🌸 فرا رسیدن سالروز بعثت پیامبر رحمت، حضرت خاتم، محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم بر تمامی پیروان آن حضرت تبریک و تهنیت باد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۱ اسفند ۱۳۹۹
⭕️ ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد
🔹کارشناسان معتقدند نگهداری سیب زمینی در یخچال، باعث تولید مادهای سرطان زا در آن میشود.
🔸طبق تحقيقات مرکز بین المللی سرطان در فرانسه، دمای سردتر یخچال میتواند نشاسته موجود در سیب زمینی را تبدیل به قند کند.
🔹 این قندها با آمینو اسیدی بهنام آسپراژین ترکیب میشوند و ترکیبی بهنام آکریلآمید بهوجود می آورند.
🔸سازمان بینالمللی تحقیقات سرطان در سال ۱۹۹۰، آکریلآمید را به عنوان یک ماده سرطانزا برای انسان معرفی کرد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
سلام «واحد سلامت مصاف»
⭕️ فاجعهای به نام واکسیناسیون عجولانه و مردمی که قربانی آزمایش واکسنهای غیرایمن میشوند 🔹اخیراً ا
⭕️ رگولاتور اروپا درباره ارتباط احتمالی تزریق واکسنهای کرونا با اختلال خونریزی تحقیق میکند/ با این همه، سازمان غذا و دارو فقط تشویق میکند
🔹 آژانس داروهای اروپا (EMA) درحال تحقیق است که آیا تزریق هریک از سه واکسن کرونای تائید شده در اتحادیه اروپا (فایزر-بیونتک، مدرنا و استرازنکا) ممکن است با نقص لخته شدن خون که میتواند باعث خونریزی داخلی شود، در ارتباط باشد یا خیر.
🔹این آژانس روز گذشته اعلام کرد تاکنون چند مورد ترومبوسیتوپنی ایمنی (کمبود پلاکت در خون که میتواند منجر به خونریزی و کبودی پوست شود) در فرآیند نظارت بر ایمنی واکسنهای کرونا گزارش شده است.
🔹این آژانس تاکید کرده هنوز مشخص نیست که آیا ارتباط علّی بین واکسیناسیون و ترومبوسیتوپنی ایمنی گزارش شده وجود دارد یا خیر.
✍️ در حالی که امنیت واکسنهای موجود هنوز زیر سوال است، سازمان غذا و دارو در ایران بهعنوان رگولاتور(تایید کننده و تنظیم کننده توزیع و عرضه) محصولات دارویی تنها به تمجید کارامدی واکسنهای ژنتیکی پرداخته و گزارشی در خصوص عدم امنیت کامل این واکسنها منتشر نکرده است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
⭕️ ماجرای سال نو و لباس نو/ قبل از پوشیدن لباسهای نو آنها را بشوییم
✍ دلایل خوبی برای شستن لباسهای نو قبل از پوشیدن آن ها برای اولین بار وجود دارد، مخصوصاً در مورد لباس های زیر و تی شرت ها که مستقیماً با پوست شما در ارتباط هستند. مثلا:
🔺 رنگ اضافه: رنگهای اضافه حاصل از رنگرزی پارچه می توانند به پوست شما منتقل شوند. بیشتر پارچه هایی که از ترکیب فیبرهای پلی استر و اکریلیک دوخته می شوند با رنگ های آزوآنیلین رنگ می شوند. این رنگ ها می توانند باعث واکنش های جدی پوستی علی الخصوص برای اطفال شوند. اگر واکنش آلرژیک در این موارد شدید باشد می تواند باعث بروز جوش و خارش شود.
🔹 ممکن است شپش ها، باکتری ها، قارچ ها از یک شخص به شخص دیگر منتقل شود. شما اغلب مطمئن نخواهید بود که کسی قبل از شما این لباس را امتحان کرده است یا خیر.
⚠️ اتاق پرو می تواند محل رشد بسیاری از عوامل مضر باشد.
🔹 علت مهم دیگری که شما را مجاب خواهد کرد تا لباسهای نو را قبل از پوشیدن بشویید فرمالدهید اوره است.
👕 فرمالدهید اوره ماده ای شیمیایی است که تولیدکنندگان لباس برای تثبیت رنگ و بافت پارچه مورد استفاده قرار می دهند. پوستهای حساس در نواحی ای که در تماس مستقیم مداوم با لباس قرار دارند می تواند علائم جوش و خارش را نشان دهند، نقاطی مثل زیر بغل، یقه، سر آستین و ناحیه ی کمر و ران شلوارها.
🔸 از کاربردهای فرمالدهید اوره جلوگیری از کپک زدن پارچه هایی است که مدت زمانی طولانی را در در حال حملونقل خواهند بود. این ماده اگرچه با شستوشوی اول به طور کامل از بین نمی رود اما با شست و شوی اول به میزان قابل توجهی از مقدار آن کاسته می شود و در هر بار شست و شو این ترکیب از پارچه برداشته می شود.
🔹 این بسیار اهمیت دارد که لباس های نوی نوزادان و کودکان شسته شود.
پوست اطفال به رنگ های پارچه ها بسیار حساس هستند و جوش های آلرژیک با احتمال بیشتری در کودکان بروز خواهند کرد.
‼️ از شوینده های بدون رایحه برای اطفال استفاده نمایید، زیرا رنگ و رایحه ی شوینده ها می تواند باعث واکنش های پوستی شوند.
🔹 شستوشوی چندباره ی لباس های اطفال باعث نرمی و راحتی لباس برای طفل می شود.
💡نکته: در پایان هر بار شستوشو به رنگ آب باقی مانده دقت کنید، اگر هنوز آثار رنگ در آب شست و شو باقی بود به معنی این است که لباس مورد نظر برای اطفال نیازمند شستوشو به صورت جداگانه یا با لباسهای همرنگ خود است تا در کنار محافظت از پوست طفل، به سایر پارچهها نیز آسیبی نرسد.
📚منبع:
🌐 https://www.independent.co.uk/life-style/clothes-new-wash-dermatologist-today-show-lice-scabies-formaldehyde-eczema-a8219976.html
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
⭕️ آغاز کارآزمایی بالینی واکسن همکاران شهید فخریزاده
👤 کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در توییتی خبر داد: کارآزمايي بالینی واکسن کرونای شرکت میلاد دارو نور از نوع ویروس غیرفعال شده کرونا با نام MIVAC محصول تلاش همکاران شهید محسن فخریزاده از فردا (یکشنبه ۲۴ اسفند ماه) آغاز میشود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
⭕️ سؤ استفاده مالی به اسم علم و پروتکل/پول بلیت هواپیما به کروناییها برنمیگردد
🔹رییس سازمان هواپیمایی کشوری: هر پروازی را مسئولان حوزه بهداشتی از ما بخواهند، لغو میکنیم و پول بلیتهای کنسل شده به مردم باز میگردد.
🔹 اما اگر مسافری با تست کرونای مثبت پروازش لغو شود، به او بهایی پرداخت نخواهد شد.
✍ یک نفر نیست به اینها بفهماند وقتی شاخص ابتلا را تست قرار میدهید باید متوجه عواقب منفی و مثبت کاذب تستها هم باشید، تستهای PCR کرونا میتوانند موارد واقعاً مثبت را نشان نداده یا موارد واقعاً منفی را مثبت نشان دهند، این عدم قطعیت نمیتواند میعاری برای قطعیت در عدم پرداخت پول بیمار قلمداد شود. این امر شاید از مصادیق بارز بهرهکشی از علم درخدمت سو استفاده مالی باشد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ مهم/گزارش تفصیلی واحد سلامت مصاف پیرامون واکسن انگلیسی-ژنتیکی آکسفورد و واردات آن از طریق کواکس
⭕️ وقتی حتی WHO هم تردید میکند اما مسئولان بهداشتی ما، نه!
✍ چندی پیش در واحد سلامت مؤسسه مصاف مروری بر تحقیقات چاپ شده بر واکسن اسپوتنیک روسیه و واکسن آکسفورد انگلستان که با نام آسترازنکا میشناسیم را منتشر کردیم که هجمههای رسانهای مختلف علیه واحد سلامت مصاف را درپی داشت، درحالی که از گوشه و کنار هشدارها در مورد واکسنهای ژنتیکی شنیده میشود گوش مسئولان بهداشتی در نشنیدن و یدطولای ایشان در واردات واکسنهای ژنتیکی بیپایه و اساس علمی متقن، بسیار فعال است.
✍ این را بگذارید در کنار نشست اخیر سازمان جهانی سلامت که پس از توقف تزریق واکسن واکسن آکسفورد-استرازنکا در چندین کشور جهان، کارشناسان سازمان بهداشت جهانی (WHO) امروز نشستی برگزار کردند تا ایمنی این واکسن کرونا را بررسی کنند.
🔹 تاکنون در چندین کشور اروپایی موارد از لخته شدن خون پس از تزریق واکسن گزارش شدهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 لحظه تزریق اولین واکسن کرونای "فخرا" به فرزند شهید فخری زاده
🔹 واکسن ایرانی "فخرا" امروز با حضور وزرای دفاع و بهداشت و همچنین همسر شهید فخری زاده رونمایی شد.فرزند شهید فخری زاده اولین فرد تزریق کننده این واکسن است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ اسفند ۱۳۹۹
سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ مهم/گزارش تفصیلی واحد سلامت مصاف پیرامون واکسن انگلیسی-ژنتیکی آکسفورد و واردات آن از طریق کواکس
⭕️ آلمانیها تزریق واکسن ژنتیکی آسترازنکا را متوقف میکنند/ وقتی پیشبینیها محقق میشود
آلمان تزریق واکسن آسترارنکا را متوقف کرد: انستیتوی تحقیقاتی دولتی واکسن و داروهای بیو پزشکی پاول ارلیش کشور آلمان در اطلاعیهای تزریق واکسن آسترازنکا را برای مقابله با کوید۱۹ تا اطلاع ثانوی متوقف کرد.
🔹 پس از بحثهای فشرده در خصوص موارد مشاهده شده متعدد ابتلا به بیماری سخت ترمبوتیکی در کشور آلمان و اروپا، بنا به توصیه انستیتو تحقیقاتی دولتی پاول ارلیش آلمان (PEI) تزریق واکسن انگلیسی آسترازنکا را متوقف کرد.
🔸 علت این تصمیم گزارشهایی مبنی بر مبتلا شدن ۷ مورد به بیماری خاص ترومبوز ورید سینوسی (Sinusvenenthrombosen) ناشی از تزریق این واکسن می باشد.
🔹 در فاصله چهار روزه بین یازدهم تا پانزهم مارس 2021، تعداد بیشتری از افرادی که واکسن آسترازنکا را تزریق کرده اند به این بیماری مبتلا شده اند.
🔸 با آنالیز داده های جدید، متخصصان موسسه پاول ارلیش اکنون به این نتیجه رسیدهاند که انباشت قابل توجهی از یک فرم خاص از بیماری خیلی نادر ترومبوز ورید سینوسی مرتبط با کمبود پلاکت های خونی (Thrombozytopenie) و خونریزی در فاصله کمی از واکسیناسیون با واکسن آسترازنکا مشاهده شده است.
🔹 در همین رابطه مؤسسه پاول ارلیش از همه کسانی که واکسن آسترازنکا را تزریق کرده اند و بیش از چهار روز بدحال هستند، مثلا سردرد مداوم و یا خونریزی نقطهای پوستی دارند، خواست تا فورا به پزشک مراجعه کنند.
✍ پیشتر در واحد سلامت مصاف با بررسی دادههای واکسنهای ژنتیکی مانند اسپوتنیک و آکسفورد-آسترازنکا خطر استفاده از این واکسنها را هشدار داده بودیم.
منبع: وبسایت مؤسسه پاول ارلیش
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۷ اسفند ۱۳۹۹
🔅 رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند:
براى هرچيزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
🌸🍃حلول ماه رمضان بر شما همراهان گرامی مبارک باد🍃🌸
✅ کانال واحد سلامت موسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چند باور اشتباه در مورد روزهداری
🔹 بیمارها روزه نگیرند؟
🔸 کودکان چطور؟
🔹 لاغرها روزه نگیرند؟
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
۲۶ فروردین ۱۴۰۰
🔆 روزهداری، تغذیه صحیح و پیشگیری از بیماری کرونا
🔸 برخلاف تصور عموم روزهداری باعث ضعف بدن و آسیبپذیری در برابر بیماری کرونا نمیشود.
🔹 روزهداری اگر طبق اصول و با برنامه باشد، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از ابتلا به کرونا و سایر بیماریهای عفونی پیشگیری میکند.
♨️ روزهداری اصولی باعث کنترل وزن، قندخون، چربی خون، فشارخون و تنظیم و تقویت سیستم ایمنی فرد میشود و اینگونه احتمال ابتلا به کرونا کاهش مییابد و یا در صورت ابتلا به کرونا، بیماری شما خفیفتر و مدت زمان بهبودی شما نیز سریعتر خواهد بود.
📌 همانطور که میدانید، کم آبی و خشکی بدن ممکن است احتمال ابتلا به کرونا را افزایش دهد؛ پس تدابیری لازم است تا از خشکی و کم آبی بدن جلوگیری شود:
📌 شما میتوانید بدین منظور در وعده سحری از شربتهای خاکشیر، تخم شربتی، سکنجبین و آبلیمو عسل استفاده کنید.
🔹 ضمنا از مصرف غذاهای شور و چرب در وعده ی سحر اکیداً خودداری کنید.
🔸 در وعده افطار نیز جهت تأمین سریع قند خون و جبران کمآبی بدن، از غذاهای مقوی و کمحجم مانند فرنی، شیر برنج، خرما، عسل، شله زرد و دمنوشهای گرم استفاده نمایید.
🔹 در صورت ابتلا به بیماریهای خاص همچون دیابت، سرطان و غیره، قبل از تصمیم به روزه گرفتن حتما با پزشک خود مشورت کنید.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
۲۶ فروردین ۱۴۰۰