📌سفارتخانه یا لانه جاسوسی
🔹"جان بردی کیسلینگ" دیپلمات سابق آمریکایی در کتاب خاطراتش درباره سوءاستفاده گسترده سیآیای از پوششهای دیپلماتیک مینویسد:
🔹«خطِ میان جمع آوری آشکارِ اطلاعات از سوی دیپلمات و گردآوری دادههای محرمانه از سوی دو قلویِ شیطانی آنها، خطی گُنگ و تار است.
🔹ضرورتهای جنگ جهانی دوم، کنگره و کاخ سفید را مُجاب کرد که جهان آنچنان جذاب و خطرناک است که نمیتوان آن را در اختیار دیپلماتها و وابستگان نظامی گذاشت. از زمانی که دفتر خدمات استراتژیک در پوشش سفارتخانههای خارج از کشور مشغول فعالیت شد، برداشت عمومی از دیپلماتهای آمریکایی هیچگاه مانند گذشته نشد.
️🔹سیآیای ناجوانمردانه همهی پیشنهادهای استفاده از «پوشش دیپلماتیک» را که به ماموران اطلاعاتی اجازه میدهد با اطمینان در کشورهای خارجی فعالیت کنند را از آن خود میکند.»
💠@masaf_najva
📌جاسوسی صنعتی؛ موش نفوذی ایلان ماسک
🔹در سال 2018 تسلا یک تکنسین فرآیند سابق را در کارخانه گیگافکتوری نوادا، جایی که باتریهای تسلا تولید میشود، به هک کردن دادههای محرمانه و ارسال چندین گیگابایت داده به یک یا چند شخص ثالث متهم کرد.
🔹این جاسوس ممکن است اطلاعات نادرستی در مورد ضایعات و سلولهای باتری آسیب دیده را به رسانهها داده باشد. او برای یک شرکت چینی که قصد توسعه وسایل نقلیه الکتریکی را داشت کار میکرد و کد منبع Autopilot تسلا و سایر اطلاعات حساس را به سرقت برد. این سرقت میتوانست به شرکت چینی مزیت قابل توجهی در توسعه فناوری رانندگی خودران خود بدهد.
🔹در همان سال، آتش سوزی در محل جوشکاری خط بدنه گزارش شده بود که باعث توقف تولید شد. ماسک در ایمیلی به کارمندان خود نوشت: «همانطور که میدانید، فهرست بلندبالایی از سازمانها وجود دارد که میخواهند تسلا از بین برود.»
💠@masaf_najva
📌زیرپاکشی؛ استخراج ظریف اطلاعات
🔹آژانس امنیت ملی در دولت آمریکا در قالب آموزشهایش، زیرپاکشی را تحت عنوان «استخراج ظریف اطلاعات از طریق یک مکالمهی معمولی و ساده» تعریف میکند.
طبق این تعریف، مکالمات میتوانند درهر مکانی از جمله فروشگاه، رستوران، باشگاه، و غیره شکل بگیرند.
🔹از آنجایی که زیرپاکشی یک فرایند کمخطر بوده و ردیابی آن نیز دشوار است، معمولاً از آن در بیشتر جنبههای مهندسی اجتماعی استفاده میشود.
🔹اکثر دولتها به کارمندانشان در مورد زیرپاکشی هشدار داده و میگویند که این حربهی روانشناسی توسط جاسوسهای سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹مثلا اکثر افراد تمایل دارند رفتار مودبانهای با غریبهها داشته باشند و یا مثلاً وقتی افراد مورد ستایش قرار میگیرند، تمایل به صحبت و افشای اطلاعات بیشتری دربارهی خوشان و کارشان دارند.
✍️برگرفته از کتاب "مهندسی اجتماعی" نوشته سیدعلی موسوی
👈#معرفی_کتاب
💠@masaf_najva
خدمت ایشان رسیدیم. امام تنها بود. شروع سخن ایشان، گفتوگو درباره حزب خلق مسلمان بود.]
🔹امام فرمودند: ما میدانیم که اجانب به خصوص آمریکا با این انقلاب خیلی دشمن هستند و با وسائل گوناگون به آن ضربه میزنند. حالا اول کار است که آمدهاند و حزب درست کردهاند.
🔹این حزب خلق مسلمان علیالتحقیق ریشه خارجی دارد. این کلمه «خلق» را داخل عنوان حزب گذاردهاند - مثل اینکه کلمه «دمکراسی» را میخواستند داخل نام «جمهوری اسلامی ایران» کرده و بگویند: «جمهوری دمکراتیک اسلامی ایران»؛ خلق مسلمان هم یعنی همین، خلق در فارسی همین توده است.
🔹اینها میخواهند از همین حالا میان مسلمانان زمینه جنگ درست کنند و بگویند حزب جمهوری اسلامی و حزب خلق مسلمان. این قضیه ضربه زدن به انقلاب و پایمال کردن خونهای مسلمانان است.
🔹میخواهند این انقلاب را بکوبند و این موفقیت را از بین ببرند و یک چیز دیگر جایش بگذارند که منافع خودشان را تامین کند.
🔹مشکل این است که آقای شریعتمداری به نام یک آیتالله وابستگی خودش را به این حزب اعلام کرده و آنرا وابسته به خود معرفی کرده است. یعنی بین این حزب و بین آقای شریعتمداری ارتباط هماهنگی و همرنگی برقرار است. این کار خیلی خطرناک است. ممکن است تمام زحمتها به هدر برود. اینکه گفتم شما بیایید، برای این است که بگویم پیش آقای شریعتمداری بروید و بهطور خصوصی از قول من به ایشان بگویید این کار را اجانب کردهاند، شما که این مطلب را پذیرا شدهاید، یا آگاهید یا ناآگاه. مصلحت شما این است که فوراً در جراید و رادیو و تلویزیون اعلام کنید که از این حزب برکنار هستید و مسائل آن به هیچ وجه به شما ارتباط ندارد، تا حیثیت شما محفوظ باشد.
🔹[آقای فلسفی: من همان موقع حرکت کردم و به منزل آقای شریعتمداری رفتم ... پیام امام را به ایشان رساندم. اصل پیام این بود که آقای شریعتمداری بنویسد و امضاء کند که من به هیچ وجه به این حزب ارتباط ندارم، و این حزب نیز به من وابستگی ندارد.
🔹وقتی به ایشان پیام را گفتم، موضوع را بسیار عجیب تلقی کرد. گفت: «آقا این حزب متعلق به مسلمانها است؛ من به این حزب بستگی دارم. این را علناً گفتهام و همه هم میدانند. اگر بگویم بستگی ندارم، مساوی با از بین رفتن اعتبار و حیثیت من است. آیا من خودم را تحقیر کنم و بگویم وابستگی به این حزب ندارم، و آنرا نمیشناسم؟ من اینکار را نمیکنم.» ایشان این عبارت منفی را خیلی محکم میگفت. من برگشتم و رفتم خدمت امام و گفتم: «ایشان میگوید حیثیت من در خطر است و اگر انصراف خود را اعلام کنم، باید از حیثیت خودم چشم بپوشم و بسیاری از دوستانم را که پایهگذار این حزب بودند از دست بدهم. من این کار را نمیکنم.» امام اظهار تاسف کردند و گفتند:]
🔹این آقا متوجه قضایا نیست. شما بروید و بگویید حیثیت شما با وابستگی به این حزب از بین خواهد رفت. جدا نشدن از این حزب، مقدمه بر باد رفتن حیثیت شماست. اما اگر جدا شدید، حیثیت شما کاملًا محفوظ میماند و در قم «آقا» یی هستید. من به این وسیله با ایشان اتمام حجت میکنم.
🔹بگویید اگر حیثیت شما با اعلام عدم وابستگی به این حزب ضربه بخورد، ما شما را حفظ میکنیم و جبران خواهیم کرد که کوچکترین ضرری به حیثیت شما وارد نشود.
🔹من پیام امام را به ایشان گفتم، و بعد هم خودم صحبت کردم، گفتم: «پیشنهاد من این است که شما استعفا را بنویسید و امضاء بکنید. با این کار، مقدمهای درست میشود و مجلسی در مسجد اعظم میگیریم؛ به رادیو و تلویزیون هم میگوییم بیایند، آقای گلپایگانی و آقای نجفی هم بیایند. شما هستید، امام هم شرکت میکند. در آن مجلس من منبر میروم و آنطور که شما میخواهید، صحبت میکنم. میگویم آیتالله شریعتمداری که در انقلاب اسلامی قلماً و قدماً خدمات بسیاری کردهاند، اخیراً متوجه شدهاند که حزب خلق مسلمان مضر است و بر خلاف مصلحت انقلاب اسلامی است. اصلًا انقلاب اسلامی یک حقیقت است و آن حقیقت، اسلام است.
🔹لذا آیتالله شریعتمداری با مشورت امام و مصلحت بینی ایشان از حزب خلق مسلمان استعفا کرده و نوشتهاند که این حزب مربوط به من نیست» .... چون در بیان مطلب احترام زیادی نسبت به ایشان بود، قدری فکر کرد و گفت: «گمان نمیکنم امام این کار را بکند.»
🔹گفتم: «من میروم و میگویم، اگر فرمود، این کار را میکنم، آیا شما نیز بدون تردید این کار را میکنید؟
گذشته از امام، آقای گلپایگانی و آقای نجفی هم هستند، آنها هم قطعاً میآیند.»
🔹باز متحیر ماند، ولی بعد گفت: «خیلی خوب، بروید و به امام بگویید. ببینید امام حاضر است، یا نه؟ اگر حاضر است، این کار را بکنید.»
👇ادامه
🔹برای سومین بار آمدم خدمت امام و گفتم: «آقای شریعتمداری، با این وعدهای که من به او دادم و گفتم به منبر میروم و آنطور که بخواهید صحبت میکنم، موافقند؛ اما نگران هستند که شما با این امر موافقت نکنید. آیا شما موافق هستید؟»
🔹امام فرمودند: بله انقلاب اسلامی و حفظ عزّ اسلام و کوتاه کردن دست اجانب، آنقدر برای من مهم است که با این طرح حتماً موافقت دارم و در مجلس هم شرکت میکنم؛ میآیم و مینشینم. آنچه را هم که خود ایشان بخواهد و شما مصلحت میدانید، در منبر بگویید.
🔹[آقای فلسفی: برای بار سوم به منزل آقای شریعتمداری رفتم و موافقت امام را به ایشان اعلام کردم.
گفتم: «خوب، بنا شد که شما متنی را امشب خودتان بنویسید، فردا بیاییم ببینیم اگر نواقصی داشت تکمیل کنیم و بعد ببریم به امام بدهیم. اگر ایشان موافقت کرد، امضاء کنیم و سپس مجلس را تشکیل دهیم.» گفت: «بله، بد نیست، موافقت میکنم؛ اما یک شرط دارد. من باید امشب با بعضی از رفقا مشورت کنم. بدون مشورت، قول قطعی نمیدهم. امشب برای من شب مشورت باشد. من متن را مینویسم. اگر مشورت، درست درآمد و خصوصیاتی علاوه شد؛ آن وقت فردا صبح اینجا بیایید که تکمیل کنیم.» مطلب را تقریباً تمام شده تلقی کردم. از منزل آقای شریعتمداری بیرون آمدم و به منزل امام رفتم ... گفتم: تقریباً قبول کرده، ولی گفته است باید امشب روی این مطلب مشورت کنم؛ هم راجع به اصل قضیه، و هم راجع به بعضی از کمبودهای احتمالی. من مشورت میکنم، شما هم فردا صبح بیایید و نتیجه را به امام بگویید.]
🔹امام فرمودند: خیلی خوب، امشب قم بمانید و فردا صبح بروید.
🔹[آقای فلسفی: فردا صبح که نزد آقای شریعتمداری رفتم ایشان گفت: «رفقای من موافقت نکردند و گفتند هم در قم و هم در آذربایجان حیثیت افراد بسیاری از بین میرود؛ ضربه بزرگی هم به شما میخورد؛ نباید اصلًا پیرامون این مطلب فکر کنید! بنابراین من آن نوشته را نمینویسم.» به منزل امام برگشتم و مطالب را به ایشان عرض کردم. امام متاثر شد. بعد هم پیشامدها آن شد که همه میدانند.]
🔹حزب خلق مسلمان در اسفند ماه سال ۵۷ توسط آقای شریعتمداری تاسیس شد. بسیاری از عناصر سرشناس سلطنت طلب، لیبرال، چپگرا به این حزب پیوستند و بهتدریج در مقام معارضه با انقلاب اسلامی برآمدند. پس از فتح لانه جاسوسی در آبان ماه ۵۸ و افشای اسناد مربوط به وابستگی برخی از سران فعال حزب به سفارت آمریکا در تهران، ماهیت وابسته حزب خلق مسلمان بیش از پیش آشکار شد و هواداران متدین از آن روی برتافتند. مدتی بعد با افشای طرح کودتا و توطئه براندازی نظام جمهوری اسلامی توسط قطب زاده با همکاری آقای شریعتمداری در این طرح، حزب خلق مسلمان منحل گردید.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ۰۱ آذر ۱۳۵۸
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
📌مصاحبه یا بازجویی؟
🔹مصاحبه خبرنگار تلویزیون باکو با سفیر ایران، در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو
🔹آیا در این مصاحبه پروتکلهای لازم رعایت شدهاند؟
🔹آیا خانم خبرنگار مقام سیاسی کشورش بود که باید پرچم باکو در کنارش، باشد؟
🔹آیا پوشش خبرنگار باکو، آن هم در سفارت ایران که خاک ج.ا.ا است، از لحاظ احترام و رعایت تشریفات دیپلماتیک اشکالی نداشت؟
🔹کاملا مشهود است که طراحی سؤالات به شکلی تهاجمی صورت گرفته، که بتوانند در مواردی مثل: مسئله سفارت باکو در تهران، پل خدا آفرین، زنگزور و جنگ باکو با ارمنستان، ایران را مقصر جلوه دهند!
🔹آیا بهتر نبود قبل از مصاحبه، سؤالات به سفیر ایران داده میشد، و هر کدام را که صلاح نمیدانستند پاسخ نمیگفتند؟
🔹بهنظر میرسد که عباس موسوی، سفیر کنونی ج.ا.ا در باکو، بسیار منفعلانه پاسخ داد و قادر نبود که با قدرت و اعتماد بنفس، از اقتدار و موضع به حق ایران دفاع کند!
💠@masaf_najva
📌حمله رژیم صهیونیستی به «بعلبک» در جنوب لبنان؛ سه مجروح بر جای گذاشت
🔹در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی که شنبه شب منطقه بعلبک، در شرق لبنان را هدف قرار داد، سه نفر مجروح شدند.
🔹 این سومین حملهای است که رژیم صهیونیستی در حدود ۶ ماه بمباران متقابل با حزبالله لبنان منطقه دور از مرز با اراضی اشغالی را هدف قرار میدهد.
🔹هواپیماهای اسرائیلی پنج موشک به یک ساختمان مسکونی ۲طبقه در شهرک العسیره در خارج از شهر بعلبک شلیک کردند.
🔹 این حملات یک مرکز حزبالله را که مدتی رها شده بود هدف گرفت و طی این حملات سه تن از ساکنان ساختمانهای مجاور زخمی شدند.
🔹بشیر خضر، فرماندار منطقه بعلبک-هرمل در پلتفرم ایکس گفت: «اطلاعات اولیه حاکی از زخمی شدن سه تن است.»
🔹️ پهپاد اسرائیل ۲موشک بهسمت شهرک حلتا در بخش شرقی جنوب لبنان شلیک کرد و توپخانه آن نیز اطراف شهرک کفرشوبا در جنوب لبنان را بمباران کرد.
🔹خبرگزاری ملی لبنان هم گزارش داد که حومه شهرکهای عیتا الشعب و رامیه مورد گلوله باران مستقیم مواضع ارتش اشغالگر در مجاورت خط آبی در بخش مرکزی قرار گرفت.
🔹در طی هفتهها، اشغالگران حملات هوایی عمیقتری را در داخل خاک لبنان انجام دادهاند که خطر جنگ علنی را افزایش میدهد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌حمله مقاومت عراق به وزارت جنگ اسرائیل
🔹مقاومت اسلامی عراق در اطلاعیهای از حمله پهپادی به ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خبر داد.
🔹در اطلاعیه صادره آمده است که این عملیات ویژه در چارچوب مرحله دوم عملیاتهای مقاومت عراق علیه مواضع رژیم صهیونیستی است و در طول ماه رمضان برای حمایت از غزه تشدید خواهد شد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌هنگام میزبانی از مهمان خارجی چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بسته خبری
📌خبرنگار میدانی الجزیره، حملات پهپادی حزبالله به سامانه گنبد آهنین در شهرک کفربلوم را بررسی میکند
📌ندا و درخواست کمک زن فلسطینی از مجتمع الشفاء:
🔹همه اینجا زخمی شدن، اسرائیلیها اصرار دارند به ما شلیک کنند، به داد ما برسید و کمک کنید.
📌خاخام اسرائیلی: مرگ و زندان را به خدمت در ارتش ترجیح میدهیم
🔹خاخام «زوی فریدمن»، رهبر جریان حریدی در دیدار با نمایندگان جنبش تندروی صهیونیستی موسوم به "برادران مسلح": سکولار بودن بدتر از مرگ است و چون ارتش مقر سکولارها و فرهنگ اسرائیلی سکولار است، هرگز به ارتش نمیپیوندیم.
🔹این اظهارات خاخام فریدمن همزمان با افزایش شکافهای سیاسی در سرزمینهای اشغالی بر سر الزام یهودیان حریدی به منظور خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی است.
📌مجری MSNBC بررسی میکند:
🔹چگونه لابی اسرائیل با پول پاشی، نبض کنگره آمریکا را بهدست گرفته است؟
💠@masaf_najva
📰 تحلیل اختصاصی ماوراءالنهر در مورد حادثه تروریستی مسکو؛ بررسی تعمد و تکرر استفاده از نیروهای تاجیک توسط داعش
بر اساس اعلام رسمی منابع روسی، بخشی از عاملان حمله تروریستی به محل برگزاری یک کنسرت در شهر مسکو شهروندان تاجیکستان بودهاند. مقامات امنیتی روسیه هویت این افراد را منتشر کرده و بر اساس خبرهای بعد، تقریبا تمام تیم تروریستی مذکور دستگیر شدهاند. حضور مجدد شهروندان تاجیکستان برخی سوالات و گمانهزنیهای گذشته را مجددا مطرح نموده است.
👇👇ادامه
نخست، در شمار زیادی از حملات تروریستی اخیر شامل دو حمله تروریستی در شاهچراغ، حمله تروریستی در کرمان، حملات تروریستی در افغانستان، حمله به یک کلیسا در ترکیه و برخی حملات تروریستی در اروپا شهروندان تاجیکستان حضور داشتهاند.
دوم، داعش چه در شاخه خراسان و چه در ساختار مرکزی خود، از بیش از 50 کشور نیرو جذب کرده و در عملیات مختلف از آنها استفاده میکند. این تعمد و تکرر استفاده از نیروهای تاجیکستانی در بازه کوتاه میتواند ناشی ازیک تعمد عملیاتی و یا افزایش جذب نیرو از تاجیکستان باشد.
سوم، اجرای عملیات در ایران و یا روسیه با استفاده از عناصر تاجیکستانی به دلیل اشتراکات زبانی قابل توجیه است، اما گستردگی بیشتر در کشورهایی همچون ترکیه، اروپا، پاکستان و مناطق دیگر نشان از احتمال تحقق سناریوی دوم دارد.
چهارم، در صورت بررسی سناریوی دوم، میتوان به این نتیجه رسید که این گروه تروریستی در طول سالهای اخیر توانسته به یک شبکه جذب و سازماندهی پیچیده و منسجم در تاجیکستان و یا در میان شهروندان تاجیکستان دست یابد. آنچه امروز مشاهده میکنیم صرفا یک نتیجه اولیه از این شبکه جذب است.
پنجم، موضع و عملکرد دولت تاجیکستان در قبال این شبکه احتمالی جذب نیرو توسط داعش بسیار مبهم است. در فضای بسیار بسته این کشور که حتی پیش پا افتادهترین مناسک اسلامی با محدودیت روبرو است و کوچکترین ارتباطات با نیروهای اپوزیسیون توسط نیروهای امنیتی شناسایی و برخورد میشود، فعالیت چنین شبکهای ابهامات زیادی را به وجود میآورد.
ششم، کماکان نمیتوان راهکاری برای مقابله با این شبکه احتمالی ارائه داد؛ اما طبیعتا همراهی و همکاری دولت تاجیکستان و مقابله با ریشههای حمایت و همراهی با داعش در این کشور گام نخست خواهد بود. طبیعتا مبارزه با داعش در این سطح و لایههای عمیق مستلزم یک همکاری بینالمللی خواهد بود.
کانال #مرکز_مطالعات_آسیای_مرکزی | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
📌 پیام نجوا
🔹امام خامنهای مدظلهالعالی: قضایای غزّه نشان داد که چه ظلمی و چه ظلمتی بر دنیا حاکم است. این دنیای غرب، این دنیای بهاصطلاح متمدّن که ادّعای حقوق بشر و امثال اینها میکنند، نشان دادند که چه ظلمتی بر زندگی اینها، بر افکار اینها، بر عمل اینها حاکم است.
✍در جمع اقشار مختلف مردم ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
💠@masaf_najva
🔹طبق آمار موجود، میزان فعالیت نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، بر اساس تعداد مشارکت در رایگیریها، ارائه پیشنهادات و نیز حضور در مشروح مذاکرات مجلس محاسبه شده و بهعنوان شاخص فعالیت ایشان در نظر گرفته شده است. ملاک ارزیابی صورت گرفته سامانه شفافیت آرا shafanama.ir است.
📌رتبهبندی نمایندگان
🔹علیرضا سلیمی نماینده شهر محلات (استان مرکزی) در مجلس شورای اسلامی هستند. طبق آمار موجود در سامانه شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۴۶ مورد عملکرد علیرضا سلیمی ثبت شده است؛ که بر همین اساس ایشان در ۹۸ درصد جلسات حاضر بودهاند و در ۲ درصد نیز حضور نداشتهاند. سلیمی در مدت حضور خود در مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۱۵ مورد رای گیری مشارکت کرده است، که از این تعداد ۱۵۴۰ رای موافق، ۴۶۹ رای مخالف و ۲ رای نیز ممتنع بودهاند. ایشان در ۴ مورد نیز، علیرغم حضور در مجلس، عدم مشارکت داشتهاند.
🔹شاخص عملکرد: رتبه ۱ در بین نمایندگان
🔹حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده شهر شاهینشهر (استان اصفهان) در مجلس شورای اسلامی هستند. طبق آمار موجود در سامانه شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۴۶ مورد عملکرد آقای حسینعلی حاجیدلیگانی ثبت شده است؛ که بر همین اساس ایشان در ۱۰۰ درصد جلسات حاضر بودهاند و در صفر درصد نیز حضور نداشتهاند.
🔹حاجیدلیگانی در مدت حضور خود در مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۴۶مورد رای گیری مشارکت کرده است، که از این تعداد ۱۵۲۳ رای موافق، ۴۸۷ رای مخالف و ۲۷ رای نیز ممتنع بودهاند. ایشان در ۹ مورد نیز، علیرغم حضور در مجلس، عدم مشارکت داشتهاند.
🔹شاخص عملکرد: رتبه ۲ در بین نمایندگان
🔹علیرضا عباسی نماینده شهر کرج (استان البرز) در مجلس شورای اسلامی هستند. طبق آمار موجود در سامانه شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۴۶ مورد عملکرد علیرضا عباسی ثبت شده است؛ که بر همین اساس ایشان در ۹۹ درصد جلسات حاضر بودهاند و در ۱ درصد نیز حضور نداشتهاند. عباسی در مدت حضور خود در مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۳۲ مورد رای گیری مشارکت کرده است، که از این تعداد ۱۵۵۹ رای موافق، ۴۵۶ رای مخالف و ۴ رای نیز ممتنع بودهاند. ایشان در ۱۳ مورد نیز، علیرغم حضور در مجلس، عدم مشارکت داشتهاند.
🔹شاخص عملکرد: رتبه ۳ در بین نمایندگان
🔹حسین خسرویاسفزار نماینده شهر بیرجند (استان خراسان جنوبی) در مجلس شورای اسلامی هستند. طبق آمار موجود در سامانه شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۴۶ مورد عملکرد حسین خسرویاسفزار ثبت شده است؛ که بر همین اساس ایشان در ۹۹ درصد جلسات حاضر بودهاند و در ۱ درصد نیز حضور نداشتهاند.
🔹خسرویاسفزار در مدت حضور خود در مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۲۳ مورد رای گیری مشارکت کرده است، که از این تعداد ۱۶۲۶ رای موافق، ۳۸۸ رای مخالف و ۱ رای نیز ممتنع بودهاند. ایشان در ۸ مورد نیز، علیرغم حضور در مجلس، عدم مشارکت داشتهاند.
🔹شاخص عملکرد: رتبه ۴ در بین نمایندگان
🔹علی خضریان نماینده شهر تهران (استان تهران) در مجلس شورای اسلامی هستند. طبق آمار موجود در سامانه شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۴۶ مورد عملکرد علی خضریان ثبت شده است؛ که بر همین اساس ایشان در ۱۰۰ درصد جلسات حاضر بودهاند و در صفر درصد نیز حضور نداشتهاند. خضریان در مدت حضور خود در مجلس شورای اسلامی، در ۲۰۳۶ مورد رای گیری مشارکت کرده است، که از این تعداد ۱۴۹۳ رای موافق، ۴۸۹ رای مخالف و ۴ رای نیز ممتنع بودهاند. ایشان در ۵۰ مورد نیز، علیرغم حضور در مجلس، عدم مشارکت داشتهاند.
🔹شاخص عملکرد: رتبه ۵ در بین نمایندگان
💠@masaf_najva