📷 https://rizy.ir/roYr
🔸 روز منع خشونت علیه برخی زنان!
ماحصل فمینیستسازی جهان، بیحیایی و نابودی بنیان خانواده است!
🔻 #ارسالی_جنبشی_ها | در بیست و پنجم نوامبر هرسال، سالروز کشته شدن خواهران میرابل توسط ارتش دومینیکن (تحت نظر ایالات متحده آمریکا)، از سال ۱۹۹۱، هر ساله روزی را تحت عنوان منع خشونت علیه زنان نامگذاری کردهاند.
🔻 در واکاویِ ترمینولوژیکِ این روز باید به این نکته اشاره کرد که دورههای متعددِ زمانیِ زیادی در تاریخ قارهی آمریکا را باید تحت عنوان روز منع خشونت علیه زنان نامید. آن جایی که پوست سر میلیونها سرخپوست توسط آنگلوساکسونهای مهاجر به منطقهی آمریکا کنده شد، که قطعاً میلیونها نفر از این سرخپوستها را زنان و کودکان تشکیل میدادند!
🔻 سؤالی که همواره دربارهی تاریخ آمریکا با آن روبهرو بودهایم، این است که چرا در این کشور خون رنگینپوستان در برابر خون سفید پوستانی مانند خواهران میرابل آنقدر بیارزش بوده است که هرگز برای کشته شدن سرخپوستان و سیاهپوستانِ این کشور چنین روزهایی را درنظر نگرفتهاند؟ شاید مقصود از روز جهانی منع خشونت علیه زنان، درواقع روز خشونت علیه برخی زنان باشد که حتماً معتقد به فمینیسم هستند!
🔻 بهتر است با نگاهی به حوادث امروز در جهان، این مسأله را مطالعه کنیم که ماحصلِ منع خشونت علیه زنان که فمینیستها پرچمدار آن هستند درواقعیت چه چیزهایی بوده است؟!
🔻 کشورهای غرب آسیا همواره در سالهای اخیر در معرض جنگهایی بودند که مستقیم یا غیرمستقیم، دولت آمریکا عامل اصلی آن بوده است.
🔻 طبق آمارهای موجود، دولتی که خود را داعیهدار Human Rights و حقوق زنان میداند، بیش از چند میلیون نفر از زنان و کودکان منطقهی غرب آسیا و مسلمان را به کام مرگ و یا آوارگی کشانده است. اینکه نژاد این مردم از جنس نژاد آنگلوساکسونها و لاتینها نبوده است، خود گویای این مسأله است که حتی ژست مبارزه با نژادپرستی آمریکاییها نیز نمایشی برای موجهسازی چهرهی نژادپرستانهی آنها بوده است.
🔻 با نگاهی به وضعیت همان کشورهای قاره آمریکا امروزه ماحصل فمینیستسازیِ تمدن غربی را بیشتر درک میکنیم. آنجایی که طبق آمارهای نقشه خانوادهی جهانیِ سازمان ملل (world family map) بیش از ۶۰ درصد جمعیت کشورهای قارهی آمریکا و حوزهی کارائیب، درگیر زنازادگی و نابودی خانواده هستند.
🔻 کشور دومینیکن که ارتش آن سالها پیش، به دلیل شکنجه و کشتن خواهران میرابل موجب سرافکندگی آمریکاییها شده بود، امروزه پس از سالها، اسیر معضل گناه جهانی زنازادگی و نابودی حرث و نسل است!
🔻 اما نکتهی کلیدی و قابل اهمیتِ این مبحث، فعالیتهای فمینیستهای ایرانی است. فمینیستهایی که به تأسّی از غرب، درصدد رواج موجی از خشونت افزایی در جامعهی زنان ایرانی، علیه قواعد دینی هستند که نقطهی نهایی آنرا آلن بلوم، حیازدایی از عرصهی جامعه مینامد. چرایی این مسأله هم برمیگردد به موضوعِ جامعهی مدنی و ایدئولوژی لیبرالیسمِ مدنظرِ فرهنگِ غرب؛ مسألهای که تمدن غرب را به شدت اسیر نابودی بنیان خانواده و نسلها و البته رواج زنازادگی و همجنسبازی کرده است.
🔻 شاید بهتر باشد فمینیستهای وطنی عاقبتِ رواجِ این فرهنگ در جامعه غربی را واکاوی کنند. جهانبینی ایرانی-اسلامی، بسیار پیشرفتهتر، فراتر و متفاوتتر از نگاه غرب به خانواده و زنان است. لذا رواج فمینیسم که هدف نهایی آن، بیحیا کردن زنان در جامعهی ایرانی است، وصلهی نچسبی است که به درد همان تمدن نکبت میخورد! زنان ایرانی حلالزادهاند.
#سید_علیرضا_مرادی
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
مسجد مجازی حضرت عمار ره
💚 مراسم ختم مجازی مرحوم دکتر علیاصغر زارعی 🔰 دکتر علیاصغر زارعی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ا
🌹اولین سالگرد رحلت جانباز مجاهد و انقلابی، مرحوم علیاصغر زارعی
🕘 زمان: جمعه ۵ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰/۳۰ صبح
📍مکان: قطعه ۱۹ بهشت زهرا(س)
🕊شادی روحش صلوات
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
مسجد مجازی حضرت عمار ره
📽 http://yon.ir/aL7dW 🗓 بیست و پنجم نوامبر، روز منع خشونت علیه زنان در جهان است، اما برخی مصادیق خ
👈 #روز_جهانی خشونت علیه زنان رو به همه اصلاح طلبا که مدافع واقعی حقوق زنان هستن تبریک میگم.
🗓 بیست و پنجم نوامبر، #روز_جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
#توئیت | سید حمید علیزاده
#افسادطلبان
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🔻مشکل اصلی جامعۀ ما که باید ریشهاش را در مدارس حل کنیم، چیست؟
🔻چرا نوجوانها در ابتدای سن تکلیف و آغاز دینداری، گروهگرا میشوند؟
🔻«مردمیشدن اقتصاد» در گروِ کار جمعی و فرهنگ زندگی جمعی است
🔻بسیج و خانوادهها، دنبال تربیت انسانهای «جمعگرا» باشند
👈🏼 همایش ملی بسیج دانش آموزی
ما امروز در بخشهای مختلف کشورمان مشکلات زیادی داریم؛ در اقتصاد، در مسألۀ خانواده، بالارفتن سن ازدواج، افزایش آمار طلاق، کاهش فرزندآوری و...
آیا ریشۀ همۀ این مشکلات، در اعتقادات یا اخلاقیات مردم یا در تواناییهای دشمن است؟ نه؛ نقطۀ کانونی مشکلات ما این است که «ما زندگی و کار جمعی بلد نیستیم و نمیخواهیم جمعی زندگی و فعالیت کنیم.»
ناتوانی در زندگی جمعی و قوی بودن فردیت در جامعه باعث شده که آمار طلاق بالا برود. نمیتوانیم با هم و در کنار هم زندگی کنیم لذا در زندگی خانوادگی هم دچار ضعف هستیم.
دلایل بسیاری در دین وجود دارد که بر زندگی جمعی دلالت دارد. حکمت اصرار دین بر نماز جماعت و عبادت جمعی چیست؟ زندگی دینی، اقتصاد هم دارد. در کدام مسجد، کار اقتصادیِ جمعی انجام میشود؟
چرا ما بههم اعتماد نمیکنیم و بهجای اینکه پولمان را در بانک بگذاریم، با هم، یک کارگاه تولیدی راه نمیاندازیم؟ چرا تعاونی در کشور ما ضعیف است؟ چون در زندگی جمعی ضعف داریم.
چرا نوجوانها در ابتدای سن تکلیف و آغاز دینداری، گروهگرا میشوند؟ حتماً یک طراحی حکیمانه پشت سر آن هست. هدف خدا از خلقت انسان و رشد و سعادت او، در زندگی جمعی است نه زندگی فردی.
همۀ نهادهایی که در تعلیم و تربیت نوجوانان و دانشآموزان دخیل هستند باید به جمعگرایی نوجوانان توجه کنند و آنها را برای زندگی جمعی تربیت کنند و زمینههای لازم را در جهت رشد مهارتهای زندگی جمعی بچهها فراهم کنند.
مدارس باید محل تجربۀ زندگی جمعی باشد. امروز مدارس ما کارمندپرور هستند و دانشآموزانی تربیت میکنند که یک دانش یا مهارتی را بیاموزند تا بتوانند در جایی استخدام بشوند. درست است که یک کارمند خوب، وظایف خودش را انجام میدهد اما اکثرا نسبت به جمع، احساس مسئولیت ندارد.
بسیج، نهادی است که باید به دنبال تربیت افراد جمعگرا باشد. خانواده هم در جمعگرایی بچهها بسیار مؤثر است، ولی معمولاً در خانوادهها به زندگی جمعی اهمیت داده نمیشود بلکه دائماً از بچهها انتظاراتی دارند که بیشتر فردگرایی را در آنها تقویت میکند.
اگر به دانشآموز و نوجوان، مهارتها و آداب زندگی جمعی یاد داده نشود فرهنگ کار جمعی در جامعۀ ما ایجاد نمیشود. یک کار موفق از طریق گروه انجام میشود و گروه بدون ارتباط، شکل نمیگیرد.
امروز اقتصاد بحث اول کشور است و تنها راه حل مشکلات اقتصادی این است که اقتصاد مقاومتی اجرا شود، اقتصاد مقاومتی هم یعنی اقتصاد مردمی. برای مردمی شدن اقتصاد هم غیر از کار جمعی و فرهنگ زندگی جمعی، راهی وجود ندارد.
با تکی کار کردن، جامعه نجات پیدا نمیکند، باید خود را برای جامعهسازی آماده کنیم. بر سر افراد جدا از هم، هر بلایی میشود آورد ولی اگر با هم متحد باشیم و به هم کمک کنیم قدرتی خواهیم داشت که زور هیچ کسی به ما نمیرسد.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۸.۳۰
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7085
splus.ir/Panahian_ir
#مسجد_معنویت_سلامت_معیشت
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
❤️به نام خداوند بخشنده مهربان
مسجدمجازیحضرتعمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
🌹روبه شش گوشه ترین #قبله_ی_عالم هر صبح
🌹بردن نام #حسین_ابن_علی میچسبد
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
مسجدمجازیحضرتعمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
1_95206751.mp3
1.78M
🔶 دعای عهد
🔷 با نوای فرهمند
🔰🔺در کتاب "مفاتیحالجنان" ازحضرت صادق(علیهالسلام ) نقل شده كه هر كس چهل صباح #دعای_عهد را بخواند از #یاوران #حضرت_مهدی محسوب می شود.
💠🔺امام خمینی(ره) به یکی از نزدیکانشان فرمودند: "صبح ها سعی کن این #دعای_عهد را بخوانی چون در سرنوشت (عاقبت به خیری) دخالت دارد."
#دعای_عهد🕊 🤲....
مسجد مجازی حضرت عمار ره
🕋🧎@masjed_ammar
bagare-577.wma
4.45M
🔆 #سحرهای_نورانی
🌷روز را با تفکر در قرآن آغاز کنیم.
📣 بشنوید: #تفسیر_قرآن (صوتی)
📚 تفسیر تسنیم، آیت الله جوادی آملی
سوره بقره، جلسه ۵۷۷ قسمت ۳
آیه ۲۸۵ و ۲۸۶
آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْهِ مِنْ رَبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ ۚ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْ رُسُلِهِ ۚ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا ۖ غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ(۲۸۵) لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ ۗ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنْتَ مَوْلَانَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ(۲۸۶)
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
#حدیث
💠 #امام_علی(علیه السلام):
💎 از هر دانشی بهترینش را انتخاب کنید. #زنبور_عسل از هر گلی زیبانرینش را می خورد. در نتیجه...
📚 منبع: غررالحکم، ح ۵۰۸۲
#امام_علی(ع)
#بهترین_دانش
#زنبور_عسل
دکترین سلامت
🍎 اندیشکده قلب سلیم 🍎
@ghalbesalim_com
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
📖 #مکتب_امام
🔴 همه در حفظ این ودیعه الهی مسئول هستیم
♦️ #امام_خمینی ره : #جمهوری_اسلامی ودیعهای است که از جانب خداوند متعال به ملت #ایران سپرده شده و همه ما در حفظ این ودیعه مسئول هستیم
و باید تمام قشرها با اتکال به خداوند تبارک و تعالی و #وحدت_کلمه و اجتناب از اختلاف، جمهوری اسلامی را نگهبان باشیم و راه مستقیم انسانیت و اسلامیت را به توفیق الهی ادامه دهیم.
🗓 ۴ آذر ۱۳۶۰.
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
داستان گفتن را فراموش کردهایم. کودکانی که داستان نشنوند، نمیدانند باید چگونه باشند.
مثلا نمیدانند پرندهها برای رهایی از دام شکارچی باهم پرواز کردند.
مثلا نمیدانند باید کسانیکه مرحم زخم مردماند را دوست بدارند و از کسانیکه زخم میزنند متنفر باشند
باید تنفر و محبت را یاد دهیم
#شبستان_والدین
#شبستان_کودکان
#اصلاح_سبک_زندگی
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar
وزارت بهداشت و نظام پزشکی و کمیسیون بهداشت و فرهنگستان پزشکی همه یکدل نامه نوشتند به رییس جمهور که : تعداد پزشک زیاد نشود و زیر سوریه بماند !
چرا بین اینهمه سیاستگذار درمان یک نفر غیر پزشک نیست که منافع در انحصار پزشکی نداشته باشد ؟
#حجره_سلامت
#هر_خانه_یک_طبیب
#اصلاح_سبک_زندگی
#فتنه_کرونا
#نه_به_واکسن_مضر
#نه_به_وحشت_آفرینی_رسانه_ای
مسجد مجازی حضرت عمّار (ره)
🕋🧎@masjed_ammar