نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌محکومیت سیف به ۱۰ سال و عراقچی به ۸ سال حبس سخنگوی دستگاه قضا: 🔹ولیالله سیف، رئیس اسبق بانک مرکزی
📌حالا که بعد از مدتها حکم ولیالله سیف و احمدعراقچی آمد بد نیست به مصاحبه سال ۹۸ عراقچی اشاره کنم.
آنجایی که میگفت"مداخله دربازار ارز بدستور روحانی بود"
👈پ ن:شاخ و برگزدن ارزشمند است ولی دیر یا زود باید سراغِ ریشه رفت!
باید معلوم شود ۱۸میلیارد دلار و ۶۰تُن طلا چگونه حیفومیل شده!
✍️ Ali Gholhaki
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌دخالت آمریکا، انگلیس و امارات در انتخابات عراق
🔹«حسین علی جاسم» نامزد حزب «حرکه حقوق» از دخالت آمریکا، انگلیس و امارات در نتایج انتخابات پارلمانی عراق خبر داد و گفت: اشتباهاتی که با انتخابات پارلمانی همراه شد، صرفاً تصادفی یا خودسرانه نبود.
🔹«محمود المشهدانی» رئیس پیشین پارلمان عراق نیز بدون نام بردن از کشوری، فرضیه هککردن و دخالت سایبری از سوی برخی کشورهای خارجی را تأیید کرد.
🔹«سید صدرالدین قبانجی» خطیب نماز جمعه نجف اشرف هم تقلب در انتخابات را «اظهر من الشمس» خواند و از احزاب سیاسی خواست قبل از شمارش دستی آرا با یکدیگر گفتوگو و نتایج انتخابات را پس از اصلاح آن بپذیرند.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌سیاست منفعلانه ما در آذربایجان به سود ما نيست
🔹آذربایجان یک گلوگاه ارتباطی است. برخی به دنبال تغییر ترکیب مذهبی آذربایجان هستند گسیل تکفیری ها از جمله کارهای عملیاتی در این زمینه است.
🔹آذربایجان به نظر می رسد برای رژیم صهیونیستی تبدیل به خیبری شده است که با فعالیت رسانه ای قوی اذهان عمومی آن را کنترل کرده اند.
#جغرافیایی_سیاسی
#گروه_خبری_جغرافیا
@GeographyNews_Group
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌سازمان ملل متحد در مورد نقش خود در اردوگاه (شبه زندان) جزیره ای، پناهندگان روهینگیایی بحث کرد
🔹گروه های حقوق بشری در مورد قرارداد ارائه خدمات در Bhasan Char ابراز نگرانی می کنند، زیرا بنگلادش قصد دارد جمعیت اردوگاه را 80،000 نفر افزایش دهد.
🔹آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) با این پرسش ها روبرو است که آیا با ارائه خدمات در اردوگاه جنجالی جزیره، به بازداشت پناهندگان روهینگیایی در شرایط مشابه زندان کمک می کند؟
🔹طی سال گذشته، بنگلادش تقریبا 20000 پناهجو را به بهسان چار، جزیره ای که از رسوبات سیلتی در خلیج بنگال تشکیل شده است، منتقل کرده است که تصور می شود در معرض طوفان هایی است که پناهندگان قادر به ترک آن نیستند.
🔹گفته می شود که حدود 700 پناهجو اقدام به فرار از جزیره کرده اند اما بنگلادش امیدوار است که همکاری کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد خدمات بهتری را برای پناهندگان تضمین کند و در حال حاضر در نظر دارد جمعیت جزیره را تا سه ماه آینده 80 هزار نفر افزایش دهد.
https://www.theguardian.com/global-development/2021/oct/15/un-quizzed-over-role-in-prison-like-island-camp-for-rohingya-refugees
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌سرزمین های جدا شده از ایران
🔹عهدنامهٔ گلستان پیمانی است که در تاریخ ۳ آبان ۱۱۹۲ خورشیدی برابر با ۲۹ شوال ۱۲۲۸ ه.ق مطابق با ۲۵ اکتبر ۱۸۱۳ م در پی جنگهای ایران و روسیه در دوره قاجار بین دو کشور امضا شد.
🔹به دنبال این قرارداد، حاکمیت بر بخشهایی از شمال ایران شامل قفقاز، ارمنستان، ایالتهای شرقی و تمام شهرها و شهرکها و روستاهای مناطق غربی گرجستان در ساحل دریای سیاه و محال گروزیه شامل چچن و اینگوش امروزی از ایران سلب و به روسیه واگذار شد.
🔹طی این قرارداد در مجموع ۱۴ ولایت قفقازی ایران (ایالتها و ولایتها عبارت از: ایالت گنجه و قرهباغ، ولایتهای شکی، شیروان، قبه، دربند، بادکوبه، داغستان و گرجستان، محال شورهگل، آچوقباشی، گروزیه، منگریل و آبخاز. افزون بر آن، بخشی از سرزمین تالش نیز به تصرف روسها، درآمد و حاکمیت بی چند و چون ایران بر دریای خزر، خدشهدار گردید) به همراه بخشی از خانات تالش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین برای ایران از دست رفت. سرزمینهای جدا شده از ایران در این قرارداد، در گذشته ایالت هایی از ایران بودند.
#جغرافیای_تاریخی
#جغرافیایی_سیاسی
#گروه_خبری_جغرافیا
@GeographyNews_Group
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌سرزمین های جدا شده از ایران 🔹عهدنامهٔ گلستان پیمانی است که در تاریخ ۳ آبان ۱۱۹۲ خورشیدی برابر با
📌سرزمین های جدا شده از ایران
🔹ترکمانچای پیمانی است که روز پنجشنبه در تاریخ اول اسفند ۱۲۰۶ خورشیدی «۵ شعبان ۱۲۴۳ قمری» مطابق با ۲۱ فوریه ۱۸۲۸ میلادی در پی جنگهای ایران و روسیه در دوره قاجار بین این دو کشور در روستای ترکمانچای امضا شد. برپایهٔ این قرارداد، سه ایالت ایرانی( استان ایرانی) قفقاز، یعنی ایروان، نخجوان و بخشهای دیگری از تالش زیر سلطهٔ روسها قرار گرفت، حاکمیت ایران بر دریای خزر محدودتر شد.
🔹در عهدنامه ترکمانچای در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع شامل حدود ۲۰ هزار کیلومتر مربع از ارمنستان امروزی، حدود ۵ هزار کیلومتر مربع از ترکیه امروزی شامل کوه آرارات و شهر ایغدیر که در آن زمان بخشی از خانات ایروان بود و حدود ۵ هزار کیلومتر مربع از جمهوری آذربایجان امروزی «شامل تالش شمالی یعنی شهرستان لریک و نخجوان» از ایران جدا شدند.
#جغرافیایی_سیاسی
#جغرافیای_تاریخی
#گروه_خبری_جغرافیا
@GeographyNews_Group
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌سرزمین های جدا شده از ایران 🔹عهدنامهٔ گلستان پیمانی است که در تاریخ ۳ آبان ۱۱۹۲ خورشیدی برابر با
Treaty-golestan.pdf
114.2K
فایل pdf متن قرارداد و معاهده ننگین گلستان
📌 پیام نجوا
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌مهندس نیروی دریایی آمریکا به درز اطلاعات محرمانه زیردریاییها متهم شد
🔹این متهم برای انتقال کارتهای حافظه از چسب زخم و ساندویچ کره بادام زمینی استفاده کرد تا آنها را مخفی کند
🔹او مدارکی حاوی اطلاعاتی محرمانه درباره زیردریاییهای نوع ویرجینیا را به بازرسان ارسال کرد
🔹مهندس نیروی دریایی ایالات متحده متهم به تلاش برای انتقال اطلاعات محرمانه درباره زیردریاییهای هستهای از طریق مخفی کردن آنها در ساندویچهای کره بادامزمینی، به اتهام جاسوسی بازداشت شد.
🔹جاناتان تویبی، ۴۲ ساله، به همراه همسرش دایانا تویبی، به اتهام تلاش برای فروش اسرار نظامی به فردی که به اعتقاد آنان ماموری خارجی بوده است، بازداشت شدند.
🔹به گفته دادستانان فدرال آقای تویبی به اتهام توطئه برای درز اطلاعات محرمانه و سایر جرایم در ایالت ویرجینیای غربی بازداشت شد.
خانم تویبی، ۴۵ ساله، که در ایالت مریلند معلم است نیز به اتهام کمک به او بازداشت شد.
🔹مقامات میگویند آقای تویبی بستهای حاوی مدارک نظامی و سایر مدارک را به سازمان اطلاعات نظامی در کشوری فرستاد که قصد ایجاد روابط با آنها را داشت.
نام این کشور در اسناد دادگاه نیامده است و بسته مذکور نهایتا به دست مامور اداره تحقیقات فدرال در آن کشور افتاد.
🔹یک مامور مخفی اداره تحقیقات فدرال در ماه فوریه شروع به ارسال ایمیل به آقای تویبی کرد و طی چند ماه او متهم شد که مدارکی حاوی اطلاعاتی محرمانه درباره زیردریاییهای نوع ویرجینیا را به بازرسان ارسال کرد.
🔹طبق دادخواست کیفری، در ماه ژوئن ماموران اداره تحقیقات فدرال آقای تویبی را تحت نظر داشتند که کارت حافظه کوچکی را داخل پلاستیک پیچید و آن را داخل ساندویچ کره بادام زمانی مخفی کرد و در محلی که توافق کرده بودند در ایالت ویرجینیای غربی گذاشت.
طی انتقال مدارکی دیگر، این متهم از چسب زخم استفاده کرد تا کارت حافظه کوچک دیگری را مخفی کند.
به گفته دادستانان خانم تویبی هم در این عملیات برای او نگهبانی میداد تا ببیند آیا کسی این زوج را دنبال میکند.
مدارک دادگاه میگوید تا ۲۸ اوت اداره تحقیقات فدرال معادل ۱۰۰ هزار دلار رمزارز مونرو به آقای تویبی پرداخت کرده است.
آنها افزودند آقای تویبی حتی روز بعد به فردی که فکر میکرد مامور خارجی است ایمیل زد تا از او تشکر کند.
🔹به گفته دادستانان او نوشت: «یک روز وقتی امن باشد، شاید دو رفیق قدیمی فرصت آن را پیدا کنند که در کافهای به هم برسند و بطری شرابی را با هم بنوشند و به داستانهای مشترکی که خلق کردند بخندند. همیشه شجاعت تو در خدمت به کشورت و تعهد شما در کمک به من را به خاطر خواهم سپرد.»
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌جاسوسان انگلیسی، پشت پرده قتل عام اندونزی
🔹روزنامه گاردین نوشت: براساس افشای اسناد محرمانه وزارت امور خارجه انگلیس، ماموران مخفی امنیتی این کشور نقش اساسی در کشتارهای جمعی اندونزی میان سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۶ داشته است.
🔹براساس اطلاعات بدست آمده از این اسناد، مقامات وقت بریتانیا به طور مخفیانه جوسازیهایی را در دهه ۱۹۶۰ در اندونزی انجام دادند تا گروههای موثر این کشور را برای به اصطلاح ریشهکن کردن "سرطان کمونیستی" تحریک کنند.
🔹تخمینزده میشود در این کشتار دستکم ۵۰۰ هزار نفر و بنا بر گزارش برخی منابع دیگر نزدیک به سه میلیون نفر از افراد مرتبط با حزب کمونیست اندونزی (PKI) بین سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۶ کشته شدند.
🔹براساس اسناد وزارت امور خارجه انگلیس که به تازگی از حالت محرمانه خارج شده، ماموران بخش مخفی تبلیغات جنگ سرد وزارت امور خارجه بریتانیا (IRD) به طور مخفیانه افراد با روحیه ضد کمونیستی از جمله ژنرالهای ارتش اندونزی را برای حذف و پاکسازی حامیان حزب کمونیست این کشور تحریک میکردند. این کارزار قتل عام به ظاهر خودجوش که تاکنون تصور میشد توسط ارتش اندونزی ساماندهی شده بود، بعدها توسط سازمان سیا (CIA) به عنوان یکی از فجیعترین قتل عامهای قرن توصیف گردید.
🔹با شروع کشتارها در اکتبر ۱۹۶۵، مقامات انگلیسی خواستار "حذف حزب کمونیست اندونزی و همه سازمانهای کمونیستی" شدند. آنها هشدار دادند تا زمانی که رهبران کمونیست آزاد باشند و هیچ مجازاتی متوجه آنها نباشد، کشور در خطر خواهد بود.
🔹ریشه این اقدامات بریتانیا در دشمنی دولت وقت انگلیس با «احمد سوکارنو» نخستین رئیس جمهوری اندونزی بود که از سال ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۷ قدرت را در دست داشت. انگلیس در ابتدا جوسازیهایی را علیه اندونزی آغاز کرد که از سال ۱۹۶۳ منجر به درگیریهای سطح پایین و در نهایت حمله مسلحانه ارتش اندونزی به آن سوی مرز شد.
🔹در سال ۱۹۶۵ ماموران مخفی انگلیسی وزارت امور خارجه (IRD) به سنگاپور اعزام شدند تا تبلیغاتی را برای تضعیف رژیم سوکارنو انجام دهند. در آن زمان حزب کمونیست اندونزی حامی قدرتمندی برای سوکارنو بود.
🔹در اواسط سال ۱۹۶۵ عملیات انگلیسیها همچنان در جریان بود، اما کودتای افسران ارتش متعلق به جناح چپ و ماموران مخفی حزب کمونیست منجر به کشته شدن هفت ژنرال ارتش شد و همین امر فرصتی را برای حزب کمونیست و تاثیر بر حوادث برنامهریزی شده دولت انگلیس فراهم آورد.
🔹هرچند کودتا به سرعت توسط «ژنرال محمد سوهارتو» رئیس جمهوری آینده اندونزی متوقف شد و سپس تصرف تدریجی قدرت از دست سوکارنو و حذف حزب کمونیست اندونزی آغاز گردید که در آن زمان بزرگترین حزب کمونیست در جهان غیر کمونیستی بود.
🔹انگلیسیها خواستار حذف حزب کمونیست برای همیشه بوده و اینگونه القا کرده بودند که تعلل و اقدامات نیمه کاره میتواند منجر به نابودی نهایی و کامل کشور شود. همین امر سبب شد تا چند هفته پس از کودتا، کشتار دسته جمعی افرادی که گفته میشد از اعضای حزب کمونیست و افراد متعلق به جناح چپ هستند در سرتاسر مجمع الجزایر اندونزی گسترش یابد.
🔹نامه «نورمن رداوی» یک کارشناس وقت سرویس مخفی امنیتی وزارت امور خارجه بریتانیا و هماهنگ کننده جنگهای سیاسی به سفیر وقت این کشور در جاکارتا نشان میدهد سقوط سوکارنو یکی از بزرگترین پیروزیهای تبلیغاتی انگلیس بود. وی در نامهای که سالها بعد نوشت بیاعتبار کردن سوکارنو را اقدامی به سرعت موفقیتآمیز دانست، هرچند هزینه گزافی برای دولت انگلیس داشت و سالانه نزدیک به ۲۵۰ میلیون پوند تمام میشد.
🔹اما به گفته «پروفسور اسکات لوکاس» کارشناس حوزه سیاست خارجی انگلیس و آمریکا، افشای این اسناد محرمانه نشان میدهد که جوسازیهای مخفیانه دولت وقت بریتانیا در سیاست خارجی این کشور در دوران پس از جنگ و عملیات برون مرزی آن نقش موثری داشته است. به گفته لوکاس این راهی نسبتا ارزان برای نفوذ بریتانیا بود، حتی اگر این نفوذ به صراحت پذیرفته نشود.
🔹پاکسازی حزب کمونیست اندونزی که با عنوان کشتارهای جمعی ۱۹۶۵–۱۹۶۶ در اندونزی شناخته میشود، رخدادی محوری در گذار به «نظم جدید» و حذف حزب کمونیست اندونزی به عنوان یک نیروی سیاسی بود که بر روی جنگ سرد در عرصه جهانی نیز تاثیرگذاشت. این قتل عام در برهه زمانی مذکور یکی از خونینترین قتلعامهای قرن بیستم است که کاملا از جهان خارج پنهان نگاه داشته شدهاست.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌رژیمصهیونیستی یک آزاده سوری را ترور کرد
🔹المیادین از شهادت مدحت صالح آزاده سوری در حمله رژیم صهیونیستی در نزدیکی شهرک مجدل شمس خبر داد.
🔹منبع مذکور اشاره کرد که رژیم صهیونیستی این آزاده سوری را در منطقه "عین التینه" در مجاورت مجدل شمس اشغالی هدف قرار داده و به شهادت رسانده است.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva
📌ادعای صهیونیستها مبنی بر ایجاد پایگاه جاسوسی از برنامه هستهای ایران
🔹یک افسر ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این پایگاه با استفاده از ظرفیتهای خود و امکانات هوش مصنوعی توانسته است اطلاعات زیادی در ارتباط با برنامه هستهای ایران جمعآوری کند.
🔹صهیونیست ها ادعا میکنند که این اطلاعات به اصطلاح میتواند نقش کلیدی در شناسایی آنچه تحرکات ایران در سوریه عنوان شده و مقابله با گروههای طرفدار ایران در آن منطقه ایفا کند.
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا
💠@masaf_najva