فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید تا اخرش
هاااا والله دقیقا😂👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا رسیدن به ضریحت، مشتها خوردهایم ما!😅
🎙 شعرخوانی ملیحه رجایی
📎 #سید_خندان 😁
🕘هر شب ساعت ۲۱:۰۰
📺شبکه دو سیما
podcast sajedi(2)_5830150734015892903.mp3
6.14M
❤️ برگردیم ...
با اون قلب های زیبایی که دارید حیف نیست ... دعا کنید برگردم ...
#امام_زمان
#ماه_رمضان
#بهار_قرآن
#حجاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعا خوش به حال چادری ها
چرا...؟
با هم این کلیپ رو ببینیم👆
🌸الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها🤲🏻🕊
#حجاب
#ماه_رمضان
📌دادگاه «ترامپ» و فضاحت یک حرامی
🔹«دونالد ترامپ» حتی در هیات حاکمه جنایتکار خود آمریکا هم مفتضح شده است.
🔹او هم اکنون در دادگاه به نحوی تحقیرآمیز بازداشت است که حتی عنوان جرمش هم یک رسوایی کامل است: حق السکوت به یک بازیگر پورن!
🔹قاتلِ اصلی شهید حاج قاسم سلیمانی حالا حتی در سیستم کثیف خود امریکا هم انگشت نماست.
🔹این رسوایی البته انشاالله با تحقق وعده انتقام اصلی در آینده تکمیل خواهد شد، اما بدتر از رسوایی برای ترامپ، سرایت ننگ این ماجرا به نوچه های ترامپ مانند مصی علینژاد و دوستانش همچون اسماعیلیون و ... در آمریکا و کاناداست.
🔹این افراد حتی در مسیر خصومت با ایران آویزان ترامپ و جان بولتن هم بودند و از او استمداد تحریمهای بیشتر ایران را میکردند.
🔹فضا کاملاً شفاف است؛ ترامپ مفتضح در امریکا و دوستانش در مقابل ایران و مردمش که با سلایق سیاسی و فرهنگی مختلف، قریب به اتفاق، دوستدار حاج قاسم بودند.
🔹حاج قاسمی که به فرمان همین رذلترین اشقیا به شهادت رسید. خون حاج قاسم بیش از اینها از اینان رسوا خواهد کرد.