🔹 گرامیداشت هموطنان پرواز هواپیمای اوکراین در موسیقی فجر
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر، ستاد برگزاری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر، یاد هموطنان عزیزی را که در هواپیمای اوکراین جان باختند، گرامی می دارد.
🔸 در پنجمین جلسه شورای ارزیابی جشنواره که با گرامیداشت یاد جان باختگان هواپیما از جمله روجا آزادیان از هنرمندان موسیقی این پرواز همراه بود، گرامیداشت یاد و خاطره این عزیزان در سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر مورد تاکید قرار گرفت.
🔸 به پیشنهاد شورای ارزیابی در این جلسه مصوب شد در سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر رویدادهای ویژه ای به یاد و خاطره درگذشتگان هواپیمایی اوکراین انجام شود.
🔸 پنجمین جلسه شورای ارزیابی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر با حضور سیدامین مؤیدی مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت امور هنری، حمید قبادی نماینده معاونت امور هنری در شورای ارزیابی، محمد سریر، داود گنجه ای، زیدالله طلوعی، علی اطیابی نماینده انجمن صنفی هنرمندان موسیقی و محسن رجب پور نماینده مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری برگزار شد.
🔸 سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد اله یاری مدیرکل دفتر موسیقی نیز در پایان جلسه شورای ارزیابی جشنواره در این جلسه شرکت کردند.
🔸 معاون امور هنری با تشکر از شورای ارزیابی جشنواره گفت: همه در غم و اندوه عزیزان هموطن سوگواریم و همدلی و همراهی مردم و هنرمندان در این روزها بیشتر احساس می شود.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 «شب موسیقی» باند بازی در موسیقی را بررسی کرد
🔸 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، گفتگوی زنده مجله «شب موسیقی» شبکه چهار سیما، شامگاه یکشنبه ۲۹ دی، به موضوع باندبازی و مافیا در موسیقی اختصاص پیدا کرد.
🔸 رضا مهدوی مجری کارشناس «شب موسیقی» در میز گفتگوی برنامه، میزبان محسن رجب پور مدیرعامل مجمع صنفی ناشران آثار شنیداری و امیرعباس ستایشگر رئیس هیات مدیره ی مجمع صنفی ناشران آثار شنیداری شد و با آنها در خصوص «باندبازی در موسیقی» گفتگو کرد.
🔸 پخش کلیپی از صحبت های محسن رجب پور در فضای مجازی، گفتگو با فرزاد فدوی کارشناس موسیقی در خصوص موضوع برنامه از دیگر بخش های این مجله موسیقایی بود.
🔸 «شب موسیقی» یکی از برنامه های «شب های هنر» است که به تهیه کنندگی حبیب الله ذوالفقاری، پیرامون مسائل موسیقی، یک شنبه شب ها ساعت ۲۳ از شبکه ۴ سیما پخش می شود.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 مرگ ناگهانی خواننده و آهنگساز آمریکایی روی صحنه
🔸 به گزارش خبر فوری به نقل از بیلبورد، اولنی که با بسیاری از خوانندگان و شرکتهای موسیقی همکاری میکرد، در میانههای اجرای سومین آهنگ خود بود که ظاهرا به دلیل حمله قلبی دیگر نتوانست به کار ادامه دهد. او خیلی آرام از همه حاضران در سالن عذرخواهی کرد، چشمهایش را بست و برای همیشه از دنیا رفت. جشنواره آهنگسازان در سانتا رزا بیچ در ایالت فلوریدا برگزار میشد.
🔸 او که در رودآیلند به دنیا آمده بود، در ۱۹۷۳ به نشویل مهاجرت کرد و اندکی بعد گروه موسیقی راک ایکس-ریز را بنیان نهاد. نخستین آلبوم انفرادی اولنی با نام «چشم توفان» در ۱۹۸۶ به بازار آمد و پس از آن بیش از ۲۰ آلبوم انفرادی دیگر منتشر کرد. ضمن اینکه برخی خوانندگان جوانتر آمریکایی تعدادی از آهنگهای این خواننده و آهنگساز فولکلور آمریکایی را بازخوانی کردهاند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 دلخوری مولوی و حافظ از چاوشی و زندوکیلی!
🔸 وقتی خوانندهها اشعار شاعران بزرگ ادبیات فارسی مانند حافظ، سعدی و مولانا را اجرا میکنند، لطفِ شنیدنِ آن شعرها چند برابر میشود. چه بسا غزلی از حافظ را بخوانیم ولی حسن و زیبایی آن غزل در کنار صدای یک خواننده و نوای موسیقی برایمان بیشتر شود و مضمون شعر را بهتر درک کنیم. برای همین است که میگویند همیشه موسیقی به کمک شعر میآید و آن را شکوفاتر میکند، اما گاهی پیش میآید که خوانندهای از سرِ ناآگاهی و نداشتنِ دانش کافی در شعر، بیت یا مصرعی را اشتباه میخواند و همین کار، موجب تغییر معنای آن میشود. در تازهترین نمونه اشتباه خواندن شعر به قطعه «قمار باز» آلبوم «بینام» محسن چاوشی برخوردیم که در آن یک مصرع به غلط خوانده میشود.
🔸 مصرعِ اشتباهیِ «قمار باز»
محسن چاوشی که در آثار مختلف خود همیشه ارادتش را به مولانا نشان داده است، در تازهترین آلبوم خود، یعنی «بینام» هم غزلهایی از این شاعر بزرگ را انتخاب و اجرا کرده است. یکی از این غزلها که به نام «قمارباز» در آلبوم گنجانده شده است، با این ابیات آغاز میشود: «همه صیدها بکردی هله میر بار دیگر/ سگ خویش را رها کن که کند شکار دیگر/ همه غوطهها بخوردی همه کارها بکردی/ منشین ز پای یک دم که بماند کار دیگر». مولانا در بیت سوم میگوید: «همه نقدها شمردی به وکیلِ در سپردی/ بشنو از این محاسب عدد و شمار دیگر». چاوشی مصرع اول این بیت را اینطور خوانده است: «به وکیل، در سپردی» که غلط است. «وکیلِ در» در گذشته یک عنوان شغلی بوده و به کسی اطلاق میشده که نایب، منشی یا سفیرِ فردی صاحب منصب در دربار پادشاه بوده است. بنابراین «وکیلِ در» یک واژه کاملاً مستقل است و در متون قدیم فارسی به ویژه تاریخ بیهقی بارها به این عنوان شغلی برمیخوریم. از این رو از خوانندهای مانند چاوشی که خدمت بزرگی به معرفی اشعار مولانا به جامعه کرده است، انتظار میرود پیش از خواندن شعری حتماً درباره اجرای صحیح آن از یک مشاور ادبی کمک بگیرد.
🔸 غلط خواندنِ همشهریِ حافظ!
حافظ غزل مشهوری دارد با این مطلع: «ما شبی دست برآریم و دعایی بکنیم/ غم هجران تو را چاره ز جایی بکنیم». علی زندوکیلی سال گذشته این غزل را اجرا و در قالب تک آهنگ منتشر کرد، اما بیت دوم غزل را طوری خواند که معنا به کلی تغییر کرد و داد حافظ هم درآمد! بیت دوم از این قرار است: «دلِ بیمار شد از دست، رفیقان مددی/ تا طبیب اش به سر آریم و دوایی بکنیم»، اما علی زند وکیلی آن را به این صورت درآورده و خوانده: «دل، بیمار شد از دستِ رفیقان، مددی»! این در حالی است که همین غزل حافظ را خوانندههایی مانند غلامحسین بنان و علیرضا قربانی اجرا کردهاند و زندوکیلی میتوانست آنها را بشنود. بعد از مدتی حمیدرضا ترکاشوند این غزل را در آلبوم «نوکوب» بازخوانی و این اشتباه زندوکیلی را اصلاح کرد.
🔸 ما ز یاران چشم یاری داشتیم
گاهی هم ممکن دست بردنِ سلیقهای در یک شعر معنای آن را تحت تأثیر قرار بدهد یا منظورِ شاعر را به درستی نرساند. غزل «ما ز یاران چشم یاری داشتیم/ خود غلط بود آنچه میپنداشتیم» را بسیاری از خوانندهها اجرا کردهاند؛ از محمدرضا شجریان تا مهران مدیری. اما این شعر متأسفانه گاهی دستخوش تغییرات سلیقهای خوانندهها شده است. برای نمونه محمدرضا شجریان این غزل را در آلبوم «رندان مست» اجرا کرده و مصرع دوم «شیوه چشمت فریب جنگ داشت/ ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم» را اینطور تغییر داده است: «ما ندانستیم و صلح انگاشتیم». گویا تصور بر این بوده که شاعری مانند حافظ هیچ وقت از لفظ توهینآمیز «غلط کردن» استفاده نمیکند. در حالی که این ترکیب فعلی در گذشته به معنای همان خطا کردن بوده و اصلاً هم توهین به حساب نمیآمده است.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 حامی: ورود هنرمندان به بعضی مسائل با هدف دیده شدن است
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 سامان خواننده لسآنجلسی در تهران دستگیر شد
🔸 به گزارش خبر فوری، رئیس مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات ناجا، سرهنگ خسروی با اشاره به دستگیری خواننده لسآنجلسی به نام «سامان» در تهران گفت: «سامان» خواننده لسآنجلسی که بعد از ورودش به کشور سالها در تهران زندگی میکرد، شب گذشته در یکی از کافههای شمال تهران در حال اجرای آوازخوانی دستگیر شد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 کدام سالنها میزبان جشنواره موسیقی فجر میشوند؟
🔸 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر، شش سالن در شهر تهران میزبان اجراهای سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر است.
🔸 سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در تالارهای وحدت، رودکی، سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران، فرهنگسرای نیاوران، برج آزادی و تالار سوره برگزار می شود و گروههای موسیقی کلاسیک، بینالملل، نواحی، دستگاهی، تلفیقی، بانوان، کودک و نوجوان و پاپ در جشنواره حضور دارند.
🔸 سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر ۲۴ تا ۳۰ بهمن ماه امسال برگزار می شود.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 فعالیت در حوزه صوت و تصویر در فضای مجازی فقط با مجوز صداوسیما ممکن است
🔸 به گزارش ایلنا، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی (رئیس قوه قضائیه) با صدور بخشنامهای به همه مراجع قضایی سراسر کشور اعلام کرد: با عنایت به نظریه تفسیری مورخ 10 مهر 79 شورای محترم نگهبان ذیل اصول 44 و 175 قانون اساسی و ابلاغیه مقام معظم رهبری مورخ 22 شهریور 94 خطاب به رئیس جمهور محترم مبنی بر اینکه: "مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی و نظارت بر آن منحصرا برعهده سازمان صداوسیما است"؛ ضروری است مراجع قضایی و ستادی قوه قضائیه هر گونه استعلام درباره صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی را از حیث پروانه فعالیت، مقررات و موضوعات مرتبط از سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی به عمل آورند. بدیهی است هر گونه فعالیت در این زمینه بدون مجوز این سازمان غیرمجاز میباشد.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 خاطره محمد معتمدی از تعزیه خوانی در دوران کودکی و شکستن صحنه نمایش
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
🔹 تعداد کاربران سرویس Amazon Music از مرز 55 میلیون نفر عبور کرد
🔸 رسانه کلیک_ سرویس Amazon Music محبوبیت کمتری نسبت به برنامه های اسپاتیفای یا Apple Music دارد، اما این سرویس با سرعت غیر قابل باوری در حال رسیدن به رقبای خود است. آمازون اخیرا اعلام کرده تعداد مشتریان سرویس موسیقی آن از 55 میلیون نفر عبور کرده است.
🔸 البته آمازون راه زیادی در پیش دارد تا به اسپاتیفای برسد. در گزارش منتشر شده، تعداد کاربران این سرویس محبوب در دسامبر سال گذشته حدود 248 میلیون نفر برآورد شده است. این درحالی است که طبق آخرین اخبار اعلام شده، سرویس اپل موزیک بیش از 60 میلیون کاربر دارد. بنابراین می توان گفت که سرویس آمازون موزیک با سرعت زیادی در حال رسیدن به جایگاه رقبای خود است.
🔸 به عنوان یکی از مهم ترین مشخصه های سرویس پخش موسیقی آمازون، می توان به وجود تنوع بسیار در آهنگ ها اشاره کرد. این سرویس همچنین با دستیار صوتی انحصاری آمازون یعنی الکسا ترکیب شده است.
گزینه های متعددی برای استفاده کاربر وجود دارد که در ادامه به بررسی مختصر آن ها می پردازیم.
🔸 Amazon Music HD :
استفاده از سرویس ارتقا یافته Amazon Music Unlimited و گوش دادن به آهنگ های دلخواه با کیفیت HD با پرداخت ماهانه 14.99 دلار
🔸 Amazon Music Unlimited :
رقیب واقعی برای Spotify و Apple Music با پرداخت ماهانه 9.99 دلار.
🔸 Amazon Music Unlimited :
( مختص یک دستگاه)
محدودیت گوش دادن به بیش از 50 میلیون آهنگ وسیله دستگاه های آمازون اکو یا فایر TV، با پرداخت ماهانه 3.99 دلار.
🔸 Amazon Music :
برای مشترکان ممتاز
امکان دستیابی بدون تبلیغ به بیش از 2 میلیون آهنگ برای مشتریان ممتاز آمازون که تنها لزوم آن، پرداخت هزینه در ازای حق عضویت ممتاز معمولی است.
🔸 Amazon Music :
به همراه تبلیغ
امکان دستیابی به آهنگ های برتر و هزاران ایستگاه موسیقی به صورت رایگان به همراه تبلیغ.
🔸 تعداد کاربران سرویس Amazon Music از کشورهای مختلف مثل ایالات متحده آمریکا، انگلستان، آلمان، ژاپن، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، مکزیک و غیره هر ساله 50 درصد افزایش پیدا می کند. اکثر رقبای آمازون حداقل دارای دو گزینه پولی یا رایگان در ازای ارائه سرویس های خود هستند. با این حال آمازون به هر روشی سعی دارد تا نظر هر نوع شنونده ای را به خود جلب کند.
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 گزارش 20:30 از جشنواره موسیقی فجر
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic
⭕️استوری جالب "دیجی اسنیک" یکی از معروف ترین آهنگسازان سبک ترپ در جهان
(انا لله و انا الیه راجعون)
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic