هدایت شده از هیئت انصار الحجه (عج) اهواز
📌همزمان با مراسم اختتامیه جشنواره سراسری پایگاه های مقاومت بسیج اسوه محله های مردم سالاری ۱۴۰۳ در تهران
❇️حجت الاسلام محمد گاشه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید محلاتی شرق اهواز در جشنواره اسوه کشوری حائز (رتبه برتر) گردید.
🌐به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شرق اهواز در مراسمی که با حضور مسئولین کشوری و لشکری و سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور که در مصلی حضرت امام خمینی(ره)تهران برگزار شد فرمانده و اعضای پایگاه مقاومت بسیج شهید محلاتی حوزه مقاومت بسیج ۹شهری امام محمد تقی(ع)؛تابعه ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع)شرق اهواز،سپاه حضرت ولیعصر(عج)خوزستان در راستای،تحقق مطلوب وموثر ماموریت های بسیج مفتخر به کسب عنوان (پایگاه برتر) در جشنواره سراسری اسوه فاطمی کشوری در سال ۱۴۰۳ گردیدند.
👌 در روز های اخیر، در پیام رسان ویراستی، پویشی با نام #مسجد_ویراست آغاز شده و سخنان رهبر انقلاب در حوزه مسجد در حال باز خوانی است
♻️ انصافا گفتمان غنی و جامع انقلاب اسلامی در حوزه مساجد نیاز به بازخوانی دارد!
📲 شما هم به این پویش در نرم افزار ویراستی بپیوندید تا ان شاء الله در زمینه گفتمان سازی مسجد طراز انقلاب اسلامی گامی برداریم...
🕌جمع #دغدغه_مندان_مساجد👇
@besooye_masjede_taraz
هدایت شده از محسن ریسمان سنج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر | «سنگر هفت تپه» روی سکوی نخست نمایش اثار جشنواره عمار
🔹همزمان با آیین افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور خانواده شهدا و عموم مردم، اولین اثر از آثار جشنواره مردمی عمار اکران خواهد شد
🔹فیلم مستند «سنگر هفت تپه» به کارگردانی علی زهری روایتگر مطالبهگری کارگران هفت تپه است که جمعه ۷ دی ماه، پس از پایان آیین جشنواره عمار در سینما بهمن تهران اکران میشود
@Ammarfest
📢 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه دویست و شصت و شش قرآن کریم
سوره مبارکه الحجر
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
Quran-page-266.mp3
2.2M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه دویست و شصت و شش قرآن کریم، سوره مبارکه الحجر
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 ایشان برادر محمد انجیل زاده از رزمندگان گردان کربلای اهواز هستند که در عملیات کربلای چهار از ناحیه دست مجروح شدند و خود را با توکل به ائمه اطهار علیهم السلام، به آب خروشان زدند و با یک دست شنا کردند و از آن گذشتند.
او را پیدا کردیم و از او خواستیم که جریان را با صدای خودشان بازگو کنند که تاکنون چیزی بدست ما نرسید و به ارسال عکس امروزشان بسنده کردند.
🌷حاج محمد انجیل زاده ازبسیجیان کوت عبدالله پایگاه شهدای محراب مسجدخدادی کوی شریعتی 1میباشد🌷🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 نماهنگ | دعای امام زمان(عج)
🎥 قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج) توسط حضرت آیت الله خامنهای
✏️ رهبر انقلاب: وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرمودهاند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم.
📽 مطلب مرتبط: اینگونه دعای فرج بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هشدار معنادار ولایتی به مقامات ترکیه: ما را نصیحت کرده اید که مراقب باشیم موجب عصبانیت اسرائیل نشویم؟!/ ایران مقتدر را با خودتان مقایسه نکنید
علی اکبر ولایتی نوشت: همه بدانند که سوریه در زمان مرحوم حافظ اسد با وجود نیاز مادی شدیدی که به درآمد ارزی داشت، خط لوله نفت عراق را که به صورت ترانزیت از سوریه عبور میکرد و بر روی هر بشکه حدود ۳ دلار حق ترانزیت میگرفت و در روز یک میلیون بشکه از این خط ترانزیت میشد و شاهرگ حیاتی صدام بود را بدون درخواست ایران و برای کمک به ایران قطع کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر ۱۰۰ مورد نارسایی هم دیدید نا امید نشوید
این کشتی با همه نارسایی های روی عرشه و نوسانات در مسیر، به سمت مقصد در حال حرکت است..
#ناامیدی_ممنوع
🕌جمع #دغدغه_مندان_مساجد 👇
@besooye_masjede_taraz
حیف یا میل؟! چرا کَک هیچ کس نمیگزد؟!
🔹به واژه حیف و میل دقت کردهاید؟ مضمون این واژه، سوء استفاده و یا اتلاف منابع است. مثلا اگر مدیری دست کج باشد مصداق میل بیتالمال است ولی اگر به خاطر سیاستهای اشتباه و سوء مدیریت، سبب اتلاف منابع و کاهش بهره وری شود مصداق حیف است.
🔹گرچه میل و مصادیق آن (نظیر اختلاس و ...) کاری بسیار ناپسند است اما آنچه برایم عجیب است این است که طی سالهای اخیر، سیاستهای اشتباه و حیفها ، صدها برابرِ میلها به کشور و ملت خسارت زده است اما برخلاف میلها که جامعه نسبت به آن شدیدا حساس است، نسبت به حیفها و خسارتهای کلان حاصل از آن، حساسیت چندانی وجود ندارد و به تبعش، کسی هم پاسخگوی این حیفها نیست!
🔹برای آنکه کلیگویی نکرده باشم به دو مصداق اشاره میکنم: طی چند ماه اخیر، وزیر محترم اقتصاد با اتخاذ سیاستهای اشتباه و با شعار و ادعای حذف رانت ارزی، ارز نیمایی را حذف کرد اما این سیاست اشتباه سبب جهش بیسابقه ارز در بازار آزاد شد به نحوی که بیشترین جهش ارزی در ۱۰۰ روز اول دولتهای پس از انقلاب، در دولت فعلی و با سوء مدیریت بیسابقه ایشان اتفاق افتاده است. تا جایی که نرخ ارز که در شروع به کار ایشان حدود ۵۷ هزارتومان بود اکنون عدد ۸۰ هزار تومان را هم رد کرده است! معنایش آن است که سیاستهای اشتباه ایشان، ارزش پول ملی ما را طی حدود پنج ماه، بیش از ۳۰ درصد کاهش داده است و فیالواقع یک سوم داراییهای تک تک ما ایرانیان با سوء مدیریت و حیفهای ایشان، ظرف پنج ماه باد هوا شده است!
🔹اگر خدای نکرده وزیر محترم اقتصاد، به جای حیف، از طریق میل و اختلاس، فقط یک هزارم این خسارت عظیم را به ما وارد کرده بود قطعا تاکنون بارها به مراجع قضایی و امنیتی احضار شده بود و احتمالا اکنون در بازداشت به سر میبرد اما عجیب است که اکنون که هزاران برابرِ میل، از طریق حیف به ما خسارت وارد کرده است کَک هیچ کس نمیگزد!
🔹مثال دیگرش، سیاستهای اشتباه وزیر محترم راه در زمینه مسکن است. ایشان از مخالفان جدی افقیسازی و عرضه زمین به مردم است و چه زمانی که معاون وزیر بود (در دولتهای سابق) و چه اکنون که در مسند وزارت نشسته است، با سیاستهای انقباضی و عدم عرضه زمین به مردم، حیفها و خسارتهای زیادی به مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه وارد کرده است.
🔹توضیح آنکه طبق مطالعات مبسوط انجام شده و با استناد به تجارب قبلی، زمان بهرهبرداری و اتمام پروژههای انبوهسازی و عمودیسازی، معمولا دو تا سه سال بیشتر از پروژههای افقی به طول میانجامد. معنایش آن است که اگر ایشان حاضر میشد که به جای عمودی سازی و فشردهسازی شهرها، زمین را به خود مردم واگذار کند تا خودشان با الگوهای یک یا دو طبقه خانهسازی کنند، زمان اتمام پروژهها به جای مثلا سه تا چهار سال، به یک تا دو سال کاهش پیدا میکرد.
🔹واضح است که در کشوری که تورم سالیانهاش طی چند سال اخیر دائما چند ده درصد بوده، کوتاهتر کردن زمان اتمام پروژه چه اهمیتی برای مردم دارد. زیرا هر سال بهرهبرداری دیرتر از پروژههای مسکن به معنای تحمیل تورم چهل پنجاه درصدی و هزینههای بیشتر به متقاضیان است و لذا مثلا پروژهای که میشد دو سال پیش با الگوی افقی سازی با آوردهی چهارصد میلیون تومانی مردم تکمیلش کرد سال بعد با آوردهی حتی یک میلیارد تومانیِ مردم نیز تکمیل نخواهد شد! این نوع تحمیل چند صد درصدیِ هزینههای بیشتر به مردم، مصداق بارز حیف منابع ملت است که نتیجه مستقیم سوء مدیریت خانم وزیر است (چه اکنون و چه زمانی که معاون وزیر و دبیر شورای عالی شهرسازی بودند).
🔹پس ایشان با سیاستهای اشتباهش به هر خانوادهای که متقاضی نهضت ملی مسکن است به طور متوسط چندصد میلیون تومان خسارت وارد کرده است. قطعا اگر ایشان خدای نکرده دست کج بود و یک هزارم این ارقام را میل کرده بود تاکنون بارها دادگاهی شده بود اما عجیب این است که اکنون که نه با میل، که با حیف، هزاران برابر خسارت بیشتری به مردم تحمیل کرده است کَک هیچ کس نمیگزد!
🔹این چند سطر را نوشتم تا اولا از ملت شریف ایران استدعا نمایم تا همانقدر که نسبت به میل (اختلاس و کج دستی و ...) حساس هستند لااقل همانقدر هم نسبت به حیف حساس باشند؛ ثانیا به همکاران ارجمندم در مجلس متذکر شوم که سکوت ما در قبال این حیفها، به معنای شریک شدن ما در اتلاف منابع ملت است و بدیهی است که این نوع سکوت و همراهی با اتلاف منابع ملت و اجحاف به آنها چه عواقب اخروی در پی دارد...
#استیضاح_وزیر_اقتصاد
#استیضاح_وزیر_راه
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
سلام و ادب. از همه عزیزان به ویژه مدیران کانالهای پر جمعیت استدعا دارم این یادداشت را نشر حداکثری بفرمایند. ما برای انجام وظایفمان در مجلس نیازمند بسترسازی و همراهی رسانهها و حمایت تک تک دلسوزان هستیم 🌷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه دویست و شصت و هفت قرآن کریم
سوره مبارکه الحجر
سوره مبارکه النحل
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Quran-page-267.mp3
1.91M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه دویست و شصت و هفت قرآن کریم، سوره مبارکه الحجر
سوره مبارکه النحل
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
طرح حبیب بنیاد علوی الگویی برای توانمندسازی مساجد
آغاز گامی بلند در توانمندسازی فرهنگی جوامع محلی با اجرای طرح حبیب بنیاد مستضعفان با محوریت تقویت جایگاه مساجد در مناطق هدف از منظر فرهنگی و معنوی
به گزارش مدیریت روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی، امیر غفاری، مشاور مدیرعامل بنیاد علوی و مدیر این طرح، در توضیح طرح حبیب عنوان کرد: طرح تقویت جایگاه مساجد در مناطق هدف از منظر فرهنگی و معنوی با تمرکز بر تربیت و توانمندسازی روحانیون بهعنوان راهبران فرهنگی و ایجاد فضای معنوی پویا در این مناطق، به دنبال ایجاد انسجام اجتماعی و ارتقای سطح زندگی معنوی مردم است.
وی افزود: فرآیند برنامهریزی و اجرای این طرح از تصویب آییننامه اجرایی در هیئت مدیره بنیاد علوی آغاز شد. ابتدا کمیته راهبری ملی و دبیرخانهای تخصصی تشکیل و رزومه روحانیون توانمند از استانهای هدف جمعآوری شد.
به گفته وی، در این مرحله شش برابر ظرفیت مورد نیاز انتخاب و دعوت شدند و پس از برگزاری کانون ارزیابی و مصاحبههای تخصصی، دو برابر ظرفیت نهایی بهعنوان کاندیدا معرفی شدند. در نهایت، ۱۱ نفر از ۷ استان انتخاب و به دورههای آموزشی و توجیهی دعوت شدند.
غفاری تصریح کرد: راهبران منتخب پس از گذراندن دورههای آموزشی، در استانهای خود مستقر شدند و وظایفی نظیر تشکیل کمیتههای شهرستانی و شناسایی امامان جماعت مناطق هدف را به عهده گرفتند.
به گفته وی، این افراد به عنوان عوامل اجرایی و استراتژیک برای تحقق اهداف طرح حبیب که تقویت جایگاه مساجد در مناطق هدف از منظر فرهنگی و معنوی را دنبال می کند فعالیت خواهند کرد.
مدیر طرح حبیب همچنین درباره برنامههای آینده طرح اظهار داشت: توسعه این طرح به صورت متمرکز در مناطق محروم ادامه خواهد یافت. ارتباط مستمر میان راهبران فرهنگی و بنیاد علوی و افزایش تعداد مساجد تحت پوشش در کنار تدوین برنامههای بلندمدت، از جمله اهداف این طرح در فازهای بعدی است.
غفاری در پایان با اشاره به بازخوردهای مثبت این طرح اظهار کرد: فعالیتهای روحانیون نهتنها موجب تقویت باورهای مذهبی شده، بلکه به انسجام و همبستگی میان افراد جامعه نیز کمک شایانی کرده است. این تلاشها باعث شده مساجد به عنوان محور فرهنگی و معنوی بیشتر در میان جوامع محلی دیده شوند و تأثیرات مثبت آن در بلندمدت نیز امیدبخش خواهد بود.
یادآور می شود: طرحهای فرهنگی و اجتماعی همواره نقش کلیدی در توانمندسازی جوامع محلی ایفا میکنند. یکی از این طرحها که بهتازگی توسط بنیاد علوی آغاز شده، “طرح حبیب” نام دارد. این پروژه با محوریت تقویت جایگاه مساجد در مناطق هدف از منظر فرهنگی و معنوی، گامی اساسی در جهت ارتقای انسجام اجتماعی و معنویت جامعه برداشته است.