⛔️ سرگئی ملکونیان، کارشناس مسائل سیاسی: محموله دیگری از تسلیحات اسرائیلی در حال حاضر در باکو است.
🔹 امروز هواپیمای Il-76 شرکت هواپیمایی آذربایجانی Silk Way Airlines بار دیگر در پایگاه هوایی Uvda مملو از تسلیحات شده و به آذربایجان پرواز کرد.
📍 موارد مهم:
۱. این سومین پرواز ظرف چهار روز گذشته است.
۲. این بار تسلیحات مستقیماً به گنجه تحویل داده شده و نه به باکو.
📍 بنابراین باکو با جدیت بیشتری در حال انتقال تسلیحات به خط مقدم است.باید منتظر دور دیگری از تشدید تنشها باشیم.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زوایایی جدید از پرونده بزرگترین خرابکاری صنعتی در صنایع موشکی ایران از زبان سردار فرحی، جانشین وزیر دفاع
🔹بعد از ۴ سال زمینه سازی هزاران هزار کانکتور معیوب و دستکاری شده توسط یک شرکت از چندین کشور اروپایی و آسیایی با بهانه دور زدن تحریمها وارد کشور شد اما نمیدانستند که در تور اطلاعاتی ایران قرار دارند....
💠@masaf_najva
📌رئیس حکومت در صدر اسلام
🔹... رئیس دولت با سایر افراد ملت فرق نداشته است؛ رئیس دولت در زمان رسول الله- صلی الله علیه و آله و سلم- خود پیغمبر بود، و وضع و رفتارش با مردم به این طور بود که در مسجد وقتی که تشریف داشت و اشخاص هم بودند، اگر کسی از خارج مجلس وارد میشد و غریبه بود نمیدانست رئیس دولت کدام یک از اینهاست و میپرسید کدام هستید. تشریفات به این معنا که در بین طاغوت بوده است هرگز نبوده است. رئیس دولت در زمان حضرت امیر- سلام الله علیه- در محضر قاضی حاضر شد، و با آن یهودی که ادعا داشت- یا ایشان ادعا داشتند- طرح دعوا کردند و قاضی وقتی که خواست احترامی از حضرت امیر المومنین بکند، ایشان گفتند حق نداری؛ در محضر قضا ما یکی هستیم. و بعد هم حکم را علیه او- علیه حضرت امیر- داد و ایشان تسلیم شدند. اسلام [دارای] یک همچو امری است؛ اسلام یک همچو آزادی، یک همچو دمکراسی دارد. کجا همچو امری است؟ در کجا سراغ دارید که رئیس دولت را در محضر قاضی که از [طرف] خود او نصب شده است حاضر کند و به دادخواهی با یک یهودی احضار کند و حاضر بشود و تسلیم قاضی باشد؟ در کدام مملکت- این مملکتهایی که ادعای آزادی و دمکراسی میکنند- سراغ دارید؟ بیاورید نظیر این را.
امام خمینی (ره)؛ ٠٥ اردیبهشت ١٣٥٨
👈 ازسویی این منویات امام یادآور صحبتهای مصداقگونهی چندروز پیش رهبری در خصوص دولت سیزدهم و رئیس دولت فعلی است که بیان میکنند: "ما حق نداریم با مردم از جایگاه استعلاء و استکبار برخورد کنیم و حرف بزنیم؛ ما کسی نیستیم؛ آنچه هست متعلّق به مردم است؛ اگر شأنی، شغلی، مقامی هم به ما داده شده، اوّلاً مردم دادهاند، ثانیاً داده شده برای اینکه به مردم خدمت بکنیم. سادهزیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت، بخصوص شخص آقای رئیسجمهور، برای من چشمگیر است و چیز مهم و قابل توجّهی است." اصلا تصور نکنید میخواهیم با این جملات شخص هاشمی (پایهگذار تجملگرایی در میان مسئولین) و یا رئیس دولت قبل که خوی اشرافیگرایی داشت را با دولت فعلی مقایسه کنیم؛ هدف صرفا یادآوری است. از سویی دیگر منویات امام موید فاصله وضعیت موجود امروز ما با وضعیت مطلوب زمان حضرت امیر است؛ وقتی که با همه بیتدبیریها و ترکفعلها و مدیریت مبتنی بر اغراض شخصی و جاهطلبی و ... (از خسارتها بگذریم) رئیس دولت قبل پای میز محاکمه آورده نمیشود؟ نکته آنجاست که در هزیمت اعتماد جمهور نسبت به انقلاب، مسئولین چه برگهای برندهای از یکدیگر دارند که عدم افشای آن مهمتر از رسیدگی به رای و نظرمردم است!؟
✍️نجوا
👈#صحیفه_بخوانیم
💠@masaf_najva
📌فالاشا چه کسانی هستند؟
🔹بهمناسبت درگیریهای داخلی میان غاصبان آفریقاییتبار اسرائیل و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی
🔹فالاشا یا فالاشه به کلمه عبری Pelesh به معنی مهاجر یا سرگردان برمیگردد. مورخین فالاشهها را از قبیله «دان» به عنوان یکی از قبایل گمشده اسرائیل میدانند هرچند اقوال مختلفی در خصوص ریشه این جماعت وجود دارد.فالاشهها در ایالت دورافتاده گوندرا واقع در شمال غربی اتیوپی، از قاره آفریقا، زندگی میکردهاند.
🔹تا قبل از تأسیس رژیم صهیونیستی ژاک فیتلویچ (1955-1881) بزرگترین خدمت و توجه را به فالاشهها نمود. او یهودی لهستانی بود و به نمایندگی از سوی بارون_ادموند_روچیلد برای زندگی در میان یهودیان اتیوپی در سال 1904 راهی منطقه زندگی آنها شده بود. در سال 1972 حاخام عوادیا یوسف رهبر یهودیان شرقتبار اسرائیل با تأکید بر اصالت یهودی آنها را در جامعه اسرائیل به رسمیت شناخت و اسحاق رابین در سال 1973 مجرای تحقق مهاجرت یهودیان فالاشه را از آفریقا به اراضی اشغالی فراهم نمودند.
🔹آفریقاییهایی که اراضی فلسطینیان را غصب کردند نهتنها به آمال خود دست نیافتند مورد تبعیض سران رژیم صهیونیستی نيز قرار گرفتند و بههمین خاطر در سال 2019 دست به قیام عمومی زدند.
🔹این روزها بار دیگر میان آفریقاییتبارهای ساکن اراضی اشغالی و نیروهای امنیتی این رژیم درگیریهای خونینی در جریان است.
✍🏻کیوان
💠@masaf_najva
📌قیام همگانی فالاشاهای ساکن اسرائیل در سال 2019
🔹بهمناسبت درگیریهای داخلی میان غاصبان آفریقاییتبار اسرائیل و رژیم صهیونیستی
🔹در دوم جولای 2019 یهودیان فالاشا (آفریقایی تبار) دست به یک قیام همگانی زدند. آنها در پی کشته شدن یک سرباز اتیوپی به دست پلیس اسرائیل به خیابانها ریختند و علیه اقدام نژادپرستانه پلیس اعتراض کردند. این قیام تبعات زیادی داشت و نخست وزیر را برای حل بحران به میانه میدان کشید. این قیام سراسری که در هر شصت نقطه از محل سکونت فالاشهها و به ویژه در شهرهای بزرگ بازتاب داشت، در نوع خود بیسابقه بود؛ و حکایت از زخمی عمیق داشت که تازه سر باز کرده و بوی بد آن مشام حکمرانان اسرائیلی را آزرده است.
🔹تبعیض نژادی، نژادپرستی و فقر مهمترین دغدغه فالاشهها در عرصههای کاری، آموزشی، اسکانی و بهداشتی است.
اشتغال آنها تنها 53 درصد از نیروی کار با سن 25-54 در مقابل 76 درصد سایر اسرائیلیهاست. تازه این عده هم در مشاغل کارگری و ساختمانی توسط مردها و خدمات عمومی توسط زنها مشغول هستند و تنها بخش بسیار کوچکی به مشاغل علمی و شغل آزاد اشتغال دارند.
در امر آموزش تنها 25 درصد دانش آموزان فالاشه در مدارس همگانی تحصیل میکنند و مابقی کماکان در مراکز پذیرش مهاجرین مشغول تحصیل هستند که از امکانات آموزشی بسیار کمی برخوردار است.
🔹این تبعیض و نابرابری، نرخ رشد خودکشی در میان فالاشهها را بالا برده است و حاکی از شکست روند جذب آنها در جامعه صهیونیستی است.
منبع
رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✍🏻کیوان
💠@masaf_najva
نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
📌بریکس؛ پایان یک سلطه
🔹سالهاست اندیشه انقلاب اسلامی با بیان اینکه نظم تک قطبی آمریکایی با انواع سیاستهای اقتصادی باعث ظلم وستم فراوان گشته و مردم دنیا را به استثمار کشانده، در حقیقت خواستار مقابله و تغییر این نظم گردیده، اما در دو دهه اخیر با ظهور قدرتهای جدید و تغییر اندک اندک موازنه بینالمللی از سیاسی_اقتصادی به اقتصادی_امنیتی باعث تغییر بسیاری از سیاستها و استراتژیهای روابط بینالملل گشته، از آن جمله میتوان به تشکیل گروهها و اجتماعاتی که دیگر نه موسس آن آمریکاست ونه سیاستگذار آن اشاره کرد. اتحادیه تجاری کشورها و قدرتهای اقتصادی نوظهور بریکس BRICSنمونه بازر آن به حساب میآید.
🔹رهبران بریکس هفته گذشته با کنار گذاشتن تمام اختلافات خود بر سر مسئله گسترش این اتحادیه، پذیرش شش کشور دیگر را در این گروه از ابتدای سال میلادی آینده اعلام کردند، زیرا هدف گروه اقتصادی کشورهای بزرگ در حال ظهور، افزایش نفوذ جهانی خود برای تغییر شکل نظم مالی جهانی است.
🔹البته بریکس یک ائتلاف فراقارهای هم محسوب میشود که شاکله جدیدی را برای اقتصاد و سیاست جهانی تعریف کرده و اهمیت مضاعف آن در این نکته است این ائتلاف قدرتمند جهانی بدون مشارکت اروپا و آمریکا تشکیل شده و این ظرفیت را دارد تا صدایی بلند در مباحث مهم اقتصادی و سیاسی بینالمللی باشد و نظم فعلی را به چالش بکشد. کمااینکه در حال حاضر دو کشور عضو بریکس، عضویت دائم شورای امنیت و سه کشور دیگر داعیه عضویت دائم در این شورا و اصلاح ساختارهای سیاسی و مالی جهانی را دارند.
🔹سیریل رامافوسا، رئیسجمهور آفریقای جنوبی در این اجلاس اعلام کرد کشورهای بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی هستند که در پانزدهمین اجلاس سران خود توافق کردند ایران، آرژانتین، مصر، اتیوپی، عربستان و امارات متحده عربی را از اول ژانویه به عضویت کامل این اتحادیه درآورند. این اولین گسترش بلوک از سال 2010 است که در آن آفریقای جنوبی را بهعنوان عضو کامل خود پذیرفته بودهاند.
🔹این گروه شامل کشورهای غیرغربی است که در حال حاضر 40 درصد از جمعیت جهان و یک چهارم تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل میدهد، قرار است به 36 درصد افزایش یابد زیرا اعضای جدید آن سه تولیدکننده بزرگ نفت یعنی عربستان، امارات و ایران است. انتظار میرود گسترش این گروه باعث افزایش وزنه جهانی آن و مقابله با تسلط بلوک گروه7 به رهبری آمریکا شود.
بسیاری از این «قدرتهای میانی» از نظم مالی بینالمللی موجود ناامید شدهاند و از «هژمونی آمریکا» آزردهاند. برخی دیگر نسبت به استفاده از تحریمهای اقتصادی بعنوان ابزاری برای حفظ سلطه سیاسی آمریکا و متحدان ثروتمند آن بر سایر نقاط جهان نگران هستند. برای آنها، بریکس یک جایگزین ایدهآل محسوب میشود.
🔹نارضایتی زیادی از مهندسی مالی بینالمللی یا نظم جهانی فعلی وجود دارد و کشورهای در حال توسعه از نفوذ واشنگتن بر سیستم مالی جهان خشمگین هستند. بسیاری بر این باورند که صندوق بینالمللی پول (IMF) و بانک جهانی ابزاری برای آمریکا و متحدان غربی ثروتمند آن هستند تا سلطه خود را بر اقتصادهای در حال توسعه اعمال کنند و ثروت را از آنها بیرون بکشند.
🔹همچنین در کشورهای درحال توسعه یک احساس قوی وجود دارد که تسلط دلار بهعنوان یک ارز ذخیره بینالمللی و استفاده از آن برای تجارت بینالمللی مسئول بحرانهای مکرر همچون ناترازی پرداختها و تورم در اقتصادهای در حال رشد است.
🔹برخی دیگر نگران این هستند که «تحریمهای یکجانبه آمریکا تهدیدی برای بسیاری از کشورها باشد، زیرا با این روش میتواند کشورها را تحت فشار شدید قرار داده و آنها را نابود کند.»
🔹جهان برای دههها مشاهده کرده است که چگونه آمریکا از دلار بهعنوان سلاحی علیه کشورهای مخالف سیاستها و منافع آن استفاده میکند. بسیاری از کشورها از جمله ایران، کوبا، ونزوئلا و سودان از این تحریمها آسیب دیدهاند که آسیبهای فاجعهباری را به مردم و اقتصاد آنها وارد کرده است. کشورها یا شرکتهایی که سعی میکنند با اقتصادهای تحت تحریم مقابله کنند نیز ممکن است خود نیز دچار تحریمها گردنند.
🔹هشام ابوبکر متوالی محمد، اقتصاددان مصری، در مقاله اخیر خود مینویسد: این مدلی است که، آمریکا کشورها را در محاصره اقتصادی و سیاسی دائمی قرار میدهد. وی میگوید: «آمریکا فقط به منافع خود اهمیت میدهد تا به اثرات مضر سیاستهای مالی بر سایر اقتصادها».
🔹یکی از مهترین اهداف بریکس پس از مسئله توسعه چندجانبهگرایی سیاسی، تقویت استفاده از ارزهای کشورهای عضو در تجارت و مبادلات مالی برای کاهش وابستگی آنها به دلار آمریکا و به اصطلاح پیگیر سیاست " دلارزدایی " از اقتصاد بینالمللی است. طرحی که از مدتها پیش توسط رهبر انقلاب برای مقابله با قدرت مالی وهژمونی آمریکایی مطرح گردیده بود.
ادامه👇🏻
🔹مبادله تجاری این کشورها با ارزهای محلی، راهحلی سریع و مؤثر برای مشکل کمبود دلار آنها است. بانک توسعه جدید برای بسیاری از کشورهایی که در جستجوی جایگزینی برای تسلط غرب هستند، میتواند تأمینکننده مالی خوبی باشد و در دسترس بودن آن بدون شرایط سخت، گزینه مهمی برای کشورهایی است که آسیب دیدهاند یا از کمبود منابع مالی رنج میبرند.
🔹بریکس ظرفیت بسیار خوبی برای جایگزینی سیستمهای مالی و سیاسی سنتی است . یک بانک توسعه چندجانبه، با 50 میلیارد دلار سرمایه برای تامین مالی پروژههای زیرساختی و مرتبط با زیست محیطی، در کشورهای در حال توسعه بسیار جذاب و مفید است.
🔹بریکس همچنین یک صندوق ذخیره بحرانی به مبلغ 100 میلیارد دلار ایجاد کرده است، که وظیفه آن ارائه تسهیلات مالی به صورت تامین ارزخارجی است که اعضا میتوانند در زمان تکانه های شدید اقتصاد جهانی از آن بهره ببرند. همچنین این بلوک در تلاش برای به چالش کشیدن سلطه دلار و ایجاد یک ارز مشترک غیر دلاری است.
🔹در حال حاضر، این بلوک بر تعمیق استفاده از ارزهای محلی در تجارت بین اعضاء خود متمرکز است. آقای رامافوزا گفت: رهبران بریکس وزرای دارایی و بانکهای مرکزی خود را موظف کردهاند موضوع ارزهای محلی، شیوهها و ابزارهای پرداخت وهمچنین سکوهای جایگزین را بررسی کنند و گزارش آنرا در اجلاس بعدی به سران اتحادیه ارائه دهند.
🔹در پایان باید گفت: عضویت ایران در بریکس بعنوان یکی از اولین کشورهای که بعداز انقلاب اسلامی مخالف نظم آمریکایی بود، باعث میگردد که اولاً قدرتهای نوظهور جهان با قدرت و امیدواری فراوان به صورت رسمی باشگاه مخالفین هژمون آمریکایی را تشکیل و گسترش دهند و ثانیاً در تحولات جدید نظام بینالملل با تغییر موازنه قدرت از غرب به شرق در قالب ایجاد یک نظم شبکهای با تکیه بر منافع و امنیت ملی، درحقیقت اهداف و آرمانهای بینالمللی جدیدی پایهگذاری و گسترش یابد.
✍🏻دکتر محمدحسن دهقانی
💠@masaf_najva
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔹یک تذکر خبری و تحلیلی
✍علی عبدی
🔻 یک خطایی در شبکه های اجتماعی ایرانی در اطلاع رسانی و تحلیل درگیری های دیروز مهاجران اریتره ای در سرزمین های اشغالی در حال وقوع است و آن اینکه سیاهپوستان اریتره ای را به فلاشاها یا یهودیان اتیوپیایی تبار ساکن و غاصب در فلسطین اشغالی منتسب می کنند. حال آنکه این ها از دو کشور جداگانه هستند و ربطی به هم ندارند. توضیح آنکه علاوه بر یهودیان سیاهپوست اتیوپیایی ساکن و غاصب در فلسطین اشغالی، مهاجران سیاهپوست از کشورهای آفریقایی چون سودان، سومالی، اریتره و ... در فلسطین اشغالی حضور دارند ( چیزی بیش از 20 هزار تن) که رژیم صهیونیستی نه به آنها اجازه اقامت می دهد و نه اجازه مهاجرت به اروپا و آنان در وضعیتی بلاتکلیف و در فلاکت محض بسر می برند. عموم این مهاجران هم غیر یهودی هستند و ربطی به فلاشاهای یهودی ندارند که عملا شهروندان رژیم صهیونیستی هستند هرچند شهروند درجه 5 و 6 و تحت شدیدترین تبعیض های بشری و حقوقی. درگیری های دیروز متعلق به این دسته از سیاهپوستان ( غیر یهودی و غیرفلاشا و اریتره ای ) بوده است که ظاهرا دلیل سیاسی ( حمایت یا ضدیت با دولت اریتره) داشته است.
🔻در ناآرامیهایی که دیروز در خیابانهای تلآویو جنوبی رخ داد، بیش از 170 نفر زخمی شدند که حال هشت نفر از آنها وخیم و حدود 30 افسر پلیس هم آسیب دیدند. این درگیری ها در حالی رخ داد که جشنواره ای توسط سفارت اریتره در خیابان یاد هاروتز در جنوب تل آویو برگزار شد. تظاهرکنندگان (مخالفان رژیم) در اعتراض به رفتار رژیم اریتره در کشور اریتره معترض بودند و ادعا می کردند که هنوز رژیم اریتره از طریق نمایندگی های خود در جهان آنها را تحت تعقیب قرار می دهد. لذا این ماجرا هیچ ربطی به فلاشاها ندارد.
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلکه کردن ایرانیان و اپوزیسیون خارجنشین به نام صندوق اعتصابات!
❌یازده ماه قبل ربع پهلوی و هم پیالههای او با ادعای آگاهی از راههای ارسال پول به ایران اقدام به تشکیل چندین صندوق حمایت از اعتصابات و جمعآوری مبالغی میلیون دلاری در این صندوق کردند اما بعد از نزدیک به یک سال دست از پا درازتر در اظهاراتی مضحک میگویند که خود ایرانیان با تشکیل صندوقهای خانوادگی از همدیگر حمایت کنند.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 از جنگ رسانهای و تبلیغاتی چه میدانید؟!
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین سفر فیدان به ایران بهعنوان وزیر خارجه ترکیه
او پیش از این به عنوان رئیس سازمان اطلاعات ترکیه، به ایران سفر کرده بود.
💠@masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬جنگندههای روسیه مواضع تحت اشغال تروریست های تحت فرمان عردوغان در روستای المحسلي در شمال منبج را بمباران کردند.
💠@masaf_najva
📌آنچه یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شد
🔹️تعاریفی از ترور و تروریست؛
در ترور اعمال تفکر تروریست مدنظر
🔹️سرگئی ملکونیان، کارشناس مسائل سیاسی: محموله دیگری از تسلیحات اسرائیلی در حال حاضر در باکو است
🔹️رییس حکومت در صدر اسلام
🔹️فالاشا چه کسانی هستند؟
🔹️قیام همگانی فالاشاهای ساکن اسرائیل در سال 2019
🔹️بریکس؛ پایان یک سلطه
🔹️ از جنگ رسانهای و تبلیغاتی چه میدانید؟
@masaf_najva
📌 پیام نجوا
🔹امام خامنهای مدظلهالعالی: راهپیمایی اربعین قوّت جبههی مقاومت اسلامی است.
✍️در دانشگاه امامحسین(علیهالسلام) ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
💠@masaf_najva