هدایت شده از سنگرمسجد(مرکزی)
#شهادت_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#آیت_الله_میرباقری
💠امتحان وجود مقدس حضرت زهرا(سلام الله علیها)، که در زیارتنامۀ آن حضرت مطرح شده، عهد هدایت و شفاعت مردم است.
🔸"در زیارت نامه مختصر ولی پرمغز حضرت زهرا(س) میخوانیم:
«يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَكِ أَوْلِيَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ وَ صَابِرُونَ لِكُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوكِ ص وَ أَتَانَا بِهِ وَصِيُّهُ ع فَإِنَّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْنَاكِ إِلَّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُمَا بِالْبُشْرَى لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوَلَايَتِكِ»
با اینکه، در زیارت حضرت زهرا(س) حجم عبارات بسیار محدود است لکن مشتمل بر معارف بسیار بلندی است، که سه فراز اساسی دارد:
🔸#فراز_اول بیان کننده این است که حضرت زهرا(س) قبل از اینکه لباس خلقت بشری بپوشند موردامتحان قرار گرفتند و در این امتحان، خداوند ایشان را صابره یافته است. امتحانگیرنده خداوند متعال است که قبل از خلقت در این عوالم، حضرت زهرا(س) را در این امتحان پایدار یافته است.
🔸#فراز_دوم زیارت، نقش مؤمنین را بیان میکند، که ولایت و محبت اهل بیت(ع) را در دل داشته و بر تمام دینی که پیامبر اکرم(ص) و وصی ایشان حضرت امیرالمومنین(ع) آوردهاند استوارند و تبعیض در دین ندارند.
🔸#فراز_سوم زیارت نیز درخواستی است که بعد از این ولایت و تصدیق و پایداری و صبر، مؤمنین از حضرت زهرا(س) دارند، و آن هم درخواست الحاق به طهارت نفس است، که به دست صدیقه طاهره(س) محقق میشود، که حقیقت طهارت همان توحید و پاک شدن از شرک آشکار و خفی است.
امتحان خداوند متعال متناسب با ظروف انسانها، متغیر است، گاهی این امتحان عمومی است، مانند عهد بندگی که در آیه «أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبين» به آن اشاره شده، و انسان به این دنیا آمده است تا به این عهد عمل کند، لکن انسان بسیاری از چیزها از جمله این عهد را فراموش کرده، لکن آنانی که اهل راه هستند آرامآرام به وادی عهد میرسند و عهدهایشان به یادشان میآید.
عهدی نیز مخصوص خاصان درگاه خداست، که عهد اقامه بندگی در عالم است. وقتی این تکلیف عرضه میشده است اینان عهد با بلای آنها نجات مییابند، و این عهدشان پیش از عهد
، بلکه باید بار سنگین را به دوش بکشند، لذا خداوند ایشان را در لباس بشر آفریده است تا با خاکیان همنشین شده و در عبور از عالم دنیا معبری برای بندگان خدا بزنند و آنان را از ظلمت و ضلال به سمت توحید هدایت کنند، لذا بلای ایشان معبر ما و همه کائنات است".
《مورچہ عاشق》ツ
روزے حضرت سلیمان مورچه اے🐜 را در پاے ڪوهے دید ڪہ مشغول جا بہ جا ڪردن خاڪ هاے پایین ڪوہ بود.
از او پرسید: چرا این همہ سختے را متحمل مے شوے؟
مورچہ گفت: معشوقم بہ من گفتہ اگر این ڪوہ را جا بہ جا ڪنے بہ وصال من خواهے رسید و من بہ عشق وصال او مے خواهم این ڪوہ را جا بہ جا ڪنم.
حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشتہ باشے نمے توانے این ڪار را انجام بدهے.
مورچہ گفت: تمام سعے ام را مے ڪنم.
حضرت سلیمان ڪہ بسیار از همت و پشتڪار مورچہ عاشق خوشش آمدہ بود براے او ڪوہ را جابجا ڪرد.
مورچہ رو بہ آسمان ڪرد و گفت: خدایے را شڪر مے گویم ڪہ در راہ عشق، پیامبرے را بہ خدمت مورے در مے آورد♥️.
و تو تلاش کن که خداوند یاری ات میکند
#رهبر_معظم_انقلاب :
✍️«بنده حوائج یک ساله خود
را در #ایام_فاطمیه می گیرم.»
🔹برخی گله میکنند که چرا بعضی مواقع با این کسالت جسمی ،اینقدر برای مراسم وقت میگذارید
و از اول تا آخر مجلس فاطمیه و روضه را مینشینید .
اینها نمیدانند ،رزق سال کشور را در شب های فاطمیه میگیرم .
🔹 آن بانوی بزرگوار محدثه بود،
يعنى فرشتگان بر او فرود می آمدند، با او مأنوس می شدند و سخن می گفتند.
#فاطمیه
با گناه، چگونه؟
امّا دلیلی که گاه برای بینمازی ارائه میشود: روزی به یکی از بچهها گفتم: چرا نماز نمیخوانی؟ او گفت: «استاد! وقتی من نماز میخوانم ولی آلوده به گناه هستم؛ این نماز من چه فایدهای دارد؟»
برخی فکر میکنند چون مثلاً حجاب درستی ندارند و یا از عفت چشم برخوردار نمیباشند و یا گناهانی دیگر در پروندهی آنها دیدهمیشود پس دیگر نماز آنها بیخاصیت است و باید کنار گذاشته شود. امّا پاسخ اینگونه افراد این است که در زمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نیز خدمت حضرت عرض شد: «یا رسول الله! شخصی روزها نماز میخواند و شبها به دزدی میرود!» حضرت در پاسخ آنها فرمود: «به زودی نمازش او را از آن عمل زشت باز میدارد»
توجه فرمودید؟ پیامبر نفرمود آن نماز خاصیتی ندارد و باید ترک شود بلکه فرمود حتی آن نماز هم دارای اثر است.
یک مثال بزنم: اگر پای شخصی درون یک چاله فرو رفت و مثلاً آلوده شد؛ آیا به خود میگوید: «اکنون باید خود را به درون چاه پر از فضولات بیاندازم؟!» قطعاً خیر. گناهان دیگر انسان در برابر ترک نماز مانند چالههایی آلودهاند و ترک نماز یعنی سقوط در پرتگاهی هولناک و خطرناک.
مراقب این مکر شیطان نیز باشیم
سنگريزه" ريز است و ناچيز ...
اما اگر در جوراب يا کفش باشد ،
ما را از راه رفتن باز ميدارد!!!
در زندگي هم ؛ بعضي مسائل ريزاند و ناچيز...
اما مانع حرکت به سمت خوبي ها و آرامش ما ميشوند!!!
کم احترامي يا نامهرباني به والدين ؛
نگاه تحقيرآميز به فقرا ؛
تکبر و فخرفروشي به مردم ؛
منت گذاشتن هنگام کمک کردن ؛
نپذيرفتن عذر خطاي دوستان ؛
بخشي از سنگريزه هاي مسير تکامل ما هستند!!!
آنها را بموقع کنار بگذاريم ...
تا از زندگي لذت ببريم باع
🍁🍳
📝|#قلم_مسجدی
🔰 عدالت خواهی حضرت زهرا سلام الله علیها از مسجد زینبیه
🔹یکی از مهمترین ظهور بروز های سیاسی اجتماعی حضرت زهرا سلام الله علیها را میتوان در بیان خطبه فدک ایشان مشاهده کرد.خُطبه فدکیه یا خطبة لُمَّة سخنرانی حضرت فاطمه(س) در مسجد النبی که در اعتراض به غصب فدک ایراد شد
🔹ابوبکر پس از رسیدن به خلافت با منسوب کردن روایتی به پیامبر(ص) مبنی بر اینکه پیامبران از خود ارث برجای نمیگذارند، دهکده فدک را که پیامبر(ص) به حضرت فاطمه(س) بخشیده بود، به نفع خلافت مصادره کرد. حضرت فاطمه(س) پس از بیثمر بودن دادخواهیاش به مسجد پیامبر رفت و خطبهای ایراد کرد که به خطبه فدکیه مشهور شد.
🔹این خطبه و این مطالبه گری و دادخواهی عمومی از مسجد النبی آغاز شده است . مسجد بستری است که مقامی همچون حضرت زهرا سلام الله علیها بستر عدالت خواهی خود را در آن بیان میکنند . مسجد بهترین مکان اثر گذار اجتماعی است که میتوان درآن به فعالیت های اجتماعی و سیاسی پرداخت.
🕌 #مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد_استان_مرکزی