📌جنجال اقای وزیر در فضای مجازی...
پخش فایل صوتی مصاحبه #ظریف در ۲۴ساعت چه مقدار در #اینستاگرام و #توییتر چرخید؟
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
دیپلماسی فدای میدان یا میدان فدای دیپلماسی؟
🔹اخیر انتشار فایل صوتی از وزیر امور خارجه جنجالی جدی در سطح داخل و خارج از کشور ایجاد کرده است.
🔹اگر چه نگارنده با توجه به شائبه سیاسی بودن موضوع و اهداف انتخاباتی از انتشار آن در جهت دوقطبی سازی کشور تمایل نداشت به مسئله ورود کند اما با توجه به درخواست مکرر جهت تحلیل و بررسی آن درصدد است در سلسله یادداشت هایی به بررسی برخی از محورهای سخنان دکتر ظریف بپردازد .
🔹از جمله جملات بحث برانگیز وزیر امور خارجه در مصاحبه خود با مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری ، "فدا شدن دیپلماسی برای میدان بود" .
🔹ابتدا لازم است بیان گردد که دیپلماسی در بیان ساده به علم و فن اداره روابط یک کشور با سایر کشورها ، سازمان ها و به طور کلی کنش گران رسمی و غیر رسمی عرصه بین الملل گفته می شود.
🔹به عبارت دیگر وظیفه دیپلمات اجرا و تحقق اصول و راهبردهای یک کشور در صحنه روابط بین الملل است.
🔹بنابراین دیپلماسی به خودی خود هدف نبوده بلکه ابزار و روشی در رسیدن به اهداف و به دست آوردن منافع ملی است.
🔹 اگر مقصودمان از لفظ "میدان" هم استفاده از قوه قهریه جهت بالا بردن ضریب امنیت ملی ، تضمین بقای کشور و افزایش عمق استراتژیک باشد ، بدون تردید ابزاری موثر جهت متحقق ساختن منافع ملی و دستیابی به اهداف و نقشه راه از پیش تعیین شده در مراکز تصمیم ساز است .
🔹پس "دیپلماسی و میدان" دو بال کمال یابی و پیشرفت یک نظام سیاسی اند و اصولا بیان قربانی شدن هر کدام برای دیگری نوعی مغالطه کردن است .
🔹برای مثال قطعنامه ۵۹۸ که وزیر فعلی امورخارجه نیز پس اتمام جنگ از دست اندرکاران اجرای آن به شمار می رود و تا حدود زیادی به حقوق ایران و معرفی متجاوز پرداخته بود ، زمانی تصویب شد که نیروهای میدانی در اواخر سال ۶۴ بندر استراتژیک فاو را تصرف ساختند و یکسال بعد با گذشتن از نهر جاسم در عملیات کربلای ۵ توانستند به دروازه های بصره دومین شهر مهم عراق برسند .
🔹در صورتی که طی ۷ سال جنگ هیچ قطعنامه موثری و عادلانه ای برای حمایت از حقوق طرف ایرانی تصویب نشد زیرا شرایط میدانی به سود جمهوری اسلامی چرخش پیدا نکرده بود .
🔹یا در اوایل بحران سوریه و هنگامی که دمشق در محاصره کامل معارضان قرار داشت، گروهی از کشورها با نام دوستان سوریه در نشست ژنو ۱ متشکل از دهها کشور برای جایگزینی نظام بشار اسد تصمیم گیری کردند و حتی نماینده جمهوری اسلامی را برای کنفرانس مزبور دعوت نکردند، لکن با تغییر شرایط میدانی که با کمک فرماندهان نظامی به وقوع پیوست و دست برتر محور نزدیک به ایران در تحولات منطقه به وضوح عیان گشت ، بسیاری از دولتها از روی تنگنا و عجز به لزوم حل معضلات و چالش های منطقه ای با کمک و پشتیبانی جمهوری اسلامی معترف گشتند .
🔹یا همین تغییر موضع آشکار ولیعهد سعودی که دیشب رسما اظهار داشت : ایران کشوری همسایه است و امیدوارم روابط خوبی با آن داشته باشیم از کجا نشات گرفته است؟
🔹کدام عوامل بن سلمان که روزگاری میخواست جنگ را به داخل ایران بکشاند را به پذیرش واقعیت ها و دراز کردن دست دوستی به سمت تهران سوق داده است؟
🔹 آیا غیر از تحولات اخیر میدانی در جنگ بین سعودی و یمن است که ولیعهد جوان و پرادعا را رام کرده که سعی در دست یازیدن به دامان ایران برای حل بحران و بیرون آمدن از باتلاق یمن نموده است؟
🔹درنهایت نگارنده عمیقا باور دارد نه دیپلماسی باید فدای میدان شود و نه میدان فدای دیپلماسی؛ بلکه کشوری موفق است که بتواند دستاوردهای میدانی اش را آنچنان بالا ببرد تا دیپلمات هایش آن سرمایه را در کارزارهای بین المللی نقد کنند.
🔹البته از این نکته نیز نباید غفلت کرد که مسائل امنیت ملی و بقای یک نظام سیاسی قابل معامله و مذاکره و ایضا نقد شدن نیست زیرا بدیلی برای آنها وجود ندارد.
✍️علیرضا تقوی نیا
#یادداشت
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
سفارشات هاشمی برای کرباسچی
🔹هاشمی در خاطرات روز اول دی درباره پرونده غلامحسین کرباسچی آورده است: «آقاى [علیمحمد] بشارتى [وزیر اسبق کشور] آمد. راجع به پرونده آقاى [غلامحسین] كرباسچى [شهردار تهران] و آقاى [حسین] محلوجى [وزیر سابق معادن و فلزات] صحبت كرد و كمكى كه ممكن است بشود و از اوضاع خراب اقتصاد كشور گفت. عصر از [اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی] آقایان [محسن] نوربخش،[محمدعلی] نجفى، محمد [هاشمی]،[حسین] مرعشى و على [هاشمی] آمدند. درخواست داشتند، براى پیگیرى عفو رهبرى در مورد آقاى كرباسچى، در صورت محكومیت در [دادگاه] تجدیدنظر. افطار به خانه آمدم. فاطى افطار تهیه كرده بود و بعضى از بچهها هم بودند». او در دو روز بعد یعنی در تاریخ سوم دی درباره نتیجه دادگاه تجدیدنظر کرباسچی میآورد: «در منزل بودم. كمى باران داشتیم؛ لابد هواى آلوده تهران، كمى پاك مىشود. دو هفته گذشته، بهخاطر آلودگى هوا، چند روز مدارس تعطیل بود. خبر محكومیت آقاى [غلامحسین] كرباسچى [شهردار تهران] در دادگاه تجدیدنظر اعلان شد؛ مقدارى تخفیف دادهاند، ولى باز هم بالا است. على هاشمى -اخوىزاده- تلفنى خواست كه عفو وعدهدادهشده رهبرى را پیگیرىكنم. تلفنى با آیتالله خامنهاى صحبت كردم و به یادشان آمد كه قبلا گفتهاند در صورت محكومیت عفو مىكنند. گفتند به آقاى [غلامحسین] محمدیگلپایگانى [رئیس دفتر رهبری] دستور مىدهند كه متن حكم را بگیرد و مسئله را پیگیرىكند، ولى قول صریحى ندادند. تا شب به مطالعه گذشت. افطار بعضى از بچهها اینجا بودند. فاطى، افطار تهیه كرده بود و بخشى را از منزل خودش آورده بود؛ مثل روزهاى دیگر. باز على [اخویزاده]، خواست كه به دادستان كل كشور تذكر دهم كه قبل از تقدیم اعتراض به حكم آقای كرباسچى، مانع اجراى حكم شود. با آقاى [مرتضی] مقتدایى [دادستان کل کشور] صحبتكردم؛ قبول كرد و گفت اعتراض را روز شنبه بدهند.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌صرفا جهت بیداری حافظه تاریخی
با نزدیک شدن به ایام انتخابات یادی کنیم از حمایت تمام قد سالومه سید نیا، مجری شبکه بهایی منوتو در انتخابات ۹۲، چرا که با نزدیک شدن انتخابات احتمالا دوباره شاهد نزدیکی طیف براندازان به بعضی از جریانات سیاسی در داخل کشور باشیم. داشتن #حافظه_تاریخی به ما کمک می کند که از پخش صوت محمد جواد ظریف و علنی شدن مواضع ایشان در مورد بسیاری از مسائل، تعجب نکنیم.
(برای آنهایی که به دنبال 'همصدایی' می گردند).
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌بسته خبری
🔹با بسته خبری روزانه نجوا از مهمترین و پربازدیدترین اخبار و تحلیل های داخلی و خارجی 24 ساعت گذشته و نیز از مهمترین تحولات سیاسی و امنیتی آگاه خواهید شد.
❇️ جوانترین و پیرترین کاندیداهای 1400/مجلس چه کسانی را حذف میکند؟
❇️ اولویت نخست اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ آیتالله رئیسی است
❇️ محسن هاشمی:کارگزاران من و ظریف را برای کاندیداتوری مصوب کرده است
❇️ اصرار ظریف انکار روحانی
❇️ خوشحالی مهدی کروبی از کاندیداتوری اصلاح طلب معروف در انتخابات 1400
❇️ روایت سردار حجازی از پیام آمریکایی ها برای سردار سلیمانی
❇️ آذری جهرمی: هزینهکرد صدا و سیما شفاف نیست
❇️ اتهام منوچهر متکی به ظریف | حرفهای ظریف برنامهریزی شده و انتخاباتی بود
❇️ آیا قرار است دوباره از این سوراخ گزیده شویم؟
❇️ تمام «دریای پارس» زیر پرچم ایران
❇️ گفتوگوهای میان ایران و گروه ۱+۴ در وین ادامه دارد
❇️ استقبال قطر از موضع غافلگیرکننده بن سلمان در قبال ایران
❇️ کشتی حامل سوخت یمن توقیف شد
👈#بسته_خبری
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
ویلهلم تربراک
🔹جان ویلهلم یا ویل هلم تربراک یا فوکل انگلبرتس
جاسوسی هلندی تبار که برای آلمان به مدت پنج ماه در انگلستان فعالیت میکرد . اگرچه دوره فعالیت او کوتاه بود. تربراک نماینده آلمانی ای بود که در طول جنگ جهانی دوم بیشترین مدت زمان حضور در انگلستان را داشته. او وقتی پول هایش تمام شد در یک پناهگاه خود کشی کرد.
🔹جسد تربراک زمانی در پناه گاه حمله هوایی کمبریچ در ۱آوریل ۱۹۴۱ کشف شد. جلوی جسد، اسلحه ای که تربراک خود را با ان کشت وجود داشت.
🔹تربراک شب سوم نوامبر ۱۹۴۰ با چتر نزدیک هاور شام در باکینگهام شایر فرود آمد. چتر نجات او روز بعد پیدا شد اما تربراک پیدا نشد. او در واقع مسیرش را به سمت کمبریج جایی که ۴نوامبر به آنجا رسید تغییر داده بود. او صاحب خانه ای پیدا کرده بود که ادعا های او مبنی بر اینکه در طول تخلیه دنکرک از هلند آمده بود پذیرفت.
🔹به عنوان یک بیگانه از یک کشور اشغال شده، محل سکونت تربراک باید توسط پلیس ثبت میشد اما او این کار را نکرد. صاحب خانه اش به پلیس اخطار داد که یک هلندی با او زندگی میکند اما پلیس پیگیری نکرد. او بیشتر روز را خارج از خانه میگذراند و خود را از طریق مبالغ زیادی پول که شامل دلار های امریکایی بود تامین میکرد.
🔹در ژانویه ۱۹۴۱ دفتر تغذیه درباره کارت جیره روزانه با او تماس گرفت و سوابق نشان میداد که کارت متعلق به شخص دیگریست . این به این خاطر بود که کارت توسط abweher (اطلاعات نظامی رایش سوم) تهیه شده بود. تربراک احساس کرد که ممکن است شناسایی شود و به صاحب خانه اش گفت که باید به لندن برود. در واقع او خانه های جدید دیگری در کمبریج اجاره کرد.
🔹پس از خودکشی وسایلی که همراه او کشف شد شامل یک کارت شناسایی جعلی به همراه یک پاسپورت هلندی بدون مهر مهاجرت، ۱/۹ دلار و یک فرستنده رادیویی همراه او بود.
منابع
خاطرات مرد لیدل :جلد یک:۱۹۳۹-۱۹۴۲؛ویرایش توسط نیگل وست( روتلج ٬لندن)٬۲۰۰۵
خبر گزاری بریتانیا در جنگ جهانی دوم ٬جلد چهار توسط اف اچ هینسلیC.A.G.سیمکینز(HMSOلندن ۱۹۹۰)
✍️شیرخانی
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
فعالیت انتخاباتی اصلاح طلبان
قسمت دوم
🔹 از جمله مؤلفههای عدم اجماع برای این جریان نیز میتوان به مواردی دیگر نیز اشاره کرد که از آن جمله:
1) کاهش مشارکت حداکثری در انتخابات 1400
2) احتمال دوقطبی نشدن فضای انتخاباتی بر مبنای گفتمان اصلاحی
3) بالا بودن رأی منفی نامزدهای شاخص اصلاحطلبان و میانهروها
4) ضعف توان اجرایی نامزدهای محبوب
5) حذف نامزدهای کاریزماتیک
6) مورد اجماع نبودن کاندیداهای تکنوکرات
🔹 کاهش مشارکت حداکثری در انتخابات 1400 به سه دلیل مهم و مؤثر شامل:
الف) افول موقعیت اصلاحطلبان و نیروهای میانهرو و فراتر از آن، کاهش اعتبار گفتمان اصلاحطلبی در بدنه اجتماعی.
ب) شرایط خاص رأیگیری در این دوره که ناشی از موقعیت کرونایی است و احتمالاً بر درصد مشارکت، الگوی رقابتهای انتخاباتی و میزان شور و هیجان عمومی حتی در دوهفته آخر مانده به انتخابات اثر منفی خواهد داشت گرچه درعینحال، این مسئله ممکن است. به تقویت کمپینهای مجازی منجر شود و اتفاقاً، مشارکت ناگهانی نیروهای خاموش را در روز انتخابات بالا ببرد. بااینحال، موقعیت ضعیف اصلاحطلبان در فضای مجازی و حجم بالای امکانات سازمانی دو گفتمان رقیب، احتمال مؤثر بودن کمپینهای مجازی برای اصلاحطلبان را با تردید مواجه میکند.
ج) با وجود کنار رفتن مصوبه مجلس یازدهم درباره شرایط نامزدهای ریاستجمهوری، همچنان این تحلیل که بخش قدرتمند و مؤثر ساخت سیاسی در پی انتخاباتی با نتیجه مطمئن، حتی با مشارکت کمتر هستند میرود.
🔹 احتمال دوقطبی نشدن فضای انتخاباتی بر مبنای گفتمان اصلاحی
الف) هرچند در تحلیل کلان، همچنان آرایش نیروهای سیاسی در ایران بر دوگانه است : «اقتدارگرایی (آمریت) و دموکراسی خواهی» مبتنی است. اما به نظرمی رسد تضعیف شرایط اقتصادی و اجتماعی بخش مهمی از جامعه بهویژه طبقه متوسط، اولویتهای آنان را به سطوح پایینتری از هرم نیازهای مازلو، متوجه کرده است.
ب)" دموکراسی خواهان و دموکراسی خواهی" در سطح نظری جایگاه خود را همچنان دارا است؛ اما برای پیروزی انتخاباتی، ناچار به آرایش حول موضوعاتی عینیتر و گاهی کوتاهمدتتر است . شاید تکرار دوگانه انتخاباتی92 حول بحث "مذاکره _ مقاومت" در قیاس با سایر دوگانه ها ، همچنان جدي تر و شدنی ترمی باشد .
ج) کژ کارکردیهای مجلس یازدهم که هر روز برای جامعه آشکارتر میشود و بر هراس و نگرانی نیروهای خاکستری و اکثریت خاموش میافزاید؛ میتواند عقلانیت مبنایی برای شکلدادن دوگانههایی حول "ثبات _ بی ثباتی سیاسی " یا حتی" میانه روي_ تندروي" باشد.
د) عملکرد مجلس یازدهم گاه چنان برای جامعه و حتی مخالفان جدی شرکت در انتخابات هراسآور است که میتواند درصد مشارکت در انتخابات را هم بالا ببرد و طبعاً، آرای خاموش به سبد میانهروها و اصلاحطلبان بریزد.
ه) ستاد اصلی انتخاباتی اصلاحطلبان نه درون احزاب یا نهاد اجماع ساز و حتی کمپینهای مجازی که در کمیسیونها و فراکسیونهای مجلس یازدهم شکلگرفته است و آنها هستند که نقش اصلی را برای فعالکردن بدنه اجتماعی را به سود اصلاحطلبان بازی خواهند کرد.
و) صرف انتساب یک نامزد به اردوگاه اصلاحات و حتی حمایت خاتمی و چهرههای شاخص دموکراسی خواه از او، نمیتواند جامعه را به سود آن نامزد بسیج کن . چراکه خود راهبرد اصلاح طلبی و پیگیري دموکراسی از درون سیستم، دچار بی اعتباري جدي نظري و عملی شده است.
ز) نگرانیها و هراسهای عینی و کوتاهمدت بخش زیادی از جامعه از شرایط اقتصادی، سیاست خارجی و نقشآفرینی و قدرتمندتر شدن تندروها چنان جدی است که میتواند اسب زین کردهای را در اختیار نامزد اصلاحطلبان قرارداد تا با آن در میدان بتازد و حتی رقیبی به قدرتمندی آیتالله رئیسی از او ببازد.
✍️محمدحسن دهقانی
#یادداشت
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
توافق بایدن پوتین: خطرات و منافع
🔹بایدن در تماس تلفنی 13 آوریل خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیشنهاد کرد که در ماه های آینده اجلاس سران در یک کشور سوم برگزار کنند. وزیر خارجه سرگئی لاوروف این پیشنهاد را مثبت قلمداد کرد.
🔹موضوعات قابل بررسی در این نشست:
یک مسئله اساسی حمله نظامی روسیه به اوکراین در سال 2014 است که اولین استفاده از زور برای تصرف قلمرو در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم است. روسیه کریمه را تصرف کرد و در شرق اوکراین جنگ را آغاز کرد. دخالت مسکو در انتخابات ریاست جمهوری 2016 و 2020 ایالات متحده و حملات گسترده سایبری، حمله های مقدماتی به حاکمیت ایالات متحده است. ایالات متحده و سازمان ملل متحد حملات هوایی جنگی روسیه به اهداف غیرنظامی در سوریه را محکوم می کند.
🔹از اوایل دهه 1980 تا به حال، روابط ایالات متحده و روسیه اینقدر متشنج نبوده است.
برخی از تنش ها کاهش یافته است. کرملین قول داده است که برخی از نیروهای خود را در نزدیکی مرز اوکراین بیرون بکشد. خروج ایالات متحده در سال 2019 از پیمان نیروهای هسته ای میان برد (INF) به اختلاف در مورد نقض روسیه پایان داد. یک وقفه طولانی در پذیرش ناتو در کشورهای پس از اتحاد جماهیر شوروی (کشورهای بالتیک در سال 2004 به آن پیوستند) ممکن است خشم روسیه را کاهش دهد.
بایدن می تواند در قامت یک رهبر برطرف کننده تشنج ها باشد، اما ممکن است شخص دیگری به زودی قدرت را به دست گیرد.
با سختگیرانه بودن سیاست روسیه در قبال ایالات متحده، بایدن در هر اجلاس باید خود را برای خطرات تهدیدکننده قدرت آماده کند.
🔹پوتین می تواند به دنبال تضعیف حمایت بایدن از اوکراین باشد. وی همچنین می داند که ایالات متحده به تازگی مانور جنگی را در دریای سیاه لغو کرده است.
🔹کنترل تسلیحات ممکن است پتانسیل کمی داشته باشد. پیشرفت های کنترل تسلیحات در اجلاس سران کرملین از دوره ریاست جمهوری دوایت آیزنهاور تا دوره باراک اوباما از نکات مهم بود.
🔹موضوع این جلسه می تواند بحث در مورد بحران های هسته ای ایران و کره شمالی باشد.
صحبت در مورد تداخل در انتخابات (PDF) و سایر حملات سایبری، مانند نفوذ گسترده آب و هوایی، بعید است. ابزارهای پیچیده سایبری یک روش کم هزینه برای مسکو در راستای به چالش کشیدن ایالات متحده است، همانطور که تحریم های اقتصادی و مالی روش های آسانی برای تحمیل درد به روسیه برای واشنگتن است. پوتین ممکن است ابزارهای سایبری را ابزارهای ارزنده ای برای جلوگیری از حمایت ایالات متحده برای یک خیزش مردمی ("انقلاب رنگی") علیه خود بداند.
🔹پوتین می تواند به دنبال کوچک کردن بایدن باشد. در سال 1960 نخست وزیر نیکیتا خروشچف این کار را با بیرون رفتن از اجلاس پاریس با آیزنهاور پس از ساقط شدن هواپیمای جاسوسی U-2 ایالات متحده توسط شوروی انجام داد. فوریه گذشته در حالی که ژوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا برای گفتگو در مسکو به سر می برد، روسیه وی را با اخراج دیپلمات های اروپایی تحقیر کرد.
🔹با وجود این خطرات، فرصت هایی برای دستیابی به توافق به وجود میآید. بایدن و پوتین ممکن است با کاهش موضوعات دیپلماتیک، روابط فرهنگی و آموزشی را گسترش دهند، با تبادل چندین زندانی موافقت کنند و تجارت و سرمایه گذاری در بخشهای غیرقانونی را تقویت کنند.
🔹با توجه به بحث و گفتگو در اجلاس رهبران مجازی در مورد آب و هوا، 22 تا 23 آوریل، بایدن و پوتین همچنین ممکن است خواستار مذاکرات شدید درباره تغییر آب و هوا، به رهبری جان کری، وزیر خارجه پیشین ایالات متحده و همکاری بیشتر در شورای قطب شمال شوند. نظامی شدن قطب شمال توسط روسیه یکی از نگرانی های ایالات متحده است.
✍️بابک معینی فر
#یادداشت
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فقط یک چیزهایی را با مداد نوشته ایم! شما به ما اعتماد کنید
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
🔹تلفن به ظریف بعد اون صوت😏😎
_ظاهراً قرار نیست مرد میدان دیپلماسی برگرده🤔😇
#طنز_سیاسی
✍️ محسن میرزمانی
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌منافع ملت ایران و گریه وندی شرمن/ تبریک کریسمس به یک یهودی
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پروژه کاهش جمعیت جهان در فیلم جهنم 2016 !
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
/ خنثی شدن یک عملیات تروریستی در استانبول /
پلیس استانبول یک حمله بزرگ تروریستی را خنثی کرد. در نتیجه هوشیاری پلیس ما، یک وسیله انفجاری 5 کیلوگرمی که در یک خودرو جاسازی شده بود، در یک ایستگاه اتوبوس کشف شد. دو فردی که این وسیله انفجاری را جاسازی کرده بودند، دستگیر شده و در بازداشت هستند . ... گفتنی است درگیری میان دولت ترکیه و این گروه که از اوایل دهه 1980 میلادی آغاز و سپس در سال 2013 با یک توافق آتش بس میان آنکارا و پ ک ک به پایان رسیده بود، دو سال بعد در پی چندین حمله تروریستی که به شبه نظامیان وابسته به این گروه نسبت داده می شد، دوباره آغاز شد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
سعید محمد کاندیدای 1400
🔹سعيد محمد نامزدي که اگرچه نام آشنا نيست اما به حق رزومه و عملکرد خوبي را از خود در موقعيتهايي که داشته به جا گذاشته است. از جمله نظاميان نسل دومي که با وجود عدم سابقه حضور در دفاع مقدس اما به روشني با مفاهيم واقعي انقلاب از جمله: همت و تلاش براي ساخت کشور عجين است.
🔹آنچه در مشي يادداشتهاي انتخابات که اکنون شماره پانزدهم آن ارائه ميشود مدنظر بود، بررسي عملکرد و مواضع نامزدهاي محتمل و غيرمحتمل رياست جمهوري با تاکيد بر دوري و نزديکي بر شاخصهاي اصلح مورد تاکيد رهبري است.
🔹اين يادداشت به سردار سعيد محمد اختصاص دارد که اگر بگوييم ...
🔗مشروح یادداشت:
🌐 https://masaf.ir/najva/post/62022
👈 #انتخابات_1400
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌بسته خبری
🔹با بسته خبری روزانه نجوا از مهمترین و پربازدیدترین اخبار و تحلیل های داخلی و خارجی 24 ساعت گذشته و نیز از مهمترین تحولات سیاسی و امنیتی آگاه خواهید شد.
❇️ ایرنا از موضع خود عقبنشینی کرد/ مجلس در بودجه 1400 دستکاری نکرده است
❇️ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱؛ آغاز عملیات بزرگ بیتالمقدس و فتح خرمشهر
❇️ باز هم پای خوانندهها به ستادهای انتخاباتی باز میشود؟
❇️ واکنش سخنگوی اسبق وزارت امورخارجه به فایل صوتی لورفته ظریف
❇️ یک موضوع انتخاباتی خندهدار از نظر دبیرکل حزب اسلامی کار
❇️ خبر مرعشی از اعلام گزینههای حزب کارگزاران به جبهه اصلاحات
❇️ کسانیکه مرحوم هاشمی آنها را از مرگ نجات داده بود، میخواستند علیه او اقداماتی کنند!
❇️ با لباس دلسوزی منافع ملی را به بازی می گیرند
❇️ نباید انتخابات ریاست جمهوری را به شورای شهر گره بزنیم/ مردم کمک کنند دوباره اتفاقات گذشته رخ ندهد
❇️ گزارش توئیتری ظریف از سفرش به چهار پایتخت عربی همسایه
❇️ حمله هواپیمای جنگی ناشناس به پایگاه نیروهای ترکیهای در شمال سوریه
❇️ خبر سخنگوی کاخ سفید از سفر رئیس جمهوری کره جنوبی به آمریکا
👈#بسته_خبری
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌رژیم صهیونیستی: توافق جدید اتمی با تهران جنگ اسرائیل و ایران در خاورمیانه را در پی خواهد داشت
الی کوهن، وزیر اطلاعات اسرائیل، در گفتگو با رویترز هشدار داد که هرگونه توافق جدید اتمی با حکومت ایران جنگ در خاورمیانه را در پی خواهد داشت و هواپیماهای اسرائیلی قادرند هر نقطه از ایران را بمباران کنند. الی کوهن که از قرار این هشدار را به رئیس جمهوری جدید آمریکا، جو بایدن، میداد، گفت : "یک توافق بد با ایران منطقه را در جنگ فرو خواهد برد."
وزیر دفاع اسرائیل گفت که این کشور هیچ تعهدی به مذاکرات جاری وین میان ایران و قدرتهای جهانی به ویژه آمریکا ندارد و اسرائیل اجازه نخواهد داد که جمهوری اسلامی ایران به سلاح اتمی دست یابد. الی کوهن هشدار داد که هیچ نقطه از خاک ایران مصونیت و امنیت ندارد و هواپیماهای اسرائیلی قادرند هر نقطه از خاورمیانه و قدر مسلم ایران را هدف قرار بدهند.
الی کوهن گفت که قدرتهای جهانی باید از غنی سازی اورانیوم و توسعۀ موشکهای بالستیکی توسط تهران جلوگیری کنند و نگذارند که حکومت اسلامی ایران دیگر کشورها را بیثبات کرده و از گروههای شبه نظامی حمایت مالی کند.
همزمان با این سخنان، یوسی کوهن، رئیس موساد، پنجشنبه ٢٩آوریل در ملاقات با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجۀ آمریکا، نسبت به فعالیتهای اتمی ایران ابراز نگرانی شدید نمود. آسوشیتدپرس به نقل از مقامات آمریکا نوشت که جو بایدن آماده است کلیه تحریمهای آمریکا را علیه ایران لغو کند تا این کشور به تعهدات خود به برجام بازگردد.
نجوا: باوجود این تهدیدات صریح، برخی از رسانه های اصلاح طلبان امیدوار به مذاکرات و حتی از پیشرفت مذاکرات برای احیای برجام سخن می گویند.
مقامات امنیتی اسرائیل در این دوران چندین بار با مقامات همطراز خود در امریکا ملاقات کرده اند و این ملاقات ها را رسانه ای نموده اند.
سوال اساسی این است که ادامه این مذاکرات زیر شبه این تهدیدات چرا باید ادامه یابد؟ الا اینکه اصلاح طلبان و اعتدالیون میخواهند بهره انتخاباتی خود را از این مذاکرات پوچ ببرند؟
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌اطلاعات نظامی آمریكا: ایران چالش اصلی برای منافع منطقهای ما است
العربیه طی گزارشی ج.ا.ا را چالش و تهدید منطقه دانسته است آن هم زمانی که امریکا قصد دارد با مذاکرات وین برای خود از این نمد پوسیده کلاهی بسازد.
اسکات باریر، مدیر اطلاعات نظامی ایالات متحده آمریکا، روز پنجشنبه 29 آوریل 2021 گفت، ایران به دلیل تواناییهای پیشرفته نظامی، چالش اصلی برای منافع واشنگتن در خاورمیانه است. او در جلسه به روزرسانیهای امنیتی در کنگره آمریکا تاکید کرد: «ایران آماده است با استفاده از شبهنظامیان وابستهاش در منطقه علیه آمریکا دست به خشونت بزند».
در همین حال آوریل هاینز، در این جلسه گفت: «عراق میدان نبردی خواهد بود که ایران برای اعمال کنترل خود از آن استفاده میکند».
هاینز در جلسه توجیهی به کنگره، ایران را به عنوان یکی از چهار تهدید بزرگ پیش روی آمریکا معرفی کرد و گفت: «ما انتظار داریم ایران ریسکهایی انجام دهد که منجر به تشدید تنشها و تهدید منافع ایالات متحده و متحدانش در سال آینده شود».
پیش از این «انستیتوی بین المللی مطالعات استراتژیک آمریکا» نیز در گزارشی مفصل درباره خطرات رشد زرادخانه موشکی، هواپیماهای بدون سرنشین و موشکهای کروز ایران به عنوان یک نیروی بی ثبات کننده در خاورمیانه، هشدار داده بود.
در گزارش این مرکز مطالعاتی آمده است که «سامانه موشکهای بالستیک، کروز و پهپادهای ایران تنها برای بازدارندگی نیست بلکه جنبه تهاجمی برای جنگ نیز در نظر گرفته شدهاند».
این مرکز ارزیابی دقیقی از موشکهای ایرانی روش و اهدافی که تهران روی آنها کار می کند را ارائه داد. طبق این گزارش ایران از تجارب و کمکهای کره شمالی، چین و روسیه برای بهبود توانایی موشکهای بالستیک خود استفاده کرد.
در این گزارش آمده است که تهران احتمالا حدود 20 نوع موشک به عوامل خود در منطقه خاورمیانه در عراق، یمن و لبنان داده است. تهران موشکهای کوتاه برد را در اختیار عوامل خود در منطقه قرار داده است.
«گسترش موشکهای ایران پیامدهای بیثبات کنندهای در منطقه دارد، به این دلیل که این زرادخانه ، قدرت شبه نظامیان فراقانونی و خارج از کنترل دولتهای محلی را تقویت میکند.»
انستیتوی بینالمللی در مورد تجهیز تسلیحاتی این شبه نظامیان و انتقال دادن سامانهها موشکی و پهپادها هشدار داد و گفت که تهران با چنین اقداماتی نشان میدهد که تهران تمایل بیشتری برای ریسک پذیری در موضع تهاجمی دارد.
انستیتوی بینالمللی خاطرنشان کرد که ایران از 4 استراتژی برای کمک به متحدان خود استفاده کرد: انتقال هواپیماهای بدون سرنشین، دوم ارسال مستقیم موشکهای بالستیک، سوم حمل و نقل قطعات موشکی و دیگر اسلحه و چهارم بهبود توانایی تولید و تجهیز وابستگان خود از طریق اشخاص ثالث.
در پایان این گزارش هشدار داده بود که همه این دادهها و پیشرفت ایران در زمینه تسلیحاتی زنگ خطری برای منطقه و کشورهایی است که اکنون با این رژیم مذاکره میکنند زیرا تهدید موشکها و هواپیماهای بدون سرنشین ایران روز به روز در حال افزایش است.
نجوا: این حجم از ایران هراسی و رفت و آمدهای مکرر مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی و همتایان امریکاییشان ادامه مذاکرات برای جسد بی جان برجام چه سودی دارد؟
#مذاکره_زیر_سایه_تهدید
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌ادعای سرویس های جاسوسی رژیم صهیونیستی مبنی بر استفاده ایران از حسابهای جعلی اینستاگرامی برای ربودن اسرائیلی ها
اسرائیل در راستای مقابله به مثل در خصوص عملیات تروریستی که در مرکز توزیع برق راکتور غنی سازی اورانیوم نطنز به وجود آورد و نیز با هدف فرار روبه جلو در چارچوب پاسخگویی عملکرد خود، ایران را متهم به استفاده از حسابهای جعلی اینستاگرامی در جهت فریب شهروندان یهودی و خارج کردنشان از اسرائیل میکند تا "آنها را ربوده شده و یا آسیب دیده نشان دهد.
سکیوریتی ویک: طبق ادعای اسرائیل که در بیانیه (شین بِت) اعلام شد و گفته شده موساد "شیوه ای" را که "مأموران اطلاعاتی ایران" از آن برای هدف قرار دادن اسرائیلی ها استفاده کرده اند، کشف کرد. آنها از حسابهای جعلی اینستاگرامی با پروفایل زنانی که "به ظاهر در حوزه توریسم و تجارت فعال بودند"، استفاده نمودند. عاملین با استفاده از این حسابها اقدام به برقراری ارتباط با اسرائیلی های دارای روابط تجاری بین المللی کرده و تلاش می کردند تا با ایشان "قرار ملاقاتهای عاشقانه یا تبلیغاتی" در کشورهای خارجی بگذارند. شین بت بیان کرد: نهادهای اطلاعاتی اسرائیل "به شدت نگران" این بودند که مبادا این فعالیتهای ایران موجب "اقداماتی در جهت ربودن یا آسیب رسانی به اسرائیلی ها در آن کشورها شود". شین بت به این نکته هم اشاره کرد که قبلاً ایران از چنین تاکتیکی بر علیه مخالفین در اروپا بهره برده است.
طبق گزارشات، در طی هفته های اخیر با توجه به حملات دو طرف به کشتی های تجاری یکدیگر تنش میان ایران و اسرائیل شدیدتر شده است.
نجوا: لازم به ذکر است که احیای برجام در چارچوب مذاکرات وین میان ایران و اتحادیه اروپا در حال برگزاری است و عده ای در داخل و خارج از کشور اینگونه القا میکنند که اسرائیل با آن مخالف است.
در این میان وجود ارتباط مشخص و معنی داری میان مذاکرات و عملیات های تروریستی با هدف اعمال فشار بر ایران در راستای کوتاه آمدن بر سر مواضع خود بنظر میرسد.
https://www.securityweek.com/iran-used-fake-instagram-accounts-try-nab-israelis-spy-agencies
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌 بلومبرگ: قدرتهای جهانی به دنبال احیای برجام تا قبل از انقضای توافق ایران-آژانس هستند
آژانس بین المللی انرژی اتمی یک ساز و کار برای ادامه جمع آوری اطلاعات از طریق دوربین ها و دیگر تجهیزات نظارتی ایجاد کرد....، به غیر از ساز و کار (توافق موقت دوجانبه با ایران) هیچ جایگزین دیگری برای جمع آوری اطلاعات در ایران وجود ندارد چرا که ایران اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را لغو کرد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌حجت الاسلام مهدی طائب: ظریف گفت حاج قاسم مانع این بود که تحریم را برداریم
فتنه عجیب برای انتخابات 1400 را تدارک دیدند. تمام این فسیل های امنیتی، تمام آمریکایی ها نشستند و طراحی آتش برای انتخابات 1400 داشتند.
حرفی که منتشر شد از عمق دلی بود که بیرون ریخت. او گفت حاج قاسم مانع این بود که تحریم را برداریم. با حرفهایش همه فتنه بیان شد. بدون اینکه دستگاه امنیتی به میدان بیاید، خود حاج قاسم برملایشان کرد و طراحیها را بهم ریخت. چیز عجیب و غریبی شد.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌 تفتیش خانه و دفتر کار وکیل سابق ترامپ
10 جولای 2019 (19 تیرماه) بین جان بولتون مشاور امنیت ملی وقت کاخ سفید و گوردون ساندلند نماینده آمریکا در اتحادیه اروپا بر سر همکاری ساندلند با جولیانی برای اعمال فشار بر دولت اوکراین جهت تحقیق کردن علیه دموکرات ها مشاجره لفظی شدیدی درگرفت...او در آن زمان مظنون به جاسوسی و دادن حق السکوت به دو زن بود که مدعی رابطه جنسی با ترامپ بودند. جولیانی ظرف ماه های گذشته مسئول رسیدگی به شکایات کمپین ترامپ درخصوص وقوع تقلب در انتخابات ریاست جمهوری است.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام| اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
فعالیت انتخاباتی اصلاح طلبان
قسمت سوم
🔹 بالا بودن رأی منفی نامزدهای شاخص اصلاحطلبان و میانهروها
اینجا، منظور از نامزدهای شاخص
الف - چهرههایی هستند که اولاً، احتمال نامزد شدن آنها در شرایط کنونی بسیار بیشتر از نامزد نشدن آنهاست. ثانیاً، این افراد بهاحتمال زیاد در انتخابات تأیید صلاحیت خواهند شد. میتوان محمدرضا عارف و اسحاق جهانگیری و در مرحله بعد: علی لاریجانی را در این دسته نامزدها تعریف کرد این سه چهره سیاسی، همگی در هشت سال دولت روحانی و چهار سال مجلس دهم دارای مسئولیتهای جدی به نمایندگی اصلاحطلبان و میانهروها بودهاند.
ب- طرح بحث نامزدی عارف نه در سطح نیروهای سیاسی و نه در سطح بدنه اجتماعی با اقبال مواجه نشده است و چه فعالان سیاسی و چه رأی دهندگان بالقوه اصلاحطلبان، در انتظار گزینههایی جدیتر هستند.
ج- جهانگیری با یک اشتباه تاکتیکی، استراتژی چند دهساله خود را به نابودی کشاند. بقا در دولت با شرایط پس از تحریمها و ماجرای ارز 4200 تومانی و سایر قضایا، او را در افکارعمومی به چهرهای ناکارآمد (از نظر اجرایی) و بازیخورده و فاقد توان تصمیمگیری (از نظر سیاسی) تبدیل کرده است . پیشبینی میشود اگر نامزد مطلوب و رأی آورتری پیدا نشود؛ احتمال حمایت از جهانگیری همچنان محال است. گرچه شاید او با اشتباه تاکتیکی و محاسباتیاش در چهار سال گذشته «برای یک رییس جمهور بالقوه «برای اصلاح طلبان به گزینهای از سر ناگریزی تقلیل داده است.
د- لاریجانی منتظر یک فرصت است. فرصتی که گاه در عرصه سیاست فرا میرسد و کسی که نامزد هیچکس نیست؛ به نامزد همگان تبدیل میشود. لاریجانی و حامیانش امیدوارند تعارض میان طیفهای مؤثری از دو جناح و یا ترکیب نامزدهای باقیمانده به شکلی رقم بخورد که لاریجانی به سوژه توافق یا آخرین امکان تبدیل شود. هرچند در این حالت هم، مشخص نیست رأی منفی بالای او در سطح جامعه، امکان پیروزی را برایش فراهم کند.
🔹 ضعف توان اجرایی نامزدهای محبوب
الف- اگر عارف، لاریجانی و جهانگیری چهرههای توانمند و باسابقهای در حوزه سیاسی و اجرایی هستند که محبوبیت و پایگاه رأی مناسبی ندارند؛ در مقابل، نامزدهایی هم در میان اصلاحطلبان مطرح میشوند که محبوبیت و پایگاه رأی نسبتاً مناسبی دارند، اما سابقه و توان اجرایی و حتی سیاسی کافی ندارند. آقایان محمدجواد ظریف و سید حسن خمینی را در این دسته میتوان قرارداد.
ب- گرچه شرایط و موقعیت ضعیف اصلاحطلبان و میانهروها در انتخابات، هر روز بیش از روز پیش گرایشها به ظریف را افزایش میدهد و او را بهعنوان نامزدی جدی و دارای توان و ظرفیت شکست دادن رقیب، معرفی میکند. پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به شکل محسوسی موقعیت ظریف را احیاء کرده است. گرچه او همچنان در هر مصاحبهای نامزدی خود را رد میکند؛ اما شاید اگر تنها شانس بقا و تقویت برجام و تنشزدایی در آمدن ظریف باشد، بعید نیست آقای دیپلمات لباس نامزدی بپوشد؛ همان کاری که هشت سال قبل، شیخ دیپلمات کرد.
🔹 حذف نامزدهای کاریزماتیک
12 سال پیش در این روزها، اصلاحطلبان سه نامزد شاخص و کاریزماتیک در صحنه انتخابات داشتند. سید محمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی هریک با سابقه پررنگ ریاستجمهوری، نخستوزیری و ریاست مجلس آماده ورود به انتخابات ملتهب 1388 بودند. امروز اما اصلاحطلبان نامزدهایی در این سطح و وزن ندارند. مجموعه شرایط سیاسی و نیز سنی، عملاً ورود این سه چهره شاخص به عرصه انتخابات را محال کرده است. این مسئله درباره چهرههایی چون بهزاد نبوی و سید محمد موسویخوئینیها هم صائب است.
✍️محمدحسن دهقانی
#یادداشت
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva
📌۲۰ بمب عربستان روی استان مأرب
🔹استان مأرب يمن از حملات هوايي جنگندههاي سعودي در امان نبود و مناطق مختلف آن در ۲۰ نوبت بمباران شد.
🌐فارس
📌خروج نظامیان ناتو از افغانستان
🔹درپي اعلام برنامه خروج نيروهاي آمريکايي از افغانستان، نيروهاي پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) خروج از اين کشور را آغاز کردهاند.
🌐فارس
📌مذاکرات برای تعیین مرز های دریایی
🔹وزارت انرژي رژيم صهيونيستي اعلام کرد که اين رژيم و لبنان در حال بررسي ازسرگيري مذاکرات درباره مرزهاي درياييشان هستند.
🌐 ایسنا
📌کشته شدن ۶ افسر نظامی میانمار
🔹منابع خبري محلي ميانمار از کشته شدن دستکم شش افسر نظامي در پي وقوع سه انفجار در يک پايگاه هوايي متعلق به ارتش اين کشور خبر دادند.
🌐مهر
📌توقیف کشتی حامل سوخت برای یمن
🔹منابع وابسته به دولت نجات ملي يمن از توقيف يک کشتي جديد حامل سوخت براي يمن از سوي ائتلاف تحت سرکردگي رياض خبر دادند.
🌐مهر
📌حمله پهپادی به نیرو های آمریکایی
🔹يک گروه عراقي بدون ذکر نام خود از حمله پهپادي به پايگاه هوايي «بلد» در ۶۴ کيلومتري شمال بغداد خبر داد و مسئوليت آن را بر عهده گرفت.
🌐فارس
✍️ محسن میرزمانی
#گزیده_اخبار_بین_الملل
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | سروش | ایتا
💠@masaf_najva