📌اسلامی شدن رادیو-تلویزیون
🔹من بارها گفتهام رادیو - تلویزیون باید کاملًا مستقل باشد، و باید استقلالش محفوظ باشد و هیچکس در آن دخالت نکند. شما فقط در هر چه بیشتر اسلامی شدن آن کوشش کنید، تا مطابق با خواست مردم باشد. مردم خونشان را دادهاند. نمیشود که مسلمانها خونشان را بدهند و بعد اشخاصی منحرف بیایند و نتیجهاش را ببرند. و مساله این است که هیچ عقل و شرعی این را نمیگوید. مردم مسلمان ریختند در خیابانها، «اللهاکبر» گفتند، جانشان را فدا کردند و گفتند ما جمهوری اسلامی میخواهیم، جمهوری اسلامی محتوایش این است که همه چیزش اسلامی باشد.
🔹یکی از مهمات، همین قضیه رادیو - تلویزیون است که از همه چیز اهمیتش بیشتر است. این دو دستگاه است که باید اسلامی بشود. استقلالش را حفظ کنید. کسی اگر آمد خواست یک چیزی را تحمیل کند، ابداً به آن اعتنا نکنید و با استقلال و با قدرت این دستگاه را راه بیاندازید.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۵۹
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رئیس پیشین شاباک:
🔹نتانیاهو! تمام نهادهای امنیتی تو در طول این ماهها شکست خوردهاند.
🔹بن گویر وزیر ننگ ملی است و هر کاری می خواهد انجام میدهد. بازدارندگی ما هیچگاه تا این حد ضعیف نبوده آنهم با یک ارتش و نهاد امنیتی که توانایی مقابله با تهدیدات امنیتی را ندارند.
💠@masaf_najva
📌تحلیلگران آمریکایی بر این باورند که چین بهزودی تایوان را در محاصره کامل قرار داده و ارتباط این جزیره با جهان را قطع خواهد کرد.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بسته خبری
📌ژنرال بازنشسته اسرائیلی:
🔹باید اعتراف کرد، ایرانیها صبورند، آرام پیشروی و حکیمانه رفتار میکنند...
📌گفتمان تحریم انتخابات حتی در آمریکا هم خریدار ندارد؛ عصبانیت مزدوران ضدایرانی از برپایی صندوقهای رای در آمریکا!
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بسته خبری
📌رسانههای اسرائیلی؛ قرار بود لبنان به عصر حجر بازگردد نه اسرائیل!
🔹اجماع تحلیلگران و رسانههای عبری به ضعف ارتش در برابر حزبالله:
🔹کانال ۱۴: این ما هستیم که احساس میکنیم به عصر حجر بازگشتیم!
🔹کانال ۱۲: نمیتوان ادعاها درباره جبهه شمال را قبول کرد، واقعا درباره شمال غفلت شده آنجا نبردی آتشین در عمق اراضی ما در جریان است!
📌ژنرال بازنشسته، الیاس حنّا بررسی میکند:
🔹چرا سفیر سابق آمریکا در یمن به ناتوانی آمریکا در ایجاد بازدارندگی در مقابل جنبش انصارالله تصریح کرده است؟
📌شهرکنشین یا اشغالگران وحشی؛ روزنامهنگار آمریکایی از جنایات شهرکنشینان اسرائیلی میگوید!
🔹«جرمی لوفردو» روزنامهنگار و فیلمساز: شهرکنشینان خانهها را آتش میزنند، درختان فلسطینیها را قطع میکنند و حیواناتشان را میکشند.
💠@masaf_najva
📌نجوای مقاومت
حمله داعش به داغستان روسیه
🔹نیروهای داعش واقع در داغستان حمله گسترده و وحشتناکی به به چند شهر انجام داده و نیروهای پلیس، امنیتی و نیروهای ویژه روسیه در حال درگیری با این تروریستها میباشند.
🔹یک کلیسا، یک مدرسه و یک کنیسه در این درگیریها به آتش کشیده شده و تعداد زیادی مردم عادی هم در گروگان مهاجمان می باشند.
💠 @masaf_najva
تکمیلی|
حملات تروریستی در ماخاچکالا و دربنت روسیه. جزئیات اصلی تا این ساعت:
🔹یک منبع اسپوتنیک گفت پس از حملات تروریستی در داغستان، شش شبه نظامی کشته شدند. بعداً این اطلاعات توسط رئیس منطقه تأیید شد، اما کمیته ملی ضد تروریسم از پنج تروریست خنثی شده خبر داد.
🔹بیش از ۱۵ افسر پلیس و چندین غیرنظامی در این حملات کشته شدند.
🔹تکنسین های مواد منفجره از سازمان های امنیتی در محل درگیری ها مشغول به کار هستند.
🔹به دلیل حملات تروریستی در داغستان، سه روز عزای عمومی اعلام شده است از ۲۴ تا ۲۶ ژوئن.
🔹ملیکوف، رئیس منطقه، معتقد است که تروریست ها در خارج آموزش دیدهاند.
💠 @masaf_najva
📌متلاشی شدن یک باند جاسوسی خانوادگی در ترکیه
🔹میت ترکیه یک تیم جاسوسی خانوادگی ترکیهای را که برای سرویس جاسوسی اسرائیل در آلمان، گرجستان و ترکیه فعالیت میکردند، متلاشی کرده.
این حلقهی جاسوسی متهم به تعقیب و تصویربرداری از افرادی با ملیت خارجی به نفع موساد شدهاند.
🔹مقامات ترکیه سرکردهی این گروه خانوادگی را که هدایت همسر، دخترخوانده، پسر و خواهر زنش را برعهده داشت، دستگیر کردند.
طبق اعترافات این شخص، وی در سال ۲۰۰۶ میلادی یک شرکت بیمه راهاندازی کرد و برای هزار شرکت در ترکیه درخواست همکاری فرستاد، از بین این شرکتها یک شرکت که مرکزش در آلمان بود از وی خواست بهعنوان یک کار تحقیقاتی در ازای دریافت اجرت قابل توجه یک کامیون را در ترکیه پیدا کند. او پس از آن یک شرکت تحقیقاتی مشاورهای تاسیس کرد.
🔹به گفتهی توملوکالی از سال ۲۰۱۱ شخصی بنام ژورگ در ازای مبالغ قابل توجهی از وی درباره جمعآوری اطلاعات از برخی اشخاص در ترکیه، گرجستان، آلمان و لبنان درخواستهایی کرده و حتی یک بار با وی در یک رستوران در وین دیدار کرده و سپس به صورت مرتب از طریق ایمیل یا اسکایپ با هم در ارتباط بودند.
🔹اولین درخواست ژورگ از توملوکالی یک جمعآوری ساده بود اما بعداً او را به خارج از کشور فراخواند و در سال ۲۰۱۱ در وین با هم دیدار کردند.
🔹بعدها مامور دیگری هدایت توملوکالی را برعهده گرفت و در سالهای ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در زوریخ، برلین و وین با او ملاقات کرد. هر دو مامور موساد به دلایل امنیتی از حضور در ترکیه خودداری میکردند و قرارهای خود را در کشور ثالث برگزار میکردند. از آنجا که توملوکالی پاسپورت آلمانی داشت برای سفر به کشورهای اروپایی محدودیتی نداشت.
🔹به گزارش صباح، تیم تومکالی از پروتون میل و سرویس ایمیل رمزگذاری شده برای ارتباط و انتقال اطلاعات جمعآوری شده استفاده میکردند. بخشی از اطلاعات نیز به صورت حضوری تحویل داده شده.
🔹این گروه دستمزد خود را به صورت نقدی یا در حساب بانکیشان دریافت میکردند.
💠@masaf_najva
📌 خلاصه مناظره چهارم
1️⃣ شفاف شدن بیش از پیش عدم برنامه برخی نامزدها
2️⃣ سوار شدن بر موج احساسات به جای فعال کردن قوه تعقل جامعه برای رایگیری ( شما بخوانید کلاه گذاشتن سر مردم)
3️⃣ بیان نگاه امنیتی صِرف به جای بیان نگاه کارشناسی در حوزه حکمرانی
4️⃣ ضعف در دیدگاه استراتژیک به حوزه ریاست جمهوری (شما بخوانید عدم سواد در حکمرانی)
5️⃣ قایم شدن پشت اسم مردم بدون پذیرش نقش واقعی مردم
6️⃣ سیاه نمایی در خصوص قدرت ملی کشور
7️⃣ کشاندن دعواهای شخصی به جای توجه به مسائل اصلی کشور به رسانهی ملی (شما بخوانید نمایش باطن اصلی نفرات)
8️⃣ شفاف شدن بیش از بیش راهبرد جریان خاص برای بازگشت به عقب (با تکیه بر فراموشی افکار عمومی و پرویی نجومی)
9️⃣ فرار به جلو به جهت فرار از پاسخگویی دوران مسولیت
🔟 کشاندن موضوعات تکراری و کم اهمیت به رسانه بجای ارائه برنامه (شما بخوانید استفاده از تاکتیک فریب در عملیات روانی)
1️⃣1️⃣ بیان اظهارت دشمن شاد کن از طرف مدعیان اداره انقلاب (شما بخوانید انحراف افکار عمومی از اصل موضوع)
2️⃣1️⃣ القاء و بزرگنمایی اختلاف اساسی بین مسولین نظام (سوء استفاده از موج منفی)
3️⃣1️⃣ مشخص شدن کانديدای پوششی در پوشش کاندیدای مستقل
4️⃣1️⃣ کسب رأی کثیف تحت عنوان شیوه تبلیغاتی (شما بخوانید غلفت از دنبالهروی از راهبرد دشمن)
✍دکترمحمدحسن دهقانی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌سخنان رهبر انقلاب درخصوص انتخابات ۸ تیر در دیدار مردمی به مناسبت عید غدیر
🔹️ایشان، برگزاری انتخابات، ۴۰ روز پس از فقدان و تشییع میلیونی رئیسجمهورِ خوب، محبوب، مردمی، کاری و علاقهمند را امری کمنظیر در دنیا دانستند و ابراز امیدواری کردند که خداوند ملت ایران را در این انتخابات سرافراز کند.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای سرافرازی در انتخابات را در گرو مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح خواندند و گفتند: علت اصرار و تأکید بر مشارکت چشمگیر در انتخابات این است که مهمترین اثر مشارکت بالا، سرافرازی جمهوری اسلامی است.
🔹️رهبر انقلاب با اشاره به استمرار خصومتها علیه جمهوری اسلامی از لحظه تشکیل آن تاکنون، انتخابات و مشارکت بالا را از عوامل فائق آمدن بر دشمنیها برشمردند و افزودند: جمهور و مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است که انتخابات و تعیین مسئول کشور، مهمترین مظهر آن است.
🔹️ایشان با اشاره به این واقعیت که هر گاه میزان مشارکت در انتخابات کم بوده، زبان ملامت دشمنان علیه جمهوری اسلامی بلند شده است، خاطرنشان کردند: هر وقت میزان مشارکت در انتخابات بالا بوده است، زبان بدگویان کوتاه شده و نتوانستند ملامت و شادی کنند بنابراین علت دیگر اصرار بر مشارکت بالا این است که دشمنشاد نشویم.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای با فراخوان عموم مردم به مشارکت و پرهیز از تنبلی و بیاعتنایی و دست کم گرفتن انتخابات گفتند: انتخابات فقط برای شهرها نیست بلکه در همه روستاها و بخشهای کشور مردم در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز شود.
🔹️رهبر انقلاب در بیان ویژگیهای فرد اصلح گفتند: اصلح کسی است که در درجه اول به مبانی انقلاب و نظام و به این راه، اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد همچنانکه شهید خدمت، رئیسی عزیز واقعاً اعتقاد داشت و کاملاً محسوس بود که او با دل و جان و اعتقاد کار میکند.
🔹️ایشان کارآمدی را ویژگی مهم فرد اصلح خواندند و گفتند: کارآمدی یعنی شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی کار کردن داشته باشد و از عناصر و همکاران خوب استفاده کند.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای، توان و نشاط انجام کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب را از دیگری شاخصهای فرد اصلح دانستند و افزودند: فرد اصلح با این خصوصیات، قادر است از همه ظرفیتهای متنوع و پر شمار کشور برای پیشرفت استفاده کند.
🔹️ایشان دولتهای قبل را در استفاده از ظرفیتهای کشور یکسان ندانستند و گفتند: دولت سیزدهم از دولتهایی بود که از ظرفیتهای کشور به خوبی استفاده کرد و اگر این دولت ادامه مییافت احتمال زیاد میدادم بسیاری از مشکلات اقتصادی حل شود.
🔹️رهبر انقلاب در بیان ظرفیتهای مهم کشور گفتند: انبوه جمعیت جوان و تحصیلکرده، هوش و استعداد ذاتی ایرانی، معادن عظیم و متنوع، موقعیت جغرافیایی، مرزهای طولانی آبی، تعداد بالای همسایگان، بازارهای بزرگ منطقهای، بازار ۸۰ میلیونی داخلی، تنوع اقلیمی، شبکه ریلی و جادهای، توانمندیهای فنی جوانان در امر مسکن، جاده، سدّ و صنعت، مناطق آزاد تجاری و میراثهای فرهنگی و تمدنی از جمله ظرفیتهای کشور است.
🔹️ایشان افزودند: مردم واقعاً مؤمن و معتقد هم ظرفیت بسیار مهمی هستند؛ حتی اگر برخی از آنها در ظاهر پایبندی درستی به شرع نشان ندهند.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای با انتقاد از تصور برخی سیاسیون کشور مبنی بر ناگزیر بودن از آویزان شدن به این قدرت یا آن قدرت دنیا برای پیشرفت و توهم اینکه همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد، گفتند: کسانی که چشمشان به خارج از مرزها است، قادر به دیدن و شناختن ظرفیتهای مهم درونی و طبعاً قادر به برنامهریزی برای استفاده از آنها نیستند.
🔹️ایشان با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی به توفیق الهی بدون تکیه به بیگانگان و با وجود موذیگری و چالشگری آنها مسیر پیشرفت را طی کرده است، گفتند: در آینده نیز بحول و قوه الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند.
🔹️رهبر انقلاب با اشاره به توهم یا سوء تعبیر برخی افراد از «تأکید بر استفاده از ظرفیتهای داخلی» به «حصارکشی دور کشور و قطع ارتباط با دنیا»، گفتند: ما از اول به دنبال ارتباط با همه دنیا به جز یکی دو استثنا بودیم و اتفاقاً در دولتهایی مانند دولت شهید رئیسی که به شدت به مبانی پایبند بودند، ارتباطات بینالمللی کشور هم تقویت شد.
🔹️ایشان چشم ندوختن به بیگانگان را به معنی شجاعت و استقلال ملی خواندند و گفتند: با وجود این دو مؤلفه، ملت ایران توانایی و شخصیت و قدرت خود را نشان میدهد و احترام آن در دنیا بیشتر خواهد شد.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در پایان دو توصیه مهم خطاب به مردم و نامزدها بیان کردند.
ایشان در توصیه اول با اشاره به شعار «ایران قوی و سرافراز»، گفتند: ایران قوی طرفداران خیلی زیادی دارد؛ البته قوی بودن ایران فقط به داشتن انواع موشک نیست -که ما انواع و اقسام مفید و کاربردی آن را هم داریم- بلکه قوی بودن، ابعاد علمی، فنی، اقتصادی و سیاسی هم دارد که یکی از ابعاد بسیار مهم آن، حضور در میدان سیاست و انتخابات است.
🔹️رهبر انقلاب تأکید کردند: بنابراین هر کس علاقهمند به ایران قوی است باید در انتخابات شرکت کند و هر کس معتقد به لزوم حمایت از نظام جمهوری اسلامی است، باید در این زمینه اهتمام مضاعف داشته باشد.
🔹️ایشان در توصیه بعدی خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، از آنها خواستند با خداوند عهد کنند که در صورت کسب مسئولیت، اطرافیان و کارگزاران خود را از کسانی انتخاب نکنند که ذرهای با انقلاب اسلامی زاویه دارند.
🔹️حضرت آیتالله خامنهای با تأکید به نامزدها مبنی بر اینکه هر فردی ذرهای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود، گفتند: کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصور کند بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت و همچنین کسی که به راهبرد دین و شریعت بیاعتنایی کند، همکار و مدیر خوبی نیست. بنابراین همکارانی انتخاب کنید که اهل دین، شریعت، انقلاب و اعتقاد کامل به نظام اسلامی باشند.
🔹️ایشان افزودند: اگر با نیت خالص و عهد با خدای متعال در انتخابات کار و فعالیت کردید، همه کارهایتان نزد خداوند حسنه است و ثواب خواهد داشت.
💠@masaf_najva
📌 صفحه نخست روزنامههای امروز چهارشنبه ۶ تیر ماه ۱۴۰۳
💠@masaf_najva