9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران از پیشتازان تبدیل "ناباروری" به "باروری" در خاورمیانه
🔸️ هفتاد مرکز پیشرفته تخصصی و فوقتخصصی درمان ناباروری در کشور فعال هستند و به زوجهای نابارور خدمات ارائه میدهند.
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ درنهایت مطالبهگری دستیاران، جامعه پزشکی و فعالین صنفی، نتیجه داد
🔻 کمکهزینه دستیاران پزشکی افزایش دو برابری یافت.
🔸 رزیدنتهای مجرد مبلغ ۶ میلیون تومان و رزیدنتهای متأهل مبلغ ۸ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.
💡 این افزایش کمکهزینه فقط مربوط به دستیاران پزشکی بالینی میباشد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ درخواست تشکلهای دانشجویی از رئیس جمهور برای شکستن انحصار در نظام سلامت
🔻 دفاتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل تعدادی از دانشگاههای کشور در واکنش به نامه دکتر مرندی به رئیس جمهور در خصوص خارج شدن طرح افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی از دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامهای از رئیس جمهور خواستند به وعدههای خود در زمان انتخابات برای مقابله با انحصار حاکم بر نظام سلامت عمل کند.
🔹 متن ایننامه بهطور خلاصه به شرح زیر است: شورای عالی انقلاب فرهنگی در اقدامی شجاعانه و قابلتقدیر طرح افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی و دندانپزشکی را در دستور کار قرار داده است. اما متأسفانه مورد هجمه شدید دیدگاههای انحصارطلبانه قرارگرفته است.
🔸 دکتر مرندی، با استناد به مطالعات انجام شده توسط وزارت بهداشت، سرانه پزشک را ۱۵ پزشک به ازای هر ۱۰ هزار نفر و تعداد کل پزشکان را ۱۲۴ هزار نفر بیان کردند؛ اما گویا اطلاع ندارند در همان سند درمانی که توسط وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۴ تهیهشده تعداد پزشکان ۷۸ هزار پزشک تخمین زده شده با افزودن تعداد فارغالتحصیلان از آن سال تاکنون به ۱۰۱ هزار پزشک خواهیم رسید نه ۱۲۴ هزار پزشک!
🔹 دکتر مرندی، سرانه پزشک متخصص را ۵ به ازای هر ۱۰ هزار نفر عنوان کردند اما اشاره نکردند میانگین سرانه متخصص کشورهای اروپایی ۲۵ تا ۳۰ پزشک متخصص است.
🔸 ایشان مدعی هستند، اجرای قانون پذیرش دانشجویان تعهدی موجب حل معضل کمبود پزشک مناطق محروم خواهد شد اما این قانون از سال ۹۲ تاکنون، هیچگاه توسط وزارت بهداشت اجرانشده است و اخیراً درصد پذیرفتهشدگان پزشکی بر اساس قانون تعهدی به ۶ درصد رسیده است درحالیکه بر اساس قانون باید ۳۰ درصد پذیرش باشد.
🔹 پاسخ تکراری سیاستگذاران نظام سلامت در برابر درخواستهای کارشناسان، نمایندگان مناطق محروم و مردم تنها و تنها این افزایش هزینهها و تزریق پول بوده است. چنین اتفاقی اگر قرار منجر به رفع محرومیت مردم شود در طرح تحول سلامت که حقوق پزشکان بیش از ۵ برابر افزایش یافت رخ میداد.
🔸 لازم است یادآور شویم که بحران سالمندی جمعیت در سالیان آینده حاصل طرح غیر کارشناسی تنظیم خانواده در اوایل دهه هفتاد است. افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی راهحلی غیرقابلانکار برای پاسخ به رشد تصاعدی نیاز به خدمات درمانی در سالیان آینده در اثر بحران سالمندی جمعیت است. /دانشجو
#بحران_کمبود_پزشک
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ...
🔸️ فرهنگ جاهلی زنده به گور کردن فرزندان که در عصر ما در ظاهر سقط جنین زنده شده و این بار نه جان فرزندان عرب جاهلی که بلکه جان فرزندان امت پیامبری را میگیرد که ضد جاهلیت قیام کرد!
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ حذف ارز دولتی برخی اقلام دارویی
🔹 سازمان غذا و دارو ارز ترجیحی برخی داروها را قطع کرد.
💡 این اقدام مثبت به منظور جلوگیری از سوء استفادههایی که از محل ارز دولتی توسط مفسدان صورت میگرفت، انجام میشود.
🔹 بعضی از رسانهها و افرادی که منافعشان بهخطر افتاده است مردم را از افزایش قیمتها میترسانند. در حالی که تا پیش از نیز مردم از منافع ارز ۴۲۰۰ تومانی تقریبا سهمی نداشته و منافع آن بیشتر نصیب واردکنندگان و برخی مفسدان میشده است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
⏳ روزگاری نه چندان دور...
🔹️ پیری جمعیت، بحرانی که آینده ملت ایران را نشانه گرفته است. در صورت عدم تغییر روند جمعیت، بحران سالمندی را در پیش خواهیم داشت که مانعی برای رشد و پیشرفت کشور خواهد بود.
#تحدید_نسل
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به مخالفان مصوبه افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی
🔻 به دنبال واکنشهای رسانهای پیرامون مصوبه شورای ستاد راهبری، با موضوع سرانه پزشک موارد زیر جهت شفافسازی موضوع و تنویر افکار عمومی ارائه میشود:
۱.در پاسخ به ادعای غیرکارشناسی بودن مصوبه، به اطلاع نخبگان، ذینفعان و عموم جامعه میرساند، مطابق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرانه پزشک در کشور ۱۷.۸ پزشک در ۱۰۰۰۰ نفر است.
🔸 با حذف پزشکان غیرفعال در حوزه درمان این عدد به ۱۱.۸ کاهش پیدا میکند. وضعیت ایران در این شاخص در مقایسه با کشورهای عضو گروه ۲۰ حتی با در نظر گرفتن سرانه ۱۷.۸ در بین ۴ کشور آخر است.
🔹 در کشورهای با نظام سلامت پیشرفته سرانه پزشکان بین ۳۰ الی ۵۰ پزشک در هر ۱۰۰۰۰ نفر است. بنابراین اگر طی ۵ سال آینده افزایش سالیانه ۳۰۰۰ نفری در پذیرش داشته باشیم ۱۸ سال طول خواهد کشید تا سرانه پزشک در کشور به حد نظام سلامت کشورهای پیشرفته برسد.
۲.این شورا همانگونه که به کمبود پزشک معتقد است، توزیع نامتوازن پزشک را نیز یک چالش در نظام سلامت میداند. بدیهی است افزایش ظرفیت حتی با فرض توزیع کنونی، میتواند تا حدودی مشکل کمبود امکانات در مناطق کمتر برخوردار را پوشش دهد.
🔹 علاوه بر مقایسه تطبیقی سرانه پزشک در کشور و سرانه پزشک در کشورهای با نظام سلامت توسعهیافته و لزوم کاهش این فاصله، توجه به پیری جمعیت در دو دهه آینده، مهاجرت پزشکان ناشی از همهگیری کرونا و همچنین توسعه ظرفیت توریسم سلامت، نیاز به پزشک را در کشور دو چندان میکند.
۳.افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی خواسته منطقی نخبگان و دلسوزان کشور است. ظرفیت محدود پذیرش رشته پزشکی، علاوه بر عدم پوشش نیاز کشور، باعث سرخوردگی قشر وسیعی از نخبگان شرکتکننده در کنکور سراسری علوم تجربی شده است. در سال ۱۴۰۰ کمتر از ۲ درصد در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدهاند.
۴.شورای عالی انقلاب فرهنگی محافظت لازم جهت جلوگیری از توسعه ظرفیت بیش از حد نیاز و مواجه شدن با مازاد پزشک در آینده را داشته است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ اختلاف بین بیمه و نظام پزشکی درمورد تعرفهها؛ حکایتی که هرسال فقط جیب مردم را خالی میکند
🔻 رئیس کل نظام پزشکی با اشاره به اینکه درمورد تعرفهها جزء به جزء پیشنهادات سازمان را به شورای عالی بیمه ارائه دادیم؛ گفت: نظر سازمان برای سال ۱۴۰۱ میانگین ۵۰ درصد افزایش تعرفهها است.
👤 دکتر رئیسزاده با بیان اینکه نظرکارشناسی نظام پزشکی درمورد عدد تعرفه برای سال آینده در شورای عالی بیمه مطرح شد، اظهارکرد: البته ترکیب شورای عالی بیمه سلامت در حال حاضر غیرقانونی است و باید تغییر نموده و مجدد به مجلس ارائه شود و چون عددی که مطرح شد خیلی با حد انتظار سازمان نظام پزشکی و همکاران فاصله داشت، مصوبه را امضا نکردیم.
🔸 وی در ادامه گفت: نسبت به عدد اعلامشده تعرفه از سوی شورای عالی بیمه اعتراض داشته و پیگیر هستیم که اصلاح شود زیرا اطمینان داریم آسیب جدی ایننوع تعیین تعرفه به مردم خواهد رسید و ما در وهله اول مدافع سلامت مردم هستیم و میخواهیم یک خدمات واقعی متناسب با اوضاع اقتصادی جامعه به مردم ارائه شود.
💡 این گزارهها درحالی بیان شده است که روز قبل از آن،دبیر شورای عالی بیمه سلامت، سید سجاد رضوی، اظهار کرده بود: طی سال گذشته سه بار افزایش تعرفه داشتیم و جزء فنی و هتلینگ نیز در بخش خصوصی ۹۰ درصد افزایش داشت که این مهم در بخش دولتی وجود نداشت.
🔹 وی با بیان اینکه فرمول تعرفه سال بعد و پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه متفاوت است، اذعان کرد: پیشنهاد ما این است که حقوق و دستمزد تابع قوانین کشوری باشد و درنهایت اگر وزن تورم را با حقوق محاسبه کنیم عددی بین ۲۸ تا ۳۰ درصد خواهد شد که اختلاف با نظر نظام پزشکی دارد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نامه مهم چهار رکن اصلی سلامت کشور خطاب به رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی: موضوع افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی از دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی خارج شود
💡 بررسی مختصری از سوابق این چهار متولی سلامت نشان میدهد ارکان اصلی سلامت کشور به دست کسانی رسیده است که منافع صنفیشان اجازه نمیدهد به منافع جامعه فکر کنند.
۱. دکتر مرندی که در دهه ۶۰ با فرهنگسازی شعار "فرزند کمتر، زندگی بهتر" جمعیت را با بحران روبرو کرده است.
۲. دکتر رئیسزاده رئیس سازمان نظام پزشکی یعنی جایی که خود پزشکان تعرفهها را تعیین میکنند و اجرایی میکنند و هم برتخلفات پزشکان نظارت میکنند.
۳. علی شهریاری که فعال بخش خصوصی است و میگوید اگر فقرا کلیه بفروشند ایرادی ندارد اما نباید از پزشکان مالیات گرفت.
۴. وزیر بهداشت فعال دیگر بخش خصوصی که برنامهاش کپیبرداری از اسناد مجلس و مرکز پژوهشها است.
🔰 از این جمع توقعی غیر از حفظ منافعشان نباید داشت، چراکه افزایش ظرفیت پزشکی انحصار را خواهد شکست.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تعارض منافع به روایت تصویر
🔹نمایندگان سیستان و بلوچستان: در استان سیستان و بلوچستان به شدت با کمبود پزشک مواجه هستیم.
🔸دکتر شهریاری، پزشک متخصص و نماینده زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش ظرفیت پزشکی از دستور کار خارج شود!
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ بررسی ابهام مطرح شده درخصوص علت پایین بودن سرانه پزشک
🔻 سرانه تعداد پزشک در کشور به ازای ۱۰هزار نفر جمعیت با سرانه پزشک در کشورهای پیشرفته در نظام سلامت دیگر فاصله زیادی دارد، و تعداد پزشکان کنونی جوابگوی جمعیت کشور نیست اما برخی معتقد هستند به تعداد کافی پزشک وجود دارد و مشکل اصلی توزیع نامناسب است، سوال این است که مشکل کمبود پزشک یا توزیع نامناسب پزشک است؟
🔹 برخی پزشکان و نمایندگان مدعی هستند مشکل اصلی کشور توزیع پزشک است و نه کمبود پزشک، برای حل این مشکل باید با افزایش حقوق پزشکان مناطق محروم، پزشکان را به حضور در این مناطق تشویق کرد.
🔰 در پاسخ باید گفت؛ برخلاف تصور فوق، عموم پزشکانی که در شهرهای بزرگ مشغول به کار هستند قابلانتقال به مناطق محروم نیستند. پرداخت حقوق بالا به پزشکان غیربومی برای ماندگاری در مناطق محروم به دلیل اقامت موقت، تفاوتهای فرهنگی و همچنین افزایش مداوم انتظارات درآمدی و عدم امکان تأمین آن در بودجه دولت نمیتواند راهحل مناسبی باشد.
🔹 پیش از این در طرح تحول سلامت برای جذب پزشک به مناطق محروم حقوق پزشکان تا پنج برابر افزایش یافت اما درنهایت طبق اظهارات وزیر وقت بهداشت، دکتر قاضیزاده هاشمی تنها ۱۵۰۰ پزشک داوطلب خدمت در این مناطق شدند.
💡 راهکار اساسی حل مشکل توزیع نامتوازن پزشک، افزایش پذیرش دانشجویان تعهدی و بورسیه برای خدمت در مناطق با سرانه پایین پزشک است.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam