♨️ کشورهای پیشرو در زمینه واکسیناسیون و نگاهی به وضعیت کرونا در آنها
🔸از دسامبر 2020 که واکسیناسیون عمومی کرونا در جهان آغاز شد تا به امروز حدود سی کشور جهان توانستهاند به بیش از حداقل 50% جمعیت خود حداقل یک دوز از واکسنهای موجود کرونا را (عمدتا فایزر، آکسفورد، سینوواک و مدرنا) ارائه کنند.
🔹ایسلند، کویت، کانادا، انگلستان، رژیم صهیونیستی، شیلی، اوروگوئه، بوتان، بحرین، مغولستان، قطر، بلژیک، مجارستان، فنلاند، ایتالیا، آمریکا، آلمان، هلند، قبرس، امارات، اسپانیا، اتریش، سنگاپور و پرتغال به ترتیب کشورهای مطرح این عرصه هستند.
🔸کشورهای کویت، شیلی، اوروگوئه، بحرین و مغولستان علیرغم واکسیناسیون در حال تجربه موج شدیدی از بیماری کرونا هستند.
🔹کشورهای کانادا، قطر، بلژیک، مجارستان، فنلاند، ایتالیا، آلمان، هلند، قبرس و اتریش موقتاً در شیب کاهشی قرار دارند، اما به مانند ایران در ابتدای بهار با موج جدیدی از بستریهای کرونایی مواجه شدند.
🔸رژیم صهیونیستی، انگلستان، آمریکا، اسپانیا و پرتغال اما تنها مواردیاند که توانستند حدود چهار ماه شیب کاهشی را تجربه کنند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ رأی دیوان عدالت اداری هم نتوانست انحصار مجوز تاسیس داروخانه را بشکند
🔹 پس از شکایت داروسازان جوان از انحصار در صدور مجوز تاسیس داروخانه، دیوان عدالت اداری رأی خود را مبنی بر رفع انحصار و اصلاح آییننامه سازمان غذا و دارو صادر کرد و آییننامه پیشین اصلاح شد.
🔹 اما لابیهای پزشکسرمایه داران و انحصارگران سنتی که سود تضمین شده خود را در خطر میدیدند باعث شد تا با ورود مستقیم وزیر بهداشت اجرای آییننامه جدید متوقف شود.
🔹 در این میان آنچه که پایمال میشود سلامت مردم و آینده شغلی داروسازان جوان است که هر دو بازیچه دست انحصارگران سنتی و پرنفوذ در وزارت بهداشت شدهاند.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ ناهماهنگی مسئولین وزارت بهداشت در اجرای آییننامه جدید تاسیس داروخانه
🔹 درحالی که اکانت توییتری سازمان نظام پزشکی خبر از توقف اجرای آییننامه جدید تاسیس داروخانه داده است، رئیس سازمان غذا و دارو با استناد به آییننامه جدید، ادامه فعالیت دانشجویان داروسازی به عنوان مسئول فنی را مجاز دانسته است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ سازمان بهداشت جهانی: محدودیتهای کرونایی و استفاده از ماسک همچنان همراه ما خواهدبود!
🔸دیوید نابارو نماینده اختصاصی سازمان بهداشت جهانی در زمینه بیماری کرونا در واکنش به اخبار شیوع گونه جدید موسوم به دلتا اعلام کرد: مشکل گونههای جهشیافته چیزی است که در سراسر دنیا آن را میبینیم و این قرار است ادامه داشته باشد.
🔹وی افزود: ما از دلتا به لامبدا و بعد به سایر گونههای جهشیافته با این اسامی یونانی مختلف حرکت خواهیمکرد و این اجتنابناپذیر است. برخی از این گونهها چالشبرانگیز خواهندبود و اثرگذاری واکسنها را تحت تاثیر قرار خواهندداد.
🔸او با اشاره به اینکه این گونهها بخشی از زندگی ما هستند گفت: ما باید به سرعت آنها را در نقاط مختلف دنیا شناسایی و مدیریت کرده و برای آن یک شبکه مدیریت جهانی ایجاد کنیم، شبکهای که الگوی ما برای آینده خواهدبود.
✍🏻 همانطور که پیشتر درباره ائتلاف آمادگی برای همهگیری جهانی (PPP) گفتهشد، یکی از اهداف کانونهای بینالمللی ایجاد شبکهای جهانی با محوریت مدیریت کرونا، شناسایی ویروسها و ساخت واکسن برای آنها میباشد. باید مجدداً پرسید که آیا واکسیناسیون نقطه پایان همهگیری کرونا خواهدبود؟ یا کانونهایی که از قبل وقوع همهگیری کرونا را پیشبینی کردهبودند، برای ماهها و سالهای آینده نیز برنامهریزی کردهاند؟
♨️ نتایج امیدوارکننده از داروی آیورمکتین: اثربخشی واضح در پیشگیری و مرگومیر کرونا
🔹در نتایج پژوهش جدیدی که اخیراً به چاپ رسیدهاست، محققان در یک متاآنالیز با بررسی دادههای مجموعاً 15 کارآزمایی بالینی به نتیجه رسیدند که داروی آیورمکتین میتواند موجب کاهش مرگومیر بیماری کرونا گردد.
🔸علاوه بر دادههای مرتبط با کاهش مرگومیر که دقت بالاتری دارند، دادههایی هر چند با دقت پایینتر حاکی از آن هستند که این دارو اثربخشی بالایی در پیشگیری از بیماری با مقدار میانگین 86% را داراست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف (سلام)
@masaf_salam
♨️ واکنش وزیر بهداشت به حواشی توییت جهانپور
🔹سعید نمکی در واکنش به حواشی پیشآمده در رابطه با سخنان سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: روزی حرفهایی را خواهم زد که بدانید چه هجمههایی را به چه دلایلی تحمل کردیم و یکی از عمدهترین دلایلش بستن دکان برخیها بود.
🔸او با اشاره به اینکه جهانپور در واکنش به اقدامات مغرضانه افراد سودجو توییت مذکور را ارسال کرده بود گفت: برخیها به دنبال این هستند که ما را اذیت کنند. دلیلی ندارد که این واژگان را استفاده کنیم. باید در کمال خونسردی توفیق عظیمی که به دست آوردهایم را پایمال نکنیم.
🔹کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، چندی پیش در قالب یک توییت با خطاب قرار دادن «مافیای واردات» و حملات آنها به واکسن ایرانی، آنها را با الفاظ بسیار تندی مورد خطاب قرار داد که البته بسیاری سخنان او را در واکنش به منتقدین برداشت کردند. او در این رشته توییت همچنین اسناد و صوتی از قراردادهای خرید و واردات واکسن توسط افراد نامعلوم را با قیمتهای عجیب و غیرعادی منتشر کردهاست!
🔸مسئله واکسیناسیون کرونا در کشور و مبحثی به نام واردات واکسن تا کنون حواشی بسیاری داشتهاست. از حدود دو ماه قبل و با زمزمههای صدور مجوز برای واردات واکسن پولی توسط بخش خصوصی این جنجالها به اوج خود و به نوعی نبرد رسانهای-سیاسی کشیده شد و امروز و پس از صدور مجوز اضطراری واکسن برکت و خرید آن توسط وزارت بهداشت، مجدداً برافروخته شد.
🔹مقامات وزارت بهداشت معتقدند جریانی به صورت مغرضانه و با اهداف مالی، در حال تخریب و حمله به واکسن ایرانی و همچنین مجموعه وزارت بهداشت بوده و با اخلال در خرید و توزیع واکسن رایگان، به دنبال سود و منفعت مالی با واردات واکسن پولی میباشد. از سوی دیگر برخی مشکلات مرتبط با کمبود واکسن در کشور در مقایسه با کشورهای دیگر و کمبود شفافیت در مبحث تولید و واردات واکسن در کشور، انتقادات در این زمینه را افزایش دادهاست. باید دید روند داستان تقریباً یک سال و نیمهی کرونا در ایران چه راهی را طی خواهدکرد و آینده این همهگیری پرحاشیه در کشور، چگونه خواهدبود!
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ تفاوتهای غیرعادی آماری
🔹تصویر اول تعداد بستریهای بیمارستانی کرونا در کشورهای فرانسه، ایتالیا، بلژیک، سوئد، کانادا، هلند و اتریش را به نمایش میگذارد.
🔸در تصویر دوم اما تعداد بیماران بستری در کشور پرتغال، انگلستان، دانمارک، ایرلند و در رژیم صهیونیستی قابل مشاهده است.
🔹کشورهای تصویر اول، به مانند ایران و اکثریت کشورهای جهان به طور طبیعی و با موج تغییرات آبوهوایی ابتدای بهار، در ماه مارس/اسفند و آوریل/فروردین با موجی افزایشی از بیماری کرونا مواجه شدند.
🔸اما کشورهای حاضر در تصویر دوم از این الگو تبعیت نکرده و بر خلاف اکثریت کشورهای جهان، چندین ماه نزول دائم تا نزدیکی به مقادیر صفر را تجربه کردند.
🔹سوال قابلطرح پیرامون این الگوی آماری در اینجاست که چرا کشورهای مذکور علیرغم درصدهای متفاوت واکسیناسیون، بر خلاف اکثریت کشورهای جهان و در بیارتباطی محض با موج جهانی کرونا در ابتدای بهار، همگی با چنین نزول غیرطبیعی و آن هم به مقدار یکسان مواجه شدند؟
🔸آیا میتوان ادعا کرد که برخی کشورها در حال دستکاری آمارهای خود در زمینه کرونا هستند؟
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ انفجار دوباره تظاهرات علیه محدودیتهای کرونایی در انگلستان
🔹رسانهها روز قبل تصاویر عجیبی از حضور گسترده و پرتعداد مردم انگلستان در خیابانها برای اعتراض به اعمال دوباره محدودیتهای کرونایی برای رفتوآمد و کسبوکارها مخابره کردند.
🔸انگلستان پس از مشاهده نزدیک به چهار ماه آمار نزولی کرونا، در شرایطی که قرار بود در روزهای اخیر تمام محدودیتهای کرونایی را لغو کند در حال تجربه موج جدیدی از بیماری کرونا همزمان با آغاز فصل تابستان و اخبار شیوع گونهی موسوم به دلتا میباشد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ تولید واکسن اسپوتنیک در داخل با مشارکت بخش خصوصی 🔸دیروز یک محموله از بانک سلولی واکسن اسپوتنیکو
♨️ رونمایی از واکسن اسپوتنیک تولیدی در ایران
🔸روز قبل در مراسمی با حضور وزیر بهداشت و درمان و سفیر ایران در روسیه از واکسن اسپوتنیک تولیدشده در ایران و در شرکت دارویی اکتوور رونمایی شد.
🔹این تولید مشترک با انتقال دانش فنی از گامالیا روسیه به اکتوور و ورود بانک سلولی این واکسن انجام خواهدشد که ظرفیت تولید ماهانه دو میلیون دوز از این واکسن را فراهم خواهد کرد.
✍🏻علیرغم همه مباحث مرتبط با این موضوع، لازم به ذکر است که واحد سلامت مصاف از ماهها قبل مخالفت صریح خود را با بهکارگیری واکسن ژنتیکی اسپوتنیک وی به جهت ابهامات پرریسک در زمینه فناوری ساخت، اعلام نمودهبود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ تداوم وضعیت نامناسب بازار دارو 🔹به نقل از خبرگزاری فانا، همایون سامهیح نجفآبادی عضو کمیسیون به
♨️وضعیت بازار دارو همچنان بحرانی
🔹به نقل از خبرگزاری فانا، رئیس کمیسیون اقتصاد دارو و سلامت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان البرز با بیان اینکه هزینههای تولید دارو به نسبت سال گذشته چندین برابر شده است، گفت: تولیدکنندگان داروی کشور در بدترین شرایط تاریخی خود قرار دارند.
🔸امیر فرشچی افزود: طی دو سال اخیر برخی از روی ناآگاهی و عدهای هم در راستای فرصتطلبی همواره به دنبال رانت ارزی در حوزه دارو بودهاند و از تصمیم دولت برای تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به حوزه دارو دفاع کردند.
🔹وی گفت: بعد از سپری شدن سه ماه از سال ۱۴۰۰ تخصیص ارز به حوزه دارو به صورت قطرهچکانی انجام میشود. متاسفانه ناهماهنگیهایی بین وزارت بهداشت و بانک مرکزی در خصوص تعیین اولویتهای ارزی وجود دارد و با ادامه این شرایط بسیاری از اقلام معمولی و پرمصرف دارویی در کشور کمیابتر یا نایاب میشود، همچنان که این اتفاق هماکنون رخ داده است.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam