📮تا حالا دقت کردین...
📨چند وقت پیش رئیس جمهوری ایران حل مشکلات مملکت رو باز به یک چیزی گره زد!
ایشون بعداز سوزوندن برگ برنده هسته ای ، حالا FATFرو عَلَم کرده! و گفتن اگرFATF تصویب نشه دیگه مشکلات و چرخ اقتصاد و اینا به دولت ربطی نداره!!
✅دقت کنین
در شرایط جنگ اقتصادی دشمن با ما، طبیعتا و عقلا یکی از راههای مقابله با این جنگ، دورزدن تحریم هاست؛ خب؟
بعدش
از این طرف رئیس جمهور مملکتمون و سایر غربگراهای ایران اصرااااااار دارن به تصویبFATF!!؛ خب؟
✅حالا دقت کنین
به این نکته مهم صحبت های وزیر خزانه داری آمریکا: "FATF مانع دور زدن تحریم ها می شود."
این هفته در نشست«کارگروه ویژه اقدام مالی»، کنترل ها و سیاست های شبکه جهانی FATF که به طور موثر با «تهدید دور زدن تحریم ها» مقابله میکند و بنا دارد این روند را تکمیل کند، مورد تشویق وزیر خزانه داری آمریکا قرار گرفت.
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
📮تا حالا دقت کردین...
📨جاسوس خطرناکی همچون "جیسون رضائیان" به عنوان "خبرنگار" در ایران حضور داشته(همون جاسوسی که تلاش میشه تا ما متوجه نشیم ازطریق خواهرزاده چه کسی داشته پروژه نفوذ رو پیش میبرده😉)
✅دقّت کنین
جاسوسها که نمیان تو ایران و بگن ببخشید ما جاسوس هستیم بذارید نفوذ کنیم و کارهامون رو پیش ببریم!
بلکه
جاسوس ها نیاز به پوشش موجه دارند مثل خبرنگار، معلم، روحانی، وزیر، وکیل، فعال محیط زیست، کارگر، فعال حقوق زنان، استاد دانشگاه و...
وقتی هم گیر میفتن سریع BBC و CNN و یکسری رسانهای داخل ایران نمیگن جاسوس گیر افتاده که! بلکه میگن...؛
همون رسانه هایی که به وحشی های داعش در بدترین حالت گفتن "پیکارجو" و "نیروهای معارض".
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📘📗📕 بدانیم ... 🤔 📜اگر واقعا منطق و استدلالی وجود داشته باشد آنوقت برای پیوستن به سازمان FATF و قوا
📮تا حالا دقت کردین...
📨"شیرین مزاری" وزیر حقوق بشر پاکستان گفته: اون سیاستمداران پاکستانی که اسلامآباد را به دام FATF انداختند باید مجازات بشوند؛
اونوقت
یکسری ... ... دارن لَه لُه میزنن تا با هر بهانه ای که شده ایران رو ببرن زیر یوغFATF!!
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📚💡📚سواد سیاسی📚💡📚 📙❓عمق استراتژیک(عمق راهبردی) چیست؟ 📝به زبان ساده: اینکه یک کشور و ملت برای تقویت
📮تا حالا دقت کردین...
📨اونهایی که از هر بهونه ای استفاده میکنن تا روابط ایران رو با مردم کشورهای همسایه خراب کنن(بخصوص با جبهه مقاومت از یمن و عراق تا لبنان و سوریه و...) چه خدمت بزرگی به دشمنان ایران انجام میدن و چه لطمه ای میخوان به آینده و امنیت ایران وارد کنن؛
مگه الکیه که دشمن بتونه به ایران حمله نظامی کنه؟!
انقدر عمق راهبردی ایران افزایش پیدا کرده که دشمن خوب میدونه که "غلط میکنه دست از پا خطا کنه."
✅نمونه:
سید حسن نصرالله در واکنش به عربده کشی و بی ادبی های رئیس جمهور آمریکا نسبت به ایران گفته:
"به ترامپ میگویم اگر یک گلوله به ایران شلیک کنی اسرائیل و عربستان سعودی را به آتش میکشیم و تمامی نیروهای نظامی امریکا در منطقه در تیررس موشک های حزب الله است."
✅دقت کنین
این نمونه ای از عمق راهبردی ایران هست که نفوذی ها در داخل ایران(در بخش های مختلف و برخی رسانه ها) تلاش دارن تا تضعیفش کنن.
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📮تا حالا دقت کردین... 📨چند وقت پیش رئیس جمهوری ایران حل مشکلات مملکت رو باز به یک چیزی گره زد! ایشو
📮تا حالا دقّت کردین...
📨وزیر خارجه وحشی آمریکا که به خون ایرانی ها تشنه س و از هرتلاشی برای تحت فشار گذاشتن ایران دریغ نمیکنه ازعدم تصویب لوایحFATF توسط ایران به شدّت انتقاد کرده.
تا اینجاش طبیعیه چون خب واضحه که FATF در راستای منافع دشمنان ایرانه،
✅اونجایی که برخی مسئولان کشورمون در دولت و مجلس و مجمع تشخیص دارت هم زبون با وزیر خارجه آمریکا تلاش میکنن واسه تحمیل و تصویبFATF و پالرمو، جای تأمّل جدّی داره
✅وقتی بیشتر دقت میکنی متوجه میشی
این فشارهای معیشتی که داره به مردم واردمیشه و این همه سوءمدیریت مدیران غربگرا هیچکدوم بی دلیل نیست، درست شبیه زمان تحمیل برجام.
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📮تا حالا دقت کردین... 📨"شیرین مزاری" وزیر حقوق بشر پاکستان گفته: اون سیاستمداران پاکستانی که اسلام
📮تا حالا دقت کردین...
📨 تعدادی از اون نماینده هایی که دارن یقه پاره میکنن تا لوایح استعماریFATF رو بر کشورمون تحمیل کنن و با شعار"شفافیّت" که بر سر نیزه زدند میخوان با تصویبFATF و افشای ریز اطلاعات کشور(که قطعا دشمن نباید بدونه) ایران رو دربرابر دشمنان تضعیف و ذلیل کنن! همینا، همین جماعتِ ... ... ... حالا که قراره درمورد اموال مسئولان کشور(ازجمله خودشون) شفافیّت ایجاد بشه، لرزه به اندامشون افتاده و سریع نامه نوشتن به رئیسشون(لاریجانی) تا بتونن شفافیّت واقعی و رسیدگی به اموال مسئولان رو حالاحالاها عقب بندازن.
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
🗂علینقی عالیخانی روز سه شنبه ۴تیرماه۱۳۹۸ درگذشت.
وی از اعضای«کلوپ روتاری» از شاخههای فراماسونری بود که مأموریت اصلی آن، ایجاد حلقه اتصال با قدرتهای غربی از طریق نظام بینالمللی با کمک رجال سیاسی و کلان سرمایهداران بوده و هست.
در تصویر بالا، بازدید محمدرضا پهلوی بههمراه علینقی عالیخانی از کارخانه یخچالسازی حبیبالله القانیان یهودی را ملاحظه میفرمایید.
#جریان_شناسی
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
🗂علینقی عالیخانی روز سه شنبه ۴تیرماه۱۳۹۸ درگذشت. وی از اعضای«کلوپ روتاری» از شاخههای فراماسونری بو
🗂رسانههای وابسته به تکنوکراتها بخصوص نزدیکان حزب کارگزاران سازندگی و لیبرال های ایران، به شکل های مختلف سعی در قهرمانسازی از علینقی عالیخانی، وزیر اقتصاد، رئیس دانشگاه تهران و رئیس بنیاد پهلوی دارند.
البته تصویر فوق مربوط رپرتاژ علینقی عالیخانی در دوران زندگانیِ او است.
#جریان_شناسی
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
🗂علینقی عالیخانی روز سه شنبه ۴تیرماه۱۳۹۸ درگذشت. وی از اعضای«کلوپ روتاری» از شاخههای فراماسونری بو
❌تصویر جدید و بازسازی شده عالیخانی، نماد تحولات جامعه ایران از دهه هفتاد❌
(بخش اوّل)
✍روز سهشنبه(۴ تیر ۱۳۹۸/ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹) علینقی عالیخانی درگذشت.
بمناسبت فوت او مطالب تجلیلآمیزی منتشر شد از جمله پیام تسلیت منسوب به محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئيس سازمان مدیریت و برنامهریزی، که به وسعت پخش شد و اگر جعلی است تاکنون تکذیب نشده است.
✍از علینقی عالیخانی با عناوینی چون «معمار اقتصاد صنعتی ایران»، و شخصیتی در حد «نابغه اقتصادی»، یاد میکنند.
✍ آیا او در زمان خود چنین شهرتی داشت؟
تا آنجا که مطالعه کرده و اسناد را دیدهام، خیر!
✍ عالیخانی در زمان خود و تا پایان دوران پهلوی بعنوان «آدمِ عَلَم»، به معنی یکی از اعضای تیم امیر اسداللّه عَلَم، شناخته میشد و در جایگاهی فروتر از محمد معتضد باهری قرارداشت.
✍عالیخانی را اقتصاددانی برجسته نمیشناختند.
اگر جز این بود در سالهای پسین از «نبوغ اقتصادی» او در مناصب مرتبط، مانند بانک مرکزی یا سازمان برنامه یا همان وزارت اقتصاد، بهره میبردند و او را از تخصصش دور نمیکردند.
✍عالیخانی از بدو فعالیت وزارت اقتصاد، که منطبق با سیاستهای جدید موسوم به «انقلاب سفید» تأسیس شد، وزیر اقتصاد بود.
او پیش از آن کارمند و کارشناس اقتصادی ساواک بود و مطالبی مینوشت که، با توجه به سطح نازل اندیشه سیاسی آن زمان، نازل و استقراضی بود. بولتنهای عالیخانی، که در تأئید دیدگاههای سطحی و بلندپروازانه شاه بود، مورد توجه شاه قرار گرفت و اسدالله علم، با توجه به پیشینه خانوادگی عالیخانی و پیوند عمیق این خاندان با اسرائیل، او را لانسه کرد.( در اصطلاح عامیانه "لانسه کردن یک فرد" به معنی هدایت یک فرد به سمت انجام یک کار با گرفتن اراده از اوست.)
✍ بدینسان، عالیخانی ۳۴ساله در بهمن ۱۳۴۱ مسئول وزارتخانه تازه تأسیس اقتصاد شد و تا مرداد ۱۳۴۸ در این سمت بود.
✍این وزارتخانه جدید شامل وزارتخانههای صنعت و معدن و بازرگانی پیشین بود.
✍سالها پس از رفتن عالیخانی، در سال ۱۳۵۳ وزارت دارایی نیز به وزارت اقتصاد منضم و به «وزارت اقتصاد و دارایی» بدل شد. هوشنگ انصاری اولین وزیر این وزارتخانه جدید بود.
✍در دوران وزارت عالیخانی، بجز نظرات شخص شاه در زمینه توسعه، که آمرانه از بالا دیکته میشد، سازمان برنامه و بانک مرکزی نقش مهمی در سیاستگذاری اقتصادی ایران داشتند. وزارت اقتصاد، با کارکردهای صنعت و معدن و بازرگانی، به تنهایی نمیتوانست جایگاه تعیینکننده در وضع اقتصادی ایران داشته باشد.
✍جایگاه عالیخانی در حد کسانی چون عبدالعظیم ولیان(اولین وزیر اصلاحات ارضی) و ناصر گلسرخی(اولین وزیر منابع طبیعی) بود.
این دو وزارتخانه نیز، همچون وزارت اقتصاد، بر بنیاد اصول «انقلاب سفید» تأسیس شدند.
✍اگر بخواهیم فرد خاصی را بعنوان معمار سیاستهای توسعه دهه ۱۳۴۰شمسی معرفی کنیم قطعاً این جایگاه به "روستو" نظریهپرداز نامدار آمریکایی، تعلق دارد.
والت ویتمن روستو مدیر برنامهریزی در دولتهای کندی و جانسون بود که سیاستهای طراحی شده از سوی او در ایران و برخی کشورهای دستنشانده آمریکا، با مختصاتی بکلی متفاوت، اعمال شد.
✍این سیاستها فقط شامل «توسعه صنعتی» نبود بلکه موارد مهمی چون «تقسیم اراضی کشاورزی» ، خُرد و ناپایدار کردن مالکیت ارضی، ملی کردن مراتع و جنگلها، و از میان بردن مالکیت خصوصی عشایر بر بخش عمده اراضی کشور، را نیز دربرمیگرفت که در کلیت خود اقتصاد رانتیه دولتمحور دوران پس از «انقلاب سفید» را پدید آورد.
✍این مدل اقتصادی، طبق الگوی روستو، معطوف به مقابله با گسترش کمونیسم بود ازطریق اجرای جاذبههای پوپولیستی آن، و آنگونه که روستو در نام کتاب معروف خود بیان کرده «مانیفستی غیرکمونیستی» (۱۹۶۰) تلقی میشد.
عبداللّه شهبازی
@najva_net
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
❌تصویر جدید و بازسازی شده عالیخانی، نماد تحولات جامعه ایران از دهه هفتاد❌ (بخش اوّل) ✍روز سهشنب
❌تصویر جدید و بازسازی شده عالیخانی، نماد تحولات جامعه ایران از دهه هفتاد❌
(بخش دوم)
✍گزارش حمید کیهان در بیبیسی فارسی واقعبینانهتر و عمیقتر از برخی رسانههای ایرانی جایگاه عالیخانی در ایران دهه۱۳۴۰شمسی و سرشت رانتیه اقتصاد «عصر انقلاب سفید»(دهه ۱۳۴۰) را بیان کرده است.
✍این گزارش به درستی تأکید میکند که دوران تصدی عالیخانی در وزارت اقتصاد(از بهمن ۱۳۴۱ تا مرداد ۱۳۴۸) دوران «تصویب و به اجرا درآمدن اصلاحات شاه موسوم به انقلاب سفید» بود و میافزاید:
"الگوی این اقتصاد «متمایل به چپ... تأکید بر توسعه سریع بخش صنعت (و بعدها مجتمعهای کشاورزی - صنعتی) و تبدیل اقتصاد "شبه فئودالی- تجاری" ایران به یک اقتصاد صنعتی پیشرفته بود. در این الگو، که ملهم از نظریههای توسعه متمایل به چپ آن زمان بود [بخوانید تئوریهای روستو]، برنامه توسعه اقتصادی اساساً بر مبنای سرمایهگذاری دولتی و خصوصی در صنایع به منظورایجاد اشتغال برای کارگر مازاد بخش کشاورزی سنتی و در نتیجه انتقال نیروی انسانی از بخش سنتی به بخش نوین تدوین میشد.» (حمید کیهان، علینقی عالیخانی، وزیر اقتصاد هویدا، علم و منصور درگذشت، بیبیسی فارسی، ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹/ ۴ تیر ۱۳۹۸)"
✍این همان «استراتژی توسعه» است که از سالهای ۱۳۷۰شمسی در ابعادی بس عظیمتر از دهه ۱۳۴۰ بویژه بر بنیاد گسترش مونتاژ خودرو احیا شد و وضع کنونی جامعه ایرانی را، هم از منظر اقتصادی و هم از منظر تحولات ساختاری- فرهنگی و ایجاد قطبهای انبوه جمعیتی در پیرامون ابرشهرها، پدید آورد.
✍غایت آرمانی نظریه توسعه روستو ایجاد «جامعه مصرف انبوه» بود که بنظر میرسد ایران کنونی در حدی شگفت و غیرقابل باور در مقایسه با دهه ۱۳۴۰ به آن رسیده است.
✍مطرح شدن تدریجی عالیخانی بعنوان «نابغه اقتصادی» منطبق با این تحول بود که از دهه ۱۳۷۰(دولت هاشمی رفسنجانی) آغاز شد؛
دورانی که الیگارشی نوخاسته و رانتیه شکلگرفته در درون جمهوری اسلامی ایران پیوندهای فراملیتی خود را شکل میداد و ارتباطات خویش را با همان کانونهایی که در دوران پهلوی هدایت اقتصاد ایران را به دست داشتند بازسازی و استوار میکرد؛
همان کانونها و حتی با همان شخصیتها یا اَخلاف آنان.
✍در این دوران، همپای تجدید فعالیت بانک HSBC در ایران، مجتمع بانکی که در کسوت بانک شاهی نخستین اسکناس ایران را در زمان ناصرالدین شاه چاپ کرد و همزمان قانونی شدن فعالیت بخش خصوصی در حوزه بانکداری، سلطه این الیگارشی بر اقتصاد، و به تبع آن فرهنگ و سیاست ایران، تثبیت شد.
✍این سلطه به تدریج ابعادی «مافیایی» یافت بدین معنا که راه غارت هر چه بیشتر ثروت ملی را به ضرب سازوکارهای غیرقانونی و گانگستری در پیش گرفت.
✍این الیگارشی سالهاست پروژه «یلتسینیزاسیون» ایران را دنبال میکند،
یعنی تکرار مدل فروپاشی نظام «ایدئولوژیک» اتحاد شوروی در اواخر دهه ۱۹۸۰ و اوائل دهه ۱۹۹۰ میلادی و انتقال قدرت به «الیگارکها»یی که اینک در درون ایران شکل نهایی گرفتهاند؛
✍الیگارکهایی که مانند شوروی سابق در بسیاری موارد خاستگاه اطلاعاتی-امنیتی و «حزبی» (ایدئولوژیک) دارند و از پیوندهای عمیق فراملیتی با کانونهای معیّن مالی- سیاسی در غرب برخوردارند.
عبداللّه شهبازی
@najva_net