خودش ندیده است
🔹انتخابات دوازدهمین دوره مجلس در اواخر سال ۱۴۰۲ برگزار میشود. نجوا برای آشنایی بیشتر با عملکرد و نگرش نمایندگان و مسئولین مربوط به این قوه، سری مصاحبههایی را با آنها انجام داده است. اینبار به سراغ هادی بیگینژاد نماینده ملایر رفتیم تا نظر او را درباره عملکرد نمایندگان، تعامل دولت و مجلس،موضوع عزل و نصبها و... بشنویم.
🔹هادی بیگینژاد نماینده مردم ملایر در مجلس درباره عملکرد دوره یازدهم گفت: عملکرد مجلس در بعضی زمینهها خوب بوده، و در بعضی زمینهها نیز ضعف داشتیم و به برخی از موارد هم نرسیدیم رسیدگی کنیم.
🔹وی افزود: راجع به قسمت اول که ما تلاشمان را کردیم، مجلس و کمیسیونهای مختلفش نظام مشکلات را شناسایی کردند مانند اقتصاد و سعی کردیم این مشکلات را حل کنیم. با بررسی اقتصاد به این جمعبندی رسیدیم که یکی از مسائل و مشکلاتی که در این بخش وجود دارد مسئله بانکها و بانک مرکزی است، بنابراین قانون بانک مرکزی را نوشتیم و به عنوان مصوبه به شورای نگهبان ارسال شد. شورای نگهبان ایراداتی گرفته که آن ایرادات هم انشاءالله رفع و دوباره به شورا ارسال میکنیم.
🔹مورد دوم مبارزه با سوداگری و سفته بازی بود، بسیاری از جمعیت کشور، کسانی که کار اقتصادی انجام میدهند، قابل رصد نیستند یعنی نظام مالیاتی ما به نحوی بود که فعالان اقتصادی قابل رصد نبودند. طرح مبارزه با سوداگری و سفته بازی در دستور کار مجلس قرار گرفت؛ به نتیجه رسید و مصوب شد. اگر شورای نگهبان ایراداتی بگیرد، آنها هم رفع میشود و به جلو میرویم.
🔹بحث کمکها به مردم در قالب کمکهای یارانهای در قوانین بودجه مصوب شد. در زمینه مسکن اقداماتی صورت گرفت و آنچه که ما میتوانستیم برای حوزه مسکن انجام دهیم را انجام دادیم. قانون جمعیت و همچنین دو مصوبه در حوزه انرژی از دیگر موفقیتهای این دوره از مجلس بوده است.
🔹نماینده همدان در بخش دیگر سخنانش درباره اقدامات مجلس یازدهم گفت: در برخی از موارد میتوانستیم بهتر عمل کنیم. مانند مسئله مربوط به قانون انتخابات؛ قانون انتخابات نقصهایی دارد که ما باید بپذیریم. برای مثال مصوب کردیم کارمندها در ساعت غیر اداری وارد مسائل انتخاباتی نشوند. این یعنی چه و چه مفهومی دارد؟ مگر میشود کارمندها را نگوییم، بسیج را نگوییم، نیروهای نظامی را نگوییم کسانی که درگیر انتخابات هستند را نگوییم؟ در این جامعه دیگر چه کسانی میمانند که بخواهند برای انتخابات کار کنند؟ اینها نقصهای کار ماست. مورد دیگر که اصلاحیه خورد و به شورای نگهبان فرستادیم و تایید کرد این بود که برای مثال اگر یک نماینده در حوزه انتخابیهاش بخواهد کاری انجام دهد و در عین حال نامزد هم باشد، کارهایش را نباید انجام دهد!
امکان دارد فردی نماینده باشد و مردم از او مطالبه نداشته باشند؟ پس مصوباتی داشتیم که در کل خوب بوده اما در جزئیات نقصهایی داشته است.
🔹وی افزود: مورد دیگر مسئله هویتی جوانها و نسل جدید است که موفق نشدیم به خوبی به آن بپردازیم. رهبر انقلاب در ابتدای مجلس فرمودند که اقتصاد و فرهنگ دو سرفصل مهمی است که باید به آن توجه شود.
مجلس یازدهم به موضوعات فرهنگی مانند قانون جوانی جمعیت پرداخت منتهی کافی نبود.
🔹بیگی نژاد در ادامه به نقاط قوت این مجلس پرداخت و گفت: یکی از ویژگیهای مثبت این مجلس نسبت به دورههای قبل ساده زیستی نمایندگان است. به عقیده بنده صندلیهای مجلس هرگز این تعداد انسان سالم را به خودش ندیده است. بنده افراد زیادی را در این مجلس دیدم که کار اقتصادی و دانشگاهی را به طور کامل کنار گذاشته، عضو باندهای سیاسی نشده و سخت مشغول کار هستند. بنابراین ساده زیستی و عدم عضویت در جریانهای منفی سیاسی از نقاط قوت این دوره است.
🔹وی درباره تعامل و همکاری دولت و مجلس بیان کرد: تعامل یک بحث عملی است و به عقیده من، ما در این دوره شاهد یکی از بهترین ارتباطات بین دولت و مجلس بودیم تا جایی که برخی انتقاد کردند که مجلس مدام با دولت کنار میآید و همراهی میکند؛ پاسخ من این است که اگر همراهی نکنیم اوضاع بدتر میشود.
🔹نماینده ملایر در مجلس با تایید عضوتش در سامانه شفافیت آرا درخصوص دخالت در انتصابات گفت: ما در انتصابات به شکل توصیهای نظر میدهیم اما اصرار و فشاری برای قبول توصیهها نداریم و هر شخص و نهادی خود مسئول و پاسخگو عملکردش است. گاهی دلخوری پیش آمده اما به عقیده بنده در شهرستانها مردم نباید اختلاف مسئولان را ببینند، باید تلاش کنیم یک آرامشی وجود داشته باشد.
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌نماینده ملایر در گفتگو با نجوا؛ صندلیهای مجلس هرگز این تعداد انسان سالم را به خودش ندیده است 🔹انت
🔹در پایان بیگینژاد از تایید صلاحیتش در هیئت اجرایی خبر داد و در پاسخ به پرسشی درباره ارزیابی میزان مشارکت در انتخابات اظهار کرد: به نظرم مشارکت در انتخابات مجلس این دوره از دوره قبل بیشتر خواهد بود. در انتخابات یازدهم مشارکت حدود ۴۲ درصد بود، پیشبینی من این است که مشارکت در این دوره حدود ۵۰ درصد خواهد بود.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@masaf_najva
44.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اصولا چرا زندگی یهودیان بر پایه ثروت بنا شده؟
🔹بر اساس اسناد تاریخی یهودیان در هیچ دورهای مورد اقبال قرار نمیگرفتند، که عمده دلایل آن رفتار شنیع و فساد اخلاقی و مالی از جمله ایجاد فحشاخانهها و رباخواری یهودیان بوده است و ...
👈#ویدیو_کلیپ
💠@masaf_najva
4_6017148537727356545.mp3
27.69M
📌گفتگوی ویژه با موضوع: جریانشناسی سیاسی در ایران (جلسه دهم)
🔸با حضور جناب آقای دکترمیرباقری (کارشناس مسائل سیاسی)
🔹 در سال ۱۳۶۸ با انتخاب رهبری جدید، دوره سازندگی پس از جنگ، تفکرات اصلاحطلبی مثل حلقه سلام، حلقه کیان، یا احزابی مثل کارگزاران به وجود آمد.
🔹از نقطه آغاز یا نمایان شدن حلقههای فکری نو، یک اصل در همه این دیدگاهها مشترک بود. آن هم تقابل با اصول تفکر دینی، بویژه ولایتفقیه و قانون اساسی.
🔹تفکر پلورالیستی و لیبرالی در همه اصلاحطلبان وجود دارد که با ماسک دینی و انقلابی رنگ شده بود و به آرامی و مرور زمان این پرده فرو افتاد.
🔹 در طول ۱۰ سال سردمداری هاشمی، تمام نهادهای کشور به تصرف لیبرالیسم درآمد و این تفکر منحوس در آنها نهادینه شد. هنوز هم کشور با این میراث شوم هاشمی دست به گریبان است.
💠@masaf_najva
همه از بمباران غزه 2.5 برابر هیروشیما سخن میگویند
👈فارغ از این دقت که مساحت هیروشیما خود 2.5 برابر غزه است
یعنی اگر عادلانه (در مشابهت سطح) محاسبه کنیم:
👈غزه 6.25 برابر هیروشیما بمباران شده ... دقت کنید، «شش برابر هیروشیما!»
با این وجود ائتلاف جهانی علیه غزه کارش بجایی رسیده نه محرمانه، بلکه علنی اعلام میکند:
👈کلیه واحدهای دهها کشور:
"جمع کنید برویم، امروز در فلان محله، بهمان خیابان دعوا داریم! "
✍️بی پروا
👈#یادداشت
💠@masaf_najva