♨️توییت قابل تأمل جو بایدن، دو ماه پیش از شیوع همهگیری کرونا
🔹« ما برای یک همهگیری جهانی آماده نیستیم. ترامپ روندی را که رئیسجمهور اوباما و من برای امنیت جهانی سلامت طی کردهبودیم از بین برده. ما رهبری میخواهیم که اعتماد عمومی ایجاد کنند، بر روی تهدیدات واقعی تمرکز کند و به جهان برای جلوگیری از شیوع بیماریها کمک کند، پیش از آنکه آنها به سواحل ما برسند. »
🔸گزارش واشنگتن پست که در توییت او کوت شدهاست:
« گزارش اخیر میگوید هیچیک از این 195 کشور -که ایالات متحده را هم شامل میشود- به صورت کامل برای یک همهگیری جهانی آماده نیستند. »
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ مراقبت از اعصاب، حلقه مفقوده و کلیدی پیشگیری از کرونا و بسیاری از بیماریهای فصلی
🔸از جمله نکات و مسائلی که در بیماری کرونا و بیماریهای شبیه به آن مانند سرماخوردگی و آنفولانزا شدیداً حائز اهمیت است و کمتر بدان پرداخته میشود، نقش سیستم عصبی و مجموعه اعصاب هم در پیشگیری از این بیماریها و هم در بوجود آمدن این بیماریهاست.
🔹طبق پژوهشهای مختلف آزمایشگاهی و بالینی، سیستم عصبی و مجموعه اعصاب نقش مهم و کلیدی در تنظیم عملکرد سیستم ایمنی و صد البته تنظیم عملکرد سایر اندامها مانند قلب و عروق را دارند. به طوری که تغییرات و نوسانهای لحظهای در عملکرد اعصاب، آناً و در لحظه اثر خود را بر سایر ارگانها وارد میسازد.
🔹نور، تشعشعات، صدا، لمس، فشار، بو، مزه و از همه مهمتر گرما و سرما راه اثرگذاری و اثرپذیری عصبها از محیط بیرونی به اندامهای درون بدن میباشند. لذا هر گونه تغییر نامناسب و مخرب در هر یک از این عوامل میتواند عملکرد کلی بدن را تحت تأثیر قرار دهد.
🔸به همین جهت و بر همین مبنا میتوان گفت که مراقبت از اعصاب و سیستم عصبی که «مغز» و در زبان طب سنتی «دِماغ» هسته مرکزی آن میباشد، نقشی مهم و کلیدی در پیشگیری از بیماری کرونا و بیماریهای مشابه آن دارد.
❓اما سؤال اینجاست که چگونه میتوان از مغز و مجموعه اعصاب مراقبت کرد؟ چه چیزهایی عملکردشان را دچار اختلال میکنند و چه چیزهایی به آنها کمک میکنند؟
▪️دما و گرما و سرما به نحوی مهمترین نکته در حفاظت از مغز است. سرما و گرمای بیش از حد هر دو عامل بیماری هستند، گرچه معمولاً بیماریها در اعصاب با گرم شدن بیش از حد آنها و بیشفعالیشان آغاز میشوند.
▪️پرهیز از قرارگیری طولانی در برابر نور مستقیم آفتاب یا استفاده از کلاه آفتابی در تابستان عاملی کلیدی میباشد. در موجهای تابستانی کرونا توجه به این نکته مهم است.
▪️در فصل پاییز یا زمستان و در آب و هوای نیمهسرد و ناپایدار و پر از باد، استفاده از کلاه و پوشاندن گیجگاه و پیشانی شدیداً لازم است.
▪️شستن سر، صورت و دستها و پاها با آب سرد یا خنک کمک بسیاری به تنظیم عملکرد اعصاب میکند. در استحمام ترجیحاً سر با آب خنک و بدون آب داغ شسته شود و میتوان پس از استحمام پشت پاها را با آب سرد و با احتیاط شستشو داد. وضو با آب سرد نیز بسیار کمککننده میباشد.
▪️سردردها همیشه نشانهای از سرما یا گرمای بیش از حد مغز و اعصاب هستند. سردرد سرد با بیحالی و سردرد گرم با خشم همراه است.
▪️خشم و عصبانیت در کنار ترس و اضطراب، دو بال ویرانگر برای اعصاب و یک گام بلند به سوی ابتلای سریعتر به بیماری کرونا محسوب میشوند.
▪️بیخوابی و نخوابیدن به موقع، باعث بیشفعالی و عدم استراحت اعصاب شده و اثرات شدیداً زیانبار و گاهاً سنگینی بر عملکرد کلی بدن و سیستم ایمنی دارد.
▪️مواد غذایی بسیار شیرین محرک عصبها هستند و به جز مواردی که بدن آن را طلب میکند کمتر توصیه میشوند. مواد شور مانند نمک و مواد غذایی ترش عملکرد عکس داشته و نقش سرکوبکننده اعصاب را ایفا میکنند.
▪️عواملی که باعث تحریک، بیشفعالی، افزایش حرارت و گرمای زیاد مغز و اعصاب مرکزی شما در فصل تابستان و هوای گرم شوند، میتوانند احتمال ابتلای شما به کرونا را افزایش دهند.
▪️مواد غذایی تند و ادویهجات در عین اینکه گرم هستند، به علت اینکه علاوه بر اعصاب معده و سایر اعضا را نیز گرم و فعال میکنند اثر مضری نداشته، خاصیت ضدالتهابی دارند و اتفاقاً به همین دلیل در مناطق گرمسیری استفاده از آنها رواج دارد.
▪️هر چه معده شما و به تبع آن قلب و عروقتان بیشتر درگیر باشند، مجموعه عصبها فعالتر شده و نقش تهاجمی/هیجانی و اصطلاحاً Excitatory به خود میگیرند. لذا پرخوری و مواد غذایی سنگین عملکرد اعصاب را دچار اختلال کرده و این مسئله در هوای گرم تشدید پیدا میکند.
▪️آبریزش بینی، خروج خلط از حلق و بینی و حتی به اعتقاد ما پر شدن ریه بیماران کرونایی از ترشحات مرطوب، نشانهای از گرمای زیاد، بیشفعالی و عملکرد تهاجمی اعصاب میباشد.
▪️هنگام ابتلا به کرونا یا احساس ابتلا به بیماری، تحرک خود را کم کنید و حتیالامکان در فضای آرام به لحاظ روانی، با آلودگی صوتی پایین و با نور کم قرار بگیرید و در هنگام خواب نیز این نکات را رعایت کنید.
❗️ساتع شدن بیش از حد تشعشعات و امواج الکترومغناطیسی در باندهای خاص و خصوصاً در طیفهای نفوذپذیرتر اثر مخربی بر سیستم عصبی دارد. از استفاده بیش از حد از لوازم الکترونیکی مانند موبایل خودداری کنید، هنگام مکالمه به هیچ عنوان آن را در کنار گوشتان قرار ندهید و از هندزفری عادی و غیربیسیم استفاده کنید. هنگام خواب موبایل را چند متر دورتر از خود بگذارید و در طول روز نیز تا حد امکان از آن فاصله بگیرید و در مواردی که به وایفای احتیاج ندارید آن را خاموش کنید.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ توییت مرموز بیلگیتس یک سال و نیم قبل و همزمان با اولین زمزمههای کرونا در چین
🔸« چه چیزی برای آینده در انتظار بنیاد ماست؟ من به طور ویژه درباره اینکه سال بعد میتواند چه معنایی برای یکی از بهترین تجارتها در عرصه سلامت جهانی داشتهباشد هیجانزده هستم: واکسنها. »
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️واکسنهای ژنتیکی میتوانند فاجعهآمیز باشند
🔸دکتر سوکاریت بهاکدی ویروسشناس آلمانی و نویسنده کتاب «کرونا، هشدارهای غلط، آمارها» در ویدیویی پربازدید که مانند همیشه از وبسایتها حذف گردید نسبت به تبعات فاجعهآمیزی که واکسنهای ژنتیکی میتوانند داشتهباشند هشدار داد.
🔹او در این ویدیو با ترسناک خواندن مکانیزم اثر این واکسنها گفت: این واکسنها با تولید مداوم پروتئینهای ویروسی در سلولها، این پروتئینها را به طور سراسری وارد جریان خون میکنند. بدن در پاسخ به آن تعداد زیادی آنتیبادی ترشح میکند و این آنتیبادیها با تجمع در نقاط خاص باعث لختگی خون میشوند.
🔸وی در ادامه گفت: سلولهای سیستم ایمنی باید برای مقابله با این پروتئینهای ویروسی آنها را از بین برده و تجزیه کنند. اما ممکن است سیستم ایمنی سلولهای اصلی بدن را -که حالا توسط این واکسنها تبدیل به کارخانه تولید ذرات ویروسی شدهاند- به عنوان دشمن شناسایی کرده و شروع به حمله به سلولهای خود بدن بکنند!
🔹او پیش از این کسانی که کودکان را مجبور به تزریق این واکسنهای آزمایشی میکنند، جنایتکار نامیدهبود.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ یک کنفرانس بحثبرانگیز در آستانه شیوع کرونا در چین که از چشم رسانهها پنهان ماند
🔹نیپا 20 نام کنفرانسی است که در دسامبر 2019 / آذر 1398 به میزبانی سنگاپور و سازمان بهداشت جهانی، ائتلاف آمادگی برای همهگیریها (CEPI) و مؤسسه بیماریهای واگیردار ایالات متحده (NIAID) برگزار شد.
🔸نمونهای از شرکتکنندگان و افراد حاضر در این کنفرانس:
▪️ ژنگلی شی (Zhengli Shi) عضو مشهور آزمایشگاه ووهان چین و از نویسندگان پژوهشهای مرتبط با کروناویروسها در این آزمایشگاه
▪️پیتر داسزاک (Peter Daszak) مدیرعامل مؤسسه EcoHealth Alliance که توسط نهادهای دولتی آمریکا مسئول کمکرسانی به تحقیقات بر روی کروناویروسها در آزمایشگاه ووهان چین شدهبود
▪️کریستوفر برودر از دانشگاه یونیفورمد وزارت دفاع ایالات متحده
▪️ریچارد هچت رئیس سازمان CEPI
▪️افرادی از دانشگاه کلمبیا و استنفورد و مقامات وزارت بهداشت سنگاپور، استرالیا، تایلند، ژاپن و فرانسه
✍🏻 تحرکات متعدد و مشکوک پیرامون نیپاویروسها شک و تردیدها نسبت به انتساب این ویروس به یک همهگیری جهانی جدید را در ماههای آینده افزایش دادهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🔺علائم مهم التهاب را بشناسیم
✍️ التهاب واکنش سیستم ایمنی بدن است که بهطور خودکار ایجاد میشود و بهعنوان یک مکانیسم محافظتی عمل میکند. هرچند مقدار کمی التهاب میتواند به نفع بدن باشد اما التهاب مزمن منجر به انبوهی از بیماریها از دیابت گرفته تا بیماریهای قلبی میشود. مطالعات، التهاب را با بسیاری از بیماری ها از جمله انواع سرطان نیز مرتبط می دانند.
🔹به دلیل استرس بالا و استفاده فراوان از غذاهای فرآوری شده، بسیاری از ما امروزه دچار التهاب مزمن هستیم. انواع شدید التهاب، تعادل(هومئوستازی) بدن را مختل می کند و خطر همه چیز از جمله آکنه و آلرژی گرفته تا مشکلات روده ای و اختلالات عصبی و بیماری های خود ایمنی را افزایش می دهد.
🔻چهار علامت مهم التهاب:
1⃣ درد: به علت مواد آزاد شده خاص از سلولهای آسیبدیده و گلبولهای سفید و تأثیر این مواد بر روی عصبهای درد ایجاد میشود.
2⃣ قرمزی: علت قرمزی، گشاد شدن عروق خونی کوچک در بافت ملتهب و در نتیجه پرخونی ناحیه است.
3⃣ تورم: تورم به علت تجمع مایع در فضای بین سلولی ایجاد میشود.
4⃣ گرمی: علت گرمی در موضع التهاب، پرخون شدن آن محل است.
🔰برخی ادویهجات و ترکیبات ضد التهاب طبیعی در دسترس:
🔹زنجبیل
🔹دارچین
🔹زردچوبه
🔹سیر
🔹ختمی
🔹هلیله سیاه
🔹بابونه
🔹سیاهدانه
🔹تخم کاهو
🔹 تخم خرفه
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 عقیم سازی هایی که در ایران برای کاهش جمعیت انجام شد!!
🔹برگزیده از سخنرانی «جمعیت۱»
👤 استاد رائفی پور
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نظرسنجی ایسپا درباره تمایل ایرانیان به واکسن ایرانی و خارجی
🔹طبق آخرین نظرسنجی ایسپا از جامعه بالای 18 سال کشور، 28.3% مردم متمایل به دریافت واکسن ایرانی، 23.2% متمایل به دریافت واکسن خارجی و 23.2% نیز برایشان ایرانی یا خارجی بودن تفاوتی ندارد. 17.9% از مردم هم تمایل به دریافت هیچ واکسنی را ندارند.
🔸در نظرسنجی پیشین ایسپا در انتهای فروردینماه، 29.6% مردم متمایل به واکسن ایرانی، 20.1% واکسن خارجی و 24.7% نیز ایرانی یا خارجی بودن برایشان تفاوتی نداشت و 24.2% هم تمایل به دریافت هیچ واکسنی نداشتند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️مشارکت ژاپن در توزیع واکسنهای آسترازنکا در معاهده کواکس
🔹طبق اعلام مراکز دولتی ژاپن، این کشور قرار شدهاست حدود یازده میلیون دوز از واکسنهای ژنتیکی آسترازنکا که در این کشور تولید شده را در قالب معاهده کواکس به بنگلادش، کمبوجیه، لائوس، نپال، سریلانکا و ایران ارسال نماید.
🔸واکسن آسترازنکا تولید شده در ژاپن هنوز مجوز استفاده اضطراری توسط سازمان بهداشت جهانی را دریافت نکردهاست و لذا این محمولهها قرار است در ماه آینده ارسال شوند.
🔹ایالات متحده، اتحادیه اروپا و انگلستان متولیان اصلی تأمین بودجه کواکس هستند. ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، نیوزلند، عربستان و کلمبیا نیز در این زمینه مشارکت دارند.
🔸عموم کشورهای آفریقایی، کشورهای آسیای میانه و آسیای جنوب شرقی واکسنهای کواکس را به صورت رایگان دریافت میکنند اما ایران و کشورهای آمریکای لاتین با پرداخت پول به تأمین واکسن اقدام میکنند.
🔹علیرغم قراردادهایی برای واکسن فایزر و سینوفارم، واکسن ژنتیکی آسترازنکا/آکسفورد تا به امروز گزینه اول سبد کواکس برای کشورهای متوسط و فقیر جهان بودهاست.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
براى جلوگيرى از کم آبی و گرمازدگى طالبى بخوريد
🔹 طالبی حاوی کربوهیدرات، پروتئین و آب است. ویتامین هاى طالبی شامل ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B6، ویتامین B9، ویتامین C و ویتامین K است. ارزش معدنی این میوه شامل پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است.
🔹محتوای آب زیاد طالبی و ويتامين هايش به مقابله با کم آبی و گرما کمک مى کند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ هزینههای سنگین داروهای کرونایی علت کمبود در سایر داروها
🔸به نقل از فانا، رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: ارز موردنیاز برای تامین داروهای کرونا از مجموع ارز تخصیص داده شده برای تولید و واردات داروهای دیگر تامین میشود و ردیف بودجه جداگانهای برای داروهای کرونا در نظر گرفته نشده است و یکی از مهمترین علل کمبودهای دارویی این مساله است. سال گذشته حدود ۴۸۰ میلیون دلار برای داروهای کرونا هزینه شد.
✍🏻 به نظر میرسد داروهای گرانقیمتی مانند رمدسیویر مسئول اصلی چنین هزینههای ارزی سنگینی باشند. دارویی که اثربخشی آن با سؤالات متعددی روبروست و هزینههای سنگینی را به بیماران کرونایی وارد میکند.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam