🌱با شخصیت میانگرا ها آشنا بشیم !
تو یک میانگرایی اگه..
- بعد بیرون رفتن یا مهمونی رفتن با دوستات یهو دلت برای اتاقت و تنها بودن تنگ میشه 👩🏻 ؛
- تصمیم ها و قول هایی که با قسمت برونگرات میگیری، تاوانش رو قسمت درونگرات پس میده 🫀 ؛
- یه وقتا خودت به همه ویس میدی و حرف میزنی، یه موقعها حتی حال جواب دادن به پیام های بقیه رو هم نداری 👤 ؛
- انقدر بهت گفتن مودی فکر میکنی واقعا تعادل نداری در حالی که شخصیت تو با اونها متفاوته 💁🏻♀ ؛
- از سخت ترین تصمیم ها برات اینه که وقتی جایی دعوت میشی بری یا نه 🧍🏻♀ ؛
- تنهایی زیاد حوصلت رو سر میبره و با بقیه بودن هم باتری اجتماعی بودنت رو بعد یه مدت خالی میکنه 🔋 ؛
- روزهایی انقدر پر انقدر پرحرف میشی که آخرش با خودت میگی چقد حرف زدم 🗣 ؛
- هم تنهایی برات لذت بخشه هم بودن با دوستات چون ترکیبی از درونگرایی و برونگرایی 👭 ؛
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
"۵ قانون مهم برای نظم داشتن(دیسیپلین) در زندگی :"
1. هدف گذاری خوب: یعنی اینکه وقتی میخوای یه کاری رو انجام بدی، باید دقیق بدونی چی میخوای و باید قابل اندازهگیری باشه، مثلاً بگی که توی دو ماه میخوام از سطح a1 زبان خودم رو برسونم به a2
2. مدیریت زمان: مدیریت زمان یعنی به خوبی استفاده کردن از وقتت، مثل اینکه وقتت رو صرف کارهای مهم و ضروری کنی و ازش استفاده بهینه ببری. این شامل برنامهریزی خوب، تعیین اولویتها، و ایجاد عادتهای خوب برای انجام کارهاست.
3. تمرکز و اراده:وقتی به یک کاری مشغول میشوید، تمرکز کامل خود را بر روی آن موضوع قرار دهید و از ابتدا تا انتها به آن کار ادامه دهید، حتی در مواجهه با مشکلات و نیازمندیهای غیرمنتظره. این به این معناست که به خودتان قول میدهید که تا زمان انجام کار، هیچ مشغلهای آن را از شما دور نخواهد کرد.
4. پیروی از عادت های خوب: یعنی اینکه باید به عادتهایی که برات خوبن، مثل ورزش کردن ،نوشیدن آب در طول روز،مدیتیشن کردن یا خواب کافی داشتن، پایبند باشی. اینجوری کیفیت زندگیت بالا تر میره.
5. آگاهی از خودت و نیاز هات: به این معناست که به خوبی از خودت آگاه باشی و بدونی چه چیزهایی برایت مهم و حیاتی هستند. این شامل درک نقاط قوت و ضعفت، مشخص کردن اهداف و اولویتهایت، و انتخاب راههایی برای بهبود و رسیدن به آنهاست.
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
چالش های دوره نوجوانی ونحوه مدیریت آن
مدرس دوره:
دکتر مهدی جعفرزاده اقدم
روانشناس بالینی ومدرس دانشگاه
🔹 مجری: *موسسه مسیر آرامش دی*
✅ حضوری: با ظرفیت محدود
شروع دوره :۷تیرماه
⏰ساعات برگزاری: ۱۲:۳۰الی ۱۴:۰۰بعد از ظهر
📆روز برگزاری: پنجشنبه
🔹️هزینه دوره :صدوپنجاه هزارتومان
❇️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره های
📲09360393575
در واتساپ پیام دهید و یا تماس بگیرید
❇️ کانال های اطلاع رسانی موسسه
✅امکان ثبت نام به صورت سرفصلی
اینستاگرام
🆔
Http://instagram.com/masire_arameshe_dey
لینک سایت :
🌐Www.masir-arameshdey.ir
📱لینک کانال واتساپی
https://chat.whatsapp.com/B55gGqtneRuK2RCBunzUuk
کانال ایتا
https://eitaa.com/masire_arameshedey
💫 تاثیر دوستی بر جهان کودکان
ما انسانها موجوداتی اجتماعی هستیم و برای برقراری روابط اجتماعی انگیزهای قوی داریم. دوستیهای دوران کودکی در رشد ما نقش بسیار مهمی دارند و ممکن است تحول بزرگی در زندگی ما ایجاد کنند. این دوستیها باعث افزایش همدلی، حمایت و تعامل اجتماعی میشوند و همچنین فرصتی فراهم میکنند برای کشف هویت نوجوان خارج از محیط خانواده.
داشتن دستکم یک دوست خوب در کودکی با داشتن سلامت روانی بیشتر در بزرگسالی مرتبط است. دوستی با همسالان به بچهها فرصت میدهد تا رابطه در شرایط برابر را تجربه کنند، زیرا دوستی رابطهای متمایز از روابط با پدرومادر است. درواقع، همسالان در دنیایی متقابل و تقریباً مشابه زندگی میکنند که در آن، هر کودک اختیار و استقلال دارد. داشتن یک یا دو دوست، حتی اگر بهترین دوستان هم نباشند، برای رشد اجتماعی و عاطفی هر دو طرف رابطه مزایای چشمگیری دارد.
✅ مهارتهای اجتماعی
👫شش تا دوازده سال
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
📘 سام و حیوان خانگیاش
خشم یکی از احساسات طبیعی و مهمی است که فرزندمان در هر کدام از مراحل زندگی تجربه خواهد کرد و اگر مهارت کنترل آن را نداشته باشد، ممکن است نتایج و پیامدهای ناگوار و جبرانناپذیری متوجه او شود. به همین دلیل بهدستآوردن مهارت کنترل خشم برای همهی انسانها لازم و حیاتی است.
ما با خواندن این کتاب و کتابهایی مشابه آن، زمینه را برای آموزش مهارتهای ضروری و کاربردی زندگی به فرزندمان فراهم میکنیم. البته باید به خاطر داشته باشیم که مهمترین راه یادگیری کودکان، الگوپذیری از پدر و مادر و مراقبانشان است، بنابراین اگر میخواهیم فرزندمان هیجاناتش را مدیریت کند، در وهلهی اول باید خودمان این مهارت را داشته باشیم تا الگوی خوب و مناسبی برای او باشیم.
#معرفی_کتاب
👫گروه سنی: شش تا دوازده سال
📖تعداد صفحات: ۳۰
✍️نویسنده: سانجیتا بهادرا
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
💫 چرا نوجوانان پنهانکاری میکنند؟
یکی از مسائلی که ممکن است ذهن پدرومادرها را به خود مشغول کند، پنهانکاری نوجوانان است.معمولاً پدرومادرها از اینکه فرزند نوجوانشان دیگر مانند دوران کودکی، اطلاعاتش را به اشتراک نمیگذارد و برای خود رازهایی دارد، ابراز نگرانی میکنند. لازم است بگوییم که شما در تجربهی این نگرانی تنها نیستید. بسیاری از پدرومادرهایی که فرزند نوجوان دارند، با این نگرانی دستوپنجه نرم میکنند.در ادامه به بررسی دلایل پنهانکاری نوجوانان میپردازیم:
🔹حفظ استقلال
در دوران نوجوانی،فرزندتان به دنبال پاسخ به پرسشهایی مرتبط با چیستی هویت خود میگردد و یکی از ابعاد کشف هویت، کشف هویت مستقل از خانواده است که بخشی از آن در پنهانکاری، نگهداشتن رازها، و پررنگ کردن حریم خصوصی نمود پیدا میکند.
🔹تغییرات ناگهانی ذهن
مغز نوجوان دوران پرخروش و پرتغییری را میگذراند. تغییرات ناگهانی ذهنِ نوجوان گاهی خود او را هم آشفته و کلافه میکند و باعث میشود تمایلی نداشته نباشد نتیجهی بررسیهای خود از این تغییرات را بیان کند. او ممکن است بهدلیل ترس از عواقبی مانند سوءتفاهم، آزار پدرومادر یا درکنشدن به سکوت روی آورد.
🔹ترس از قضاوتشدن
اگر فرزند نوجوان شما احساس کند به او توجه نمیشود، حرفهایش شنیده نمیشود، شما او را درک نمیکنید یا او را سرزنش و قضاوت میکنید، به احتمال زیاد آنچه را در حال وقوع است با شما به اشتراک نمیگذارد، اما اگر احساس کند او را درک میکنید، پنهانکاریهایشان کمتر میشود.
🔹سختگیری پدرومادرها
پنهانکاریهای ناسالم ممکن است از شیوهی فرزندپروری مستبدانه ناشی شده باشد که نیازها و احساسات منحصربهفرد نوجوان را در نظر نمیگیرد و مانع از صراحت بیان و ابراز نوجوان میشود.
✅ چالشهای رفتاری
👫دوازده تا هجده سال
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 پیشرفت حس لامسه در نوزاد؛از زندگی در رحم مادر تا دنیای جدید
در دنیای محدود رحم مادر، جنین فضای اندکی برای کشف و جستوجو دارد. بااینحال، حس لامسهاش در حال رشد است و از هفتهی هفتم بارداری، این حس شروع به پیشرفت میکند. حس لامسه، نهتنها نخستین حسی است که در نوزاد رشد میکند، در لحظات اول پس از تولد نیز، در برقراری ارتباط او با پدرومادر و اطرافیانش نقشی حیاتی دارد. این ارتباط ممکن است در لحظاتی مانند شیردادن به نوزاد و درآغوشگرفتن او به تجلی برسد و راهکار مؤثری برای تسکین و آرامشبخشیدن به نوزاد باشد.
شما در جایگاه پدرومادر میتوانید با تشویق فرزندتان به بازی با اسباببازیها و اشیایی که جنس، بافت و شکلهای متنوع دارند، به تقویت حس لامسهی او کمک کنید. این تمرینهای ساده اما مؤثر، کمک میکنند تا فرزندتان جهان اطرافش را از طریق قدرت لامسه کشف و تجربه کند.
در این ویدیو، میبینیم که حس لامسهی نوزادان چطور رشد میکند و نخستین تجربههای پس از تولد او را شکل میدهد.
#حس لامسه
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158