هدایت شده از صٌبح ایران
📌حفظ پشتوانه مردمی نظام
🔹این قلبهای صافِ پاکِ مردم را نگهدارید. این کشاورزها و - نمیدانم - کارگرها و اینها بودند که شما را به استانداری رساندند، و الّا شما را استاندار نمیکردند. زمان رضاشاه هیچکدام شما استاندار بودهاید؟! راه نمیدادند شما را توی ادارات.
🔹این مردم بودند که این دولت را به وجود آوردند و این رئیسجمهور را رئیس جمهور کردند. و - عرض میکنم - این مملکت را برگرداندند از آن حال که یک حاکمی که وارد یک جایی میشد، هزار جور فساد میکرد، حالا آن جور نباشد. ما باید درست توجه داشته باشیم به این مسائل، و خدا را حاضر ببینیم همه جا. در قلوب ما حاضر است، در هر مجلس حاضر است، ما در محضر خدا هستیم.
🔹وقتی ما در محضر خدا هستیم، بندگان خدا که عزیز خدا هستند، در محضر خدا ما به آنها اذیّت بکنیم؛ این جرم بخشودنی نیست. باید نگهداریم اینها را.
امام خمینی (رحمةاللهعلیه)؛ ۱۵ آذر ۱۳۵۹
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبهاختصاصی دفتر سیاسی حزب صبح ایران (نجوا)
🔹دکتر روحالله مدبر (تحلیلگر مسائل روسیه)
🔸با موضوع: آخرین تحولات جنگ اوکراین
🔹مجوز کاخ سفید به اوکراین برای استفاده از موشکهای دوربرد تلهای برای ترامپ...
👈#مصاحبه_ویژه
💠@masaf_najva
📌عملیات ابوالهول؛ به بمباران یک رآکتور هستهای منجر شد
🔹️در دههی ۱۹۷۰، پس از رسمی شدن توافق عراق و فرانسه برای ساخت یک مرکز تحقیقات هستهای در خاک عراق، رژیم صهیونیستی تلاشهای اطلاعاتی برای نفوذ به این برنامه را آغاز کرد.
🔹️پطروس بن حلیم یکی از دانشمندان هستهای عراق بود که بنا به توافق دوجانبه در سارسلز فرانسه در حال مطالعه و کار در یک کارخانه هستهای بود. موساد برای نزدیک شدن به او زنی به نام ژاکلین را در پوشش فروشنده عطر به آپارتمان او فرستاد.
🔹️ژاکلین توانست اعتماد همسر حلیم را به دست آورده و با او طرح دوستی بریزد به طوری که به زودی وارد خانه و حریم خصوصی این زوج عراقی شد و حتی موفق شد با ترفندی خاص کلید آپارتمان آنها را به دست بیاورد تا مأموران موساد بتوانند برای کار گذاشتن وسایل شنود وارد خانهی آنها شوند.
🔹️از طرف دیگر یکی از مأموران موساد در پوشش تاجر و سرمایهگذار سر راه حلیم قرار گرفت و با توسل به شیوههای مختلف فریب از جمله پولپاشی و تطمیع، استفاده از زنان و نیز ترتیب دادن یک معامله صوری و وعده پرداخت مبالغ هنگفت در ازای فروش اطلاعات فنی هستهای، توانست به اسرار اتمی عراق دست یابد.
🔹️عملیات اپرا یعنی بمباران رآکتور اتمی اوسیراک عراق، با استفاده از اطلاعاتی که موساد در فرانسه به دست آورده بود، انجام شد.
💠@masaf_najva
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈بسته خبری
📌تحلیلگر سابق اینترنشنال؛ در سیزده ماه گذشته اینترنشنال به طور کامل طرفدار اسرائیل بوده!
📌گزارش الجزیره از نگرانی نهادهای امنیتی اسرائیل از ناتوانی رژیمصهیونیستی در رهگیری موشکها و پهپادهای حزبالله!
💠@masaf_najva
📌هک وسرقت اطلاعات شبکه تامین و پولشویی موساد توسط گروه هکری حنظله؛ ٨ ترابایت اطلاعات بسیار حساس تخلیه شد!
🔹این سیستم برای انتقال پول به جاسوسان رژیمصهیونیستی در مناطقی، مثل ایران، لبنان، سوریه و دیگر کشورها استفاده میشده و شامل اطلاعاتی در مورد مسئولین ترور افرادی چون سیدحسن نصرالله هست
🔹سرویس اطلاعاتی رژیمصهیونیستی به قدری به امنیت این پروتکل اطمینان داشت که حتی برای هکری که بتواند به زیرساخت های آن دسترسی پیدا کند یک میلیون دلار جایزه باگ تعیین کرده بود!
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام |توئیتر | ایتا |یوتیوب | آپارات|سایت|منتظرانصبح ایران
💠@masaf_najva