💠 قرائت جمعیِ صفحه ۲۵۲ قرآن کریم
💠 قرائت سوره مبارکه رعد از آیه ۱۹ تا آخر ۲۸
🔸 نثار روح مرحوم مغفور استاد #نادر_طالب_زاده
🌹 #مراسم_ختم_مجازی
مسجد مجازی حضرت عمار (ره)
نشانی ما در واتساپ ، ایتا ، سروش و تلگرام
🕋🧎♂️https://chat.whatsapp.com/F7O8iEFlFEEHKjbj8QZUkX
🕋🧎♂️eitaa.com/masjed_ammar
🕋🧎♂️splas.ir/masjed_ammar
🕋🧎♂️t.me/masjed_ammar
ale emran_150.wma
9.61M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره آل عمران جلسه ۷۲۸ قسمت ۳
یَأَهْلَ الْکِتَبِ لِمَ تُحَآجُّونَ فِى إِبْرَهِیمَ وَمَآ أُنِزلَتِ الْتَّوْرَیةُ وَ الْإِنْجِیلُ إِلَّا مِنْ بَعْدِهِ أَفَلَا تَعْقِلُونَ(۶۵) هَأَنْتُمْ هؤُلَآءِ حَجَجْتُمْ فِیَما لَکُمْ بِهِ عِلْمٌ فَلِمَ تُحَآجُّونَ فِیمَا لَیْسَ لَکُمْ بِهِ عِلْمٌ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(۶۶) مَا کَانَ إِبْرَهِیمُ یَهُودِیّاً وَلَا نَصْرَانِیّاً وَلَکِنْ کَانَ حَنِیفاً مُّسْلِماً وَ مَا کَانَ مِنَ الْمُشْرِکِینَ(۶۷)إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ وَهَذَا النَّبِيُّ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُؤْمِنِينَ(۶۸) وَدَّتْ طَائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَوْ يُضِلُّونَكُمْ وَمَا يُضِلُّونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ(۶۹)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🔰 دعای روز بیستوهشتم ماه مبارک رمضان
🔻 اللهمّ وفّر حظّی فیهِ من النّوافِلِ و اکْرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ و قَرّبِ فیهِ وسیلتی الیکَ من بینِ الوسائل یا من لا یَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین.
🔹 ای خدا در این روز اعمال نافله و مستحبات مرا بهره وافر عطا فرما و مرا با تحقق درخواستها اکرام فرما و وسیله مرا بین وسایل و اسباب به سوی حضرتت نزدیک ساز ای خدایی که سماجت و الحاح بندگان تو را باز نخواهد داشت.
🌙 #ماه_رمضان
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🕋 امروز شنبه دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱👈 و روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان ۱۴۴۳
🕋 ذکر مخصوص امروز 👇👇👇
🕋 یا رب العالمین
🕋 انجام اعمال مخصوص هر روز ماه رمضان
🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋
🕌بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ🕌
✍آیات برگزیده جز ء 27
قرآن کریم🕋
👈الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ .... (21- طور)
كسانى كه ایمان آوردند و فرزندانشان [به نوعى] در ایمان از آنان پیروى كردند، فرزندانشان را [در بهشت] به آنان ملحق مى كنیم.
خداوند می فرماید: این كار را بدان جهت مىكند كه مومنین خشنود گشته؛ چشمشان روشن شودبی تردید این نیز خود یك نعمت بزرگ است اما کدام فرزند ؟
هر کدام که بهره ای از ایمان او برده و در آن مسیر حرکت کرده اند به او ملحق می شوند
👈وَ أَقْبَلَ بَعْضُهُمْ …(25)قَالُواْ إِنَّا كُنَّا قَبْلُ …(26)فَمَنَّ اللَّهُ عَلَیْنَا …(27)إِنَّا كُنَّا مِن …(28- طور)
و بهشتیان از یکدیگر می پرسند که در دنیا چه عملى او را به سوى بهشت كشانیده است؟ در جواب می گویند: ما در دنیا نسبت به خانواده خود اشفاق داشتیم و خدا بر ما منت نهاد و ما را از عذاب مرگبار حفظ كرد و چون او پروردگارى مهربان بود ما همواره او را مىخواندیم.
«اشفاق» به معناى توجه ای آمیخته با ترس است؛ چون مشفق نسبت به كسى كه به او اشفاق دارد هم محبت دارد و هم مىترسد كه مبادا دامنگیر او شود. این كلمه هر وقت با حرف «مِن» بیاید معناى ترس در آن بیشتر از محبت است و هرگاه که با حرف «فى» همراه شود مانند همین آیه معناى توجه و محبت در آن بیشتر از معنای ترس به ذهن مىرسد.
👈فَأَعْرِضْ .......(29- نجم)
از كسانى كه از یاد ما روى گردانده اند و جز زندگى دنیا را نخواسته اند، روى بگردان.
با توجه به آیه قبل و بعد از این آیه دستوری که آیه می دهد این است: این مشركین چون از ذكر ما رویگردان شده و تنها همّ و غمشان زندگى دنیا است ؛ علم را رها كرده دنبال ظن را گرفتهاند و تابع هواى نفس خویش شده اند؛ بنابراین تحلیل، اینها از هدایت بی بهره اند و تنها بهره ایشان از علم؛ منحصر به
👈إِنَّهُ لَقُرْءَانٌ كَرِیمٌ(77)فىِ كِتَابٍ مَّكْنُونٍ(78)لَّا یَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ(79- واقعه)
یقیناً این قرآن، قرآنى است ارجمند و باارزش [كه] در كتابى مصون از هر گونه تحریف و دگرگونى [به نام لوح محفوظ جاى دارد.] جز پاك شدگان به آن دسترسى ندارند.
و منظور از «مطهرون» هم كسانى هستند كه خداوند متعال دلهایشان را از هر رجس و پلیدى پاك كرده است. برترین و بارزترین مصداقشان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام هستند
جمله «لا یَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ» هم می تواند صفت كتاب مكنون و لوح محفوظ باشد و هم می تواند صفت سومى براى قرآن باشد که در این صورت حکم به ممنوعیت مس قرآن، بدون طهارت و وضو می شود.
👈إعْلَمُواْ أَنَّمَا الحَْیَاةُ الدُّنْیَا لَعِبٌ ....... 20- حدید)
بدانید زندگى دنیا تنها بازى و سرگرمى و تجمّل پرستى و فخرفروشى در میان شما و افزون طلبى در اموال و فرزندان است، همانند بارانى كه محصولش كشاورزان را در شگفتى فرو میبرد،سپس خشک می شود...بهرحال زندگی ،دنیاچیزی جز متاع فریب نیست.....
شیخ بهایی(ره) می گوید ۵ مرحله است: نخست، دوران كودكى است كه زندگى او غرق در لعب و بازیست. سپس مرحله نوجوانى فرا مىرسد و سرگرمى جاى بازى را مىگیرد.
مرحله سوم، مرحله جوانى و عشق و تجمل پرستى است. از این مرحله كه بگذرد مرحله چهارم فرا مىرسد و احساس كسب مقام و فخر در انسان زنده مىشود و سرانجام به مرحله پنجم مىرسد و در این مرحله به فكر جمع ثروت مىافتد.
گاهی بعضى از انسانها شخصیتشان در همان مرحله اول و دوم متوقف می گردد و تا پیرى در فكر بازى و سرگرمى هستند و یا در دوران تجمل پرستى متوقف می گردد و فكرشان تا دم مرگ فراهم كردن خانه و مركب و لباس زینتى است؛ اینها كودكانى هستند در سن كهولت.....
1401/02/10
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
AUD-20220429-WA0139.mp3
3.89M
❤️ #شرح_دعا ی روز بیستم وهشتم ماه مبارک و احکام، ویک نکته اخلاقی شیرین
#استاد_مجتهدی
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
ale emran_151.wma
11.24M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره آل عمران جلسه ۷۲۹
مَا کَانَ إِبْرَهِیمُ یَهُودِیّاً وَلَا نَصْرَانِیّاً وَلَکِنْ کَانَ حَنِیفاً مُّسْلِماً وَ مَا کَانَ مِنَ الْمُشْرِکِینَ(۶۷)إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ وَهَذَا النَّبِيُّ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُؤْمِنِينَ(۶۸) وَدَّتْ طَائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَوْ يُضِلُّونَكُمْ وَمَا يُضِلُّونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ(۶۹) یَأَهْلَ الْکِتَبِ لِمَ تَکْفُرُونَ بِاَیَتِ اللَّهِ وَأَنْتُمْ تَشْهَدُونَ(۷۰)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🔻زمانی مصر داعیه دار مسئله فلسطین بود
🔻زمانی مصر برادر بزرگتر جهان اسلام بود
🔻زمانی مصر داعیه دار علم در جهان اسلام و زبان عربی در جهان عرب بود
🔻زمانی مصر داعیه دار بزرگترین حوزه علیمه و الازهر بود
🔻زمانی مصر مادر تشکیلات اسلام گرا در منطقه یعنی اخوان المسلمین بود
🔻زمانی مصر اولین خائن به آرمان فلسطین شد و در کمپ دیوید دست سازش به دشمن داد
🔻زمانی مصر با قراء قرآنش دل از ملت های مسلمان برده بود
🔻زمانی از الازهر پدر اهل تسنن یک جمله هم در باب فلسطین گفته نمیشد
💢در این سالها فلسطین مظلوم و ضعیف بود چون مصر، ضعیف و توان به دوش کشیدن بار تمدن اسلام را نداشت.
✅اما حالا
🔻ایران پدر جهان اسلام است
🔻ایران مدعی نرم افزار دینی و نوع حکومتداری اسلامی است
🔻امروز شاگرد مکتب خمینی در نجف، فتوای ضد نه خود رژیم صهیونیستی که بلکه ضد کالاهای شرکت های دارای رابطه با رژیم صهیونیستی میدها
🔻امروز، ایران تنها حامی واقعی مسئله فلسطین از موشک، پهپاد تا مدل مقاومت است.
🔻امروز، ایران دارای بزرگترین تشکیلات اسلامگرا در منطقه یعنی محور مقاومت است.
🔻امروز ایران توان به دوش کشیدن بار تمدن اسلامی را دارد.
💢فلسطین در این سالها مظلوم هست اما مقتدر است، این سالها مستضعفین قوی تر شدن، در این سالها انتفاضه(قیام مردمی) از سنگ به موشک ارتقا یافت.
♦️در این سالها فلسطین آزاد خواهد شد ان شاء الله
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌍فرات تا نیل
📡@forattanile
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
ale emran_152.wma
10.25M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره آل عمران جلسه ۷۳۰ قسمت ۱
وَدَّتْ طَائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَوْ يُضِلُّونَكُمْ وَمَا يُضِلُّونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ(۶۹) یَأَهْلَ الْکِتَبِ لِمَ تَکْفُرُونَ بِاَیَتِ اللَّهِ وَأَنْتُمْ تَشْهَدُونَ(۷۰) يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لِمَ تَلْبِسُونَ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ(۷۱)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🕋🌖 امروز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ 👈 و روز سی ام ماه مبارک رمضان ۱۴۴۳
🌖 ذکر مخصوص امروز 👇👇👇
🌖 یا قاضی الحاجات
🌖 انجام اعمال مخصوص شب عید فطر فراموش نشود
🌖 روز معلم مبارک باد
🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋
🕌بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ🕌
✍آیات برگزیده جزء 29 قرآن کریم🕋
👈كلَُّمَا أُلْقِىَ.(8) قَالُواْ بَلىَ قَدْ..(9) وَ قَالُواْ لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ .(10- ملک)
هرگاه که گروهى در جهنم انداخته می شوند، نگهبانانش از آنها مىپرسند: مگر بیم دهنده اى برای شما نیامد⁉️
جواب می دهند: چرا؛ آمد ولى ما او را انكار كردیم و گفتیم: خدا هیچ چیز نازل نكرده است و شما بیمدهندگان هم در گمراهى بزرگى هستید. آنگاه مىگویند: اگر ما به دعوت نجاتبخش آنان گوش کرده بودیم یا در حقایق خلقت تعقّل كرده بودیم؛ کارمان به اینجا نمی کشید و الان بین جهنمیان نبودیم.
« فَوْجٌ » کفاری هستند که دسته دسته وارد جهنم می کنند. «خزنة» ملائكهاى هستند كه مامور بر آتشند.
آیات، به اصلى ترین عامل سیه¬روزی دوزخیان اشاره می کند: خداوند از یك سو گوش شنوا و عقل به اینها داد و از سوى دیگر پیامبرانش را با دلائل روشن به سوی اینها گسیل داشت؛ اگر اینها از این همه ابزار هدایت که در اختیارشان قرار گرفت بهره می بردند هرگز سرانجامشان به جهنم ختم نمی شد.
روح انسان به مانند زمینی است که خداوند او را به چشمه درون (عقل) و نهر بیرون (وحی) مجهز کرد تا انسان با بهره از این دو نهال جان خود را برویاند و به ثمر برساند؛
👈 وَ أَمَّا مَنْ أُوتىِ..(25). خُذُوهُ فَغُلُّوهُ(30)ثُمَّ الجَْحِیمَ صَلُّوهُ(31) . إِنَّهُ كاَنَ لَا ..(33)وَ لَا یحَُضُّ..(34- حاقه)
و اما كسى كه پرونده اعمالش را به دست چپش دهند، مىگوید: اى كاش پرونده ام را دریافت نمىكردم ..
آیات عده ای را نامه عمل به دست چپ می دهند و آنها را به زنجیر کشیده و به دوزخ می افکند زیرا جرم اینها دو چیز بوده: یکی اینکه به خداوند ایمان نیاوردند و دیگر اینکه مردم را برای کمک به نیازمندان و رفع حوائج آنها ترغیب نمی کردند.
علامه طباطبایی(ره) در شرح « وَ لَا یحَُضُّ عَلىَ طَعَامِ الْمِسْكِینِ » می نویسد: یعنی در مورد بینوایان سهل انگاری می کردند و رنجی که فقرا می کشیدند اهمیتی برای آنها نداشت
نکته قابل توجه اینکه قرآن کریم این بی تفاوتی در حق مستمندان را گناهی بزرگ در ردیف کفر به خداوند عظیم بیان می کند که این طرز بیان گویای شدت و عظمت این معصیت است.
👈 سَأَلَ سَائلُ بِعَذَابٍ وَاقِعٍ(1- معارج)تقاضا كنندهاى تقاضاى عذابى كرد كه واقع شد.
تقاضا كننده « نعمان بن حارث» یا «نضر بن حارث» بود كه به هنگام منصوب شدن على ع به ولایت در غدیر خم ، خشمگین شد به رسول خدا ص گفت:
آیا این جریان را از پیش خود به راه انداختی یا اینکه از ناحیه خداوند مآمور به اجرای آن بودی؟ پیامبر ص فرمود: از ناحیه خدا مأمور به انجام آن بودم. او که باین سخن بیشتر ناراحت شده بود گفت: خداوندا! اگر این خلافت و ولایت حق است و از ناحیه توست؛ سنگى از آسمان بر ما فرود آور! در این هنگام سنگى فرود آمد و بر سر او خورد و او را به هلاکت رساند
👈الْمُصَلِّینَ(22)الَّذِینَ هُمْ عَلىَ صَلَاتهِِمْ دَائمُونَ(23)وَ الَّذِینَ فىِ أَمْوَالهِِمْ حَقٌّ مَّعْلُومٌ(24)لِّلسَّائلِ وَ الْمَحْرُومِ(25- معارج)
نماز گزاران، آنان كه همواره بر نمازشان مداوم و پایدارند و آنان كه در اموالشان حقّى معلوم است(زکات) براى درخواست كننده [تهیدست] و محروم [از معیشت و ثروت].
👈وَ أَمَّا الْقَاسِطُونَ فَكاَنُواْ لِجَهَنَّمَ حَطَبًا (15- جن)ستمگران که منحرفین از جاده عدالتند هیزمان جهنمند.
همین کسانی که در دنیا با ظلم و ستم خود آتش گناه و معصیت را در جامعه شعله ور می کردند؛ در قیامت هم هیزم و وقود جهنم شده و با ورودشان هم خود می سوزند و هم آتش دوزخ را شعله ورتر می کنند
این آیه از آیاتی است که با صراحت تمام اعلام می دارد که جهنم و عذاب آن باطن همین گناهانی است که افراد در دنیا خود را به آن آلوده کردند.
👈 مَا سَلَكَكمُْ فىِ سَقَرَ(42)قَالُواْ لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّینَ(43)وَ لَمْ نَكُ نُطْعِمُ الْمِسْكِینَ(44)وَ كُنَّا نخَُوضُ مَعَ الخَْائضِینَ(45)وَ كُنَّا نُكَذِّبُ بِیَوْمِ الدِّینِ(46) حَتىَّ أَتَئنَا الْیَقِینُ(47- مدثر)
دلایل افتادن در جهنم :نخست ما از نمازگزاران نبودیم دیگر اینكه ما اطعام مسكین نمىكردیم دیگر اینكه ما پیوسته با اهل باطل همنشین و همصدا مىشدیم منظور از «خوض» سرگرمى عملى و زبانى در باطل، و فرو رفتن در آن است، و اینكه ما همواره روز جزا را انكار میكردیم .
_________________
🕋🌖 التماس دعا 🌖🕋 1401/02/12
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🔰 دعای روز سیام ماه مبارک رمضان
🔻 اللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِي فِيهِ بِالشُّكْرِ وَ الْقَبُولِ عَلَى مَا تَرْضَاهُ وَ يَرْضَاهُ الرَّسُولُ مُحْكَمَةً فُرُوعُهُ بِالْأُصُولِ بِحَقِّ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ.
🔹 ای خدا در این روز روزه مرا با جزای خیر و مقبول حضرتت قرار ده که پسند حضرتت و پسند رسولت گردد و فروع آن را به واسطه اصول آن محکم اساس گردان به حق سید ما حضرت محمد (ص) و آل اطهارش و ستایش خدای را که پروردگار عالمیان است.
🌙 #ماه_رمضان
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
4_721038705925555019.mp3
3.56M
🌹شرح دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان
🌹 #آیت_الله_مجتهدی تهرانی(ره)
#شرح_دعا
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar